ii geceler sudesılacım içinin nasıl acıdığını hissediyor ve çok iyi anlıyorum eet geceler haram bayram gelmiş neyime tiribindeyim
şimdi benim fikrim sanırım normal yoldan oluyor bebeğiniz kesinlikle hamile kal kal kal bunun başka çaresi yokkk çivi çiviyi söküyor keşke ben kalabilsem ama bu maalesef normal yoldan imkansız gibi ancak param olack ve tekrar tüp bebek denicem ooo benim işim uzun ...neyse tekrar aynı şeyleri yaşayacağını ben hiç inanmıyorum yüreğim hislerim bunu desteklemiyor madem eşin askere gidecek en azından kuzun yanında olur lütfen dene arkadaşım ...
sudesıla evden çıkmadığını yazmışsın çıksan gezsen ne olur her yere kafamızıda götürüyoruz önemli olan içimizde ki hapisten çıkmak buda yeniden gelen melekle olur kanaatindeyim.
herkesin bayramını tebrik ederim arkadaşlar..umarım yalnız geçen son bayramımız olur inşallah...
hatırlarmısın Yağrmurcan geçen sene ramazan bayramı arefesini sabaha kadar netteydim hiç uykum yoktu sonra erkenden sen gelmiştin ben hala uyumamıştım aynı acıyı yüreğimizde hissediyor geceleri haram kılıyorduk ne arefeydi dimi ? o gün mezarlıkta herkesin önünde nasıl yığıldığımı anımsadım bu ben değildim ki 135 gün 3240 saat umutla beklediğim günlerde bile yığılmamıştım bilirsin en ii sen...ama özel günler çok koyuyor bana o kadar yorgunum ki geberiyorum gene uykusuzluktan ama içimdeki yumruk gibi acı uykuları haram kılıyor ..kimse yalnış ve isyan olarak algılamasın içim acıyor ateşi tutuyorum ama yandığımı hissetmiyorum...ben hayata herşeye pozitif bakan etrafına şen kahkahalarla insanlara neşe veren espirili biriydim...taki bu acı dolu günleri yaşayana denk..açmadan soldu mevsim güllerim...ben inanıyorum ki her şerde bi hayır her hayırda bi şer var inancım sonsuz ve kaybetmek istemiyorum...beni üzen sadece etrafımdaki kahpece beyinler oldu siz anlayın neden ? üzülüyorsun zaten ölmicekmiydi sen bilmiyormusun lafları insan bi canlıya sen zaten öleceksin ilgilenmiyim üzülmiyeyimmi die hal ve hareketler takınsaydım yoksa zaten ölecek ne işim var eczane kuyruğunda akşama kadar mı deseydim...ne adice ne acı ben o beyinlere acıyorum bizi kollayan ve gören var herkes hesabını verecek kaçılmaz sonda...
evet can dostum Yağmurcan şimdi senin çiçeğini bekliyorum dört gözle 34 haftadır dilimde tüy bitirdin tmm en iyi anlayanlardan biriyim ve seni oğluna şikayet edicem çok sıkıntıya düşürdün artık son zamanlar ve artık sakin geçirmeye bak bozuk plak gibi tekrar söyletme bana özelde konuştuklarımızı sen anlarsın...bu seneki bayramın geçen yılki gibi değil lütfen tadını çıkar oldumu hacı vereliniortak
sude oğlunun adı umut'muydueğer öyle ise benimkininde adı Umut tu...
keşke beşiği annene veya k.validene gönderseydin ne bilim belki daha az acı çekerdin yada kimseye hesap vermek zorunda kalmazdın...
buraya hiç gelmek istemiyorum ama kendimi burda buluyorum.şimdi kendi kendime diyorumkı ne işin var yarın bayram git yat ama olmuyor işte.ne yapsamda oğlumu birkez daha görsem bir kez kokusunu duysam bilmiyorum.çok güzel yazmışsınız geceler haram.bugun eşim bayram alışverişine kendi gitti gitmedim kapımı aşındırdı çoçuklar acmadım.kendimi kapattım eve.bayrammı var ne var farkında degilim artık.isyan etmiyorum ama yoruldum.hasretlikten yoruldum kavuşmayı beklemekten yoruldum.arkadaşlar eşimin askere gitmesine 14 ay kaldı.ben doğum yapalı 8 ay oldu sezeryanla doğum yaptım
birkaç ay sonra hamile kalsam bebeğim 2 aylıkken falan eşim askere gider zaman yetiyor ama korkuyorum buda kaybettiğim gibi rahatsız doğarsa kendim başedemez ona bakamzsam kızlar siz olsanız napardınız.askerlikten sonraya bıraksam yaşım 29 oluyor hamile kalabilirsem 30 da doğum yaparım şu an 26 yaşımdayım ertelememekmi ertelemekmi iyi.tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
Hepinize iyi bayramlar arkadaslar...
Ne mutlu size en azindan bebeginizin kabrini ziyaret edebiliyorsunuz ben oglumun mezarini görmedim bile.....mafoldumben
Rabbim birdahaki ramazan bayraminda hepimizin kucagini bebeklerle doldursun...
Hepinize iyi bayramlar arkadaslar...
Ne mutlu size en azindan bebeginizin kabrini ziyaret edebiliyorsunuz ben oglumun mezarini görmedim bile.....mafoldumben
Rabbim birdahaki ramazan bayraminda hepimizin kucagini bebeklerle doldursun...
Arkadaşlar bayramda eşimin memleketinde olduğumuz için giremedim internete...Biraz geç oldu ama hepinizin bayramını kutluyorum...Bende hamilelikten dolayı iyice duygusallaştım , ha bire gözlerim doluyo , ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...Gerçekten çok zor , bizim durumumuzda olanlar bebeğini kucağına alana kadar rahat edemiyor galiba...Bende sizler gibi çok özledim bebeğimi ve onu çok seviyorum...
Yarın doktora gidiyorum , bebeğimin kalp atışını dinlicez...Doktordan döner dönmez yazarım , tedavi şeklimde netleşir heralde yarın...Hepiniziseviyorum , kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?