Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sudesıla evden çıkmadığını yazmışsın çıksan gezsen ne olur her yere kafamızıda götürüyoruz önemli olan içimizde ki hapisten çıkmak buda yeniden gelen melekle olur kanaatindeyim.

Reactions: 2k1

evet canım normal yoldan oluyor.sende haklısın birde erteleyipte kalamamak var.şu korkularımı bir yenebilsem tekrar aynı şeyleri yaşamayacagıma bir inanabilsem.zamanla bu duygularımı yenerim sanmıştım ama yenemedim...

sudesıla evden çıkmadığını yazmışsın çıksan gezsen ne olur her yere kafamızıda götürüyoruz önemli olan içimizde ki hapisten çıkmak buda yeniden gelen melekle olur kanaatindeyim.

canım aslında bu haftaya kadar çıkıyordum geziyordum.başka bir yere taşındım eşyalar yeniden elden geçti beşiği gören herkes bebeği sordu.taşındığım yerde herkesin kucagında bir çoçuk iyice mahvoldum.zaman acıyı geçirmedi çoğalttı.bende artık umudumu yeni gelecek meleğime bağladım.oğlum umut gitti bir umut daha gelirmi bilemiyorum..

sude oğlunun adı umut'muydu eğer öyle ise benimkininde adı Umut tu...

keşke beşiği annene veya k.validene gönderseydin ne bilim belki daha az acı çekerdin yada kimseye hesap vermek zorunda kalmazdın...

Şerifem canım can arkadaşımmm,
yazını yeni gördüm...... Evet geçen yılda seninle aynı şekilde konuşup dertleşmiştik ikimizin içinde aynı hüzün benim gözlerimde yaş ..... off kimseler anlamadı cnm kimseler anlamıyor hala bile...... ki sen daha zorunu yaşadın buna rağmen laflara bak (
senin isyankar olmadığını ve ne kadar güçlü biri olduğunu çok iyi biliyorum .. senin acın benden daha ağır olmasında rağmen geçen yıl bu vakitlerde beni en fazla teselli eden sen oldun.. şu anda bu durumu yaşaman çok normal . geçen yıl bu zamanı düşündükçe içim eridi ,,,,
evet şuanda bir bebek var içimde ve ben onunla avunuyorum sanırım tek teselliside benim için bu oldu hiç beklenmedik bir zamanda gelmesi...
VE DUA EDİYORUM Kİ RABBİM ÖNÜMÜZDEKİ BAYRAMA SİZLEREDE AYNI ŞEKİLDE GEBE GİRMEYİ NASİP ETSİN....... Özellikle şerifem sen inan ki hep aklımdasın sebebi bebeğin, kaybetmen değil.. Bunun ötesinde sabrın azmin bana destek oluşun vs bi sürrü şey......... Bu yüzden dualarımda senin adını hepp söylüyorum cnm kadir gecesinde bile arkaşlarıma sağlıklı bebek nasip eyle derken ilk gelen kişi sendin... Umarım Rabbim kabul eder kimin duası kabul olacağı belli olmuyor arkaşım......
Dediğin gibi 34 haftadır bende kafa kalmadığı gibi seninde dilinde tüy bitti.. Allah razı olsun şerifem hakkını helal et çok dinledin dırdırmı :gitme:
Şimdi seni ve diğer melek annelerini Rabbime emanet ediyorum...
Sabrınız bol olsun.......

biliyorsun ki canım ben kimsenin anlamasını beklemedim eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar gerisi faso fiso sadece saygı bekledim oda olmadı soyutladım kendimi insanlardan yaptığım en ii şey buydu..

dua ettiğini biliyor ve hissediyorum ben bişi yapmadım ki helallik istiyorsun sadece destek olmaya çalıştım ama seni değiştiremedim bi huzur vermedinn Yusufuma heeee az kaldı senin için yıl gibi ama inan az kaldı kavuşmaya bu dönemli rahat geçir lütfen stres baş düşman biliyorsun gerekirse netede girme aklın karışıyor biliyorum...

bayramınız mübarek olsun melek anneleriopuyorumnanaktan
bugun melegimin yanına gittim tam yanından ayrılırken bir kaç bayan kimin bebegi diye sordular benim degince şaşırdılar melek o kızım ne güzel melek gibi bir yavrun var allah baş saglıgı versin dediler ben aglıyordum zaten onlarda baya kötü oldular

yagmurcan allahım sana mucizeni göndermiş merak inşallah kucagına alıp evinde onu kokluya kokluya büyüteceksin bebegin meleginin kokusuna getiyor az kalmış inşallah sagsalim kurtulursun...bebegini düşün ve onun için yaşa...
sudesılacım bence hemen hamile kalmayı düşünmelisin eşin gitmeden bir de hemen olma ihtimali kesin degil en azından eşinde yok olunca dahada sıkılırsın kormamalısın allahım seni ve bebegini korur.. allah yardımcın olsun..

sude oğlunun adı umut'muydu eğer öyle ise benimkininde adı Umut tu...

keşke beşiği annene veya k.validene gönderseydin ne bilim belki daha az acı çekerdin yada kimseye hesap vermek zorunda kalmazdın...

adı umuttu canım.umudum olsun diye koymuştum.düşünemedim işte canım.

merhabalarrr....

canımbenim oğlunu kaybetmişsin üzüldüm...ama napalım bize hayat devam ediyor....bu acıyı da en iyi yeni bebek hafifletir...bence eşinin askerden gelmesini bekleme...hemen bebeğim rahatsız doğacak diye strese girme şimdiden..allahım herşeyi güzel ayarlar seni acılarda yapayalnız koymaz...sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına inşallah...

Hepinize iyi bayramlar arkadaslar...
Ne mutlu size en azindan bebeginizin kabrini ziyaret edebiliyorsunuz ben oglumun mezarini görmedim bile.....mafoldumben
Rabbim birdahaki ramazan bayraminda hepimizin kucagini bebeklerle doldursun...

Ne mutlu size en azindan bebeginizin kabrini ziyaret edebiliyorsunuz ben oglumun mezarini görmedim bile.....mafoldumben

canım kötü olan şeylri iyiye çevirmeye olumlu bakmaya çalış.belki mezarına gitsen daha çok üzülecektin.ben öyle yapıp kendimi teselli ediyorum.çünkü uzaktayım ve gidemiyorum.

Bütün kalbimle duana amin diyorum.İnşallah.Ben bayram sabahı eşim ve kızımla beraber oğlumun mezarını ziyaret ettim.Oğlumun toprağına çicekler ektim,dua ettim,tutamadım kendimi ağladım.mafoldumben yanımda minik bir araba götürmüştüm başucuna bıraktım ve bir tanede topitop şeker bıraktım.senağlama konuştum onunla .bir sürü arkadaşı vardı oğlumun bir sürü melek mezarı.istemeye istemeye yanından ayrıldım.ciğerimin parçasını orada bıraktım.:a015: Allahım oğluma onu çok sevdiğimi söyle diye dua ettim.hala rüyada gibiyim bu kabus bitecek diye bekliyorum.:1no2:bitmiyo Allahım sabrımızı verir inşallah içim acıyo bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama isyan etmiş olmaktan korkuyorum tutuyorum kendimi sessiz sessiz ağlıyorum.öyle bir şey ki bu yıl sanki herkes birrbirini beklemiş gibi tanıdığım herkes hamileydi ve ben hariç herkesin bebeği ya hala karnında yada kucağında Allahımmmmm sabrımızı ver ne olur mafoldumben

nekoneko canım benim...oğlun senin sesini duymuştur..bil,yordur zaten senin onu çok sevdiğini...
ben uzakta olduğum için kızımı ziyaret edemedim.ama annemle babam 1hafta önce ziyaretine gitmişlerdi bana kızımın selamını getirdiler...onlarda kızıma şeker götürmüşler bırakmışlar kuzuma...

allahım sabrımızı ver....melek olan bebeklerimizin kardeşlerini gönder yarabbim onlarla avunalım..

Arkadaşlar bayramda eşimin memleketinde olduğumuz için giremedim internete...Biraz geç oldu ama hepinizin bayramını kutluyorum...Bende hamilelikten dolayı iyice duygusallaştım , ha bire gözlerim doluyo , ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...Gerçekten çok zor , bizim durumumuzda olanlar bebeğini kucağına alana kadar rahat edemiyor galiba...Bende sizler gibi çok özledim bebeğimi ve onu çok seviyorum...

Yarın doktora gidiyorum , bebeğimin kalp atışını dinlicez...Doktordan döner dönmez yazarım , tedavi şeklimde netleşir heralde yarın...Hepiniziseviyorum , kendinize iyi bakın...

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruzz ,,bebeğinin kalbini dinle gel, canına can katsın o güzel kıpırtı inş.....:Saruboceq:

Tüm melek anneleri iyi günler dilerim. Evimde bilgisayar olmadığı için işe geldiğim günler takip edebiliyorum. gelip hemen açtım topiği. Yaşarken bir tek ben yaşıyormuşum gibi geliyor ama burda sizlerin yaşadıklarını yazdıklarınızı okuyunca aynı şeyler hepoimizde diyorum ama yinede acımı hafifletmiyor. Arife günü bende kızıma gittim. Uzun süredir içim kaldırmadığı için 1.5 ay olmuş kızıma gitmeyeli. anneannesi ve dedesi kızımın mezarını cennete çevirmişler pembe ve lila çiçeklerle donatmışlar. benim kızıma aldığım ilk bebek artık çürümüş yağmurdan anneannesi aynısını bulup yenisini götürmüş. bende kızıma pembe beyaz balonlar götürdüm. tek tek ellerimle kurumuş yapraklarını temizledim yasinimi okudum 2 saat kızımla dertleştim canım onu bırakıp eve gelmek istemedi eşm hadi dedikçe düşmence ne yapıcam gidipte berilide alıp geleyim burda oturayım bende vademi bekliyeyim diyordum içimden etraftaki yaramazçocuklar balonu görünce koşup gelip sıkıca bağladığım balonlara almak için asıldıkça sanki kızımın kolundan bacağından çekiştiriyorlarmış gibi geldi etrafta sadece uğultu var gibiydi. ne olurdu diğer şanslı ikiz anneleri gibi bende berilime yaptığım gibi berenimede bayram hazırlığı yapsaydım kızım için ayakta durmak yerine gerçek bayram yaşıyor olsaydım diye geçirdim içimden. kızımla dertleştim. kızımdan kendine iyi bakmasını kardeşi için yaradanımızdan şifa dilemesini istedim. birde beni af etmesini yüzlerce kez özür diledim kızımdan onu koruyamadığım sağlıkla dünyaya getiremediğim için geçen yıl ramazan bayramındaki sevincimi sabah uyanınca bir dahaki bayrama ikinizi sarılarak öperek uyandırıcam dediğimi hatırlattım ama malesef ıslak bir çamura sarılabiliyordum benimde bedenim buna dayanamadı
bedenimede isyan ettim sadece bayılabiliyor. neden bende kızımın yanına kıvrılıp ebedi uykuma dalsam hep kızımla olsam diye ama gidersem beril ide istiyorum iki kızımıda hep yanımda olsun istiyorum. Daha fazla nasıl sabredeceğimi isyan etmemek için nasıl kendime mukayet olacağımı bilmiyorum. allahım babanada bütün melek annelerinede sabır diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
Bugün kontrolümüz vardı , çok şükür bebeğimin kalp atımlarını duyduk.6+1 im fakat ultrasondan 6+3 göründü bebeğim...Allahıma binlerce şükürler olsun , bundan sonrası hepimiz için iyi ,hayırlı olur inşaallah...
Bu arada asprin + folbiole devam dedi doktorum...Birde 0,3 ml fraxprin düşük dozda iğne verdi.Her gün vurulacakmışım...Gerçi iğneyi 1 aylık verdi , 1 ay sonra tekrar değerlendiricez dedi...ığnenin bize eksisi olmaz , artısı olur dedi...Önlem amaçlı verdiğini söyledi...Allahıma hep doğru tedaviyi verecek doktorlarla karşılaştır diye dua ettim ...Biraz tedirginim ama yinede bu sefer her şeyin yolunda gideceğine inanmak istiyorum...Bu arada iğne plesantadan geçmiyormuş , bebeğe bir zararı yokmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…