Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim adetime daha 2 hafta var. Çalışıyoruz bakalım. Eşim haftaya çarşambadan itibaren ay sonuna kadar şehir dışında olacak. Bu ay hiç yumurtlama akıntım olmadı hala yumurtlamamış olabilirim bu durumda da bu ay hamile kalamam. Hayırlısı artık.

selam kızlar
ben döndüm.tatilim güzel geçti,bana yaradığını düşünüyorum.karadeniz yemyeşildi.
ama nereye gidersen git acınıda beraberinde götürüyorsun.....

Hoşgeldin canım.

aabeyazmelekcim inşallah bulursun evi bir de gebe kalırsan gebe gebe taşınma işlerine girişeceksin ama zor birşey bu

napalım canım bulalımda ailelem gelir yardıma güzelim

kızlar bende hiç dogurmadım ama bende düşük yaptım oysaki imkansız olan bi gebelik elde temiştim oda eller,imden kaydı gitti 10 gün öncesinded yeni bi yıkım yeni bi acı yaşadım

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalıp sorunsuz gebelik geçirirsin inşallah...

selam kızlar
ben döndüm.tatilim güzel geçti,bana yaradığını düşünüyorum.karadeniz yemyeşildi.
ama nereye gidersen git acınıda beraberinde götürüyorsun.....

hoşgeldin tatlım iyi geçmesine sevindim mutluka öyle ama birazda olsa kafan dagılıyor güzelim..

premete belli olmaz güzelim allahım ol dedikten sonra olur birde heray akıntını göremeyebilirsin yani çatlar sen farkına varmıyabilirsin canım hayırlısı olsun..

[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|Onur Efe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.||
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.||
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres||
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Leylayaşar|33+5|normal|ırem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması||
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |02.06.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann|28+0|sezeryan|Nazlım|715gr|07.07.2009|49 gün|gelişme geriliği suyun azalma.||
Hadibakem|23+0|normal||400gr|28.11.2009||||
Ravza1818|28+0|sezeryan|Yağmur|1200gr|08.10.2009|6 gün|kanda pıh.(5. erken doğum)||
Vvuslat|32+0|sezeryan|Yusuf Eren|2230gr 42cm|16.11.2005|1 yıl|karaciğer böbrek yetmez.||
Alicim|33+3|sezeryan|Ali|2050gr 48cm|21.12.2009|6 gün|rahim ağzı yetmezlliği||
Sinannuray|34+0|normal|Firdevs|2150gr 42cm|23.01.2010|3 gün|||
Eburcu|25+3|sezeryan|Egemen Erdem|780gr 850 gr|19.11.2009|40 gün,,|Rahmin ikiz gebelik taşıyamaması||
Seblev|32+5|sezeryan|Arda|2050gr 46cm|04.09.2009|90 gün|amniyosıvısının erken gel.||
Limburg1985|23+2|normal|Alperen Efe|31cm 650gr|01.11.2009|yarım saat|enfeksiyon|
Sweetbaby|32+0|sezeryan|Deniz Kemal|1960gr 46cm|01.12.2009|ölü doğum |plesantanın erken ayrıl.||
Anneolunca|26+5|sezeryan|Muhammed Mustafa,Yusuf|1120gr,1000gr|07.12.2009||erken mebran rüptürü
Gelincik37_34|35+0|sezeryan|Haktan Ener|2500gr|04.01.2010|ölü doğum||
Yelz|32+0|sezeryan|Yağmur|1250gr|11.12.2009|10 gün|dandy wolker|
Cici_22|40+0|sezeryan|Büşra|2300gr|14.02.2010|ölü doğum|ablasyo plesanta|
Hazerozlem|23+3|normal|Tuncay|650gr.|18.03.2010|3 saat|enfeksiyon|
cilekw|26+0|sezeryan|Yiğit Efe|800gr|19.04.2010|ölü doğum||
2009papatya|27+0|sezeryan|Kerem|622gr|14.01.2010|ölü doğum|gelişme geriliğisuyun azal.|
Özlemimsin|28+3|sezeryan|Berke|1300gr|27.06.2009|2gün|amniyosıvısınıngelmesi||
[/table]

hamileolduğunu okumuştum ama tebrik ettimmi hatırlamıyorum
inş. herşey güzel olacak canım.

cici canım sende biraz rahatsızmışın galiba
geçmiş olsun canım.

premete nasılsın canım

sağol canım hala uğraşıyorum ya parmağım kötü gidemedimde daha dr bakalım artık ne olcak sen nasılsın kendinede miniğede iyi bak canım

cici ne kadar yogunsun canım dikkat et kendine havada bozuk gidiyor üşütme dolaşmaktan :)))
bende daha ev bulamadım kızlar hergün gidip bakıyorum denk gelmedi bi nasipimiz bir yerde saklıdır ..

öyle ama ne yapcan canım mecbur eşimde işten çıkcak galiba o yüzden benimde bir an önce Allah'ın izniyle bir iş bulup girmem lazım dua edin neolur kızlar

kızlar bende hiç dogurmadım ama bende düşük yaptım oysaki imkansız olan bi gebelik elde temiştim oda eller,imden kaydı gitti 10 gün öncesinded yeni bi yıkım yeni bi acı yaşadım

geçmiş olsun canım Rabbim sanada tez zamanda hayırlısını versin

Canım birşey soricam...bu altta çıkan zaman sayacını nasıl yapıyorsunuz?
Bende sayfamda istiyorum

canım bak şimdi forumdan ortaya karışık var oray gir sonra teknik desteğe gir sonra sorularınız sorunlarınıza gir ordandayeni çizelgeler nasıl eklenire gir orda resimli olarak anlatıyo istediğini yaparsın canım bu arada sende hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım Rabbim sanada hayırlısını versin tez zamanda.

LİMBURGcum ne güzel orda gerçi bende burda çok memnundum hastanedeki ilgilerinden bende bebeğimi gördüm dokundum ama kucağıma alamadım keşke alsaydım diye pişman oldum sonra cesaret edemedim o an ameliyatın etkisiyle sonra keşke dedim hep benimde aklıma gelmezdi ama hemşireler hasta bakıcılar geldiler onlar dediler resmini çekin diye çektik bir tane kızımın resimi var bakıyorum ona sürekli bende özlediğimde ama kimse bilmiyor olduğunu ben yalnız bakıyorum sölemiyorum vardı sildim diyorum işte bende göstermek pek istemiyorum acıyarak bakıyolar sonra insana sinir oluyorum o yüzden. ama keşkeseninki gibi yapsalardı bu kadarıyla kalmasaydm bende canım kızımla hep beraber olmuş olurdum.

merhaba canım benim biraz ağrım var yatıyodum yeni kalktım sen nasılsın

bende iyi diyelim iyi olalım canım ya aman sen dikkat et kendine eşimin işleri kötü ben iş arıyorum ne yapcam inan hiç bilmiyorum bu hafta sonuda eşimin sınavları va öyle beraber bütün gün iki haftadır oturuyoruz sen dua et olurmu senin duan kabul olurmuş canım benim içinde iş dua et iş bulmam lazımki bebek için ümitleneyim yoksa ne yaparım ben ya.

inşallah bulursun canım ya çok kötü bu devirde işsizlik benimkide işsiz ama gelirimiz var allahtan düşünüyorumda hayat şartları o kadar zor ki allah yardımcınız olsun inşallah eşinde sınavında başarılı olur

canım bizimde gelirimiz az çok başka yerden var ama benim eşim rahat olmuyo çok kafasına takıyo üzüyo kendini bende onu öyle görünce çok üzülüyorum

cici 22 rabbim sağlık versin iş para vs. nasıl olsa gelir sen üzülme
sinannuray seninki ikiz olmasın güzelim yaa ben ikizlerde 15 gün inanılmaz ağrı çektim belki bir daha gittiğinde ikiz olduğunu öğrenirsin : ))

Bu gün 23 martta 3.bebegimi kaybetmemein üstünden 2 ay gecti.Tromboloz ve kromozon arastirmasinin sonucunu bu hafta ici alacagiz cok korkuyorum insallah kromozon bozuklugu cikmaz o zaman tek sansim tüp bebek ve esimle konustum,anlattim,yalvardim daha evel onlarca kez yaptigim gibi, kesinlikle tüpte yada asilamada istemiyor..dogal yola olacaksa olur diyor.ama tüpümün biride tikali,digeride ne alemde bilmiyorum
ben esimin ikinci evliligiyim ve ilk evliliginden 1 oglu var 12 yasinda o yüzden biz evlenirkende cocuk istegiy yoktu benimde yasim 33´tü evlendigimde..troyit kanseri icin amelyat olmustum ve radyoaktif iyot tedevisi gördügüm icin zaten 3 yil kesinlikle cocuk yasakti.evlendigimde 2,5 yilim dolmustu.sonrasinda evlenip 6 ay sonrada buraya geldim bende önceleri istemiyordum cocuk,saglik nedenimden dolayi ama daha korunmak icin yöntem ararken hamile kaldim soku atlatamadan ne oldugunu anlamadan bebek düstü,birdaha sok yasadim 8 haftalikti o zaman anladimki hamileleik ve bir cocuk dogurmak,anne olmak dünyanin en muhtesem seyiydi..o günden bu güne 6 yil gecti.. 11 ve 17 haftalik düsüklerim oldu..
Cok aci cekiyorum esimden yana cok sansizim hemde cokkkkkkk esimin cocuk icin yapacagi tek sey sex,gerci kendi icin ben artik cocuktan baska sey büsünemiyorum..Almancamda yetersiz,yalvar yakar bazen benimle doktora geliyor,cok yoruldum tek basima istemekten,gitmekten,gelmekten,beklemekten,aci cekmekten,hayal etmekten...Kiimsemde yok buralarda,yapayanliz kaldim,bazen yalnizliktan,kimsesizlikten dolayi cok zor günler geciriyorum.bir cocugum olsaydi ne olacaktiki neyim eksikki Allahim..ne diye evlenip geldiysem buraya hersey iyi olacak sanmistim...
Allahim ya al canimi yada kurtar beni icinde oldugum bu caresizlikten..

Essim son 2 hamileleigimdede dogum kontrol hapi kullandigimi saniyordu bende icmiiyordum tabi,yani gizli hamile kaldim hamile oldugumu bile korkarak söyledim oysa insanlar müjde veriyor bense korkuyordum..ama nasip olmadi iste,son hamileligimde 3 ay gecince itiraf ettmistim hap kullanmadigimi,cocuk cok istedigimi,yasimin gectigini,son sansim oldugunu ..3 ayim doldu ya artik birsey olmaz sandim esimde alismisti hamileleigime,kabullenmisti cocugumuz olacagina ama kismet olmadi 4.5 ay sürdü mutlulugum..
bugün kendimi iyi hissetmiyorum,cocuklarimin ultrasal resimlerine baktim agladim o da gelmis bana gizli is yaparsan Allah razi gelmez,böyle bakar aglarsin iste dedi...kahroldum sinirde,hamileleiklerimde bana onun yasattigi üzüntüleri düsündükce iyiyce kötü oldum..senin hamileyken bana yasattiklarina bakalim Allah razi gelecekmi dedeim..cekti kapiyi gitti..
neyse ya kizlar bunaltmiyim sizide,cikim ben cok kötüyüm......

Ferfecircim yazdıklarını hayretler içinde okudum ve eşine çok kızdım. Kendisi bir çocuğa sahip oldu diye nasıl olur da senin anne olma hakkını elinden alabilir. Canım çok üzüldüm yaşadıkların için. Kimbilir oralarda, o durumda kendini ne kadar yalnız hissediyorsundur. Ne olur buraya daha sık gel, sıkıntılarını bizimle paylaş, sana destek olmaya çalışalım. Allah büyük canım inşallah o kocana inat sana doğal yollardan hemencecik bir bebek nasip eder de yalnızlığına da bütün sıkıntılarına da ilaç olur.

canım aynı şekilde bende üzülerek okudum hikayeni.allahım inşallah gönlüne göre kendiliğinden nasip eder hamileliği ve allah ım eşinin içine biraz daha merhamet nasip etsin inşallah.allah ım yardımcın olsun canım yanında ailende yok senin yanlız kalmışsın okadar derdin arasında burda at sıkıntını kederini inşallah.hayat artık mutluluklarla şaşırtsın hepimizi inşallah...

Premete canim dün selam yazmissin ama ben bir bakip cikmistim o yüzden görmedim kusura bakma, sen nasilsin ..

Map dün catlatma ignemi vuruldum dahada ulrtasona gitmedim Insaallah gelismislerdir nasip kismet bakalim..

Ferfecir yazdiklarini okuyunca senin adina cok üzüldüm camim bende Almanyadayim keske yakininda dursan elimden geleni yaparim, erkekler kadinlar kadar ince düsünmüyor bazi seyleri.
Ama senin esindede hic incelik yokmus bir kadin en cok anne olmayi ister hayatinda bu gayet normal birsey...

özlemimsin 10 hafta bitiyor maşallah en riskli dönemi atlatıyorsun 1 ay sonra da cinsiyeti belli olur
rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
seymacım dr çatlatma iğnesini vudurttuysa olmuştur senin yumoşlar demektir hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin gelsin inşallah
ferfecir arkadaşım senin dertleşmeye çok ihtiyacın var oralarda yalnızım diye de fazla üzülme çünkü burda da olsaydın inan bana ailesi bile anlamıyor bazen melek annelerini. Arkadaşım olduğunu düşündüklerim bile bana burada gerçek isimlerini dahi bilmediğim melek anneleri kadar destek olmadılar. Benim de yaşım seninkine yakın. Ben de eşimin ikinci eşiyim. Sen eşin istemediği için tedaviye gidemediğini yazmışsın ben olumsuz deneyimlerden sonra kendim vazgeçtim. Yani belki ikimiz de bebek sahibi olamayacağız. Yalnız benim durumumda bir de şöyle birşey var. Benimkinin ilk eşinden de çocuğu olmamış ve baba olmayı hayatta herşeyden çok istiyor. Bu da benim omuzlarıma tarif edilmez bir yük koyuyor bazen keşke diyorum ilk eşinden çocuğu olsaydı da bana bu kadar iş düşmeseydi. Bu kadar acıları çekmeseydim. Çünkü en baştan beri çocuk olayını öncelikle eşimi baba yapabilmek için istedim. Belki o önceden baba olmuş olsaydı ben tedavilere bile başvurmazdım üç yavrumu da kaybetmezdim.
Ama hayat böyle işte her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.
Bence eğer eşin bu konuda sana bu sözleri söyleyebilecek kadar katı ise çocuk olayını gerçekten denemeli misin bir kez daha düşün derim canım. Belki de eşinin dediği gibi kendi haline bırakırsan daha iyi olacak. Tek başına çocuğun sorumluluğunu almak da çok zor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…