selam melek anneleri nasılsınız
hadibakem inşallah ikinci tahlillerde düzelir canım
özlenencim nasılsın taze anne adaymız
premete sende ne var neyok adetine kaç gün kaldı
mapcım dogru söylemişsin bebegi olmayan anneleri düşünen yok işte kanunlar ugraşmak zor valla allahım hayırlısyla bebegini yakında ulaşırsın..
selam kızlar
ben döndüm.tatilim güzel geçti,bana yaradığını düşünüyorum.karadeniz yemyeşildi.
ama nereye gidersen git acınıda beraberinde götürüyorsun.....
aabeyazmelekcim inşallah bulursun evi bir de gebe kalırsan gebe gebe taşınma işlerine girişeceksin ama zor birşey bu
kızlar bende hiç dogurmadım ama bende düşük yaptım oysaki imkansız olan bi gebelik elde temiştim oda eller,imden kaydı gitti 10 gün öncesinded yeni bi yıkım yeni bi acı yaşadım
selam kızlar
ben döndüm.tatilim güzel geçti,bana yaradığını düşünüyorum.karadeniz yemyeşildi.
ama nereye gidersen git acınıda beraberinde götürüyorsun.....
Canım benim adetime daha 2 hafta var. Çalışıyoruz bakalım. Eşim haftaya çarşambadan itibaren ay sonuna kadar şehir dışında olacak. Bu ay hiç yumurtlama akıntım olmadı hala yumurtlamamış olabilirim bu durumda da bu ay hamile kalamam. Hayırlısı artık.
Hoşgeldin canım.
merhabalar melek anneleri nasılsınız özellikle taze hamişler nasıllar?
hamileolduğunu okumuştum ama tebrik ettimmi hatırlamıyorum
inş. herşey güzel olacak canım.
cici canım sende biraz rahatsızmışın galiba
geçmiş olsun canım.
premete nasılsın canım
cici ne kadar yogunsun canım dikkat et kendine havada bozuk gidiyor üşütme dolaşmaktan :)))
bende daha ev bulamadım kızlar hergün gidip bakıyorum denk gelmedi bi nasipimiz bir yerde saklıdır ..
kızlar bende hiç dogurmadım ama bende düşük yaptım oysaki imkansız olan bi gebelik elde temiştim oda eller,imden kaydı gitti 10 gün öncesinded yeni bi yıkım yeni bi acı yaşadım
Canım birşey soricam...bu altta çıkan zaman sayacını nasıl yapıyorsunuz?
Bende sayfamda istiyorum
merhaba canım benim biraz ağrım var yatıyodum yeni kalktım sen nasılsın
bende iyi diyelim iyi olalım canım ya aman sen dikkat et kendine eşimin işleri kötü ben iş arıyorum ne yapcam inan hiç bilmiyorum bu hafta sonuda eşimin sınavları va öyle beraber bütün gün iki haftadır oturuyoruz sen dua et olurmu senin duan kabul olurmuş canım benim içinde iş dua et iş bulmam lazımki bebek için ümitleneyim yoksa ne yaparım ben ya.
inşallah bulursun canım ya çok kötü bu devirde işsizlik benimkide işsiz ama gelirimiz var allahtan düşünüyorumda hayat şartları o kadar zor ki allah yardımcınız olsun inşallah eşinde sınavında başarılı olur
canım bizimde gelirimiz az çok başka yerden var ama benim eşim rahat olmuyo çok kafasına takıyo üzüyo kendini bende onu öyle görünce çok üzülüyorum
özlemimsin sen kaç haftalık gebesin aekadaşım? tüp mü?
Essim son 2 hamileleigimdede dogum kontrol hapi kullandigimi saniyordu bende icmiiyordum tabi,yani gizli hamile kaldim hamile oldugumu bile korkarak söyledim oysa insanlar müjde veriyor bense korkuyordum..ama nasip olmadi iste,son hamileligimde 3 ay gecince itiraf ettmistim hap kullanmadigimi,cocuk cok istedigimi,yasimin gectigini,son sansim oldugunu ..3 ayim doldu ya artik birsey olmaz sandim esimde alismisti hamileleigime,kabullenmisti cocugumuz olacagina ama kismet olmadi 4.5 ay sürdü mutlulugum..
bugün kendimi iyi hissetmiyorum,cocuklarimin ultrasal resimlerine baktim agladim o da gelmis bana gizli is yaparsan Allah razi gelmez,böyle bakar aglarsin iste dedi...kahroldum sinirde,hamileleiklerimde bana onun yasattigi üzüntüleri düsündükce iyiyce kötü oldum..senin hamileyken bana yasattiklarina bakalim Allah razi gelecekmi dedeim..cekti kapiyi gitti..
neyse ya kizlar bunaltmiyim sizide,cikim ben cok kötüyüm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?