Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

01/11/09 canim tarihim eksikmis

sanada gunaydin nasil heyecanlisindir esinin ilk tepkisi ne oldu nasil sevinmistir o da cnm insallah bu kez hersey yolunda gidecek ve saglikla kucakliycaksin yavrucugunu:1hug:

Hadibakemci iyiyim canım. Sabah mahmurluğunu üzerimden atmaya çalışıyorum. Sen nasılsın. Yine temizlik yapmıyorsun değil mi.

buğün yapmadım canım
buğün çok halsizim
hatta bizim burda pazar var ona bile gidemeyecegim.
bende çok şükür iyiyim
bel agrısı halsizlik var

birde ben size yazmadım dün testlerin sonuçları için
dokturumu aradım
demirim boş sayılacak kadar azmış
birde hebatit b degerim yüksek çıkmış
sarılık geçirdinmi falan dedi
bende geçirmemiştim
haftaya geldiğinde birdaha
yapalım testi dedi
bakalım neçıkacak.

Hadibakemcim haftaya gidince demir hapına başlar bunlar problem değil. Benim de hepatitlere, toksozplazmaya falan bağışıklığım yok. Hamileliğin boyunca dikkat edeceksin dışardan falan yememeye çalış. Bunlar hiç dert edilecek şeyler değil sen canını sıkma içini ferah tut.

evet canım haklısın
çok stres yapmıyorum canım
dediğin gibi daha tehlikeli anlar yaşadığım için
çok şükür bugünümüze.

amin canım ..güzel dileklerin için teşekkür ediyorumm..darısı başınıza inş..

hamileolduğunu okumuştum ama tebrik ettimmi hatırlamıyorum
inş. herşey güzel olacak canım.

cici canım sende biraz rahatsızmışın galiba
geçmiş olsun canım.

premete nasılsın canım
teşekkür ederim canım..Rabbim seninkinide hayırlısıyla tamamına erdirisn inş.
inş. canım. darısı başına inş. bu ay seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inş evet iğneyi batırırken korkuyorum stres oluyorum zamanla alışırım inş.listeyide güncelledim canım sağol ilgilendiğin için.. bu arada papatyalar olmuş toplayabilirsinkaydirigubbakcemile3
01/11/09 canim tarihim eksikmis

sanada gunaydin nasil heyecanlisindir esinin ilk tepkisi ne oldu nasil sevinmistir o da cnm insallah bu kez hersey yolunda gidecek ve saglikla kucakliycaksin yavrucugunu:1hug:

tamam canım ekledim tarihi..aslında öle heyecanım falan yok sakinim ve akışına bıraktım ..eşimde sakin bırak düşünme diyor .. Rabbim tez zamanda sana ve tüm dileyenlerde nasip etsin inş.. her zaman dualrımdasınız..

özlenen canım hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin.bende 2 ayım bittikten sonra söyledim bu sefer.insan psikolojik olarak daha rahat oluyo.
bu arada benide listeye eklermisin.
özlemimsin 28+3 sezeryan berke 1.300gr 27.06.2009 2 gün amniyo sıvısının erken gelmesi bakalım şuanki hikayemin sonu nasıl olacak onuda bekleyip görecem.allahım hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
selam melek anneleri nasılsınız
hadibakem inşallah ikinci tahlillerde düzelir canım
özlenencim nasılsın taze anne adaymız
premete sende ne var neyok adetine kaç gün kaldı
mapcım dogru söylemişsin bebegi olmayan anneleri düşünen yok işte kanunlar ugraşmak zor valla allahım hayırlısyla bebegini yakında ulaşırsın..

cici ne kadar yogunsun canım dikkat et kendine havada bozuk gidiyor üşütme dolaşmaktan :)))
bende daha ev bulamadım kızlar hergün gidip bakıyorum denk gelmedi bi nasipimiz bir yerde saklıdır ..

aabeyazmelekcim inşallah bulursun evi bir de gebe kalırsan gebe gebe taşınma işlerine girişeceksin ama zor birşey bu

kızlar bende hiç dogurmadım ama bende düşük yaptım oysaki imkansız olan bi gebelik elde temiştim oda eller,imden kaydı gitti 10 gün öncesinded yeni bi yıkım yeni bi acı yaşadım

Canım öncelikle benide aranıza aldığınız için tşk ederim.Kerem 622 gr doğdu , boyunu bilmiyorum , sebep gelişme geriliği ve suyun azalması....tşk ederim

Canım birşey soricam...bu altta çıkan zaman sayacını nasıl yapıyorsunuz?
Bende sayfamda istiyorum

canım çok tşk ederim...inşallah güzelim tek duam budur...

çok tşk ederim..allah nasip ederde tekrar hamile kalıp sağ salim bebeğimi kucağıma alırsam onu hep keremim varmış gibi sevip büyütmek.bunu nasıl başarırım bilmiyorum dediğin her kelimeye katılıyorum allahım onunda bir sabrını verir..
oğlumdan kalan tek hatıram 2 adet usg resmi.
birinde cinsiyetini çok net bir şekilde gösteren renkli usg , diğeride yarım profilden alınan renkli usg.onu resmiyle büyecek yeni gelen bebeğim...şuan onları elime alamıyorum ama zaman gelecek yine çercevenin içine koyup odasına koyicam..

Canım sen çok şanslıymışsın...keşke bende senin gibi oğlumu kucağıma alıp derin derin kokusunu içime çekebilseydim...keşke ayaklarına ellerine yüzüne dokunabilseydim..yanağımı yanağına koyabilseydim öpebilseydim..keşke kefeniyle kuçağıma alabilseydim...bende çok görmek istedim bende anne olduğumu hissedebilseydim...her ne kadar ölü doğum yapmış olsamda hakkım onu görmekdi...kimse bana sormadı...eşim bana söylemeden sadece mezarlığa gidip bebeğimizi nasıl gömebiliriz bilgi almak için dışarıya çıkmıştı..aldığı bilgiye göre bebeğim nefes almadığı için yani canlı doğup ölmediği için cenaze namazı kılınmayacağı için hemen gömüle bilirmiş.eşimde babamla birlikte tekrardan hastaneye gelip bebeği morgtan beyaz kefene sarılı bir şeffaf olmayan beyaz renkte olan plastik büyük kapaklı bir kutuya konmuş ve ufak tahtaları vererek gitmişler gömmeye..bir tek son kez eşim kefeniyle kucağına almış mezarcı yüzünü görmek istiyormusun diye sormuş babamda yok görmesin demiş ve gömmüşler...
bana bunu anlatırken eşimden babamdan nefret ettim içimden bağırıp çağıramadım bana sormadan nasıl yaptınız diye...ben bir kez ve son kez dahi olsa bile kucağıma almak istedim bağırıma basmak istedim ....senin yerinde olmak isterdim canım benim iyiki bu güzel anları yaşamışsın...

selam kızlar
ben döndüm.tatilim güzel geçti,bana yaradığını düşünüyorum.karadeniz yemyeşildi.
ama nereye gidersen git acınıda beraberinde götürüyorsun.....

arkadaşım,çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah.darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…