sağol canım hala uğraşıyorum ya parmağım kötü gidemedimde daha dr bakalım artık ne olcak sen nasılsın kendinede miniğede iyi bak canım
öyle ama ne yapcan canım mecbur eşimde işten çıkcak galiba o yüzden benimde bir an önce Allah'ın izniyle bir iş bulup girmem lazım dua edin neolur kızlar
geçmiş olsun canım Rabbim sanada tez zamanda hayırlısını versin
canım bak şimdi forumdan ortaya karışık var oray gir sonra teknik desteğe gir sonra sorularınız sorunlarınıza gir ordandayeni çizelgeler nasıl eklenire gir orda resimli olarak anlatıyo istediğini yaparsın canım bu arada sende hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım Rabbim sanada hayırlısını versin tez zamanda.
LİMBURGcum ne güzel orda gerçi bende burda çok memnundum hastanedeki ilgilerinden bende bebeğimi gördüm dokundum ama kucağıma alamadım keşke alsaydım diye pişman oldum sonra cesaret edemedim o an ameliyatın etkisiyle sonra keşke dedim hep benimde aklıma gelmezdi ama hemşireler hasta bakıcılar geldiler onlar dediler resmini çekin diye çektik bir tane kızımın resimi var bakıyorum ona sürekli bende özlediğimde ama kimse bilmiyor olduğunu ben yalnız bakıyorum sölemiyorum vardı sildim diyorum işte bende göstermek pek istemiyorum acıyarak bakıyolar sonra insana sinir oluyorum o yüzden. ama keşkeseninki gibi yapsalardı bu kadarıyla kalmasaydm bende canım kızımla hep beraber olmuş olurdum.
Essim son 2 hamileleigimdede dogum kontrol hapi kullandigimi saniyordu bende icmiiyordum tabi,yani gizli hamile kaldim hamile oldugumu bile korkarak söyledim oysa insanlar müjde veriyor bense korkuyordum..ama nasip olmadi iste,son hamileligimde 3 ay gecince itiraf ettmistim hap kullanmadigimi,cocuk cok istedigimi,yasimin gectigini,son sansim oldugunu ..3 ayim doldu ya artik birsey olmaz sandim esimde alismisti hamileleigime,kabullenmisti cocugumuz olacagina ama kismet olmadi 4.5 ay sürdü mutlulugum..
bugün kendimi iyi hissetmiyorum,cocuklarimin ultrasal resimlerine baktim agladim o da gelmis bana gizli is yaparsan Allah razi gelmez,böyle bakar aglarsin iste dedi...kahroldum sinirde,hamileleiklerimde bana onun yasattigi üzüntüleri düsündükce iyiyce kötü oldum..senin hamileyken bana yasattiklarina bakalim Allah razi gelecekmi dedeim..cekti kapiyi gitti..
neyse ya kizlar bunaltmiyim sizide,cikim ben cok kötüyüm......
cici 22 rabbim sağlık versin iş para vs. nasıl olsa gelir sen üzülme
sinannuray seninki ikiz olmasın güzelim yaa ben ikizlerde 15 gün inanılmaz ağrı çektim belki bir daha gittiğinde ikiz olduğunu öğrenirsin : ))
Essim son 2 hamileleigimdede dogum kontrol hapi kullandigimi saniyordu bende icmiiyordum tabi,yani gizli hamile kaldim hamile oldugumu bile korkarak söyledim oysa insanlar müjde veriyor bense korkuyordum..ama nasip olmadi iste,son hamileligimde 3 ay gecince itiraf ettmistim hap kullanmadigimi,cocuk cok istedigimi,yasimin gectigini,son sansim oldugunu ..3 ayim doldu ya artik birsey olmaz sandim esimde alismisti hamileleigime,kabullenmisti cocugumuz olacagina ama kismet olmadi 4.5 ay sürdü mutlulugum..
bugün kendimi iyi hissetmiyorum,cocuklarimin ultrasal resimlerine baktim agladim o da gelmis bana gizli is yaparsan Allah razi gelmez,böyle bakar aglarsin iste dedi...kahroldum sinirde,hamileleiklerimde bana onun yasattigi üzüntüleri düsündükce iyiyce kötü oldum..senin hamileyken bana yasattiklarina bakalim Allah razi gelecekmi dedeim..cekti kapiyi gitti..
Bu gün 23 martta 3.bebegimi kaybetmemein üstünden 2 ay gecti.Tromboloz ve kromozon arastirmasinin sonucunu bu hafta ici alacagiz cok korkuyorum insallah kromozon bozuklugu cikmaz o zaman tek sansim tüp bebek ve esimle konustum,anlattim,yalvardim daha evel onlarca kez yaptigim gibi, kesinlikle tüpte yada asilamada istemiyor..dogal yola olacaksa olur diyor.ama tüpümün biride tikali,digeride ne alemde bilmiyorum
ben esimin ikinci evliligiyim ve ilk evliliginden 1 oglu var 12 yasinda o yüzden biz evlenirkende cocuk istegiy yoktu benimde yasim 33´tü evlendigimde..troyit kanseri icin amelyat olmustum ve radyoaktif iyot tedevisi gördügüm icin zaten 3 yil kesinlikle cocuk yasakti.evlendigimde 2,5 yilim dolmustu.sonrasinda evlenip 6 ay sonrada buraya geldim bende önceleri istemiyordum cocuk,saglik nedenimden dolayi ama daha korunmak icin yöntem ararken hamile kaldim soku atlatamadan ne oldugunu anlamadan bebek düstü,birdaha sok yasadim 8 haftalikti o zaman anladimki hamileleik ve bir cocuk dogurmak,anne olmak dünyanin en muhtesem seyiydi..o günden bu güne 6 yil gecti.. 11 ve 17 haftalik düsüklerim oldu..
Cok aci cekiyorum esimden yana cok sansizim hemde cokkkkkkk esimin cocuk icin yapacagi tek sey sex,gerci kendi icin ben artik cocuktan baska sey büsünemiyorum..Almancamda yetersiz,yalvar yakar bazen benimle doktora geliyor,cok yoruldum tek basima istemekten,gitmekten,gelmekten,beklemekten,aci cekmekten,hayal etmekten...Kiimsemde yok buralarda,yapayanliz kaldim,bazen yalnizliktan,kimsesizlikten dolayi cok zor günler geciriyorum.bir cocugum olsaydi ne olacaktiki neyim eksikki Allahim..ne diye evlenip geldiysem buraya hersey iyi olacak sanmistim...
Allahim ya al canimi yada kurtar beni icinde oldugum bu caresizlikten..
günaydın ben geldim. Bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
iyiyim sinannuraycım sen nasılsın bebşin nasıl
yok canım yarın degil cuma ve cumartesi günüm hayırlısı bakalım
akıntın var ama az acaba üşüttümmü diyorum başkada bir belirtim yok gögüslerim acıyor ama her ay agrıyor zaten
yokkk bilmiyoruz çilekcim a.s.
dogum günün kutlu olsun iyiki dogmuşsun iyiki tanışmışız ve iyiki bizim arkdaşımızsın öpüyorum seni ve sarılıyorum kabul et :1hug:
hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana hayallerini getirir inşallah
günaydın ben geldim. Bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?