Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım cevabın için tşk ederim...

Canım benim yazdıklarına çok üzüldüm ve ne olur kızma bana eşini kınıyorum..bu kadar duyarsız olunamaz..istersen 5 nci evliliğin olsun bir baba olarak bu kadar acımasız olunamaz..her kadının hakkı anne olmak..ben 8 yıllık evliyim ve normal yollardan hamile kalamıyorum çünkü her iki tüpüm tıkalıydı 2 defa laperoskopi ameliyatı oldum tüplerim açıldı ama hamile kalamadan yine tıkandı ve EŞİM hep yanımdaydı..hatta ben kendisine istersen ayrılalım baba olmak seninde hakkın dedim ama asla bir daha bunu söyleme dedi..benim eşimde duygularını kolay kolay ifade edebilen birisi değil ama içten çok acı çektiğine çok eminim...
Eşin için lütfen sakın üzülme herşey de bir hayır vardır..eğer babalık iç güdüsü yok ise senin bebeğinide babalık edemezdi ama sen en doğrusunu yaptın ona söylemeden hapı kullanmaman...çünkü o bebek senin desteğin olacakdı...eşinin dediği gibi allah razı gelmedi diye seni suçluyamaz o kendini suçlasın....
Ama herşeyde bir hayır vardır yüce rabbimin bir bildiği bir zamanı vardır ve hatta belkide bu acılarla eşini sınava sokup onu doğru yola çekmektir.
Lütfen sıkıntılarınla kendini boğma ve her seferinde saat kaç olursa olsun yaz burdan...sevgiler...ben almanca biliyorum bende almanyada doğdum canım ama tr de yaşıyorum..anlamadığı bazı şeyler olursa sana bu konuda yardımcı olabilirim....

ahh canım keşke öyle bi sürprizle karşılaşsam her zaman en büyük hayalimdi ama artık korkarım erken doğma riski yüksek

sıkma canını canım inşşallah bi sorun çıkmaz doğal yolla hamile kalırsın onun çocuğu var diye senden annelik duygusunu esirgemeye hakkı yokki ama böyle insanlar var mart annelerindeydim bende kızımı kaybettikten sonra bazen uğruyodum bi arkadaş eşinin ikinci evliliğiymiş evlenirken anlaşma yapmış cucuk istemediğini söylemiş kendinin ilk eşinden çocuğu varmış kendi babaya karşısındaki umrunda değil hamile kaldığımdan beri hergün kavga ettik şimdide boşanıyoruz diyodu bi kaç aylık bebeleri vardı yani bebek bile yumuşatamamıştı böyle insanlar biz keşke dünyaya getirebilsek sevip koklasak eşlerimize bi armağan olsa diyoruz ama bazıları istemiyo durumun çok zor allah eşini uyandırsın

allah yardımcın olsun canım yaşadıkların zor bir durum bence böyle bir eşe çoçuk dogurmak için bir daha düşün tek taraflı hiçbir şey yürümüyor gel buradan anlat herşeyirahatlarsın bizi sıkmazsın inanki her zaman bekleriz
almanyda kursa gidip almanyacı ögrenebilirsin benim yengemde almanyada ama tr gitmeden kursa gitti şimdi yine başladı ögreniyor sende bir şey yapmak istiyorsan ilk baş dilini ögrenmekle başla bence...

Aferim sana çok güzel olmuş ellerine saglık...

iyiyim sinannuraycım sen nasılsın bebşin nasıl
yok canım yarın degil cuma ve cumartesi günüm hayırlısı bakalım
akıntın var ama az acaba üşüttümmü diyorum başkada bir belirtim yok gögüslerim acıyor ama her ay agrıyor zaten

yokkk bilmiyoruz çilekcim a.s.
dogum günün kutlu olsun iyiki dogmuşsun iyiki tanışmışız ve iyiki bizim arkdaşımızsın öpüyorum seni ve sarılıyorum kabul et :1hug:

valla bebişten yana hiç bişey hissetmiyorum ama ağrım çok canım benimde akıntım çoktu bende hep üşüttüm diye düşünmüştüm inşallah vardır ya

Canım yazılarını okudum Allahım sana çok sabır versin ne dicemi bilemedim inan sana daha yakın olması gerekirken daha çok kırıyo inan çok üzüldüm ama Allah biliyo senin sıkıntının mükafatı burda ya da ahirette vardır elbet inşallah gönlünün muradı en yakın zamanda hayırlısıyla olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…