günaydın ben geldim. Bugün benim doğum günüm biliyormusunuz.
hoşgeldinn canım ohh mis gibi tatilini yaptın dinlendin biraz da olsa rahatmamışındır ne güzel.Evet içimizden çıkmadıktan sonra bu acı fizana gitsen neye yarar ama olsun ortam değişikliği daha da toparlamanda yardımcı olmuştur.İnşallah Allahım nasip ederde seneye kuzunla birlikte aynı yere gidersin ve o içindeki sızıyı akıtırsın canım benim sabır sabır sabır ii olcaz inşallah
takma kiloyu da kafana o kadar olur tatil sonuçta bu verirsin yine
valla bebişten yana hiç bişey hissetmiyorum ama ağrım çok canım benimde akıntım çoktu bende hep üşüttüm diye düşünmüştüm inşallah vardır ya
Kızlar tatil bitti. Malesef iki kilo aldım geldim. Tatil yaradı sizin anlayacağınız. Çok yorgunmuşum uykudan kafamı kaldıramadım. Resmen yedim içtim yattım. Plajda bile uyuyup kaldım :) Umarım bu dinlenme yetmiştir. Biraz kafamı topladım ama tabi nereye gitsen derdin seninle geliyor. Çok zor vallahi Allah sabır versin. Doğada yaşayan canlılar hepsi yavrulamış, koyunlar yavrulamış, ördekler, kediler, tavuklar hepsi yanında yavrusu kırıta krıta geziyor. Hepsi anne olmuş. Birde kaldığımız otel turist doluydu çocuğunu doğuran tatile çıkmış sanırsın. Yaşlı kadınlar, gencecik kızlar hepsinin elinde araba bebek gezdiriyor. İnan kafayı takmamak için çok uğraştım. Neden benim kuzularım yanımda değil benim suçum ne demek geliyor insanın içinden ama biliyorum ki hakkımda hayırlısı buymuş. Kader. İnşallah bende yavrularımı seveceğim. Burada hepimiz bir gün yavrularımızla ilgili sohbet edeceğiz. Sabır.
eburcu ohh tatilide yapmışsın..1-2 kilo tatilin nazr boncuğu boşverr..
özlemimsin 10 hafta bitiyor maşallah en riskli dönemi atlatıyorsun 1 ay sonra da cinsiyeti belli olur
rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
seymacım dr çatlatma iğnesini vudurttuysa olmuştur senin yumoşlar demektir hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin gelsin inşallah
ferfecir arkadaşım senin dertleşmeye çok ihtiyacın var oralarda yalnızım diye de fazla üzülme çünkü burda da olsaydın inan bana ailesi bile anlamıyor bazen melek annelerini. Arkadaşım olduğunu düşündüklerim bile bana burada gerçek isimlerini dahi bilmediğim melek anneleri kadar destek olmadılar. Benim de yaşım seninkine yakın. Ben de eşimin ikinci eşiyim. Sen eşin istemediği için tedaviye gidemediğini yazmışsın ben olumsuz deneyimlerden sonra kendim vazgeçtim. Yani belki ikimiz de bebek sahibi olamayacağız. Yalnız benim durumumda bir de şöyle birşey var. Benimkinin ilk eşinden de çocuğu olmamış ve baba olmayı hayatta herşeyden çok istiyor. Bu da benim omuzlarıma tarif edilmez bir yük koyuyor bazen keşke diyorum ilk eşinden çocuğu olsaydı da bana bu kadar iş düşmeseydi. Bu kadar acıları çekmeseydim. Çünkü en baştan beri çocuk olayını öncelikle eşimi baba yapabilmek için istedim. Belki o önceden baba olmuş olsaydı ben tedavilere bile başvurmazdım üç yavrumu da kaybetmezdim.
Ama hayat böyle işte her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.
Bence eğer eşin bu konuda sana bu sözleri söyleyebilecek kadar katı ise çocuk olayını gerçekten denemeli misin bir kez daha düşün derim canım. Belki de eşinin dediği gibi kendi haline bırakırsan daha iyi olacak. Tek başına çocuğun sorumluluğunu almak da çok zor sonuçta.
kızlar az önce tv de bir reklam izledim hani bir otomobil reklamı arka koltuğa bebek koltuğuna farklı bebekleri otutmuşlar uyurken de filme almışlar ya işte o reklamın yenisi çıkmış bir de arkada bıcır bıcır konuşan bir çocuk sesi,
hele son sahnesinde arka koltukta ikiz erkek bebekler oturuyor, benim hayalimdi bu bebeklerimi arka koltuğa öyle oturutup gezmelere gidecektik.
Şimdi ağlayarak izledim bitmiş durumdayım şu an. Böyle de reklam yapılmasın ama . Birileri de bizi düşünsün yaaa. Herşey çocukları olanları düşünerek yapılıyor bu dünyada.
eburcu ohh tatilide yapmışsın..1-2 kilo tatilin nazr boncuğu boşverr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?