Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlar tatil bitti. Malesef iki kilo aldım geldim. Tatil yaradı sizin anlayacağınız. Çok yorgunmuşum uykudan kafamı kaldıramadım. Resmen yedim içtim yattım. Plajda bile uyuyup kaldım :) Umarım bu dinlenme yetmiştir. Biraz kafamı topladım ama tabi nereye gitsen derdin seninle geliyor. Çok zor vallahi Allah sabır versin. Doğada yaşayan canlılar hepsi yavrulamış, koyunlar yavrulamış, ördekler, kediler, tavuklar hepsi yanında yavrusu kırıta krıta geziyor. Hepsi anne olmuş. Birde kaldığımız otel turist doluydu çocuğunu doğuran tatile çıkmış sanırsın. Yaşlı kadınlar, gencecik kızlar hepsinin elinde araba bebek gezdiriyor. ınan kafayı takmamak için çok uğraştım. Neden benim kuzularım yanımda değil benim suçum ne demek geliyor insanın içinden ama biliyorum ki hakkımda hayırlısı buymuş. Kader. ınşallah bende yavrularımı seveceğim. Burada hepimiz bir gün yavrularımızla ilgili sohbet edeceğiz. Sabır.

hoşgeldinn canım ohh mis gibi tatilini yaptın dinlendin biraz da olsa rahatmamışındır ne güzel.Evet içimizden çıkmadıktan sonra bu acı fizana gitsen neye yarar ama olsun ortam değişikliği daha da toparlamanda yardımcı olmuştur.ınşallah Allahım nasip ederde seneye kuzunla birlikte aynı yere gidersin ve o içindeki sızıyı akıtırsın canım benim sabır sabır sabır ii olcaz inşallah

Evet canım zaten bende senin gibi düşündüm, seneye inşallah dedim ben de buraya bebişimi alır gelirim. Onu hayat ettim. Hatta eşimle plan bile yaptım ben yüzerim, gezerin sen bebişe bakarsın dedim. Kabul etti. Ama bebeği hiç bana bırakacağını zannetmiyorum diye dalga geçti. İşte bizde hayallerle teselli ediyoruz kendimizi .Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah Allah gönlümüze göre versin.

ferfecir canımmmm inan okudukça çok kötü oldum...
sakın neden ben deme vardır bir hayır..eşinin yaptıklarının karşılığı şamar gibi gelecektir ona merak etme...benim eşimde çok destek değildir bana...hatta bebklerimin düşmesinde inceden dokundurup bazen beni bile suçladığı oldu...
allahım eşinin aklına başına getirsin taz zamanda..
arkadaşlar sölemiş zaten her sıkıntında burada rahatlayabilirsin....

eburcu ne güzel tatilini yapmışsın benim tatile daha 2 aydan fazla var
bu arada tatilde kurduğun hayallerin dilerim gerçekleşir
mehtap bu arada yarın doğumun var değil mi canım? inşallah hayırlısı ile gerçekleşecek ve sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın doğum sırasında tüm melek anneleri için de dua edeceğini biliyorum
şimdiden sana güzel oğlunla ve tüm sevdiklerinle geçireceğin nice uzun sağlık dolu yıllar diliyorum

çiekcim doğum günün kutlu olsun arkadaşım rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin sana

kızlar az önce tv de bir reklam izledim hani bir otomobil reklamı arka koltuğa bebek koltuğuna farklı bebekleri otutmuşlar uyurken de filme almışlar ya işte o reklamın yenisi çıkmış bir de arkada bıcır bıcır konuşan bir çocuk sesi,
hele son sahnesinde arka koltukta ikiz erkek bebekler oturuyor, benim hayalimdi bu bebeklerimi arka koltuğa öyle oturutup gezmelere gidecektik.
Şimdi ağlayarak izledim bitmiş durumdayım şu an. Böyle de reklam yapılmasın ama . Birileri de bizi düşünsün yaaa. Herşey çocukları olanları düşünerek yapılıyor bu dünyada.

valla bebişten yana hiç bişey hissetmiyorum ama ağrım çok canım benimde akıntım çoktu bende hep üşüttüm diye düşünmüştüm inşallah vardır ya

hayırlısı bakalım canım
agrın varsa dinlen canım bol su iç benimde öyleydi dinlendim ben hep allahım sizi korusun...

ohh işte ne güzel tatili yapıp gelmişsin hoşgeldin canım evet tatillerde anneler saolsun ye eritirsin diye diye şişirdiler zaten dogumda aldıgım kiloları veremedim off onlar ayrı bi sıkıntı bende valla..

eburcu ohh tatilide yapmışsın..1-2 kilo tatilin nazr boncuğu boşverr..

mhtp sagsalim paşanı kucagına almayı nasip etsin allahom dualrımız seninle ...

dogru söylüyorsun arkadaşım valla artık ben tv bakmıyorum desem yeridir çok sıkıldım nereye açsam ya çoçuk yada hamile kalanlar falan açmamak en iyisi aglamak istiyorsan agla canım sıkma açılırsın bende doluyum biraz nezaman patlarım bilinmez..

teşekkür ederim canım inşallah tamamına erer...allahım hayırlısını nasip etsin.
herzaman giremiyom biz apartmanda başkasının internetinden bağlanıyoz o kapayınca bende giremiyom genelde girdiğimde kimsecikler olmuyo neyse bunada şükür idare edecez artık...öpüyorum hepinizi...

evet canım artık reklamlarda hep çocukları kullanıyolar ...üzülmemek elde diil bende bebek reklamlarında hep gözlerim doluyo...ama napalım elimizden bişey gelmiyo naparsak yapalım olacak olan yine oluyo...allahım bizide güldürür inşallah...

özlemimsin gerçekten kimse çocuğu ölen anneleri ya da anneleri ölen çocukları düşünmüyor. RTÜK'e şikayet etmeyi düşünüyorum özellikle bu son reklam. Yaa kardeşim siz otomobil satıyorsunuz? Bebek bezi falan değil ki bu. Bebekleri bu kadar ön plana çıkarmak da ne demek oluyor. ınsanların masum duyguları ile bu kadar da sömürü yapılmamalı yani. Ne yapalım çocuğum olsaydı da böyle düşünürdüm biliyorum. Ama şimdi yavrularımı kaybettiğim için canım daha çok acıyor tabiii.

Merhaba güzel melek anneleri. Sanırım şu an çoğunuz uyuyorsunuzdur. İnşallah rüyanzıda meleklerinizi görürsünüz. Ben bugün berbat bir gün geçirdim. Sabah migren ağrısıyla uyandım. İşe gittim ama gittiğim gibi geri geldim. Bütün gün ağrıyla kıvrandım, midem bulandığı için birşey de yiyemedim, gebelik şüphem olduğu için ilaç da kullanamadım. Aksi gibi eşim de kardeşinin mezuniyet töreni için Afyon'a gitmişti bütün gün evde yalnızdım. Neyseki gelince bana hamileler için de kullanılabilen bir ağrı kesici serum taktı da biraz kendime geldim. Eşim Afyon dönüşünde Uşak'ta oğlumuzun mezarına uğramış. Oğlum geldiğimi hissetti dedi bana. Mezarlığın girişinde önüne bir kelebek konmuş ve oğlumuzun mezarına gidinceye kadar eşimle beraber gelmiş. Oğlum ben geldim diye mutlu oldu diye düşünmüş eşim de. O da oğlumuzu gördüğü için mutluydu. Bana hem annemin mezarının üzerinden, hem de oğlumun mezarının üzerinden birer çiçek getirmiş, bir de onların selamlarını. Düşünüyorum da eğer normal standartlarda bir yaşam sürem olursa daha ölümüme oldukça vakit var. Bu kadar süreyi nasıl geçireceğimi bimiyorum. Bazen dayanmak o kadar zor geliyor ki. Acaba bir daha hiç mutlu olabilecek miyim. Oğlum orada yatarken bu mümkün mü.

Çilekcim doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah bir dahaki yaşına kucağında bebeğinle girersin.

Eburcu hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine sevindim ne güzel bol bol dinlenmişsin. Ben de senin gibi seneye bebekle tatil yapacağımı hayal ediyorum. İnşallah Allah kısmet eder. Hatta diyorum ki melek anneleri olarak tatilimizi aynı zamanda, aynı yerde mi yapsak. 1. Melek Anneleri Tatil Organizasyonu. Beylere bebek baktırırız, biz de birbirimizle hasret gideririz. Kimi zaman ağlaşırız, kimi zaman gülüşürüz, güzel olur ne dersiniz.

Mhtp canım benim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yarın Poyraz paşamız aramıza katılıyor. Önünde karnında geçireceği son bir gün kaldı. Doğum saat kaçta olacak. Sıkıntılı bir hamilelik geçirdin ama inşallah sıkıntısız, kolay bir doğumun olur. Yata yata gezmeye hasret kaldın, önümüz de yaz şöööööyle bebeğini de yanına alır doya doya gezersin. Dualarımız sizinle canım. Fırsat bulduğun en yakın zamanda bizi durmunuzdan haberdar etmeyi unutma tamam mı arkadaşım. Hatta Poyraz'ın fotoğrafını paylaşabilirsen süper olur. Şimdilik göbüşünden öpüyorum yaramaz oğlunu, kısmet olursa biraz büyüyünce bebek görmeye geliriz o zaman sahici sahici öperim mis kokuluyu.

herkese günaydın.
bende doğumdan bu yana her hamile ,her bebek gördüğümde sizler gibi üzülüp 'neden ben ' ,'benim ne günahım vardı' diye sorup duruyordum kendime .ama geçen gün bir programda istanbulda önce öldürülüp sonrada halının içine konulup yakılan çocukların annelerine rastladım,kadın nasıl feryat figan ağlıyor.tıpkı benim gibi isyan ediyor o da.o zaman halime şükrettim,ona göre ne kadar da şanslı olduğumu anladım.bizler allahtan geldi deyip sabrediyoruz,o kadın ne yapsın onunki kuldan gelmiş ,hemde eşinin bir akrabası ile iş arkadaşından...
birazda bardağın dolu tarafını görelim dediğim işte bu arkadaşlar.bu herzaman mümkün olmuyor ama üzülüp ağlamanın da bize faydası olmuyor.çevrede bunun için o kadar çok neden var ki. eger üzülüp ağlayarak oğlum gelecek olsaydı çoktan gelirdi. eminim sizlerinde öyledir.
benim oğlum hasta doğdu yaşasaydı hayat onun için çok zor olacaktı.ben üzüldüğüm, ağladığım anlarda bunu düşünmeye çalışıyorum.başarabiliyor musun derseniz,elimden geleni yapıyorum .çünkü hayat devam ediyor.

eburcu ohh tatilide yapmışsın..1-2 kilo tatilin nazr boncuğu boşverr..

Haklısın canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Allah yardımcın olsun. Doğumdan sonra fırsat bulursan iyiyim diye haber ver. Darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…