Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Biliyorum canım insanın içini sızlatıyor, ben o reklam çıkınca kanal değiştiriyorum. Dayanılır gibi değil. İkiz oğlanlar banada oğluşlarım yaşasaydı böyle olacaklardı diye çok acı veriyor.

Son düzenleme:

Ben duymadım bu olayı, ya neden öldürmüşler sübyanları yazık ya. İnsan olan yapamaz böyle bir şey ya. İnanamıyorum. Allah ailesine sabır dayanma gücü versin gerçekten.Çok Zor.

mrb arkadaşlar nasılsınız.
giremedim kaç gündür umarım herkes iyidir.
bende halsizlik var
çok şükür .
geçmişi bir okuyayım.

Ben duymadım bu olayı, ya neden öldürmüşler sübyanları yazık ya. İnsan olan yapamaz böyle bir şey ya. İnanamıyorum. Allah ailesine sabır dayanma gücü versin gerçekten.Çok Zor.

para yüzünden canım.aileye birkaç dönümlük küçük bir miras kalmış onu fidye olarak almayı planlamışlar ama işler istedikleri gibi gitmeyincince çocukları öldürmüşler.bu yeni bir olay değil altı yedi aylık.

Bırak başkasının çocuğunu öldürmeyi, kendi öz çocuğunu çeşitli nedenlerle öldürenleri ya da onlara zarar verenleri hergün gazetelerde, televizyonlarda görüyoruz. Mallesef bu dünyada soysuz çok, onları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.

Bugün bu olay üzerine gaztede bir haber okudum yanlış hatırlamıyorsan 1467 çocuk kayıpmış. O çocukları kimbilir ne halde olduklarını, çektikleri acıları, ailesinin çektiği acıyı, çaresizliği düşündümde... Çok zor. Allah kimseye böyle acılar vermesin hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın. Nedesen boş. Ancak Allah ıslah etsin diyorum.

Nasıl oldun sağlığın daha iyidir umarım. O baş ağrısı zordur. Umarım bebebiş geliyordur. Ama gebeliği kafaya takmamaya çalış, rahat bir hafta geçir. Tabi demesi kolay ama inşallah yapabilirsin.

Merhabalar kizlar nasilsiniz ?
Ben kac gündür cok yorgunum bahce yapiyorum,calisiyoruz esimle beraber biraz fazla yordum kendimi bu aralar ..
Ama hareket iyi geliyor insanin stresini aliyor toprakla ugrasmak..

Eburcucum baş ağrım hala devam ediyor ama şiddeti azaldığı için bugün biraz daha iyiyim. Bu ay kendimde hiç gebeliğe ait belirti aramıyorum çünkü aradığım zaman hamile olmasam bile kendimde belirti bulabilme yeteneğine sahibim. Açıkçası bu ay kafam daha rahat. Biz üzerimize düşeni yaptık artık gerisi Allah'tan. ınşallah hamile kalmışımdır ama kalamadıysam da kısmet böyleymiş deyip önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Premete bu ay hamilesindir Insaallah canim benimde dün aksam migrenin tuttu hapimi aldim yoksa bütün gece kivranirdim agrilardan..
Zaten hamilelik belli olmadan kullanilan ilac cok fazla degilse bir zarari olmaz herhalde..

Kayıp olayı daha kötü. Hiç olmazsa ölse mezarını bilirsin, benim çocuğum öldü diye ağlarsın ama kayıp olunca ne durumda olduğunu bilememek, umutsuzluğa düşmekle umut etmek arasında kalmak ve bir sonuca ulaşamamak insanı mahveder. Allah yardımcıları olsun.

Merhabalar kizlar nasilsiniz ?
Ben kac gündür cok yorgunum bahce yapiyorum,calisiyoruz esimle beraber biraz fazla yordum kendimi bu aralar ..
Ama hareket iyi geliyor insanin stresini aliyor toprakla ugrasmak..

Canım kolay gelsin sana. Fazla yorma kendini, çok eğilip kalkma malum bebişli olabilirsin şu an.

Zor olan isleri bitirdim dün cok sükür..
Artik kendimi dinlendirecegim biraz evde birkac isim var ondan sonra biraz mola verecegimkaydirigubbakcemile3

Seymacim sana da geçmiş olsun canım. Valla ben de midem kabul etse vermidon içecektim ama su dahi içemedim çok bulantım oldu. Zaten hamileliğimde de şiddetli migren ağrılarımda vermidon kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. Dediğin gibi bu meret ilaç almadan geçmiyor. Eşim perfalgan diye bir ağrıkesici serum taktı, parolun serum türevi. Hamilelerin kullanabileceği tek ağrı kesici serum oymuş aklınızda bulunsun.

ayy senin başın mı ağruyodu geçmiş olsun tahminen bebeğim iki haftalık falandı tabi benim haberim yok ama hayatımda bu kadar şiddetli bi baş ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum günlerce çektim hafif mide bulantısıda oluyodu inşallah sende hamilesindir onun belirtididir bu

ben bu günlerde çok durgunum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden o yüzden fazla girmedim buğün doktora gittim kalp atışını duyduk ama azmış kalp atışı düşük tehlikem devam ediyo haftaya tekrar çağırdı dualarınızı eksik etmeyin

Sağol canım ama hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum bende migren var zaman zaman ağrıyor başım.

Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun gözün aydın. Anasına can gelse çocuğa da can gelecek kalbi gümbür gümbür atacak ama annesi uyuzluk yapıyo işte : ) Şaka bir yana ilk üç ay bitinceye kadar hep yat canım, fazla hareket etme. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Dualarım seninle.

Allah yardımcın olsun inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıysa kavuştursun bebişine seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…