kızlar az önce tv de bir reklam izledim hani bir otomobil reklamı arka koltuğa bebek koltuğuna farklı bebekleri otutmuşlar uyurken de filme almışlar ya işte o reklamın yenisi çıkmış bir de arkada bıcır bıcır konuşan bir çocuk sesi,
hele son sahnesinde arka koltukta ikiz erkek bebekler oturuyor, benim hayalimdi bu bebeklerimi arka koltuğa öyle oturutup gezmelere gidecektik.
Şimdi ağlayarak izledim bitmiş durumdayım şu an. Böyle de reklam yapılmasın ama . Birileri de bizi düşünsün yaaa. Herşey çocukları olanları düşünerek yapılıyor bu dünyada.
Merhaba güzel melek anneleri. Sanırım şu an çoğunuz uyuyorsunuzdur. İnşallah rüyanzıda meleklerinizi görürsünüz. Ben bugün berbat bir gün geçirdim. Sabah migren ağrısıyla uyandım. İşe gittim ama gittiğim gibi geri geldim. Bütün gün ağrıyla kıvrandım, midem bulandığı için birşey de yiyemedim, gebelik şüphem olduğu için ilaç da kullanamadım. Aksi gibi eşim de kardeşinin mezuniyet töreni için Afyon'a gitmişti bütün gün evde yalnızdım. Neyseki gelince bana hamileler için de kullanılabilen bir ağrı kesici serum taktı da biraz kendime geldim. Eşim Afyon dönüşünde Uşak'ta oğlumuzun mezarına uğramış. Oğlum geldiğimi hissetti dedi bana. Mezarlığın girişinde önüne bir kelebek konmuş ve oğlumuzun mezarına gidinceye kadar eşimle beraber gelmiş. Oğlum ben geldim diye mutlu oldu diye düşünmüş eşim de. O da oğlumuzu gördüğü için mutluydu. Bana hem annemin mezarının üzerinden, hem de oğlumun mezarının üzerinden birer çiçek getirmiş, bir de onların selamlarını. Düşünüyorum da eğer normal standartlarda bir yaşam sürem olursa daha ölümüme oldukça vakit var. Bu kadar süreyi nasıl geçireceğimi bimiyorum. Bazen dayanmak o kadar zor geliyor ki. Acaba bir daha hiç mutlu olabilecek miyim. Oğlum orada yatarken bu mümkün mü.
Canım gerçekten zor ama hepimiz dayanacağız, mücadele edeceğiz. Bebişlerimizde bizi bırakıp gimek istemezlerdi, onlarda bizim koynumuzda olmak isterlerdi. Ama Allahın takdiri. İnşallah kardeşlerine kavuşup teselli olcağız. İnşallah kardeşi gelir bu ayda az da olsa sana teselli olur.
Eburcu hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine sevindim ne güzel bol bol dinlenmişsin. Ben de senin gibi seneye bebekle tatil yapacağımı hayal ediyorum. İnşallah Allah kısmet eder. Hatta diyorum ki melek anneleri olarak tatilimizi aynı zamanda, aynı yerde mi yapsak. 1. Melek Anneleri Tatil Organizasyonu. Beylere bebek baktırırız, biz de birbirimizle hasret gideririz. Kimi zaman ağlaşırız, kimi zaman gülüşürüz, güzel olur ne dersiniz.
Aslında ne güzel olur, bir yerde bir hafta sonu buluşup bebişlerimizle tatil yaparız. Nasip neden olmasın. Allah inşallah fırsat yaratır.
herkese günaydın.
bende doğumdan bu yana her hamile ,her bebek gördüğümde sizler gibi üzülüp 'neden ben ' ,'benim ne günahım vardı' diye sorup duruyordum kendime .ama geçen gün bir programda istanbulda önce öldürülüp sonrada halının içine konulup yakılan çocukların annelerine rastladım,kadın nasıl feryat figan ağlıyor.tıpkı benim gibi isyan ediyor o da.o zaman halime şükrettim,ona göre ne kadar da şanslı olduğumu anladım.bizler allahtan geldi deyip sabrediyoruz,o kadın ne yapsın onunki kuldan gelmiş ,hemde eşinin bir akrabası ile iş arkadaşından...
birazda bardağın dolu tarafını görelim dediğim işte bu arkadaşlar.bu herzaman mümkün olmuyor ama üzülüp ağlamanın da bize faydası olmuyor.çevrede bunun için o kadar çok neden var ki. eger üzülüp ağlayarak oğlum gelecek olsaydı çoktan gelirdi. eminim sizlerinde öyledir.
benim oğlum hasta doğdu yaşasaydı hayat onun için çok zor olacaktı.ben üzüldüğüm, ağladığım anlarda bunu düşünmeye çalışıyorum.başarabiliyor musun derseniz,elimden geleni yapıyorum .çünkü hayat devam ediyor.
hayırlısı bakalım canım
agrın varsa dinlen canım bol su iç benimde öyleydi dinlendim ben hep allahım sizi korusun...
ohh işte ne güzel tatili yapıp gelmişsin hoşgeldin canım evet tatillerde anneler saolsun ye eritirsin diye diye şişirdiler zaten dogumda aldıgım kiloları veremedim off onlar ayrı bi sıkıntı bende valla..
Bebiş olsunda kilo problem değil. Zamanla halledilir.İnşallah.
mrb arkadaşlar nasılsınız.
giremedim kaç gündür umarım herkes iyidir.
bende halsizlik var
çok şükür .
geçmişi bir okuyayım.
Ben duymadım bu olayı, ya neden öldürmüşler sübyanları yazık ya. İnsan olan yapamaz böyle bir şey ya. İnanamıyorum. Allah ailesine sabır dayanma gücü versin gerçekten.Çok Zor.
Bırak başkasının çocuğunu öldürmeyi, kendi öz çocuğunu çeşitli nedenlerle öldürenleri ya da onlara zarar verenleri hergün gazetelerde, televizyonlarda görüyoruz. Mallesef bu dünyada soysuz çok, onları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.
Bugün bu olay üzerine gaztede bir haber okudum yanlış hatırlamıyorsan 1467 çocuk kayıpmış. O çocukları kimbilir ne halde olduklarını, çektikleri acıları, ailesinin çektiği acıyı, çaresizliği düşündümde... Çok zor. Allah kimseye böyle acılar vermesin hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın. Nedesen boş. Ancak Allah ıslah etsin diyorum.
Merhabalar kizlar nasilsiniz ?
Ben kac gündür cok yorgunum bahce yapiyorum,calisiyoruz esimle beraber biraz fazla yordum kendimi bu aralar ..
Ama hareket iyi geliyor insanin stresini aliyor toprakla ugrasmak..
Seymacim sana da geçmiş olsun canım. Valla ben de midem kabul etse vermidon içecektim ama su dahi içemedim çok bulantım oldu. Zaten hamileliğimde de şiddetli migren ağrılarımda vermidon kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. Dediğin gibi bu meret ilaç almadan geçmiyor. Eşim perfalgan diye bir ağrıkesici serum taktı, parolun serum türevi. Hamilelerin kullanabileceği tek ağrı kesici serum oymuş aklınızda bulunsun.
ayy senin başın mı ağruyodu geçmiş olsun tahminen bebeğim iki haftalık falandı tabi benim haberim yok ama hayatımda bu kadar şiddetli bi baş ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum günlerce çektim hafif mide bulantısıda oluyodu inşallah sende hamilesindir onun belirtididir bu
ben bu günlerde çok durgunum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden o yüzden fazla girmedim buğün doktora gittim kalp atışını duyduk ama azmış kalp atışı düşük tehlikem devam ediyo haftaya tekrar çağırdı dualarınızı eksik etmeyin
ben bu günlerde çok durgunum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden o yüzden fazla girmedim buğün doktora gittim kalp atışını duyduk ama azmış kalp atışı düşük tehlikem devam ediyo haftaya tekrar çağırdı dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?