Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

slam güzel annlelr nasılsınız benim 3-4 gündür ara ara bulantılarım oluyodu ama bu 2 gündür geçmeksizin bulantım ve başağrım var biraz grip oldum o da geçti kokular mahvetti beni özellikle sakız kokusu anlamadım kızlar adetime de daha var haziran 7-10 gibi bekliyorum test yaptım ama malum ki negatif

Canım kafana takma diyemicem ama kendini topla ki bebeğinde hissetsin bunu böylece bebeğine yardımcı olursun canım inşallah düzelir çünkü daha çok küçük annesi inşallah Rabbiminde izniyle toparlanır ama önce sen ii olmalısın canım Allaha emanet olun

gelincik umarım hamileleik belirtileridir canım daha zaman varmış adet olmana sen test yapmakta biraz acele davranıyorsun test negatif çıkmış ama yine de belli olmaz inşallah müjdeli haberi kısa zamanda duyarız

eburcu ne güzel tatil yapıp geldiniz sizin için değişiklik olmuştur keşke ben de biraz uzaklaşabilsem buralardan ama mümkün değil sen şanslısın bak 1-2 kiloyu kafana takmana değmez canım çabuk verirsin

premete hiç migren ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu duymamıştım her ihtimale karşı tedbirli davranman çok güzel bebişleri riske atmamak lazım değil mi ama biliyor musun ben Uşak'ta okudum üniversiteyi

28 mavi evet erken yaptım bunu biliyorum ama bu belirtiler tereddütte bıraktı beni imkanı yok ama işte adet geçmesi lazım en azından dimi gün içinde midem bulanıyo hep kokulara karşıda duyarlılık başlayınca ne bilim işte çıkar mı diye kapıldım.Hayırlısı olsun inşallah canım bu arada lütfen kafana takmamaya çalış genetiği bundada vardır bir hayır ii düşün ii olsun canım benim opuyorumnanaktan

yatıyorum şimdi eşim işleri yapıyo inşallah iyi olur canım allah razı olsun

Allah yardımcın olsun inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıysa kavuştursun bebişine seni.

Sakın öle düşünme olmaz şimdi çok duygusalsın böyle düşüncelere çok meğillisin dualarımız seninle canım benim aklından çıkarmak mümkün değil kendini Rabbime teslim et o en hayırlısını bilir senin ve bebeğin için en ii olanı bilir bizler günahkarız ama o sabinin yaşayacak ömrü varsa onun vesilesiyle korur Rabbim sen wc ye gittiğinde falan bunu yapma aklına getirme yat dinlen bizlerle konuş

senin için ve bebeğin için en doğrusunu yaşatacaktır Allah hakkında hayırlısı olsun Rabbim korusun ama önce sen ii ol sen ii ol ki bebeğin ve eşin ii olsun hadi toparlan içinden dualar et konuş bebeğinle ama vazgeçme

sinannuray canım iyi düşün iyi olsun...inşallah yavruna bişey olmayacak...
bebeğin sıkı tutunuyor annesi bırakmaz seni...sen yeterki iyi düşün yat dinlen..

sinannuray bu tuvalete gidip kontrol etmeler falan bana kendi gebeliklerimi hatırlattı özellikle ikinvi gebeliğimde çok yaptm bunu sonu iyi olmuyor bunu yapma. Arkadaşım bir de şunu anlamadım ben. Yani bir bebekte kalp sesi ya vardır ya yoktur az var ne demek?
E duyulduğunu göre de sende varmış demek ki. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük olma ihtimali hemen hemen kalmazmış. Bu çok önemli bir aşamaydı canım. Bunu geçtiğine göre gerisi de inşallah gelecek. Doktor vitamin falan verdiyse onu ihmal etmeden kullan ve lütfen merdivenden inip çıkmaa. :))

premete migren hastası olduğunu bilmiyordum canım geçmiş olsun kendine dikkat et
ben de hep aynı soruyu sordum kendime aslında sormadım çünkü bu cevabı belli bir soru aslında : hayır, meleklerim gittikten sonra artık mutlu olmam mümkün değil ama beklemek bekleyebilmek ve onlara kavuşabilmek için sabrediyorum sadece sabır o kadar...

canım 100ün altında olunca tehlikeliymiş yüzün altında dedi kalp atışı ama daha ufak olduğu içinde az olabilir

geçmiş olsun canım
seni ümitlendirmekte istemem ama bende baş agrısı çekiyordum
hamile olduğumu öğrenmeden önce.
sanki bu ay sende hamile kalacakmışın gibi hissediyorum hadi inş
.

geçmiş olsun canım doktura gitmişin.
inş. birşey olmayacak herşey güzel olacak.
dualarımızdasın canım.

hadibakem hani sen doktora gittikten sonra ticker yapacaktın? bak sinannuray yaptı hadi sen de yap. Ben seviyorum gebeliklerin ilerleyişini tickerdan izlemeyi.

sinanuraycığım 100ün üstüne de çıkacak inşallah sen doktorun önerilerine uy canım. Bir de sırtüstü yatmak rahme giden kan akımını artırarak özellikle ilk haftalarda daha güzel gelişmesini sağlıyormuş. Bir de bol suyu unutma canım. Lütfen bebiş sen de üzme bizi.

canım yatıyorum bolda su içmeye çalışıyorum inşallah üzmez teyzesi bizimde doğumun yaklaştığı günlerimizi görürüz

hadibakem hani sen doktora gittikten sonra ticker yapacaktın? bak sinannuray yaptı hadi sen de yap. Ben seviyorum gebeliklerin ilerleyişini tickerdan izlemeyi.
evet canım oda aklımda inan
perşembe günü gene gidecegim doktura inş.
kalp atışlarını duymak için
inş. onlarıda duyayım yapacagım inş.

ben sırt üstü yapmanın iyi geldğini bilmiyordum
bende buğünlerde bolca gaz olduğu bilmiyorumkismileiçin hiç sırt üstü yatamıyordum
ama artık dikkat edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…