ben bu günlerde çok durgunum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden o yüzden fazla girmedim buğün doktora gittim kalp atışını duyduk ama azmış kalp atışı düşük tehlikem devam ediyo haftaya tekrar çağırdı dualarınızı eksik etmeyin
Sağol canım ama hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum bende migren var zaman zaman ağrıyor başım.
Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun gözün aydın. Anasına can gelse çocuğa da can gelecek kalbi gümbür gümbür atacak ama annesi uyuzluk yapıyo işte : ) Şaka bir yana ilk üç ay bitinceye kadar hep yat canım, fazla hareket etme. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıysa kavuştursun bebişine seni.
Canım kafana takma diyemicem ama kendini topla ki bebeğinde hissetsin bunu böylece bebeğine yardımcı olursun canım inşallah düzelir çünkü daha çok küçük annesi inşallah Rabbiminde izniyle toparlanır ama önce sen ii olmalısın canım Allaha emanet olun kafama takmak istemiyorum ama elimde değil çok korkuyorum ağrımda var sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum kan gelmiş mi diye inşallah bişey olmaz aslında daha 6 haftalık baazıları bu haftalarda kalp atışını duyamamış bile neyse siz bana dua edin bişey olmasın bunada bişey olursa büyük konuşmak istemiyorujm ama artık çocuk defterini kapatıcağım
sinannuray bu tuvalete gidip kontrol etmeler falan bana kendi gebeliklerimi hatırlattı özellikle ikinvi gebeliğimde çok yaptm bunu sonu iyi olmuyor bunu yapma. Arkadaşım bir de şunu anlamadım ben. Yani bir bebekte kalp sesi ya vardır ya yoktur az var ne demek?
E duyulduğunu göre de sende varmış demek ki. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük olma ihtimali hemen hemen kalmazmış. Bu çok önemli bir aşamaydı canım. Bunu geçtiğine göre gerisi de inşallah gelecek. Doktor vitamin falan verdiyse onu ihmal etmeden kullan ve lütfen merdivenden inip çıkmaa. :))
Eburcucum baş ağrım hala devam ediyor ama şiddeti azaldığı için bugün biraz daha iyiyim. Bu ay kendimde hiç gebeliğe ait belirti aramıyorum çünkü aradığım zaman hamile olmasam bile kendimde belirti bulabilme yeteneğine sahibim. Açıkçası bu ay kafam daha rahat. Biz üzerimize düşeni yaptık artık gerisi Allah'tan. İnşallah hamile kalmışımdır ama kalamadıysam da kısmet böyleymiş deyip önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
ben bu günlerde çok durgunum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden o yüzden fazla girmedim buğün doktora gittim kalp atışını duyduk ama azmış kalp atışı düşük tehlikem devam ediyo haftaya tekrar çağırdı dualarınızı eksik etmeyin
sinanuraycığım 100ün üstüne de çıkacak inşallah sen doktorun önerilerine uy canım. Bir de sırtüstü yatmak rahme giden kan akımını artırarak özellikle ilk haftalarda daha güzel gelişmesini sağlıyormuş. Bir de bol suyu unutma canım. Lütfen bebiş sen de üzme bizi.
inşallah canım hep olumlu düşünelim ve güzel şeyler olsun.
evet canım oda aklımda inanhadibakem hani sen doktora gittikten sonra ticker yapacaktın? bak sinannuray yaptı hadi sen de yap. Ben seviyorum gebeliklerin ilerleyişini tickerdan izlemeyi.
sinanuraycığım 100ün üstüne de çıkacak inşallah sen doktorun önerilerine uy canım. Bir de sırtüstü yatmak rahme giden kan akımını artırarak özellikle ilk haftalarda daha güzel gelişmesini sağlıyormuş. Bir de bol suyu unutma canım. Lütfen bebiş sen de üzme bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?