Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

arkadaşlar buğün bir tv proğramında
laptoplarımızı kucagımıza almanın çok zararlı olduğunu söylediler
yumurtalıklara zararı oluyormuş

ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
aklınızda olsun.

Canım test yapmakta çok acele ediyorsun. Bu şekilde kendini sıkıntıya sokma. Nasıl olsa haftaya herşey belli olacak. Geçen ay ben de test üstüne test yaptım kendimi harap ettim. İnşallah hamilesindir birazcık daha sabret canım.

Canım migren ağrısı hamilelik belirtisi değil zaten, o benim hayatımın bir parçası. Ben sadece korunmadığımız için her ihtimale karşı ilaç kullanmak istemedim yoksa migrenim tuttu diye hamile olduğumu düşünmedim. Demek Uşak'ın ekmeğinden yedin, suyundan içtin artık hemşeri sayılırız.

yatıyorum şimdi eşim işleri yapıyo inşallah iyi olur canım allah razı olsun

Oh valla fırsat bu fırsat değerlendir güzelim. Biraz da beyler çalışsın.

canım 100ün altında olunca tehlikeliymiş yüzün altında dedi kalp atışı ama daha ufak olduğu içinde az olabilir

Canım doktor sana vajinal ultrasonla mı baktı yoksa karından mı. Benim de arkadaşım 7. haftasında kalp atışlarını duymak için doktora gitmişti. Doktor karından bakmış, kalp atışları duyulmuş ama belli belirsiz duyulmuş sonra doktor onu aynı senin gibi 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı. Ertesi hafta kalp atışları daha net duyulmuştu ama doktor bu konuda bir problem var gibi konuşmamıştı demek ki bu erken gebelik haftalarında sık rastlanan, olağan bir durum. Canını sıkma olur mu.

Sağol canım benim. ışte o beklemek kısmı bana çok zor geliyor. Bazen öyle bir duruma geliyorum ki artık dayanamayacağımı hissediyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama aslında değilim. Allah hepimize dayanma gücü versin.

geçmiş olsun canım
seni ümitlendirmekte istemem ama bende baş agrısı çekiyordum
hamile olduğumu öğrenmeden önce.
sanki bu ay sende hamile kalacakmışın gibi hissediyorum hadi inş

ınşallah canım. Ben bu ay nedense hiçbir şey hissetmiyorum çok nötr bir şekilde bekliyorum. Valla benim başım o kadar sık ağrıyor ki maalesef ben onu hayra yoramıyorum. Perşembeye senden pıt pıt haberini bekliyoruz canım. Aman sakın yine doktordan sonra kayınvalidene falan gideyim deme sonra bekle bekle helak oluyoruz.

yok bu sefer gitmiyecegim
direk inş. evime gelecegim.
artık hiç biryere sığamıyorum.
hala şakınım gerçekten ben hamilemiyim diyorum gerçekten bir bebek bana annemi
diyecek diyorum
ben kendi bebegimi koklayacakmıyım diyorum.inş.
öyle bir acı yaşamışızki
mutlu olmayıda unutmuşum diyorum

canım vajinal baktı aslında o da fazla kötü bişeymiş gibi sölemedi ama burdan bi arkadaşa doktoru öyle demiş bende korktum ya ben onu takmıyorum şu düşük tehlikesini takıyorum ama herşey olacağına varır ümitlendirmek istemem seni ama gerçekten baş ağrın beni ümitlendirdi çünkü hayatımda çekmediğim baş ağrıısnı çektim bide bir kaç gün sürdü inşallah vardır bizim bebişler aynı senenin çocukları olurlar

valla çalıştırıyorum ama kıyamıyorum balkonu yıkadı şimdi pilav yaptı yedik makinayıda yarın boşaltalım dedi tmm dedim ona yaptırınca içimde rahat etmiyo ama mecbur yapacak

nasılsın sinannuraycım.
herşeyin hayırlısı canım
stres yapmamak lazım ama
nekadar yapmamaya çalışsakta etrafımız izin vermiyor.

nasılsın sinannuraycım.
herşeyin hayırlısı canım
stres yapmamak lazım ama
nekadar yapmamaya çalışsakta etrafımız izin vermiyor.

ben iyi olmaya çalışıyorum sennasılsın bizim hayatımızın stres olmazsa olmazı şu görümcemle kavga etmiştimya ondan beri işi olursa geliyo oturmuyo ben kapıyı açmıyorum yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum hiç o yüzden bayağı rahatladım bana bulaşamıyo bazen eşimle sıkıntı yaşıyoruz oda çalışmıyo evde olduğu için normal

iletişimin azalırsa insan daha iyi hissediyor kednini
biraz olsun unutuyoruz galiba onları
bize verdikleri sorunları.

inş. eşin en kısa zamnda işe girer canım.
güzel günlere az kaldı inş.

Günaydın canlarım.
Mhtp bugün 8 gibi doğuma girecekti. Büyük ihtimal bebeği kollarındadır şimdi. Darısı başımıza kızlar.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|30|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|22|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|11||20.12.2010
|Denizim16|9||02.01.2011
|Sweetbaby|9||03.01.2011
|Hadibakem|7||18.01.2011
|Sinannuray|7||18.01.2011
|Özlenen2010|5||30.01.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

günaydınlar .. nasılsınız melek anneleri .. maşallah 2. bebeğimizde geldi ,,Rabbime şükürler olsun . mhtp oğluşunun kokusunu almıştır .. darısı bizlere olsun inş..

günaydınlar .. nasılsınız melek anneleri .. maşallah 2. bebeğimizde geldi ,,Rabbime şükürler olsun . mhtp oğluşunun kokusunu almıştır .. darısı bizlere olsun inş..

Günaydın canım. Bizi boşver asıl sen nasılsın. Ne zaman gideceksin tekrar doktora. İğneye alışabildin mi.

Günaydın canım. Bizi boşver asıl sen nasılsın. Ne zaman gideceksin tekrar doktora. İğneye alışabildin mi.

bende iyiym çok şükür canım .cumartesi keseyi görmeye gidecem inş. görürüm.2, aşılamamda 117. di betahcg ve kese yi görememiştim , şimdi ki 119 inş. büyümüştür kese..İğneyede alıştım desem yalan olur ,baldırdan nasıl yapıldığını öğrenecem doktora gidince, birde onu deniyecem.Gerçi acısı falan umrumda değil yeter ki bebekler sağlıcakla gelsin..

Hadi canım hayırlısıyla keseyi gördün mü için rahatlar. Bu arada bebekler demişsin yoksa ikiz olma ihtimali mi var.

günaydın kızlar poyraz bebek geldi inşallah mehtap ve bebiş çokk iidir Rabbim bizede nasip etsin inşallah.

özlenencim bu iğne hep korkutmuştu beni ama bebekler ii olsunda katlanılıyo inşallal bebeğinde iidir gösterir annesine kendini hayırlı haberler alırsın inşallah canım

tünaydın melek anneleri nasılsınız...
premete geçmiş olsun inşallah daha iyisindir..
özlenen inşallah görüceksin cumartesi bebişini ..
sinannuray sende görmüşsün hadi gözün aydın bakalım inşallah sorun olmayacak sen rahatlamaya çalış elinden geleni yap canım..
hadibakem sendende güzel haberleri bekliyoruz..
gelincik belirtilerin hamilelik belirtisidir umarım
bende aynıyım hiç belirtim yok arada azıcık akıntım oluyor okadar cuma günü gelmezse adetim test yapıcam hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hepimiz için... ev daha bulamadım oda canımı sıkıyor biraz inşallah bulurum nasipim bir yerde saklıdır

beyazmelekcim tünaydın canım inşallah dediğin gibi hamilelik belirtileridir bu kadar erken başlar mı acaba belirtiler ,inşallah seninde kırmızılar gelmez Rabbim nasip eder bende de akıntı var beyaz koyu kıvamlı hakkımızda hayırlısı olsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…