slam güzel annlelr nasılsınız benim 3-4 gündür ara ara bulantılarım oluyodu ama bu 2 gündür geçmeksizin bulantım ve başağrım var biraz grip oldum o da geçti kokular mahvetti beni özellikle sakız kokusu anlamadım kızlar adetime de daha var haziran 7-10 gibi bekliyorum test yaptım ama malum ki negatif
premete hiç migren ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu duymamıştım her ihtimale karşı tedbirli davranman çok güzel bebişleri riske atmamak lazım değil mi ama biliyor musun ben Uşak'ta okudum üniversiteyi
yatıyorum şimdi eşim işleri yapıyo inşallah iyi olur canım allah razı olsun
canım 100ün altında olunca tehlikeliymiş yüzün altında dedi kalp atışı ama daha ufak olduğu içinde az olabilir
premete migren hastası olduğunu bilmiyordum canım geçmiş olsun kendine dikkat et
ben de hep aynı soruyu sordum kendime aslında sormadım çünkü bu cevabı belli bir soru aslında : hayır, meleklerim gittikten sonra artık mutlu olmam mümkün değil ama beklemek bekleyebilmek ve onlara kavuşabilmek için sabrediyorum sadece sabır o kadar...
geçmiş olsun canım
seni ümitlendirmekte istemem ama bende baş agrısı çekiyordum
hamile olduğumu öğrenmeden önce.
sanki bu ay sende hamile kalacakmışın gibi hissediyorum hadi inş
Sağol canım benim. İşte o beklemek kısmı bana çok zor geliyor. Bazen öyle bir duruma geliyorum ki artık dayanamayacağımı hissediyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama aslında değilim. Allah hepimize dayanma gücü versin.
İnşallah canım. Ben bu ay nedense hiçbir şey hissetmiyorum çok nötr bir şekilde bekliyorum. Valla benim başım o kadar sık ağrıyor ki maalesef ben onu hayra yoramıyorum. Perşembeye senden pıt pıt haberini bekliyoruz canım. Aman sakın yine doktordan sonra kayınvalidene falan gideyim deme sonra bekle bekle helak oluyoruz.
nasılsın sinannuraycım.
herşeyin hayırlısı canım
stres yapmamak lazım ama
nekadar yapmamaya çalışsakta etrafımız izin vermiyor.
ben iyi olmaya çalışıyorum sennasılsın bizim hayatımızın stres olmazsa olmazı şu görümcemle kavga etmiştimya ondan beri işi olursa geliyo oturmuyo ben kapıyı açmıyorum yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum hiç o yüzden bayağı rahatladım bana bulaşamıyo bazen eşimle sıkıntı yaşıyoruz oda çalışmıyo evde olduğu için normal
Günaydın canlarım.
Mhtp bugün 8 gibi doğuma girecekti. Büyük ihtimal bebeği kollarındadır şimdi. Darısı başımıza kızlar.
İnşallah.
günaydınlar .. nasılsınız melek anneleri .. maşallah 2. bebeğimizde geldi ,,Rabbime şükürler olsun . mhtp oğluşunun kokusunu almıştır .. darısı bizlere olsun inş..
Günaydın canım. Bizi boşver asıl sen nasılsın. Ne zaman gideceksin tekrar doktora. İğneye alışabildin mi.
Canım test yapmakta çok acele ediyorsun. Bu şekilde kendini sıkıntıya sokma. Nasıl olsa haftaya herşey belli olacak. Geçen ay ben de test üstüne test yaptım kendimi harap ettim. İnşallah hamilesindir birazcık daha sabret canım.
Premetecim evet testi erken yaptım ama bulantılarım artınca acaba son adetim üzerine görme falan mı diye tedirgin oldum o yüzden yaptım bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ki şaşkınlık işte şimdi 10 haziranı beklemek kaldı hAyırlısı olsun inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?