beyazmelekcim tünaydın canım inşallah dediğin gibi hamilelik belirtileridir bu kadar erken başlar mı acaba belirtiler ,inşallah seninde kırmızılar gelmez Rabbim nasip eder bende de akıntı var beyaz koyu kıvamlı hakkımızda hayırlısı olsın
merhaba kızlar nasılsınız ben hala iş aramakla geçitiyorum günlerimi eşimide çıkardılar işten askerlik nedeniyle bugünde gittim diş çektirdim offf dahada şim var sizide özledim kimseyle konuşmadık geçmişe bakıcam ama mhtp ne yaptı bugğn alıcak demi oğluşunu kucağına inşallah hayırlı ve kolay doğum geçirir Allah yardımcısı olsun.
farkında değilim öle yazdığımın belki Allah söletmiştir :))ama sanmıyorum beta değeri yüksek değil. ya da bebekler derken hepimizin bebeklerini kastetmişimdir Allahım tez zamanda bizim topiğimizde gebe olmayan kalmasın:Saruboceq:.. ben yanlış bişey söyleyipte sizi incitirim diye foruma bile girmiyorum..Hadi canım hayırlısıyla keseyi gördün mü için rahatlar. Bu arada bebekler demişsin yoksa ikiz olma ihtimali mi var.
evet canım illa ki korkuyo insan ama umut dünyası işte sağlıcakla bebklerimize kavuşabilmek için yapmayacağımız şey yok ..günaydın kızlar poyraz bebek geldi inşallah mehtap ve bebiş çokk iidir Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
özlenencim bu iğne hep korkutmuştu beni ama bebekler ii olsunda katlanılıyo inşallal bebeğinde iidir gösterir annesine kendini hayırlı haberler alırsın inşallah canım
tünaydın melek anneleri nasılsınız...
premete geçmiş olsun inşallah daha iyisindir..
özlenen inşallah görüceksin cumartesi bebişini ..
sinannuray sende görmüşsün hadi gözün aydın bakalım inşallah sorun olmayacak sen rahatlamaya çalış elinden geleni yap canım..
hadibakem sendende güzel haberleri bekliyoruz..
gelincik belirtilerin hamilelik belirtisidir umarım
bende aynıyım hiç belirtim yok arada azıcık akıntım oluyor okadar cuma günü gelmezse adetim test yapıcam hayırlısı neyse o olsun hakkımızda hepimiz için... ev daha bulamadım oda canımı sıkıyor biraz inşallah bulurum nasipim bir yerde saklıdır
merhaba kızlar nasılsınız ben hala iş aramakla geçitiyorum günlerimi eşimide çıkardılar işten askerlik nedeniyle bugünde gittim diş çektirdim offf dahada şim var sizide özledim kimseyle konuşmadık geçmişe bakıcam ama mhtp ne yaptı bugğn alıcak demi oğluşunu kucağına inşallah hayırlı ve kolay doğum geçirir Allah yardımcısı olsun.
neden olmasın canım olabilir ben il hamileligimde adetimden 10uncu gün midem bulanmıştı ama bende senin gibi düşündüm hayırlısı olsun inşallah canım bekliyecegiz işte..
sahi mi inşallah canım ya benimde 12 gün falan oldu adetim biteli inşallah ve şuan yine var bulantım bilmiyorumkismile hakkımızda hayırlısı beklicez
sinanuraycım maşallah kalp atışını duymuşsun bebeğinin ..yavaş kalp atışınıda yeni duydum , sen sıkma canını stres yapma canım dinlen bol bol keyfine bak.
farkında değilim öle yazdığımın belki Allah söletmiştir :))ama sanmıyorum beta değeri yüksek değil. ya da bebekler derken hepimizin bebeklerini kastetmişimdir Allahım tez zamanda bizim topiğimizde gebe olmayan kalmasın:Saruboceq:.. ben yanlış bişey söyleyipte sizi incitirim diye foruma bile girmiyorum..
bu arada çok geçmiş olsun canım , migren benimde korkulu rüyam özellikle hamilelik döneminde bende parol ve minoset kullanıyorum, doktorum onları öneriyor.
bence haziranda gelincikle premeteden güzel haberler alacağız
ahhh yatmaktan sıkıldım ya sende inşallah keseyi görürsün için rahtalar biraz aslında yavaş olması iyi oldu ufaktır diye olmuştur da haftaya tekrar çağırdıya bidaha görürüm meleiğim kardeşini
Kızlar umarım herkez iyidir. Ben eskisi girip yazı yazamıyorum, işyerinde işlerim yoğun. Ama zaten pek de keyfim yok hayat anlamsız boş gibi geliyor. Genelde kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama işte uğraşıyorum uğraşıyorum bir anda karamsar oluveriyor. Beklemekten sıkıldım zaman geçmiyor, benimde hamiş kalmak için sıramın gelmesini istiyorum.
Biraz önce şöyle bir gazateye baktım Monica Belluci 46 yaşında 2. bebeişini doğurmuş. Maşallah. Ben de hayırlısıyla bebişimi koynuma almak istiyorum. Ya Allah herlezin gönlüne göre versin. Hiç istemezsin zaman hızla akar gider, işte neredeyse oldum 35 yaşında. Şöyle iki ay geçse tedaviye başlasam , hamile olduğumu öğrensem, sonrada bebişimi kucağıma aldığım günler gelse diyorum. Bir gün zor geçiyor. Allahım yardım et.
Kızlar umarım herkez iyidir. Ben eskisi girip yazı yazamıyorum, işyerinde işlerim yoğun. Ama zaten pek de keyfim yok hayat anlamsız boş gibi geliyor. Genelde kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama işte uğraşıyorum uğraşıyorum bir anda karamsar oluveriyor. Beklemekten sıkıldım zaman geçmiyor, benimde hamiş kalmak için sıramın gelmesini istiyorum.
Biraz önce şöyle bir gazateye baktım Monica Belluci 46 yaşında 2. bebeişini doğurmuş. Maşallah. Ben de hayırlısıyla bebişimi koynuma almak istiyorum. Ya Allah herlezin gönlüne göre versin. Hiç istemezsin zaman hızla akar gider, işte neredeyse oldum 35 yaşında. Şöyle iki ay geçse tedaviye başlasam , hamile olduğumu öğrensem, sonrada bebişimi kucağıma aldığım günler gelse diyorum. Bir gün zor geçiyor. Allahım yardım et.
sinannuray canım gözün aydın daha doğrusu gözümüz aydın olsun...inşallah herşey yolunda gider alırız bebişleri kucağımıza hepimiz...
yaşadıklarımız bizi bu hallere getirdi çok karamsar olduk benimde psikolojim kötü allah ıma şükürler olsun herzaman için ama korku beni hiç bırakmıyo.bişey yiyemiyorum,yiyince nasıl yedim acaba bişeymi oldu.yiyince çıkarıyorum ,bisefer çıkarmasam acaba niye çıkarmıyorum bişeymi oldu.tuvalette yaşanan korkular.hep halsizim azcık canlansam niye canlandım acaba bişeymi oldu...buna benzer şeyler kurup kaldırıyorum sürekli herşey iyi olacak diyorum ama inanki elimde değil karamsarlık gitmiyo içimden.sonra diyorum naparsam yapayım olacak olan oluyo...allah ım nasip etsin bize bebeşleri artık bizde bu karamsarlıklardan kurtulalım...
mehtap a ne mutlu şuan çok mutludur gözü aydın olsun allah ım sağlık nasip etsin onlara...
farkında değilim öle yazdığımın belki Allah söletmiştir :))ama sanmıyorum beta değeri yüksek değil. ya da bebekler derken hepimizin bebeklerini kastetmişimdir Allahım tez zamanda bizim topiğimizde gebe olmayan kalmasın:Saruboceq:.. ben yanlış bişey söyleyipte sizi incitirim diye foruma bile girmiyorum..
bu arada çok geçmiş olsun canım , migren benimde korkulu rüyam özellikle hamilelik döneminde bende parol ve minoset kullanıyorum, doktorum onları öneriyor.
evet canım illa ki korkuyo insan ama umut dünyası işte sağlıcakla bebklerimize kavuşabilmek için yapmayacağımız şey yok ..
inş. canım seninde bu haftasonu hayırlı haberlerini bekliyoruz,
neden olmasın canım olabilir ben il hamileligimde adetimden 10uncu gün midem bulanmıştı ama bende senin gibi düşündüm hayırlısı olsun inşallah canım bekliyecegiz işte..
sahi mi inşallah canım ya benimde 12 gün falan oldu adetim biteli inşallah ve şuan yine var bulantım bilmiyorumkismile hakkımızda hayırlısı beklicez
evet canım öyle oldu valla
hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?