canım bigün gelecek bebişlerin etrafında senin oturmana bile izin vermiyolar yaramazlık yapıyolar ee arada anlaşamayıp kavga da ederler bi bakarsın geriye dersin zamanında ne sıkılıyodum şimdi çocuklardan sıkılmaya fırsatım bile yok boşver sen rabbim verecek bebişlerini buğünün tadını çıkar sonra hamileyken daha başlıyo sıkıntılar ama tatlı sıkıntılar hiç üzülme sen rabbim sabrımızı mükafatsız bırakmıycak bak kadın 46 yaşında çocuk yapıyo tıp ilerledi seninde zamanın var bikaç ay sonra başla tedavine allah hiç aratmıycak
Canım ben de geçenlerde gazetede okumuştum John Travolta'nın geçen sene 16 yaşındaki oğlu ölmüş, eşi 48 yaşında bu sene tekrar hamile kalmış. Kibariye 50 küsur yaşında kadın geçen sene düşük yaptı bu sene umreye giderken Allah'tan çocuk dileyeceğim diye gidiyordu. Biraz magazin haberleri gibi oldu ama insanlar kaç yaşına gelirse gelsin anne olma sevdasından vazgeçmiyorlar. Bizse yaşımız 30'u geçince treni kaçırdım, bir daha anne olamayacağım psikolojisine giriyoruz. Canım biz de eninde sonunda anne olacağız. Belki bu ay, öbür ay değil hatta belki bu sene bile değil ama birgün Allah bunu bizim kaderimize yazdı. Ben ta içimde bunu hissediyorum ve tevekkülle o günü bekliyorum. Senin de böyle hissettiğini biliyorum hatta senin bunun gerçekleşeceğine inancın benden daha fazla. Sadece bu aralar bunu kendine daha çok hatırlatma gerekiyor. Unutma arkadaşım günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır.
günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
Ha bide adam serinlik dedi doye boiz eve klima aldik ne bilim ya derman hepsi bana gore Dedim giboi olumsulari alms
Eyupo sulatana gop meydandan inerken pazar yeri var zaten otopark gibi olnun karsi solkagindan dimdik cikiyosun git bi dua yazsin rahatlatir duas yani her hocaya guven olmuyo suanda sen yeniden can tasiyosunki
premete ne güzel anlatmış kendini ve bizi gerçekten neden bizi anlamıyolar bu kadar zormu aa sen çok güçlüsün çok iyi dayanıyosun nasıl dayanıyorum ne yapabilirim onların başına gelseydi onlar ne yapabilirdiki ne geliyo elimizden ağlayıp üzülmekten başka insanlar çok zalim çok gaddar boşver üzülme millet büyütüyo askere gönderiyo şehit oluyo bu nedemek yani ben onu sadece karnımda taşıdım diye anne değilmiyim annenin acısı aynı değilmi bende anneyim kızımı ne hayellerle bekledim belki 3 gün yaşadı ama hep yaşıyacakmış gibi kucağıma alacağım günlerini hayal ettim biz anneyiz acı aynı acı bizde yaşadık bu acıyı bizim evladımız öldü bunu anlayın artık teselli edemiyosanızda susun canımızı daha fazla yakmayın
insanların bizleri anlamadığı konusunda bende sıkıntılıyım.günlük yaklaşık yedi saat dip dibe duran insanlar
bebeklerinden bahsetmek için herzaman benim yanımı seçiyorlar.bazen yaptıklarının farkında değiller diye düşünüyorum bazende kıllığına yapıyorlar gibi geliyor.galiba ben bir gün patlayacağım,sonu kötü olacak.sabır çekiyorum sürekli.
Bu arada bugün test yaptım.malesef negatif.bu ay tatile gittiğim için zaten beklemiyordum ama işte genede ümitlendim kendimce.ya erken yumurtladıysam ya da geç...
kısmet artık öbür aya.
premete gerçekten çokgüzelmiş yaa bu kadar anlatılabilir mafoldumben ellerine saglık opuyorumnanaktan
kızlar ateşim düştü pembe lekem geldi yarın hastalanıcam buayda hayırlı degilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?