Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hadibakem bugün doktora gidecekti. Yazmadığına göre yine doktordan sonra bir yere mi gitti acaba. Sinannuray siz msn'den görüşüyorsunuz birşey söyledi mi.

Son düzenleme:
premete ellerine sağlık canım yazıyı bizlerle paylaşmışsın gerçekten ben de kendimden çok şeyler buldum okurken bana söylenenleri tekrar duydum bunu yaşamayan kimse anlamaz Allah herkese sabır versin

Hadibakem bugün doktora gidecekti. Yazmadığına göre yine doktordan sonra bir yere mi gitti acaba. Sinannuray siz msn'den görüşüyorsunuz birşey söyledi mi.

ogün bana özel mesaj atmıştı ben pek msn yi açmıyorum aç konuşalım dedi de açtım şimdi hiç haberim yok

Premete-ÖZLEMİMSİN-seymacim-map-2009Papatya-sinannuray-aabeyazmelek-gelincik37_34-mhtp-
Hepinize cok tesekkür ediyorum,ilgi görmek,anlasildigini bilmek insani mutlu ve güclü kiliyor..Esimde kendince söyledigi nedenlerden dolayi hakli ki bence sadece sorumluluk almak istemiyor yasi 45 ama kendini 70 yasinda saniyor ve benim düsüklerimden dolayida benim bünyeminde bunu basaramayacagina artik emin.. yinede ben menepoza girene kadar vazgecmeyecegim:) ...hic olmazsa artik yalandan hap iciyor gibi yapmak zorunda kalmayacagim..

Gecen ay burdan bir tanidik Türkiyeye geldi,ona Klomen hap aldirttim.yumurtlamayi saglayan bir ilac biliyorsunuzdur belki
Burda recetesiz kesinlikle vermiyorlar daha evel hic kullanmadim,ama KK onunla ilgili cok sey okumustum.. sonrasinda hamile kalmadan öncede doktora söyledim bana bu tedaviyi uygularmisiniz diye..yazamam 1 yiliniz dolsun gebelik olmazsa veririm demisti sanki yasim gencti ya 1 yil bekleyecekmisim. ..o zamanlar cok arastirmistim,cok okumustum bu hapi.. cok seyler ögrendim ben KK den..26´si reglimin 5.günü idi bismillah diyip basladim hapa..Anliyacaginiz zivanadan ciktim ben...insallah kötü bir sonuc almam..

Allah hepimiz yüzünü güldürsün...Bize bizi ANNEEE diye cagiracak o miniklerden esirgemesin ki biz onlara muhtesem bir sekilde bakacagiz o miniklere her baktigimizda mucizemizin kiymetini belki bircok insandan daha iyi biliyor olacagiz,sükredecegiz.....Olacak degilmi kizlar bizde yavumuzu kucagimiza alcagiz ve bu sefer mutluluktan aglayacagiz hemde ilk dafa.. iste o zaman bizi kimse susturamayacak.....Aminnnnnnnnnnn

Canım olacak tabi. Bir şeyi gerçekten çok istersen ve onu istemekten herşeye rağmen vazgeçmezsen olacağına inanıyorum ve biz anne olmayı gerçekten çooooook istiyoruz. Daha önce de buraya yazmıştım internette gezerken Lisa Olson'un Pregnancy Miracle diye bir kitabını gördüm.Kendisi de dahil yıllarca tedavilere rağmen hamile kalamamış çoğu 40 yaşın üzerindeki kadınlar önerdiği yöntem sayesinde doğal yoldan hamile kalmışlar ve hamilelikleri problemsiz ilerlemiş. Ben Türkiye'de çok aradım ama kitabı bulamadım sen yurtdışındasın belki orada bulabilirsin. Belki faydası olur. Bu arada seni de müstakbel hamileler listesine ekleyeyim mi.

Bence de kırmızıları görmeden umudu kesmemek lazım. Benim adetime daha 1 hafta var. Bu konuyu düşünmemeye ve kendimde belirti aramamaya çalışıyorum. Bazen bunu başarmakta zorlansam da ugulamaya çalışıyorum. Bende de senin dediğin gibi 2 aydır hamilelik belirtileri vardı ama sonuç hüsran oldu. Hele geçen ay kendimi çok yıprattım. Bu aya başlarken de zaten rahat olacağım, kafama takmayacağım diye başladım. Hayırlısı, bekliyorum bakalım.

Tüh ya keşeke doktor kontrolünde içseydin ilacı, bu tarz ilaçlar genelde takiple içiliyor. Doktorunu değiştirden. Sana yardımcı olabilecek bir türk doktor bal oarada muhakkak vardır. Hakkında hayırlısı.Allah yardımcın olsun.

premete maşallah senin de gözünden hiçbirşey kaçmıyor güzelim yaaa::))
evet gebelik haberlerini tebrik etmek haricinde girmiyordum taki bir önceki gece evdeki internet arızalanana kadar. Servis ile görüştüm üç iş günü içinde tamir edeceklerini söylediler ben de n'apıyim duramadım girdim işyerinden. Zaten herhengi bir sebeple bir kuralı çiğnersen gerisi geliyor malum.
inşallah 1 hafta sonra da birisini kutlamak için yine iş yerimden yazarım anladın sen onu:))

kızlar hani size çok kötü bir hastalığa yakalanan teyzemden bahsetmiştim. Kendisine tanı konalı 4 ay bile dolmadı ama genel durumu çok ağırlaştı. Neredeyse ölümcül yani. Bu arada kendisinin iki kızı olduğunu da söylemiştim 21 ve 25 yaşlarında. Teyzem eşinden ayrıldıktan sonra onlara bakabilmek için çok değişik işlerde çalıştı çok yıprandı tam okuttum rahat edeceğim derken bu olay çıktı. Beni çok üzen bir durum ise kızlarının ona karşı bu durumda bile ilgisiz kalması. Küçük olan üniversite öğrencisi başka bir ilde okuyor Hadi ona birşey diyemiyorum. Çok üzüldüğü belli. Ama büyük kızı mimar Amerika'da. 2 haftalığına geldi anneyi görmeye sonra o halde bırakıp geri gitti. Teyzem de belli etmedi ama çok üzülüyor. Belki bir daha annesini görememe ihtimali var ama o gitmeyi tercih etti.
Benim bu olaydan çıkarttığım ders işe şu oldu. Evlat herşey mi? Bunu düşündüm. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar varsin.

Haklısın canım. Allah herşeyin hayırlısını versin. Hayırlısı değilse vermesin. Allah büyük. Bu da senin teyzenin sınavı. Acil şifalar versin Allah sevdiklerine bağışlasın inşallah.

Herkeze hayırlı Cumalar bu mübaret günde Allah hepimizn dualarının kabul etsin. Hepimize hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah. Yavrularımızı analı babalı, sağlılıklı, vatana, millete hayırlı evlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Amin.....

Canımsın. Seni çok seviyorum.

Haklısın canım evlat herşey değil. 3 kuruş parası için anasını babasını öldürenleri, bakmak zor geldiği için onları huzurevlerinde ölüme terkedenleri görüyoruz. Allah seni doğuracağıma taş doğursaydım dedirtmeyecek hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne mutlu teyzene ki evlatları onunla yeteri kadar ilgilenemese bile senin gibi evlattan öte bir yeğeni var.

günaydınlar , hayırlı cumalar herkeslere. Rabbim gönlümüzden geçen hayırlı istek ve arzularımızı kabul etsin inş..

mapcim Rabbim teyzene acil şifalar versin inş. evladın bile hayırlısı işte , bizim için hayırlı olmayacaksa hiç olmaması daha ii sanırım .Rabbim bu günlermizi aratmasın inş.

bu gece olan oldu ve en korktuğum migrenim tuttu. hamilelikte en çok korktuğum 1 migren . 2 diş ağrısı .. dayandım dayandım en son gecenin 3 ünde dayanamaz hale geldim ve bir parol içtim .şu an yine biraz var ağrı ama geceye göre çok şükür iyiyim.

premeteciğim sağol canım elimizden geleni yapmaya çaılışıyoruz ama gözümüzün önğnde eriyip gidiyor bu da en çok annemi üzüyor tabii.
Özlenen bir tane parolun bebeğine hiçbir zararı olmamıştır endişe etme canım.
eburcu sana da hayırlı cumalar inşallah gelecek yaza bebişlerle tatile gideriz hepimiz tüm melek anneleri bugünlerimizi unutur ileride bizim kıymetimizi bilecek bize anneliğimizi hissettirecek hayırlı evlatlara sahip oluruz bir şekilde.

Geçmiş olsun canım. Ne yapalım mecbur kalınca içeceksin tabi, zaten migren ağrısı ilaç içmeden geçmiyor. Doktor bana ilaç içmen ağrı çekerek bebeğe vereceğin stresden daha az zararlı demişti. İki parça pamuğun arasına karabiber dök ve kolonyayla iyice ıslat, bundan 3 tane hazırlayacaksın ve şakaklarınla alnın ortasına koyarak bir tülbentle sıkıca saracaksın. Bu da ağrıyı biraz alıyor, inşallah bir daha ihtiyaç duymazsın ama tekrar ağrın tutarsa aklında olsun.

senin yazını okuyunca kızıma doğum yaptığım gün geldi aklıma doğumdan çıktım millet acıdan kıvranır ben ağlıyorum bi gülüyorum tutamıyorum kendimi herkez sana ne oluyo diyo gülüyon mu ağlıyon mu öyle bi değişik duyguyduki ben bile ne olduğunu anlayamadım gülmemin sebebi kolay doğum oldu mucize dedi bütün hastane hemde ölmemiştim ağlamamın sebebinide şimdi anlıyorum şuan allah izin verirse bebeğimi doğuracağım günü hep düşünüyorum acaba ne hissederim sanki ağlarmışım bbeğmi kucağıma alamazmışım gibi geliyo inşallah mucizene kavuşursun onu kucağına alıp mutluluktan ağlarsın

Ben de kısmet olursa ilerde çocuğum doğacağı, onu ilk göreceğim anı düşünüyorum da şimdi bile o anı düşündükçe gözlerim doluyor. Her halde ben sadece ilk doğduğu zaman değil bir kaç ay boyunca bebeğime bakar bakar ağlarım. Bizim anneliğimiz diğerler annelerden çok farklı olur. Emek bebeği, sabır bebeği olacak bizim bebeklerimiz.

geçmiş olsun canım migreni bilmemde inşallah diş ağrın tutmaz bende gece sancıdan uyuyamadım gaz sancısı süt yaptı heralde ama felaket oldum midem falan bulandı kendimden geçer gibi oldum sonra bi metsil çiğnedim o biraz hafifletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…