geçmiş olsun canım migreni bilmemde inşallah diş ağrın tutmaz bende gece sancıdan uyuyamadım gaz sancısı süt yaptı heralde ama felaket oldum midem falan bulandı kendimden geçer gibi oldum sonra bi metsil çiğnedim o biraz hafifletti
Sana da geçmiş olsun canım. Hamişler ne oldu size nazar mı değdi. Dur nazar boncuğumuzu takalım da nazar değmesin.Şu an yoğun bir şekilde hormonlara maruz kalıyor vücudun bence sivilceler ondan çıkmıştır doktora gitmeye gerek yok.
hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız
sinannuraycım dün akşam belden aşağısı ağrıdı kasık bel parmak uçlarına kadar adet sancısı çeker gibi ağrıdı ağzım sulanıyo salyam akacak sanki hafif dünde peçeteye 1 seferliğine salyalı pembe bir kan geldi ama 1 defa oldu bulantılarım gün içinde oluyo ve kokular dokunuyo
sinannuray geçmiş olsun korkma benim hamileliğimde de olmuştu hiç sivilce çıkmazdı sırtımda ve göğsümde sırtım mayın tarlası gibiydi tanmamen hormonlardan ki bu da iiye işaret değerlerin artıyo vücut alışıyo uyum sağlıyo maşallah canım amann nazar değmesin hiçbirinize
Ben de kısmet olursa ilerde çocuğum doğacağı, onu ilk göreceğim anı düşünüyorum da şimdi bile o anı düşündükçe gözlerim doluyor. Her halde ben sadece ilk doğduğu zaman değil bir kaç ay boyunca bebeğime bakar bakar ağlarım. Bizim anneliğimiz diğerler annelerden çok farklı olur. Emek bebeği, sabır bebeği olacak bizim bebeklerimiz.
iyi olmasına sevindim kızımda hatırlamıyorum ama olmamıştı galiba gerçekte her hamilelik farklı bunda bişey hissetmiyorum ikisinin arasında dağlar kadar fark var
Geçmiş olsun canım. Ne yapalım mecbur kalınca içeceksin tabi, zaten migren ağrısı ilaç içmeden geçmiyor. Doktor bana ilaç içmen ağrı çekerek bebeğe vereceğin stresden daha az zararlı demişti. İki parça pamuğun arasına karabiber dök ve kolonyayla iyice ıslat, bundan 3 tane hazırlayacaksın ve şakaklarınla alnın ortasına koyarak bir tülbentle sıkıca saracaksın. Bu da ağrıyı biraz alıyor, inşallah bir daha ihtiyaç duymazsın ama tekrar ağrın tutarsa aklında olsun.
Tüh ya keşeke doktor kontrolünde içseydin ilacı, bu tarz ilaçlar genelde takiple içiliyor. Doktorunu değiştirden. Sana yardımcı olabilecek bir türk doktor bal oarada muhakkak vardır. Hakkında hayırlısı.Allah yardımcın olsun.
Ben de sürekli etrafımdaki inanların çoluk çocuk muhabbeti yapsından hoşlanmasam da aslında onları anlayabilir ve yaptıkları şeyi kötü niyetle yapmadıklarını düşünyorum. Çocuk sahibi olmak öyle hastalıklı bir durum ki çocuğu olan insanlar sanki hayatlarından başka birşey yokmuş hatta çocukları olmadan önce bir hayatları yokmuş gibi davranıyorlar. Sürekli çocuklarından bahsetmek konusunda önleyemedikleri bir dürtüye sahipler ve bunu yaparken etrafındaki insanların hassasiyetlerini düşünemiyorlar, zaten insanlar çoğu zaman bizim çocuğumuzu kaybettiğimizi unutuyorlar bile. Biz şimdi nasıl onların bizi anlayamadıklarını düşünüyorsak aslında biz de onları anlayamıyoruz çünkü hayattaki pozisyonlarımız çok farklı. Büyük ihtimal biz de ilerde çoluk çocuğa karıştığımızda sürekli çocuklarımız hakkında konuşmak isteyeceğiz. Şimdi bile ben sürekli oğlum hakkında konuşmak isterim ama dinleyen kim. Ona bakarsanız hiç evlenmemiş birinin yanında evlilik muhabbeti, anne babasını kaybetmiş birinin yanında anne baba muhabbeti yapmak da yanlış ama yapılıyor hatta biz de yapıyoruz. Her insanın hassas olduğu bir konu var ve herkesin derdi kendine göre çok büyük. O nedenle insanlardan hassasiyet beklersek sadece kendimizi üzdüğümüzle kalırız. En güzeli insanları olduğu gibi kabul etmek ve kimin ne dediğine fazla takılmamak aslında.
Bu arada test için erken olduğunu düşünüyorum. Bu ay çok müjdeli haber aldık 2 gün sonra sen de çıkıp ben hamileyim dersen hiç şaşırmayacağım. Ben de hep senin için erken ya da geç yumurtlama ihtimalini düşündüm.
Canım inşallah yarın adet olmazsın, ben senden çok umutluyum ama olursan da senin bu pozitif yaklaşımın çok hoşuma gitti. Sen bu kadar kararlı ve pozitif olduğun sürece bebiş için fazla bekleyeceğini sanmıyorum
Premete-ÖZLEMİMSİN-seymacim-map-2009Papatya-sinannuray-aabeyazmelek-gelincik37_34-mhtp-
Hepinize cok tesekkür ediyorum,ilgi görmek,anlasildigini bilmek insani mutlu ve güclü kiliyor..Esimde kendince söyledigi nedenlerden dolayi hakli ki bence sadece sorumluluk almak istemiyor yasi 45 ama kendini 70 yasinda saniyor ve benim düsüklerimden dolayida benim bünyeminde bunu basaramayacagina artik emin.. yinede ben menepoza girene kadar vazgecmeyecegim:) ...hic olmazsa artik yalandan hap iciyor gibi yapmak zorunda kalmayacagim..
kızlar hani size çok kötü bir hastalığa yakalanan teyzemden bahsetmiştim. Kendisine tanı konalı 4 ay bile dolmadı ama genel durumu çok ağırlaştı. Neredeyse ölümcül yani. Bu arada kendisinin iki kızı olduğunu da söylemiştim 21 ve 25 yaşlarında. Teyzem eşinden ayrıldıktan sonra onlara bakabilmek için çok değişik işlerde çalıştı çok yıprandı tam okuttum rahat edeceğim derken bu olay çıktı. Beni çok üzen bir durum ise kızlarının ona karşı bu durumda bile ilgisiz kalması. Küçük olan üniversite öğrencisi başka bir ilde okuyor Hadi ona birşey diyemiyorum. Çok üzüldüğü belli. Ama büyük kızı mimar Amerika'da. 2 haftalığına geldi anneyi görmeye sonra o halde bırakıp geri gitti. Teyzem de belli etmedi ama çok üzülüyor. Belki bir daha annesini görememe ihtimali var ama o gitmeyi tercih etti.
Benim bu olaydan çıkarttığım ders işe şu oldu. Evlat herşey mi? Bunu düşündüm. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar varsin.
günaydınlar , hayırlı cumalar herkeslere. Rabbim gönlümüzden geçen hayırlı istek ve arzularımızı kabul etsin inş..
mapcim Rabbim teyzene acil şifalar versin inş. evladın bile hayırlısı işte , bizim için hayırlı olmayacaksa hiç olmaması daha ii sanırım .Rabbim bu günlermizi aratmasın inş.
bu gece olan oldu ve en korktuğum migrenim tuttu. hamilelikte en çok korktuğum 1 migren . 2 diş ağrısı .. dayandım dayandım en son gecenin 3 ünde dayanamaz hale geldim ve bir parol içtim .şu an yine biraz var ağrı ama geceye göre çok şükür iyiyim.
ya kızlar dün farkettim benim sırtım sivilce dolmuş ne zaman çıkmışlar bilmem birden bire bu kadar olmaz kocaman kırmızı önce kortum su çiçeğimi diye değil acaba hamilelikle bi ilgisi olabilir mi bi doktora göstersem mi
sinannuraycım dün akşam belden aşağısı ağrıdı kasık bel parmak uçlarına kadar adet sancısı çeker gibi ağrıdı ağzım sulanıyo salyam akacak sanki hafif dünde peçeteye 1 seferliğine salyalı pembe bir kan geldi ama 1 defa oldu bulantılarım gün içinde oluyo ve kokular dokunuyo
Ay b
u hadibakem nerelerde kaldı. O kadar da dedik bizi merakta bırakma diye. Bak özlenencim sen yarın doktora gidince bizi böyle bekletme, hemen gelince yaz olur mu.
Beyazmeleğim senden ne haber, kırmızılar gelmedi değil mi?
kızlar hani size çok kötü bir hastalığa yakalanan teyzemden bahsetmiştim. Kendisine tanı konalı 4 ay bile dolmadı ama genel durumu çok ağırlaştı. Neredeyse ölümcül yani. Bu arada kendisinin iki kızı olduğunu da söylemiştim 21 ve 25 yaşlarında. Teyzem eşinden ayrıldıktan sonra onlara bakabilmek için çok değişik işlerde çalıştı çok yıprandı tam okuttum rahat edeceğim derken bu olay çıktı. Beni çok üzen bir durum ise kızlarının ona karşı bu durumda bile ilgisiz kalması. Küçük olan üniversite öğrencisi başka bir ilde okuyor Hadi ona birşey diyemiyorum. Çok üzüldüğü belli. Ama büyük kızı mimar Amerika'da. 2 haftalığına geldi anneyi görmeye sonra o halde bırakıp geri gitti. Teyzem de belli etmedi ama çok üzülüyor. Belki bir daha annesini görememe ihtimali var ama o gitmeyi tercih etti.
Benim bu olaydan çıkarttığım ders işe şu oldu. Evlat herşey mi? Bunu düşündüm. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar varsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?