Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ya kızlar dün farkettim benim sırtım sivilce dolmuş ne zaman çıkmışlar bilmem birden bire bu kadar olmaz kocaman kırmızı önce kortum su çiçeğimi diye değil acaba hamilelikle bi ilgisi olabilir mi bi doktora göstersem mi

Sana da geçmiş olsun canım. Hamişler ne oldu size nazar mı değdi. Dur nazar boncuğumuzu takalım da nazar değmesin. Şu an yoğun bir şekilde hormonlara maruz kalıyor vücudun bence sivilceler ondan çıkmıştır doktora gitmeye gerek yok.

sağol tatlım akşam sarmısak yedim gecede süt içtim ondandır ama çok fena oldum sivilceleri görünce şok oldum ya hormondandır demi korktum dedim bi hastalığım varda hamile kalıca dışamı vurdu ama testlei yapınca hiç bişeyin yok demişti doktor

sinannuray geçmiş olsun korkma benim hamileliğimde de olmuştu hiç sivilce çıkmazdı sırtımda ve göğsümde sırtım mayın tarlası gibiydi tanmamen hormonlardan ki bu da iiye işaret değerlerin artıyo vücut alışıyo uyum sağlıyo maşallah canım amann nazar değmesin hiçbirinize

sinannuraycım dün akşam belden aşağısı ağrıdı kasık bel parmak uçlarına kadar adet sancısı çeker gibi ağrıdı ağzım sulanıyo salyam akacak sanki hafif dünde peçeteye 1 seferliğine salyalı pembe bir kan geldi ama 1 defa oldu bulantılarım gün içinde oluyo ve kokular dokunuyo

ayy inşallah vardır ya yoksa senindemi yerleşme kanamam kaç günün var

iyi olmasına sevindim kızımda hatırlamıyorum ama olmamıştı galiba gerçekte her hamilelik farklı bunda bişey hissetmiyorum ikisinin arasında dağlar kadar fark var

nuraycım inşallah kolay ve çok güzel sağlıklı bir hamişlik geçirirsin canım benim misafirim gelcekti onu almaya gitcem öpüyorum sizleri canlarım Allaha emanet olun opuyorumnanaktan

Evet çok haklısın canım

iyi olmasına sevindim kızımda hatırlamıyorum ama olmamıştı galiba gerçekte her hamilelik farklı bunda bişey hissetmiyorum ikisinin arasında dağlar kadar fark var

Evet her gebelik farklı geçiyor. Kendine dikkat et. Sağlıkla bebeğini doğur inşallah.

teşekkürler canım .. ben bu karabiberli pamuğu bilmiyodum , inş. gerek kalmaz ama bir dahakine bunuda denerim.benim babannemde patatesi yuvarlak dilimlerdi biraz tuzlardı öyle sarardı dün akşam bende yaptım ama patates falan hak getire..

sinanuraycım bende sivilcelendim normalde benimde olmazdı, hormonlar feci sıkıştırıyo bu ara..

Allahım bu mübarek cuma saatlerinin hürmetine yüreği evlat hasretiyle çarpanlara en kısa zamanda bebeklerini göndersin inş..:Saruboceq:

Ay bu hadibakem nerelerde kaldı. O kadar da dedik bizi merakta bırakma diye. Bak özlenencim sen yarın doktora gidince bizi böyle bekletme, hemen gelince yaz olur mu.
Beyazmeleğim senden ne haber, kırmızılar gelmedi değil mi?

eburcu--biliyorum canim,adetin 4.günü gittim doktora kasigimda agri var diye,aslinda baktirmak istedim kis olunca bu ilac zararli birsey yok dedi doktor,tabi ilactan bahsetmedim..ne yapacagimi bende sasirdim..yinede sagol canim..

sinannuray insallah o günleri görürüz...
Premete listeye benide eklersen tabiki cok sevinirim..belkenen regl tarihim 17 Haziran..simdiden tesekkürler..

güzelim bir kerede yanılsam kendimi okadar iyi tanıdımki ateş konusunda beni hiç yanıltmıyor geldiler kırmızlar hayırlısı olsun napalım mecburum pozitif olmaya saglıkla gelsin beklemeye razıyım...
inşallah senden güzel haberler alırız...

ne demek canım herzaman bekleriz keşke arkadaşın dedigi gibi başka bir doktora gidip tedavi olsaydın hakkında hayırlısı olsun...

çok geçmiş olsun mapcım allahım şifalar versin dogru söylüyorsun hayırlı evlat versin allahım hepimize..

geçmiş olsun özlenen kendine dikkat et canı dinlen baş agrısıda kötü allahım acil şifalar versin..

hamilelikten gelen bir şeydir sinannuray geçer tatlım sıkma canını sen bebegin iyi olun yeterki..

hadi bakalım senden güzel haberler alırız inşallah...

gelmezmi hiç geldiler premete

Map..teyzene cok üzüldüm insalla hastaligi iyiye gider...cocuklarida ilerde bu davranislarina cok üzülecekler..herseyin gercekten hayirlisi...

Beyazmelek hakkında hayırlısı. ınşallah hayırlı zamanda, hayırlı olacak bir gebelik yaşarsın. Allah hep böyle güç versin sana. Sabrının mükafatınıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…