Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Beyazmelekcim senin hamilelik haberini bekliyordum üzüldüm canım ama senin de deiğin gibi hayırlı zaman bu ay değilmiş demek ki. Her halde bu ay da klomen tedavisine devam eder doktorun. İnşallah Haziranda gelir bebişin. Eee topik hep Ocak annesi doldu, topiğe Şubat annesi de lazım ama değil mi?

amin eburcu inşallah hepimiz alırız..
evet premete evlilik yıl dönümü ve melegimin ölüm yıl dönümü hediyesi gelir inşallah muhtemelen klomen tedavisine devam ederim çatlama ignesi vurulurum yarın eşim açık ögretim sınavına gidicek doktora gidip sorsun diyorum ne zaman geleyim diye bakalım ne diyecek..

Banada bu ay gelincik süpriz yapacakmış gibi geliyor.Hadi hayırlısı bakalım.

Canıım inşallah hayırlısı olur kaptırmakta istemiyorum kendimi Rabbim hayırlı zamanını bilir hepimize o vakit versin yavrularımızı inşallah korkuyorum ya tekrar olursa diye umutlanıyorum bizim ailemizde ilk çocuklar hep vefat etmiş sonrakiler peşi sıar sağlıklı gelmiş böyle düşünmeye çalışıyorum ama yarınımdan korkuyorum işte elimde değil
Rabbim görüyo biliyo çırpınışlarımızı teslimiyetimizi inşallah bu sabrımızın mükafatı dünyamızda hayırlı sağlıklı evlattır hepimiz için tek dileğim bu...opuyorumnanaktan

sen olursun tatlım bence bu ay da en az iki hamiş yani haziranda

bende çok umutluyum senle premeteden ya şu kan geldi dedinya adetine kaç gün var bi sefer mi geldi

1 sefer geldi peçeteyle silinti halinde beyaz kremsi bir kıvam kadınlarda oluyo ya bu akıntı onunla birlikte serçe parmağı tırnağı büyüklüğünde bir pembelik geldi 1 seferlik oldu başkada yok haziranın 10 da adet tarihi 13 gün var daha bilmiyorum ki yerleşme kanaması mı oğlumda hatırlamıyorum nasıl oldu ama oğlumda öğrendikten sonra hafif kan geldi düşük ilacı verdi doktor yerleşme kanaması ddemişti

hatırlamıyorum ki canım ya bu kanamayla ilgili hiç aklımda bişey yok sadece oğlumda hamiş olduğumu öğrendikten sonra hafif kanama oldu doktor yerleşme kanaması dedi her ihtimale karşın düşük önleyici hap vermişti

Hayılrısıyla inşallah Peremete ve Gelincik hamiledir. Hamilelerimiz artar. Bekleyiş biter,sıkıntılarımız azalır.

Sonra inşallah sırayla hepimiz hamile kalır, sonra sırayla zamanında doğum yapar büyütürüz bebişlerimizi. Sonra ikinciler üçüncüler oh oh. ınşallah Allahım sen hayırlısını nasip et.

yüzsüz kadın su almaya gelmiş kadının yüzüne bakmıyom utanmadan daha geliyo sesini duymak bile sinirlerimi tavana çıkardı ya ben çokmu kötüyüm bilmiyorum ama o kadınla aramızda hiç bi sorun olmasa dahi bi yerde birlikte olunca çok rahatsız oluyorum sanki boğuluyorum ya onda bişey var yada bende

gelincik yanlis anlama sakin,bilgilerime dayanarak yaziyorum..daha adetine 13 gün varsa zaten yumurtlama devrendesin akintinin olmasida,gögüslerinin hassas olamsida,huzursuz olmakta bu evrede mümkün...yerlesme kanamasi adete 1-2 gün kala olur..ovülasyondan yani yumurtlamadan 1 hafta sonra anca kanda gebelik testinde belli olur hamileleik..yani test yapman icinde,belirti araman icinde cok ama cok erken... zaten yumurtlamadan 5-6 gün sonra döllenme olduysa rahme yerlesip,kanda hormonlarini yükseltiyor kan testida en erken ögrenecegimiz test zaten...insallah en kisa zamanda bebeisin gelr,hepimizin ki.. cok iyi anliyorum seni ama sabir canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…