Banada bu ay gelincik süpriz yapacakmış gibi geliyor.Hadi hayırlısı bakalım.
Beyazmelekcim senin hamilelik haberini bekliyordum üzüldüm canım ama senin de deiğin gibi hayırlı zaman bu ay değilmiş demek ki. Her halde bu ay da klomen tedavisine devam eder doktorun. İnşallah Haziranda gelir bebişin. Eee topik hep Ocak annesi doldu, topiğe Şubat annesi de lazım ama değil mi?
Canıım inşallah hayırlısı olur kaptırmakta istemiyorum kendimi Rabbim hayırlı zamanını bilir hepimize o vakit versin yavrularımızı inşallah korkuyorum ya tekrar olursa diye umutlanıyorum bizim ailemizde ilk çocuklar hep vefat etmiş sonrakiler peşi sıar sağlıklı gelmiş böyle düşünmeye çalışıyorum ama yarınımdan korkuyorum işte elimde değil
Rabbim görüyo biliyo çırpınışlarımızı teslimiyetimizi inşallah bu sabrımızın mükafatı dünyamızda hayırlı sağlıklı evlattır hepimiz için tek dileğim bu...opuyorumnanaktan
ayy inşallah vardır ya yoksa senindemi yerleşme kanamam kaç günün var
Haziranın 10 da bekliyorum adetimi aslında beklenmeyen adetimi zemuszemus yaklaşık 2 hafta var
Sonra inşallah sırayla hepimiz hamile kalır, sonra sırayla zamanında doğum yapar büyütürüz bebişlerimizi. Sonra ikinciler üçüncüler oh oh. İnşallah Allahım sen hayırlısını nasip et.
1 sefer geldi peçeteyle silinti halinde beyaz kremsi bir kıvam kadınlarda oluyo ya bu akıntı onunla birlikte serçe parmağı tırnağı büyüklüğünde bir pembelik geldi 1 seferlik oldu başkada yok haziranın 10 da adet tarihi 13 gün var daha bilmiyorum ki yerleşme kanaması mı oğlumda hatırlamıyorum nasıl oldu ama oğlumda öğrendikten sonra hafif kan geldi düşük ilacı verdi doktor yerleşme kanaması ddemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?