Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sinanuray yapma arkadaşım sinirlenme böyle hani anlaşmıştık hani kızmak yoktu böyle saçma sapan insanlar için kendini de bebişi de sıkmayacaktın?
gelincik bence sen yumurtlamışsın bu akıntı onun belirtisi canım çalışmalara hız ver sonucunu alırsın inşallah.

Canım neden yanlış anlayayım evet ben zaten yumurtlama dönemimde olan birşeyi anlattım yumurtlama dönemim biteli 3 gün falan oluyo erken yumurtlamış olabilme ihtimalim var çünkü belirti aramak demeyelimde canım olan belirtileri söylemek daha ii olur sanırım bende bildiğimden değil fikir alışverişi yapmak için paylaştım sizlerle yerleşme kanı olduğundn emin olmadığımı belirttim dikkat edersen görebilirsin erken yumurtlama durumunda belirtiler erken başlayabiliyomuş önceki sayfalarda adetten 10 gün sonra bulantım oldu diyen bir arkadaş vardı meğer hamileymiş o da erken başlamaz diye kondurmamış velhasıl durum bu canım ben erken yumurtlama durumu olduysa ve ilk hamileliğimde de net hatırlamadığım durumlar sözkonusu olduğundan bunları arkadaşlarla paylaştım canım senin bahsettiğin şeyleri bende yaşadım yine de sağol tavsiyen için CADIARZU

sen olursun tatlım bence bu ay da en az iki hamiş yani haziranda

Canım ben bu ay hamile kamışsam sezeryan olacağım için ben de Ocak annesi olacağım inşallah.

Sonra inşallah sırayla hepimiz hamile kalır, sonra sırayla zamanında doğum yapar büyütürüz bebişlerimizi. Sonra ikinciler üçüncüler oh oh. İnşallah Allahım sen hayırlısını nasip et.

Oyyyy Eburcum sen gazı almışsın artık seni kimse tutamaz. Sen bu gidişle bir futbol takımı kurarsın.

o daha güzel o zaman bebişlerimizi kucağımıza alınca paylaşacak daha çok şeyimiz olur

ya inan bende kendime anlam veremiyorum kadını görmeye bile dayanamıyorum hani bazen insan üzülür yada heyecanlanır eli ayağı boşalmış gibi olur ben bu kadını her gördüğümde bu duyguyu yaşıyorum çok kötü onun gibi umursamaz olmayı çok isterdim

bende yaşadım adetimin kaçıncı günü bilmiyorum ama tahminen bebek iki haftalık böle sabahları haffi mide bulantısı gün içinde baş dönmesi bide bel ağrısı bence biraz da olsa insan kendini hissediyo

mrb arkadaşlar kusurabakma yın hemen yazamadım
biraz üşütmüşüm halsizlik var pek zorlanıyorum hareket ederken
giremedim kusurabakmayın olurmu
çok şükür şimdilik bir sorun yok
geçmişi bir okuyayım birde buğün takvim yapayım kendime.

hadibakem doktora gitmedin mi? gittiysen haberler iy herhalde takvim yapmaya karar vermişsin canım
ınşallah sonuna kadar sorunsuz gidersin halsizlik ilk 10 hafta bende de olmuştu ilk gebeliğimde. ıkincide 4 ay sürdü ama o ikizdi. Seninki de 1 ay içinde hafifler canım kendini daha enerjik hissedersin bol meyve yemeye çalış. Bulantının fazla olmaması çok iyi bir şey.

Ay canım şükür kavuşturana. Senden haber alamayınca huzursuzlanmaya başlamıştım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Özlenencim de bugün doktora gidecekti. Bugün de onun güzel haberlerini bekliyoruz.

geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..

map....yeniden hamileleik icin cok olmsuz yazmistin bana,neden olmasinki sendeki sorun ne bilgi verirmisin canim bana...benim tek tüp kapali idi,digerindede gecis darligi vardi...son hamileligimde bebek karnimda 2 haftadir cansizmis belki enfeksiyon oldu oda kapandi offf yaa.....4 cm miyom var ama doktor sorun degil demisti...3. düsük oluncada genetik arastirmya ve kan pihtilasmasina bakidi,sonucu bu hafta alacaktim ama malesef burda tatil,kapali doktorlar..p.tesi arayacagim sabirsizlikla bekliyorum...genetik birsey cikarsa tüp yapariz,orda sagliksiz embiriyolar test edilip ayiklaniyor dedi doktor ama tüp yaptiramayacagim malum nedenden...sende karamsar olma..esin nasilsa destek sana sonunda sende anne olacaksin insalla hepimiz anne olacagiz...sevgiyle kal..

halsizlik bende de var sıcaklarda dahada kötü oluyorum heralde pıt pıtları duymuşsundur anlatmamışsın hiç

bayanssulusmile
gözün aydın canım allah tamamını erdirsin

bende hava biraz serinlesinde çıkayım dedim ama serinliyeceği yok şimdi yemek yiyip kızıma gideceğim gülleri solmasın sulamak lazım sizdende bahsedeceğim kızıma belki arkadaştır sizin meleklerinizle anneleride benim arkadaşım diycem ahhh canım kuzum çok özledim hasretim

Ay canım şükür kavuşturana. Senden haber alamayınca huzursuzlanmaya başlamıştım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim.
evet canım çok şükür doktur kötü birşey demedi
bir ay sonra gelin dedi
kalp atışlarını duyduk çok şükür.
demir hapı verdi folik asite devam dedi.
senin adetine kaç gün kaldı canım.
canım benimm çok sevinim
hayırlı uğurlu olsunnay negüzel ya hamilelerimiz
çoğalıyor Allahım seni çok seviyorum
çok şükür sana

halsizlik bende de var sıcaklarda dahada kötü oluyorum heralde pıt pıtları duymuşsundur anlatmamışsın hiç

evet canım pıt pıt gördüm çok şükür
hala inanamıyorum ya
korkuyorum birşey demeye inan
halsizlik başagrısı bendede var
diyorummki bir günlük tutayım
yazayım hergün birşeyler bebişime
başarabilirmiyim acaba.
aranızda bu tür birşeyi düşünen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…