gelincik yanlis anlama sakin,bilgilerime dayanarak yaziyorum..daha adetine 13 gün varsa zaten yumurtlama devrendesin akintinin olmasida,gögüslerinin hassas olamsida,huzursuz olmakta bu evrede mümkün...yerlesme kanamasi adete 1-2 gün kala olur..ovülasyondan yani yumurtlamadan 1 hafta sonra anca kanda gebelik testinde belli olur hamileleik..yani test yapman icinde,belirti araman icinde cok ama cok erken... zaten yumurtlamadan 5-6 gün sonra döllenme olduysa rahme yerlesip,kanda hormonlarini yükseltiyor kan testida en erken ögrenecegimiz test zaten...insallah en kisa zamanda bebeisin gelr,hepimizin ki.. cok iyi anliyorum seni ama sabir canim..
sen olursun tatlım bence bu ay da en az iki hamiş yani haziranda
Sonra inşallah sırayla hepimiz hamile kalır, sonra sırayla zamanında doğum yapar büyütürüz bebişlerimizi. Sonra ikinciler üçüncüler oh oh. İnşallah Allahım sen hayırlısını nasip et.
Canım ben bu ay hamile kamışsam sezeryan olacağım için ben de Ocak annesi olacağım inşallah.
Oyyyy Eburcum sen gazı almışsın artık seni kimse tutamaz. Sen bu gidişle bir futbol takımı kurarsın.
sinanuray yapma arkadaşım sinirlenme böyle hani anlaşmıştık hani kızmak yoktu böyle saçma sapan insanlar için kendini de bebişi de sıkmayacaktın?
gelincik bence sen yumurtlamışsın bu akıntı onun belirtisi canım çalışmalara hız ver sonucunu alırsın inşallah.
Canım neden yanlış anlayayım evet ben zaten yumurtlama dönemimde olan birşeyi anlattım yumurtlama dönemim biteli 3 gün falan oluyo erken yumurtlamış olabilme ihtimalim var çünkü belirti aramak demeyelimde canım olan belirtileri söylemek daha ii olur sanırım bende bildiğimden değil fikir alışverişi yapmak için paylaştım sizlerle yerleşme kanı olduğundn emin olmadığımı belirttim dikkat edersen görebilirsin erken yumurtlama durumunda belirtiler erken başlayabiliyomuş önceki sayfalarda adetten 10 gün sonra bulantım oldu diyen bir arkadaş vardı meğer hamileymiş o da erken başlamaz diye kondurmamış velhasıl durum bu canım ben erken yumurtlama durumu olduysa ve ilk hamileliğimde de net hatırlamadığım durumlar sözkonusu olduğundan bunları arkadaşlarla paylaştım canım senin bahsettiğin şeyleri bende yaşadım yine de sağol tavsiyen için CADIARZU
mrb arkadaşlar kusurabakma yın hemen yazamadım
biraz üşütmüşüm halsizlik var pek zorlanıyorum hareket ederken
giremedim kusurabakmayın olurmu
çok şükür şimdilik bir sorun yok
geçmişi bir okuyayım birde buğün takvim yapayım kendime.
Özlenencim de bugün doktora gidecekti. Bugün de onun güzel haberlerini bekliyoruz.
sinannuray burada hadibakem burada
sweetbaby neredeee?
mrb arkadaşlar kusurabakma yın hemen yazamadım
biraz üşütmüşüm halsizlik var pek zorlanıyorum hareket ederken
giremedim kusurabakmayın olurmu
çok şükür şimdilik bir sorun yok
geçmişi bir okuyayım birde buğün takvim yapayım kendime.
geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
evet canım çok şükür doktur kötü birşey demediAy canım şükür kavuşturana. Senden haber alamayınca huzursuzlanmaya başlamıştım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim.
canım benimm çok sevinimgeldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
halsizlik bende de var sıcaklarda dahada kötü oluyorum heralde pıt pıtları duymuşsundur anlatmamışsın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?