hadibakem doktora gitmedin mi? gittiysen haberler iy herhalde takvim yapmaya karar vermişsin canım
İnşallah sonuna kadar sorunsuz gidersin halsizlik ilk 10 hafta bende de olmuştu ilk gebeliğimde. İkincide 4 ay sürdü ama o ikizdi. Seninki de 1 ay içinde hafifler canım kendini daha enerjik hissedersin bol meyve yemeye çalış. Bulantının fazla olmaması çok iyi bir şey.
geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
evet canım çok şükür doktur kötü birşey demedi
bir ay sonra gelin dedi
kalp atışlarını duyduk çok şükür.
demir hapı verdi folik asite devam dedi.
senin adetine kaç gün kaldı canım.
kızlar merhabalar...
oğluşumu çarşamba günü kucağıma aldım.......allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin...
kızlar merhabalar...
oğluşumu çarşamba günü kucağıma aldım.......allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin...
Canım gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Güzel ömürlü, hayırlı bir evlat olsun size de güzel günler göstersin inşallah. Sen nasılsın canım (çooooooook mutlu olmanın haricinde), inşallah sezeryanın rahat geçmiştir, sana bir sıkıntı vermemiştir.
süperrr bir haber bu ya negüzel
tebrik ederim darısı bizlere inş.
ayy negzüel bir duygudur ya.
kollarında bebişin öptümmmm ikinizideee.
Ferfercircim sorunun ne olduğunu sormuşsun. Bendeki sorunlar türlü türlü yaşım 34 ama ne yazık ki yumurtalıklar 44 gibi dediler azıcık rezervim varmış,
eşimde de sprem sorunu var
2 kez gebe kaldım tüple bitri tek biri ikiz iki gebeliğim de enfeksiyonla sonlandı: ilki amniyosentez sonrası ikinci plasenta previa yüzünden enfeksiyon oluştu ve suyum geldi ikisinde de,
böyle enfeksiyonla biten gebeliklerde %20 tüpler tıkanırmış hiç rahim filmi çektirmedim bilmiyorum tıkanıklık var mı ama yoksa da hem erkek hem kadın faktörü nedeni ile gebe kalma doğal yoldan yüzde sıfıra yakınmış. Hadi bir mucize oldu kaldım diyelim o gebeliğimde de suyumun erken gelme ihtimali normalden yüksekmiş.
Yani üç bebeğini mezara koymuş bütün umutları hayalleri yitip gitmiş ve cesaretini tamamen kaybetmiş biri olarak ben bu kadar olumsuz faktörler ortadayken neyime güvenip de tekrar anne olmaya hevesleneyim?
burada benim en iyi arkadaşlarım olan değerli melek annesi dostlarım bana her daim anne olma konusunda destek oluyorlar hepiniz çok sağolum ama artık risk alamam. Kendim üzüleceğim diye değil sadece bir bebeğin daha hayatı doğmadan bitmesin diye.
teşekkürler canım. darısı başınıza inş..tebrikler canım istirahat et tabii sıcak yormuştur seni
amin canım cümlemizin inş.bayanssulusmile
gözün aydın canım allah tamamını erdirsin
teşekkürler canım ..canım benimm çok sevinim
hayırlı uğurlu olsunnay negüzel ya hamilelerimiz
çoğalıyor Allahım seni çok seviyorum
çok şükür sana
mhtp cım geçmiş olsun canım , mis kokulunu bizim yerimizede kokla ..Allah nazarlardan saklasın seni ve oğlunukızlar merhabalar...
Canım benimmmmmm. Allah hep yüzünü güldürsün, her doktora gidişinde böyle mutlu haberlerle gel inşallah.
.
teşekkür ederiz teyzesi..amin....
evet çok mutluyuz...
sezeryanımda umduğumdan daha iyidi..çok korkuyordum ama iyi geçti...:))hihoyyyt
darısı hepinizin başına :Saruboceq:
Anliyorum seni canim..cok yipratici hersey...bende insan hamile kalir ve o cocukta dogar saniyordum ilk hamileleigimde...sonra düsük yasayinca anladim öyle olmadigini..2. 3. hamileliklerimdede her gece cocuk acaba yasiyormu diye gözyasi döktüm,yalvardim,yakardim allaha ama olmadi..korkuyla yasamak,beklemek cok zor..pisikolojim alt üst oldu..aslinda anne olamayacagimi kabullenip ona göre gelecegi planlasam benim icin en hayirlisi olacak ama her seferinde 1 kez daha diyoru...cikmadik candan ümit kesilmezmis iste..
tip ilerliyor...bilmiyorum ne desem..
insan bazen hayatta olumsuzluklarla acılarla çözümsüzlüklerle karşılaşabiliyor. Bazı şeylerin benim boyumu aştığını anlayabilemem için üç bebeği kaybetmem gerekti. Ama artık bu olayı her yönüyle enine boyuna duygusallığa kapılmadan düşündüm ve kafamda meseleyi çözdüm. Daha doğrusu çözümsüzlüğü kabul ettim. Bunu bir yenilgi ya da vazgeçme olarak görmüyorum. Aslında ben daha zor olan yolu seçtim kendime. Bu sadece kabulleniş. Çok ilginç bir şey okumuştum bu konu ile direkt ilgili değil. Ama yaşadıklarımdan sonra hep aklıma geldi. Bir kurbağa önüne bir engel duvar vs. çıkınca birkaç kez zıplarmış ama aşamayacağını anlarsa zıplamaktan ve aşmaya çalışmaktan vazgeçer kendine yeni bir yol bulurmuş. YAni bir kurbağaya bu akıl ihsan edilmişde biz insanlara verilen zekayla bazen bazı şeylerin zorluğunu görüp hala ısrarcı olmak bana kendi adıma ters geldi. Anne olmaktan vazgeçmedim. Sadece kendime yeni bir yol buldum. O da evlat edinme.
Meseleyi kafamda böyle netleştirdikten ve başvurumu da yaptıktan sonra gerçekten çok toparlandım ruhen. Kayıplarımın acısı geçti mi? Aslaa. Hala her gece ağlıyorum bebeklerim için. Ama biliyorum ki bir kez daha olmayacak.
geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
premete teşekür ederim.
kızlar takvimim oldu .
canım gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın mutluluğun 2 katına artsın...ve şu 15 gün sular seller gibi geçsin...
benim de pazartesi randevum var ama günler hiç geçmiyo...meraktan çatlıyorum...
teşekürler canımhadibakem takvimin çok güzel olmuş canım 40 haftada inşallah sen de takvimin sonunda kuşun yavrusunu beslemeye başlaması gibi sen de bebişini beslemeye başlayacaksın.
Duaların ve içten dileğin için de teşekkürler.
Rica ederim canım. Takvimini güle güle kullan, bebişini göbşünde güle güle büyüt.
Ay özlemimsin belki bu kontrolde cinsiyetini öğrenirsin. Güzel haberlerle gel inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?