- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
canım gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın mutluluğun 2 katına artsın...ve şu 15 gün sular seller gibi geçsin...
benim de pazartesi randevum var ama günler hiç geçmiyo...meraktan çatlıyorum...
Rica ederim canım. Takvimini güle güle kullan, bebişini göbşünde güle güle büyüt.
Ay özlemimsin belki bu kontrolde cinsiyetini öğrenirsin. Güzel haberlerle gel inşallah.
inş. canım
ayy özlemimsin evet belki dokturun söylerr
oğlumda doktur 11 haftada söylemişti
sen nehissediyorsun cinsiyet konusunda
evet canım hayırlı olsun canı içinde olsun.12. haftadan önce usg de pek anlaşılmıyor özellikle karından yapılanda.
Ama cinsiyeti hiç önemli değil bence kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun.
amin canımcanım bukadar erken söyleyeceğini sanmıyorum ...allah içimi biliyo sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama insan kaybettiğinin yerine aynısı gelsin istiyo...hayırlısı iniallah bakalım...ama ne olursa olsun yeterki artık şu yanlızlıktan ve bunalımdan beni kurtarsın...
çin takvimine baktınızmı ? Onurefe de bakmıştım erkek çıkmıştı ..
insan bazen hayatta olumsuzluklarla acılarla çözümsüzlüklerle karşılaşabiliyor. Bazı şeylerin benim boyumu aştığını anlayabilemem için üç bebeği kaybetmem gerekti. Ama artık bu olayı her yönüyle enine boyuna duygusallığa kapılmadan düşündüm ve kafamda meseleyi çözdüm. Daha doğrusu çözümsüzlüğü kabul ettim. Bunu bir yenilgi ya da vazgeçme olarak görmüyorum. Aslında ben daha zor olan yolu seçtim kendime. Bu sadece kabulleniş. Çok ilginç bir şey okumuştum bu konu ile direkt ilgili değil. Ama yaşadıklarımdan sonra hep aklıma geldi. Bir kurbağa önüne bir engel duvar vs. çıkınca birkaç kez zıplarmış ama aşamayacağını anlarsa zıplamaktan ve aşmaya çalışmaktan vazgeçer kendine yeni bir yol bulurmuş. YAni bir kurbağaya bu akıl ihsan edilmişde biz insanlara verilen zekayla bazen bazı şeylerin zorluğunu görüp hala ısrarcı olmak bana kendi adıma ters geldi. Anne olmaktan vazgeçmedim. Sadece kendime yeni bir yol buldum. O da evlat edinme.
Meseleyi kafamda böyle netleştirdikten ve başvurumu da yaptıktan sonra gerçekten çok toparlandım ruhen. Kayıplarımın acısı geçti mi? Aslaa. Hala her gece ağlıyorum bebeklerim için. Ama biliyorum ki bir kez daha olmayacak.
canlarım aslında cinsiyetinde diilim pek sadece iyimidir yaşıyomudur sürekli karamsarlık yani bana sağlıklı desin doktor yeter yani.ama oğlumda 18. haftasında öğrenmiştim cinsiyetini ama yoğun olduğu için 6 haftada birdi konrollerim o yüzden çok geçe kalmıştı.zaman geçse tekmelemeye başlasada ben burdayım dese ozamanlar daha rahat olacam inşallah.
hadibakem canım rüyalarıma göre genelde kız.ama içimde hep allahım oğlumun yerine aynısını yollucak diye geçiyo.bu belkide ona doyamadığımdandır.hayırlısı inşallah hepimiz için.
çin takvimine göre diğer hamileliğimde erkekti bunda bakmıştım yine erkek...hayırlısı olsun...
seymacım nesılsın nasıl gidiyor kaç gündür yoksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?