Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşekkürler canım inş...evet günler geçmek bilmiyor ,, sende hayırlı haberlerle gel inş. bebeğini gör bakalım büyümüştür

12. haftadan önce usg de pek anlaşılmıyor özellikle karından yapılanda.
Ama cinsiyeti hiç önemli değil bence kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun.

Rica ederim canım. Takvimini güle güle kullan, bebişini göbşünde güle güle büyüt.

Ay özlemimsin belki bu kontrolde cinsiyetini öğrenirsin. Güzel haberlerle gel inşallah.

canım bukadar erken söyleyeceğini sanmıyorum ...allah içimi biliyo sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama insan kaybettiğinin yerine aynısı gelsin istiyo...hayırlısı iniallah bakalım...ama ne olursa olsun yeterki artık şu yanlızlıktan ve bunalımdan beni kurtarsın...

Son düzenleme:
12. haftadan önce usg de pek anlaşılmıyor özellikle karından yapılanda.
Ama cinsiyeti hiç önemli değil bence kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsun.
evet canım hayırlı olsun canı içinde olsun. amin canım
hayırlı ve saglıklı bir evlat olur inş.
çin takvimine baktınızmı ? Onurefe de bakmıştım erkek çıkmıştı ..

bende oğlumda bakmıştım erkekti
bunada baktım buda erkek diyor
hayırlı olsun sağlıklı olsun farketmez tabikiii
.

simdi hatirladim topikte okumustum evlatlik durumunu...ne güzel ne ulvi bir karar..

benim esimin oglu var 12 yasinda .2 haftada bir h.sonlari aliyor uzun tatillerded 15 gün 1 ay kaldigi oluyor..o gelince seviniyorum evin havasi degisiyor ben evlendigimde 6 yasindaydi ama hala alisamadi bana..
ilk önceleri beni sücluyordu anne,babasinin ayriligindan oysaki ben ortalikta yoktum bile ama cocuk akli bir sebep ariyordu yaptigim yemekleri bile 2 yil yemedi ,tatile bile esimle ve onla hala gidemedik istemiyor beni..daha 2 yildir akillandida bazi seyleri anlyiyor artik..bana yakinlik gösteriyor..annesi alman o da ben geldigimde sorun yapti,cocugu 6 ay yollamadi babasina avkatlik oldularda halloldu...
bazen cok üzülüyorum cocuk benim yüzümden üzüldü diye keske evlenmeseydim cocuklu biriyle ama belkide benim cocugum olmayacaktida cikti karsima..Babasina yemin ettirmis benden baska cocugun olmayacak olursa asla beni göremezsin diye..gecen ay söyledi esim bunu bana..
kinci,cok bencil bir cocuk,bazen öyle seyler söyleyip yapiyorki aklim almiyor..yinede cocuk diyip geciyorum.. gelince elimden gelen herseyi yapiyorum rahat etsin,mutlu olsun ...baska odada saatlerce oturdugum oluyor babasiyla kalsin diye.esimle birlikte uyumak,dokunmak,sohpet etmekse o varken yasak ..keske bana yakinlik gösterse sevse;kabullense..

yani cocuklu insanda cok zor..cok seyler yasadim ben..cok üzdü beni ..hep sabrettim ama degisen pek birseyde yok hala..

canlarım aslında cinsiyetinde diilim pek sadece iyimidir yaşıyomudur sürekli karamsarlık yani bana sağlıklı desin doktor yeter yani.ama oğlumda 18. haftasında öğrenmiştim cinsiyetini ama yoğun olduğu için 6 haftada birdi konrollerim o yüzden çok geçe kalmıştı.zaman geçse tekmelemeye başlasada ben burdayım dese ozamanlar daha rahat olacam inşallah.

hadibakem canım rüyalarıma göre genelde kız.ama içimde hep allahım oğlumun yerine aynısını yollucak diye geçiyo.bu belkide ona doyamadığımdandır.hayırlısı inşallah hepimiz için.

çin takvimine göre diğer hamileliğimde erkekti bunda bakmıştım yine erkek...hayırlısı olsun...

evet canım hayırlısı olur inş.

ferfecir sen doğru olanı yapmışsın çocuğa pozitif davranmakla ama o varken babayla başka odalarda yatmak doğru mu? bilemiyorum. Çocuk sizin karı koca olduğunuzu biliyor ve yaşı gereği normalde eşlerin birlikte uyuduklarını da bilir. Yani bence olağan durum ne ise onun yanında da öyle devam etmek daha doğru olabilir bence. Ama herhalde eşin onun üzülmesini istemediği için böyle bir yöntem uygulamayı tercih etti. Çocuk sizi eş olarak görür ve buna alışırsa sana da babasının eşi olarak daha kolay alışır belki. Gerçekten eğer evlendiğin kişi çocukluysa ve seni kabullenemiyorsa zor bir durum. Sen yine olumlu olmaya devam edersen büyüdükçe -zaten öyle olmuş- sana ısınır canım.
Benim bir arkadaşımın eşinin ilk eşinden bir oğlu vardı. Çocuk arkadaşıma resmen hakarete varan laflar ediyordu. Bir keresinde koyun gibi kokuyorsun demiş hatta (kesinlikle öyle bir durum yok). Arkadaşım çocuktur diye hep tolere etti. Şimdi kendi çocuğu da oldu. Eşinin ilk eşinden olan çocuk da büyüdü. Artık daha normal bir iletişimleri olmuş. Öyle söyledi.

Mehtapcım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah bizlerede bu mutluluğu tattırsın aminnn opuyorumnanaktan

mehtap Allah analı babalı büyütsün canım senin doğumunu merak ediyordum haberini alınca içim rahatladı sen bizim umut ışıklarımızdan olacaksın ben ya aynısını yine yaşarsam korkusunu taşıyorum ama bak sen ne güzel doğurdun hem de iki ay aradan sonra demek ki güzel şeyler de oluyormuş bebeğini güle güle büyüt canım

mehtapçım allah analı babalı büytsün sağlıklı ömürler versin bize umut oluyosun habersiz bırakma bizi mis kokulunu öpüyorum canım

hadibakem takvimin hayırlı olsun şu günlük işine gelince kızımda en büyük hayalimdi ama yapamadım bişeyler engel oldu bunda istiyorum ama korkuyorum şu üç ayı atlatınca yapabilirim

kızlar bende meleğimde bakmıştım çin takvimine kızdı şimdi de baktım erken çıkıyo zaten içimede hep erkek doğuyo hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yeter

bu arada şuan gittiğim doktora kızıma 10 haftalık hamileyken gitmiştim göstermiyo ama kemik yapısından kız< dedi 4 boyutlu da 10 yada 11 haftada belli oluyo

seymacım nesılsın nasıl gidiyor kaç gündür yoksun?

Ne olsun canim hep ayni iste birkac gündür yogundum misafirim vardi gezmeye ciktik iste...
Bu haftayi nasil gecirecegim bilmiyorum adetim gelecekmi gelmeyecekmi stresi basti beni, gerci bu ay hic ümitli degilim ama yinede hayirlisi bakalim....
Kac gündür karnimda agrida var...
Bende büyük karamsarlik var bu hafta kendimi hic iyi hissetmiyorum...

Sen nasilsin görüsmeyeli?

Bu arada Mehtap canim hayirli ugurlu olsun Rabbim oglunu sizlere bagislasin , Uzun ömürlü olsun evladin...

Günaydın canlarım.
Şeymacım ben de aynı senin gibiyim. Bu haftaya kadar gayet sakindim, herşeyi oluruna bırakmıştım ama adetim yaklaştıkça beni bir sıkıntı sardı. Sürekli acaba hamile miyim sorusu kafamda uçuşuyor, kovuyorum kovuyorum geri geliyor. Hayırlısıyla şu haftayı bir atlatsaydık. Sonuç tabi ki olumlu olsun istiyoruz ama olumsuz olsa bile şu bekleme stresinden daha iyidir bence.

Bu arada ben bu ay hamile kalmamışsam tatile çıkmayı düşünüyorum, bir haftalık ege akdeniz sahilleri turuna katılmak istiyorum belki bebek işine biraz ara veririm, yani ara veririm dediğim yine korunmam ama planlı bir çalışma da yapmam. Bzi üzerine gittikçe sanki ters tepiyor bu işler. Neyse inşallah hamileyimdir de bütün bunları düşünmeme gerek kalmaz.

Güzel hayırlı haftalar melek anneleri premetecim inşallah hamişsindir zaman yaklaştıkca sıkıntı basıyo insanı haklısın çok geriyo inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Tati ii fikir belki ne kadar kafana takmasanda oluruna bırakamıyo insan eminim çok ii olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…