beyazmelekcim kırmızıların mı gelmiş bu ay kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun canım
geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
bende hava biraz serinlesinde çıkayım dedim ama serinliyeceği yok şimdi yemek yiyip kızıma gideceğim gülleri solmasın sulamak lazım sizdende bahsedeceğim kızıma belki arkadaştır sizin meleklerinizle anneleride benim arkadaşım diycem ahhh canım kuzum çok özledim hasretim
kızlar merhabalar...
oğluşumu çarşamba günü kucağıma aldım.......allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin...
Canım inşallah hepimiz için güzel haberler getirir haziran ayı.
hadibekem takvimin güzel olmuş maşallah bebeginide görmüşsün gözün naydın..
premete tatil gerçekten çok iyi geliyor insana en güzelini yapıyorsun..
ben bugunlerde iyi degilim melegimin senesi geliyor hastayım kızımın yanına gidemiyecegim için üzgünüm içim sıkılıyor
çok kötüyüm ben nasıl toparlanıcam kendimi hiç bukadar kötü hissetmiyordum fırtılar kopuyor..
içimde...
evbuldum bir tane ev sahibiyle evebakmaya gidiyorum görüşürüz kızlar..
SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi.ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...
Günaydın canlarım.
Şeymacım ben de aynı senin gibiyim. Bu haftaya kadar gayet sakindim, herşeyi oluruna bırakmıştım ama adetim yaklaştıkça beni bir sıkıntı sardı. Sürekli acaba hamile miyim sorusu kafamda uçuşuyor, kovuyorum kovuyorum geri geliyor. Hayırlısıyla şu haftayı bir atlatsaydık. Sonuç tabi ki olumlu olsun istiyoruz ama olumsuz olsa bile şu bekleme stresinden daha iyidir bence.
Ne olsun canim hep ayni iste birkac gündür yogundum misafirim vardi gezmeye ciktik iste...
Bu haftayi nasil gecirecegim bilmiyorum adetim gelecekmi gelmeyecekmi stresi basti beni, gerci bu ay hic ümitli degilim ama yinede hayirlisi bakalim....
Kac gündür karnimda agrida var...
Bende büyük karamsarlik var bu hafta kendimi hic iyi hissetmiyorum...
Seamacim sende insallah hamilesindir...ben 17 sini bekliyorum...gerci daha düsük yapali 2.5 ay oldu..kromozom ve tromboloz sonuclarima alamadim doktor yarin arayin dedi,kalbim agzimda bekliyorum...Bana artik kadin doktorum bakmayacak öyle ded gecen hafta gittim...beni 2 ay evel -kinderwunschzentrum´´a yolladi benim artik sana yapacak birsey yok detayli arastirilmalisin dedi..iyice yikti yani beni....duymusundur sende kinderwunschzentrum´mu ama randevulari nerdeyse 1,5-2 ayda bire veriyorlar..benim ordaki randevum Haziran 10..kan sonuclariyla ve elinizdeki tüm dosyalarla gelin dediler.onlar yön vereceklerimis artik bana...sende iyi ol insallah bebeis icindedir.. gerci hava o kadar kötükü insani bunaltiyor yagmur,yagmurrrrrrrrr
SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi.ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...
kızlar kk açılışında yeni doğan reklamı dikkatinizi çekti mi? bebek ne kadar güzel görünüyor bir de eli tutmuş yaaa insanın içi gidiyor valla her açışımda bir kötüleşiyorum biz bununla bir ömür boyu karşılaşacağız anlaşılan başkalrının hiç dikkatini çekmeyen şeyler bizi üzecek kimse ama kimse bizi anlamayacak
geçenlerde bir arkadaşımla görüşüyoruz benim durumumu biliyor kendisinin 1.5 yaşında çocuğu var görüyorsun ne kadar yoruluyorum doğduktan sonra senin hayatın bitiyor tamamen ona bağlı oluyorsun
bu günlerin tadını çıkar diyor tabiii zaten tam tadı çıkartılacak günlerdeyiz dedim anladı kırıldığımı ama düşündükçe üzülüyorum keşke bebeğimi sağlıkla kucağıma alsaydım da kendimden geçip ona baksaydım bebeğim tam da bu hafta doğacaktı biliyor musunuz? mhtp gibi 06.06 demişlerdi ama kısmet değilmiş Allah verdi ve aldı yapacak bir şey yok sadece sabırrrrrrrrrrr :sinifsinif:
kayınvalidesiyle aynı şehirde oturan var mı? biz Aydın'da oturuyoruz bu olayda kendimizi çok yalnız hissettik kayınvalidemler gelince toparlandım biraz sağolsun çok ilgilendi ben Çanakkaleliyim eşim İskenderunlu onun arkadaş ortamı falan daha güzel İskenderun'a tayin isteyelim diyoruz ama bir taraftan da korkuyorum tamamen onun ailesi olacak kendimi yalnız hisseder miyim acaba bir de yeni ev aldık onu da bırakacağız sil baştan yaniiii
Aminn inşallah bol sağlıklı ömürlü bebişler nasip olsun hepimize bu ay inşallahh :Saruboceq:
gelincik sende insalla haziranda güzel haberler verirsin....Haziran üzme bizi...
Günaydın canlarım.
Şeymacım ben de aynı senin gibiyim. Bu haftaya kadar gayet sakindim, herşeyi oluruna bırakmıştım ama adetim yaklaştıkça beni bir sıkıntı sardı. Sürekli acaba hamile miyim sorusu kafamda uçuşuyor, kovuyorum kovuyorum geri geliyor. Hayırlısıyla şu haftayı bir atlatsaydık. Sonuç tabi ki olumlu olsun istiyoruz ama olumsuz olsa bile şu bekleme stresinden daha iyidir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?