Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

beyazmelekcim kırmızıların mı gelmiş bu ay kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun canım

öyle hayırlı yazılar yazılsın hepimiz için...

maşallah güzelim kalp atışlarınıda duymayı kucagına alacagın günleride görmeyi nasip etsin allahım :Saruboceq:

ahh ne güzel suladınmı nasıl güller açmışmı benimkiler ne alemde bilmiyorum gidemiyorum 2 haziranda bir sene olacak çok kötüyüm ben yaaa

kızlar merhabalar...
oğluşumu çarşamba günü kucağıma aldım.......allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin...

allahım saglıkla birlikte uzun ömürler versin allahım korusun sizi gözün aydın olsun sen nasılsın mehtapcım...

hadibekem takvimin güzel olmuş maşallah bebeginide görmüşsün gözün naydın..
premete tatil gerçekten çok iyi geliyor insana en güzelini yapıyorsun..
ben bugunlerde iyi degilim melegimin senesi geliyor hastayım kızımın yanına gidemiyecegim için üzgünüm içim sıkılıyor
çok kötüyüm ben nasıl toparlanıcam kendimi hiç bukadar kötü hissetmiyordum fırtılar kopuyor..
içimde...
evbuldum bir tane ev sahibiyle evebakmaya gidiyorum görüşürüz kızlar..

Canım zaten genelde iyi değiliz de meleklerimizin doğum günlerinde ve melek oldukları tarihlerde acımız daha da depreşiyor. Benim oğlum da haziranda melek olmuştu. Allah bu ay sabrımızı arttırsın, bizi hayata bağlayacak bir sebep göndersin inşallah.

Herkeze iyi haftalar kızlar. ınşallah bu hafta güzel haberler gelir. Melek annelerinin yüzü güler.

kızlar kk açılışında yeni doğan reklamı dikkatinizi çekti mi? bebek ne kadar güzel görünüyor bir de eli tutmuş yaaa insanın içi gidiyor valla her açışımda bir kötüleşiyorum biz bununla bir ömür boyu karşılaşacağız anlaşılan başkalrının hiç dikkatini çekmeyen şeyler bizi üzecek kimse ama kimse bizi anlamayacak

geçenlerde bir arkadaşımla görüşüyoruz benim durumumu biliyor kendisinin 1.5 yaşında çocuğu var görüyorsun ne kadar yoruluyorum doğduktan sonra senin hayatın bitiyor tamamen ona bağlı oluyorsun
bu günlerin tadını çıkar diyor tabiii zaten tam tadı çıkartılacak günlerdeyiz dedim anladı kırıldığımı ama düşündükçe üzülüyorum keşke bebeğimi sağlıkla kucağıma alsaydım da kendimden geçip ona baksaydım bebeğim tam da bu hafta doğacaktı biliyor musunuz? mhtp gibi 06.06 demişlerdi ama kısmet değilmiş Allah verdi ve aldı yapacak bir şey yok sadece sabırrrrrrrrrrr :sinifsinif:

kayınvalidesiyle aynı şehirde oturan var mı? biz Aydın'da oturuyoruz bu olayda kendimizi çok yalnız hissettik kayınvalidemler gelince toparlandım biraz sağolsun çok ilgilendi ben Çanakkaleliyim eşim ıskenderunlu onun arkadaş ortamı falan daha güzel ıskenderun'a tayin isteyelim diyoruz ama bir taraftan da korkuyorum tamamen onun ailesi olacak kendimi yalnız hisseder miyim acaba bir de yeni ev aldık onu da bırakacağız sil baştan yaniiii

SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi. ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...

ÖZLEMİMSİN..Allah tamamina erdirsin,saglikla,sihatle kollarin alasin..hep böyle mutlu ol,Allah bizede nasip etsin yeniden...

Premete..insalla hamilesindir...bu sorular biter umarim birgün...ovülasyonu düsün,hamilemiyim diye düsün,hormonlari düsün,yillardir biktim ben artik,hesap kitap yapmaktan,gün saymaktan..hamileykende baska korkulari düsünmekten paranoyak oldum...sonuc kocaman bir bosluk..yinede bitmeyecek bu beklemeler taki beklenen gelene kadar..

ferfecir 38 canım saol ...allahım yürekten isteyen herkese nasip etsin hiç umulmadık anda...
premete canım sende inşallah hamilesindir...ömrümüz beklemeyle geçti zaten.allahım zamanı bizim için erken geçirsin allahım gönlüne göre nasip etsin.

oyy oyy maşallah minnoşa sağlıcakla zamanında gelsinn annesinide hiç üzmesin inş..yerimseniben

Canım benim ya her yerde bişeyler mutlaka çıkıyo işte karşımıza sanki gözümüze sokuyolar özellikle.
Keşke yorgunluğumuz üzüntümüz yokluğundan değilde yavrularımızın uykusuzluktan yaramazlıklarından olsaydı derdimiz bu olsaydı keşke bu acıyla kavrulmak yerine.Her zaman böyle demek kolay oluyo malesef en yakınından en uzağına kadar bu böyle malesef canım sabırdan başka çaremiz yok.
Ben kayınvaldemle aynı şehirdeyim hatta bir minibüslük mesafedeyim 20 dk falan ama annemle aynı semtteyim çok yakınız eğer ki çok zorlanıyosan ve kayınvalidenle geçimin yakınlaşınca da aynı olacağını düşünüyosan gitmeye değer ama bazen yakınlaşınca malesef durumlar değişebiliyo hakkında hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan

maşallah barekallah ömrü uzun sağlıklı hayırlı evlat olsun çabucak zaman geçsinde sağlıcakla annesinin babasının uyutmasın sağlıklı olsun ömürlü olsun inşallah:Saruboceq:

inş. hamilesindir canım , inş. bebeğin seninledir ,, o bekleme stresi hiç bitmiyor önce hamile olduğunu öğreniyorsun sonra kese görmek için bekle sonra kalp atışı .. hep hep hep beklemekk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…