Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Haklısın canım ne tarafa baksak içimizi cız ettirecek birşey karşımıza çıkıyor. Buna alışmaya, bununla yaşamaya mecburuz. Allah boynumuzu bükük bırakmasın.
Ben kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum. Senin İskenderun'a taşınınca nasıl hissedeceğin eşinin ailesinin sana ve eşine tutumuna göre ve eşinin kendi ailesine tutumuna göre değişir. Benim eşimin ailesiyle aramda herhangi bir problem yok ama kayınvalidemin eşime hala çocuk gibi davranması ve her boş vaktimizi onlarla geçirmemizi istemesi ve eşimin de ailesine kıyamadığı için her fırsatta soluğu onlarda almamız beni rahatsız ediyor. Ben ayrı şehirlerde yaşamayı tercih ederdim ama bu benim tercihim çünkü ben işime karışılmasını pek sevmem ve izole yaşamaktan hoşlanırım. Bir de ben ve kayınvalidem kişilik olarak çok farklıyız o nedenle ortak bir paylaşımımız olması zor oluyor ama sanırım sen kayınvalidenle çok iyi anlaşıyorsun eşin de kendi ailesinin artık sen ve yavrularınız (inşallah) olduğu bilinciyle hareket ederse bir problem yaşamazsın.

Maşşallah minik yaramaz kuzumuza. İnşallah hep böyle güzel gitsin, bir an önce hareketlerini annesine hissettirsin ki annesi de biraz daha rahat etsin.

özlenen2010,gelincik37_34,ptemete saolun canlarım allahım hepimizi tüm isteyenleri mutlu etsin inşallah ...allahım burdaki herkes bebiş sahibi olsada artık bebeişler nasıl büyüyo nasıl yaramazlık yapıyo onları konuşsak hepimize nasip etsin allahım...

bence haziranda hamişler artacak bizde doğal olarak belirtiden bulantıdan testlerden bahsedeceğiz ee hepimizin doğumuda yakın biraz sessizlik olur sonrada bebişlerimizim uykusuzluğu gazıydı derken bi bakmışız zaman akıp gidiyo rabbim hepimizi güzel şeylerle karşılaştısın kucağımızı boş bırakmasın

özlemimsin çok sevindim bebişinin iyi olmasına inşallah 40 haftayı böyle sağlıkla tamamlar ve kucağına alırsın sağlıkla.

özlemimsin gözün aydın bebişi görmüşsün bidahaki gittiğinde de cinsiyeti belli olur yavaş yavaşta hissetmeye başlarsın birazda olsa rahatlarsın benimde yarın konturolum var inşallah güzel geçer

beyazmelekcim ev inşallah içine siner hayırlısı olsun canım inşallah regl bitince gidrsin kuzunun yanına

olmadı malesef ev hayırlısı artık ama sıkıldım herşeyden ...
giderim ama ogün gidemeyince daha kötü olucam...

inşallah premete inşallah deprosyona girmek üzereyimzor duruyorum ayakta...

bende aynı şehirdeyim ama ayrı şehirde olmayı çok isterim ama sen anlaştıktan sonra sorun olmaz sanırım..

gözün aydın güzelim ne güzel bir haber inşallah 2 teste güzel çıkaar..
aminnn..

tam benim kaynanamla ilişkimizi anlatmışsın bu kadarmı benzer eşler :1hug:falan

kızlar gazzeye giden yardım gemilerine saldırdı şu israil adileri ne moralim bozuldu kendilerini ne sanıyolar ne cesaret ya birinin artık bunlara dur demesi lazım nefret ediyorum böyle zalim insanlardan

MAP saol canım inşallah tamamlamak nasip olur.düşünüyorum da önceden aman ha düştü ha düşecek diye atlatmaya çalışırdım ilk 3 ayızaten hepde düşerdi yani sonra oğlumda atlattım derken hiç aklıma gelmemişti onu doğurupta kaybedeceğim şimdi ise düşük tehlikesini atlattım sayılır diye sevinirken acaba tamamına erermi diye düşünceler sarıyo insanı allah büyük yaşayıp görecez...
SıNANNURAY,AABEYAZMELEK canlar sizlerde saolun inşallah hep güzel şeylerle karşılar bizi hayat.
sinannuray canım inşallh sende yarın güzel haberlerle dönersin.

sivillere yönelik saldırılar bitmeli ben de katılıyorum sana sinannuray bir de şehitlerimiz var bugün ve dün,
tv de onların annelerini acı ile izliyorum benim kardeşim de asker şu anda kızlar hem de Şırnak'ta
o benim hayattan en değerlim canım aramızda 12 yaş var benim bebeğim gibi büyüdü. Bebekken ilk bana gülümsedi. Annem çalışıyordu. O yüzden benim çok emeğim var. Doğdu eve getirdiler mavi bataniyesinin içinde o halini bile dün gibi hatırlıyorum. Bazen içimden geçiriyorum belki rabbim ileride anne olamayacağım için bana anneliği kardeşimle tattırdı o yaşta diyorum. ınşallah sağ salim gelir daha 3.5 ayı var.

canım sende yarı annelik yapmış sayılırsın ablamda bakmıştı erkek kardeşimi dayım kanserdi annem onda kalırdı bilirim onun çocuğu gibiydi allah kavuştursun allah onlarada yaptıklarının cezasını verecek ben pek izlemiyorum haber falan tv ye bile pek bakmam dayanamıyorum böle şeyleri duyunca bakıyorum kaç gündür dedim iyi bişe yapmadı adiler ama buğün duyunca şok oldum askerleri de duydum inşallah ikisinin arasında bi bağlantı yoktur ama savaşsa savaş bence bunlar çok ileri gitti

bence de doğru olanı yapıyorsun nuraycım lütfen haberleri hamişler izlemesin hele bu ilk üç ayda

Canım kardeşinin sayılı günü kalmış Allahım onu size sağ salim kavuştursun.

Bence cumaya kadar bekle (tabi sabredebilirsen) o zaman test yap. ınşallah süpriz yaparsın :Saruboceq:

Bence cumaya kadar bekle (tabi sabredebilirsen) o zaman test yap. İnşallah süpriz yaparsın :Saruboceq:
bende aynısını düşünüyorum.sabrederim canım .artık çokta merak etmiyorum.hiçbir belirtimde yok.sadece çok kötü bacaklarım ağrıyor.sanırım oda yorgunluktan.hakkımızda hayırlısı olur inşallah....

evrimsus beklenen adet tarihini geçmediysen geçene kadar bekler geçince hala görmemişsen hemen yap. ınşallah gebesindir.

cevap veren herkese teşekkür ederim ben düşünmeye devam ediyorum ama eşim çoktan hazırladı kendini hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…