kızlar kk açılışında yeni doğan reklamı dikkatinizi çekti mi? bebek ne kadar güzel görünüyor bir de eli tutmuş yaaa insanın içi gidiyor valla her açışımda bir kötüleşiyorum biz bununla bir ömür boyu karşılaşacağız anlaşılan başkalrının hiç dikkatini çekmeyen şeyler bizi üzecek kimse ama kimse bizi anlamayacak
geçenlerde bir arkadaşımla görüşüyoruz benim durumumu biliyor kendisinin 1.5 yaşında çocuğu var görüyorsun ne kadar yoruluyorum doğduktan sonra senin hayatın bitiyor tamamen ona bağlı oluyorsun
bu günlerin tadını çıkar diyor tabiii zaten tam tadı çıkartılacak günlerdeyiz dedim anladı kırıldığımı ama düşündükçe üzülüyorum keşke bebeğimi sağlıkla kucağıma alsaydım da kendimden geçip ona baksaydım bebeğim tam da bu hafta doğacaktı biliyor musunuz? mhtp gibi 06.06 demişlerdi ama kısmet değilmiş Allah verdi ve aldı yapacak bir şey yok sadece sabırrrrrrrrrrr :sinifsinif:
kayınvalidesiyle aynı şehirde oturan var mı? biz Aydın'da oturuyoruz bu olayda kendimizi çok yalnız hissettik kayınvalidemler gelince toparlandım biraz sağolsun çok ilgilendi ben Çanakkaleliyim eşim İskenderunlu onun arkadaş ortamı falan daha güzel İskenderun'a tayin isteyelim diyoruz ama bir taraftan da korkuyorum tamamen onun ailesi olacak kendimi yalnız hisseder miyim acaba bir de yeni ev aldık onu da bırakacağız sil baştan yaniiii
SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi.ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...
beyazmelekcim ev inşallah içine siner hayırlısı olsun canım inşallah regl bitince gidrsin kuzunun yanına
Canım zaten genelde iyi değiliz de meleklerimizin doğum günlerinde ve melek oldukları tarihlerde acımız daha da depreşiyor. Benim oğlum da haziranda melek olmuştu. Allah bu ay sabrımızı arttırsın, bizi hayata bağlayacak bir sebep göndersin inşallah.
kızlar kk açılışında yeni doğan reklamı dikkatinizi çekti mi? bebek ne kadar güzel görünüyor bir de eli tutmuş yaaa insanın içi gidiyor valla her açışımda bir kötüleşiyorum biz bununla bir ömür boyu karşılaşacağız anlaşılan başkalrının hiç dikkatini çekmeyen şeyler bizi üzecek kimse ama kimse bizi anlamayacak
geçenlerde bir arkadaşımla görüşüyoruz benim durumumu biliyor kendisinin 1.5 yaşında çocuğu var görüyorsun ne kadar yoruluyorum doğduktan sonra senin hayatın bitiyor tamamen ona bağlı oluyorsun
bu günlerin tadını çıkar diyor tabiii zaten tam tadı çıkartılacak günlerdeyiz dedim anladı kırıldığımı ama düşündükçe üzülüyorum keşke bebeğimi sağlıkla kucağıma alsaydım da kendimden geçip ona baksaydım bebeğim tam da bu hafta doğacaktı biliyor musunuz? mhtp gibi 06.06 demişlerdi ama kısmet değilmiş Allah verdi ve aldı yapacak bir şey yok sadece sabırrrrrrrrrrr :sinifsinif:
kayınvalidesiyle aynı şehirde oturan var mı? biz Aydın'da oturuyoruz bu olayda kendimizi çok yalnız hissettik kayınvalidemler gelince toparlandım biraz sağolsun çok ilgilendi ben Çanakkaleliyim eşim İskenderunlu onun arkadaş ortamı falan daha güzel İskenderun'a tayin isteyelim diyoruz ama bir taraftan da korkuyorum tamamen onun ailesi olacak kendimi yalnız hisseder miyim acaba bir de yeni ev aldık onu da bırakacağız sil baştan yaniiii
SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi.ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...
Haklısın canım ne tarafa baksak içimizi cız ettirecek birşey karşımıza çıkıyor. Buna alışmaya, bununla yaşamaya mecburuz. Allah boynumuzu bükük bırakmasın.
Ben kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum. Senin İskenderun'a taşınınca nasıl hissedeceğin eşinin ailesinin sana ve eşine tutumuna göre ve eşinin kendi ailesine tutumuna göre değişir. Benim eşimin ailesiyle aramda herhangi bir problem yok ama kayınvalidemin eşime hala çocuk gibi davranması ve her boş vaktimizi onlarla geçirmemizi istemesi ve eşimin de ailesine kıyamadığı için her fırsatta soluğu onlarda almamız beni rahatsız ediyor. Ben ayrı şehirlerde yaşamayı tercih ederdim ama bu benim tercihim çünkü ben işime karışılmasını pek sevmem ve izole yaşamaktan hoşlanırım. Bir de ben ve kayınvalidem kişilik olarak çok farklıyız o nedenle ortak bir paylaşımımız olması zor oluyor ama sanırım sen kayınvalidenle çok iyi anlaşıyorsun eşin de kendi ailesinin artık sen ve yavrularınız (inşallah) olduğu bilinciyle hareket ederse bir problem yaşamazsın.
Maşşallah minik yaramaz kuzumuza. İnşallah hep böyle güzel gitsin, bir an önce hareketlerini annesine hissettirsin ki annesi de biraz daha rahat etsin.
sivillere yönelik saldırılar bitmeli ben de katılıyorum sana sinannuray bir de şehitlerimiz var bugün ve dün,
tv de onların annelerini acı ile izliyorum benim kardeşim de asker şu anda kızlar hem de Şırnak'ta
o benim hayattan en değerlim canım aramızda 12 yaş var benim bebeğim gibi büyüdü. Bebekken ilk bana gülümsedi. Annem çalışıyordu. O yüzden benim çok emeğim var. Doğdu eve getirdiler mavi bataniyesinin içinde o halini bile dün gibi hatırlıyorum. Bazen içimden geçiriyorum belki rabbim ileride anne olamayacağım için bana anneliği kardeşimle tattırdı o yaşta diyorum. İnşallah sağ salim gelir daha 3.5 ayı var.
bende aynısını düşünüyorum.sabrederim canım .artık çokta merak etmiyorum.hiçbir belirtimde yok.sadece çok kötü bacaklarım ağrıyor.sanırım oda yorgunluktan.hakkımızda hayırlısı olur inşallah....Bence cumaya kadar bekle (tabi sabredebilirsen) o zaman test yap. İnşallah süpriz yaparsın :Saruboceq:
Ne olsun canim hep ayni iste birkac gündür yogundum misafirim vardi gezmeye ciktik iste...
Bu haftayi nasil gecirecegim bilmiyorum adetim gelecekmi gelmeyecekmi stresi basti beni, gerci bu ay hic ümitli degilim ama yinede hayirlisi bakalim....
Kac gündür karnimda agrida var...
Bende büyük karamsarlik var bu hafta kendimi hic iyi hissetmiyorum...
Seamacim sende insallah hamilesindir...ben 17 sini bekliyorum...gerci daha düsük yapali 2.5 ay oldu..kromozom ve tromboloz sonuclarima alamadim doktor yarin arayin dedi,kalbim agzimda bekliyorum...Bana artik kadin doktorum bakmayacak öyle ded gecen hafta gittim...beni 2 ay evel -kinderwunschzentrum´´a yolladi benim artik sana yapacak birsey yok detayli arastirilmalisin dedi..iyice yikti yani beni....duymusundur sende kinderwunschzentrum´mu ama randevulari nerdeyse 1,5-2 ayda bire veriyorlar..benim ordaki randevum Haziran 10..kan sonuclariyla ve elinizdeki tüm dosyalarla gelin dediler.onlar yön vereceklerimis artik bana...sende iyi ol insallah bebeis icindedir.. gerci hava o kadar kötükü insani bunaltiyor yagmur,yagmurrrrrrrrr
Insaallah hamileyimdir canim nasip kismet bakalim...
Almanya havasi iste normal sürekli yagmurlu ve soguk :))
Doktorun öyle dedi diye üzülme bazi jinekolaglara göre bebek kayiplari normalmis dogal seylermis falan...
Kinderwunschzentrumda daha ayrintili inceliyorlar bence icin rahat olsun canim, iyi bir doktor ise eger tez zamanda sende hamile kalirsin Insaalllah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?