Merhaba güzel melek anneleri. Sanırım şu an çoğunuz uyuyorsunuzdur. İnşallah rüyanzıda meleklerinizi görürsünüz. Ben bugün berbat bir gün geçirdim. Sabah migren ağrısıyla uyandım. İşe gittim ama gittiğim gibi geri geldim. Bütün gün ağrıyla kıvrandım, midem bulandığı için birşey de yiyemedim, gebelik şüphem olduğu için ilaç da kullanamadım. Aksi gibi eşim de kardeşinin mezuniyet töreni için Afyon'a gitmişti bütün gün evde yalnızdım. Neyseki gelince bana hamileler için de kullanılabilen bir ağrı kesici serum taktı da biraz kendime geldim. Eşim Afyon dönüşünde Uşak'ta oğlumuzun mezarına uğramış. Oğlum geldiğimi hissetti dedi bana. Mezarlığın girişinde önüne bir kelebek konmuş ve oğlumuzun mezarına gidinceye kadar eşimle beraber gelmiş. Oğlum ben geldim diye mutlu oldu diye düşünmüş eşim de. O da oğlumuzu gördüğü için mutluydu. Bana hem annemin mezarının üzerinden, hem de oğlumun mezarının üzerinden birer çiçek getirmiş, bir de onların selamlarını. Düşünüyorum da eğer normal standartlarda bir yaşam sürem olursa daha ölümüme oldukça vakit var. Bu kadar süreyi nasıl geçireceğimi bimiyorum. Bazen dayanmak o kadar zor geliyor ki. Acaba bir daha hiç mutlu olabilecek miyim. Oğlum orada yatarken bu mümkün mü.
Çilekcim doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah bir dahaki yaşına kucağında bebeğinle girersin.
Eburcu hoşgeldin canım. Tatilinin iyi geçmesine sevindim ne güzel bol bol dinlenmişsin. Ben de senin gibi seneye bebekle tatil yapacağımı hayal ediyorum. İnşallah Allah kısmet eder. Hatta diyorum ki melek anneleri olarak tatilimizi aynı zamanda, aynı yerde mi yapsak. 1. Melek Anneleri Tatil Organizasyonu. Beylere bebek baktırırız, biz de birbirimizle hasret gideririz. Kimi zaman ağlaşırız, kimi zaman gülüşürüz, güzel olur ne dersiniz.
Mhtp canım benim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yarın Poyraz paşamız aramıza katılıyor. Önünde karnında geçireceği son bir gün kaldı. Doğum saat kaçta olacak. Sıkıntılı bir hamilelik geçirdin ama inşallah sıkıntısız, kolay bir doğumun olur. Yata yata gezmeye hasret kaldın, önümüz de yaz şöööööyle bebeğini de yanına alır doya doya gezersin. Dualarımız sizinle canım. Fırsat bulduğun en yakın zamanda bizi durmunuzdan haberdar etmeyi unutma tamam mı arkadaşım. Hatta Poyraz'ın fotoğrafını paylaşabilirsen süper olur. Şimdilik göbüşünden öpüyorum yaramaz oğlunu, kısmet olursa biraz büyüyünce bebek görmeye geliriz o zaman sahici sahici öperim mis kokuluyu.
Günaydın canlarım.
Mhtp bugün 8 gibi doğuma girecekti. Büyük ihtimal bebeği kollarındadır şimdi. Darısı başımıza kızlar.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|30|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|22|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|11||20.12.2010
|Denizim16|9||02.01.2011
|Sweetbaby|9||03.01.2011
|Hadibakem|7||18.01.2011
|Sinannuray|7||18.01.2011
|Özlenen2010|5||30.01.2011 [/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Aabeyazmelek|01.05.2010
Evrimsus|01.05.2010
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]
geldimm canım , şimdi kapıdan girdim size haber vermek için hemen pc ye koştum . keseyi gördüm çok şükür .. 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı onuda duyalım içimiz rahatlasın sonra yolumuza devam edelim dedi.başım ağrıyor yine kafam sepet gibi şu istanbul trafiği beni mahvediyor bir de hava ne kadar sıcakmış ben evde yattığımdan anlamıyordum sanırım gidip biraz ıstırahat edeyim sonra yine görüşürüz..
sivillere yönelik saldırılar bitmeli ben de katılıyorum sana sinannuray bir de şehitlerimiz var bugün ve dün,
tv de onların annelerini acı ile izliyorum benim kardeşim de asker şu anda kızlar hem de Şırnak'ta
o benim hayattan en değerlim canım aramızda 12 yaş var benim bebeğim gibi büyüdü. Bebekken ilk bana gülümsedi. Annem çalışıyordu. O yüzden benim çok emeğim var. Doğdu eve getirdiler mavi bataniyesinin içinde o halini bile dün gibi hatırlıyorum. Bazen içimden geçiriyorum belki rabbim ileride anne olamayacağım için bana anneliği kardeşimle tattırdı o yaşta diyorum. İnşallah sağ salim gelir daha 3.5 ayı var.
kızlar ben hala kırmızıları göremedim.idrar testini tekrarlasam mı acaba,yoksa beklemelimiyim?
özlenen2010,gelincik37_34,ptemete saolun canlarım allahım hepimizi tüm isteyenleri mutlu etsin inşallah ...allahım burdaki herkes bebiş sahibi olsada artık bebeişler nasıl büyüyo nasıl yaramazlık yapıyo onları konuşsak hepimize nasip etsin allahım...
evrimsus beklenen adet tarihini geçmediysen geçene kadar bekler geçince hala görmemişsen hemen yap. İnşallah gebesindir.
canım bendeuykusuz geceler geçirmek istiyorumkızlar kk açılışında yeni doğan reklamı dikkatinizi çekti mi? bebek ne kadar güzel görünüyor bir de eli tutmuş yaaa insanın içi gidiyor valla her açışımda bir kötüleşiyorum biz bununla bir ömür boyu karşılaşacağız anlaşılan başkalrının hiç dikkatini çekmeyen şeyler bizi üzecek kimse ama kimse bizi anlamayacak
geçenlerde bir arkadaşımla görüşüyoruz benim durumumu biliyor kendisinin 1.5 yaşında çocuğu var görüyorsun ne kadar yoruluyorum doğduktan sonra senin hayatın bitiyor tamamen ona bağlı oluyorsun
bu günlerin tadını çıkar diyor tabiii zaten tam tadı çıkartılacak günlerdeyiz dedim anladı kırıldığımı ama düşündükçe üzülüyorum keşke bebeğimi sağlıkla kucağıma alsaydım da kendimden geçip ona baksaydım bebeğim tam da bu hafta doğacaktı biliyor musunuz? mhtp gibi 06.06 demişlerdi ama kısmet değilmiş Allah verdi ve aldı yapacak bir şey yok sadece sabırrrrrrrrrrr :sinifsinif:
kayınvalidesiyle aynı şehirde oturan var mı? biz Aydın'da oturuyoruz bu olayda kendimizi çok yalnız hissettik kayınvalidemler gelince toparlandım biraz sağolsun çok ilgilendi ben Çanakkaleliyim eşim İskenderunlu onun arkadaş ortamı falan daha güzel İskenderun'a tayin isteyelim diyoruz ama bir taraftan da korkuyorum tamamen onun ailesi olacak kendimi yalnız hisseder miyim acaba bir de yeni ev aldık onu da bırakacağız sil baştan yaniiii
SELAM CANLARIMMMM bugün kontrolüme gittim .Allahıma şükürler olsun gördüm bebişimi...yerinde durmuyo maşşallah...doktorum herşey güzel gidiyo dedi.ikili tarama verdi.bebişimin hareketirelni görünce çok mutlu oldum...allahım bu güzel duyguların tekrarını herkese nasip eysesin...öpüyorum hepinzi...
kızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
Allahım tez zaman da hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ayy negüzel bir rüyaaaa
inş. gerçek hayattada alırsın bebişini kucagına.
bu sefer herşey güzel olacak
inş.
map cım inş. kardeşin sağsalim gelir.
inş. bundan sonra hiç bir annenin gözü yaşlı olmaz.
evrimcin neyaptın acaba çok merak ediyorum hamilemisin
buğünlerde hamile haberlerini alacagız gibi hissediyırumm.
hadii inş.
canım keşke bende böyle bir rüya görebilsem.çok şanslısın.benim 7 ay oldu ama hiç oğlumu rüyamda göremedim.mezarına gidemiyorum.belkide o yüzdendirkızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
Allahım tez zaman da hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
bende bilmiyorum canım testi cuma yapmayı düşünüyorum.geçen hafta perşembe bir test yapmıştım.o negatifti.biraz acele ettim galiba o zaman.şimdi daha temkinli olmak istiyorum.birde benim ilk hamileliğimde kan testi 10. günde hamileliği göstermişti.önceleri hep negatif çıkıyordu.
hala bir değişiklik yok.bekliyorum bakalım
bugün işede gitmedim evdeyim yatıyorum.kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,tüm kemiklerim ağrıyor.galiba tansiyonum düştü.
bende bilmiyorum canım testi cuma yapmayı düşünüyorum.geçen hafta perşembe bir test yapmıştım.o negatifti.biraz acele ettim galiba o zaman.şimdi daha temkinli olmak istiyorum.birde benim ilk hamileliğimde kan testi 10. günde hamileliği göstermişti.önceleri hep negatif çıkıyordu.
hala bir değişiklik yok.bekliyorum bakalım
bugün işede gitmedim evdeyim yatıyorum.kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,tüm kemiklerim ağrıyor.galiba tansiyonum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?