Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Map canim Kardesin insaallah hayirlisiyla alir tezkeresini Allahim onu sizlere bagislasin....

Özlemimsin canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim Insaallah sonuna kadar hep iyi olur ve hayirlisiyla kucagina alirsin....

Mavi canim senin yerinde olsam kesinlikle öyle bir seye girismezdim agrisiz basini agriya sokarsin bence uzak olunca hep iyi olunuyor ama yakin olunca cocuk gibi yönetmeye calisiyorlar insani ..
Tabiki yinede sen bilirsin kötü olmani istemem..

Evrimsus canim Insaallah hamilesindir , hayirli haberlerini bekliyoruz...

Canım öncelikle geçmiş olsun bu havalar maalesef insanı çok hasta yapıyor ne baş ağrısı kalıyor nede güç...Kendine çok iyi bak...Eşini ayrıca tebrik ediyorum sana çok güzel süpriz yapmış...migrenin geçmiştir..

Hoşgeldiniz minik Poyraz ve Elif duru...Allah sizleri analaı babalı büyümenizi nasi etsin...Sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun...

Hamilelerimizide tebrik ediyorum.Bizler için bol bol dua edin.Allah hepinize hayırlısınla bebişlerinizi kuçaklarınıza sağlıklı bir şekilde versin...

Hamile adaylarımız inşallah mutlu haberler verirsiniz.
Sevgiler

Hadi hayırlısı güzelim o minik kalbin atışlarınıda duyar ve bize yine yazarsın...Allah bebişini korusun ve sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin...

özlenen 2010..

alla hayırlısınla tamamını nasip eder ve sağlıklı bir şekilde bebişini kuacağına almanı nasip eder..

Canım Allah kardeşinizi size bağışlasın, inşallah sağ, salim kavuşursun. Allah türük askerlerimizi korusun inşallah.

Bebişnin iyi olmasına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin. İnşallah darısı bize yani bebiş isteyenlere.

mapcım allahım sagsalim dönmeyi nasip etsin allahım korusun inşallah..banada ablam bakmış 14 yaş var bizimde aramızda..
evrimsus inşallah hamilesindir güzel haberlerini alırız..

sinanuray, seymacim, premete, eburcu, aabeyazmelek kardeşimle ilgili dilekleriniz için teşekkür ederim.
ınşallah sağlıkla döndüğü gün size yazarım.

evrimsus beklenen adet tarihini geçmediysen geçene kadar bekler geçince hala görmemişsen hemen yap. İnşallah gebesindir.

map cım inş. kardeşin sağsalim gelir.
inş. bundan sonra hiç bir annenin gözü yaşlı olmaz.

evrimcin neyaptın acaba çok merak ediyorum hamilemisin
buğünlerde hamile haberlerini alacagız gibi hissediyırumm.
hadii inş.

kızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
Allahım tez zaman da hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım bendeuykusuz geceler geçirmek istiyorum
bana göre keyfili uykusuzum şikayetlerini yapmak istiyorum hatta
ay doğumdan kaldı bu kilolar bebiş büyüsün veriririm inş. demek istiyorum.
ben kayınvalidemlerle aynı ilçedeyiz
ama inan uzak olmayı istedim premetenin bahsettiği sorunları bende yaşıyorum
her an onlarda olmamızı istiyor.
bende istemiyorum kendi ailem uzak ayda bir görüyorum
ben nasıl dayanıyorum benim annem nasıl dayanıyor
hakkında hayırlısı tabi.

aa çok sevindim bu habere negüzel
darıdı bizlere inş.
bu sefer herşey güzel olacak sağlıcakla alacagız kucagımıza bebişlerimizi
.

ayy negüzel bir rüyaaaa
inş. gerçek hayattada alırsın bebişini kucagına.
bu sefer herşey güzel olacak
inş.

bende bilmiyorum canım testi cuma yapmayı düşünüyorum.geçen hafta perşembe bir test yapmıştım.o negatifti.biraz acele ettim galiba o zaman.şimdi daha temkinli olmak istiyorum.birde benim ilk hamileliğimde kan testi 10. günde hamileliği göstermişti.önceleri hep negatif çıkıyordu.
hala bir değişiklik yok.bekliyorum bakalım
bugün işede gitmedim evdeyim yatıyorum.kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,tüm kemiklerim ağrıyor.galiba tansiyonum düştü.

canım keşke bende böyle bir rüya görebilsem.çok şanslısın.benim 7 ay oldu ama hiç oğlumu rüyamda göremedim.mezarına gidemiyorum.belkide o yüzdendir

Canım ne mutlu sana oğlunla hasret gidermişsin. Rüyası bile yetiyor değil mi. Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin.

Kız böyle halsizim falan dedin iyice içime kuşku düştü. Bence sen hamilesin yani ben öyle hissediyorum. Hatta sen beni bu ay listeden çıkar dediğinde bile senin süpriz bir şekilde hamile kalacağını düşündüğüm için elim varıp da seni listeden çıkaramadım. Cumaya da birşey kalmadı. İnşallah bu sefer aklıma gelen başıma (yani senin başına) gelir.

bende premeteye katılıyorum sen hamile olabilrisin
dikkat et kendine
bende de halsizlik olmuştu
hadi inş. hayırlısıyla.

Sinannuray hu hu nerelerde kaldım canım. Merakla bekliyoruz doktordan getireceğin haberleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…