kızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
Allahım tez zaman da hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bende bilmiyorum canım testi cuma yapmayı düşünüyorum.geçen hafta perşembe bir test yapmıştım.o negatifti.biraz acele ettim galiba o zaman.şimdi daha temkinli olmak istiyorum.birde benim ilk hamileliğimde kan testi 10. günde hamileliği göstermişti.önceleri hep negatif çıkıyordu.
hala bir değişiklik yok.bekliyorum bakalım
bugün işede gitmedim evdeyim yatıyorum.kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,tüm kemiklerim ağrıyor.galiba tansiyonum düştü.
İnan çok sevindim senin adına canım ya, Allahım dayanamadı sana rüyanda da olsa kuzunu gösterdi. Eminin çok güzel bir duygudur gerçek gibi koklaşısındır. Ne mutlu sana. İnşallah kardeşlerinide koklarsın. İnan ben de şimdi kuzularımı, pamuk oğluşlarımı kokladığımı hayal ettim. Allahım en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah.
İnan çok sevindim senin adına canım ya, Allahım dayanamadı sana rüyanda da olsa kuzunu gösterdi. Eminin çok güzel bir duygudur gerçek gibi koklaşısındır. Ne mutlu sana. İnşallah kardeşlerinide koklarsın. İnan ben de şimdi kuzularımı, pamuk oğluşlarımı kokladığımı hayal ettim. Allahım en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah.
mavi kıyafetler giydirdim ona eldivenlerini takarken elleri mnicikti..... ayakları üşümesin diye patik bile giydirdim.......:çok üzgünüm:
Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam. Bak çok şükür herşey yoluna girmeye başladı. Canım bu sefer bu bebeği kucağına alacaksın te ki sen buna inan ve hep olumlu düşün.
canımmmm ne kadar güzel bir rüya ben bebeğimi hiç rüyamda görmedim halbuki onu görmeyi her şeyden çok istiyorum bazen ben çok mu günah işledim ki bebeğimi kaybettim rüyamda bile görmüyorum diye düşünüyorum Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin :Saruboceq:kızlar rüyamda melek oğlumu gördüm nasıl güzel bir bebekti anlatamam size gülüyordu. bende üzerini değiştirdim mavi mavi giydirdim onu .kokladım kokladım oooohh. hiç bu kadar güzel bir bebk görmemiştim. kuzummmmm seni çook özlüyorum.... nasıl güzel bir duyguydu anne olmak.
Allahım tez zaman da hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bende bilmiyorum canım testi cuma yapmayı düşünüyorum.geçen hafta perşembe bir test yapmıştım.o negatifti.biraz acele ettim galiba o zaman.şimdi daha temkinli olmak istiyorum.birde benim ilk hamileliğimde kan testi 10. günde hamileliği göstermişti.önceleri hep negatif çıkıyordu.
hala bir değişiklik yok.bekliyorum bakalım
bugün işede gitmedim evdeyim yatıyorum.kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,tüm kemiklerim ağrıyor.galiba tansiyonum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?