Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnan çok sevindim senin adına canım ya, Allahım dayanamadı sana rüyanda da olsa kuzunu gösterdi. Eminin çok güzel bir duygudur gerçek gibi koklaşısındır. Ne mutlu sana. İnşallah kardeşlerinide koklarsın. İnan ben de şimdi kuzularımı, pamuk oğluşlarımı kokladığımı hayal ettim. Allahım en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah.

İnşallah güzel bir süpriz yapasın. Seninde bebiş haberini olurız. Vallah ne bereketli bir site inşallah sırayla böyle sektirmeden hamile kalırız.

Allahım ben de sıramı bekliyorum ne olur bana dayanma gücü sabır ver. Hayırlısıyla inşallah.

ŞEYMACIM amin canım inşallah bu sefer güzel olacak bunu yaşamak istiyorum artık.
EBURCU canım inan hep dua ediyorum allahım olmayanlarada banada nasip etsin bebiş sahibi olmayı diye allahım inşallah dualarımızı kabul edecek.zaten kişinin kendine dua etmesinden çok başkasının ona duası daha makbulmüş.birbirimiz için dualarımız.
HADıBAKEM canım birbirimizin güzel haberleriyle mutlu olacaz inşallah allahım çok büyük...
ÇıLEKW canım ne mutlu sana rüyan çok güzelmiş bende hep oğlumu böyle görmek istemişimdir ama pek nasip olmadı...inşallah allahım bundan sonra görmeyi nasip eder.

canım evet gerçek gibiydi. nasıl güzel anlatamam sana keşke bu rüya daha uzun sürseydi. uyandım ve ağlamaya başladım. inanırmısın hala ağlıyorum......

Biz birbirimizi anlıyoruz canım ......

Allahın tez zaman da yeni bebeklerimize kavuştursun....

mavi kıyafetler giydirdim ona eldivenlerini takarken elleri mnicikti..... ayakları üşümesin diye patik bile giydirdim.......:çok üzgünüm:

evrimsus inşallah gelmiştir bebeğin listeden baktım geçmiş senin beklenen adet tarihin bence yarın kan ver gebeysen kesin çıkar.

çilek süper bir rüyaymış resmen anneliği yaşatmış rabbim sana rüyanda
gelecek inşallah zamanı gelince

sinannuray bugün mü gidecekti doktora acaba? bebeğinin kalp atışları normale dönmüştür inşallah.

ben geldim tatlı melek anneleri birazcık gezdim bizim akrabalar hep aynı mallallede teyzeme gittim sonra yengemler annemler yürüyüşe çıktık biraz tabi önce doktora gittim sabah çok sancım vardı hep doktora gidince kötü bişeyle karşılaşacağım sandım ama herşey çok güzel gidiyo düşük tehlikesi baya azalmış haftaya tekrar çağırdı üstten bakacakmış belki hapıda keserim dedi işte böle allahım hepinize yaşatsın korkularımızıda boşa çıkarsın rabbim

çok sağolun merak etmişsiniz beni allah bu sefer yüzümü güldürsün böyle güzel haberlerle gelebileyim hep yanınıza

çilek rüyan çok güzelmiş bende meleğimi gördüm emzirdim gerçek yaşamış gibi oluyo rüyası bile çok güzel bi duygu

Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam. Bak çok şükür herşey yoluna girmeye başladı. Canım bu sefer bu bebeği kucağına alacaksın te ki sen buna inan ve hep olumlu düşün.

evrimsus bence bekleme kanda baktır varsa çıkar ama var gibi bu halsizlik yorgunlukta belirti hem adetin buğünmüş bekleme hadi önce sen sonra premete canlandırın haziranı güzel meleklerin güzel anneleri

Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam. Bak çok şükür herşey yoluna girmeye başladı. Canım bu sefer bu bebeği kucağına alacaksın te ki sen buna inan ve hep olumlu düşün.

inşallah canım inşalah alırım her haftada gidiyorumya dotorumda iyi inşallah bi terslik olsada farkedecek gibi erken müdahaleyle bebeğimi bekletecek allah yüzümüzü güldürecek sıra sizde

canımmmm ne kadar güzel bir rüya ben bebeğimi hiç rüyamda görmedim halbuki onu görmeyi her şeyden çok istiyorum bazen ben çok mu günah işledim ki bebeğimi kaybettim rüyamda bile görmüyorum diye düşünüyorum Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin :Saruboceq:

kendine dikkat et canım seni ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin benim hamileliğimde kemiklerim çenem dişlerim sızım sızım sızladı birkaç ay sonra geçti yani senin bu ağrıların da hamilelik belirtisi olabilir inşallah güzel haberlerini alırız :CüvCüv:

sinannuray senin için çok sevindim inşallah hep güzel haberlerini alırız elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış çok zor ama bunu yapmalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…