Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Cilekw canim ne güzel bir rüya görmüssün ,
keske bende oglumu bir defa rüyamda görebilseydim (

Sinnannuray canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim canim Insaallah hep güzel haberlerini verirsin bizlere...

sinannuray senin için çok sevindim inşallah hep güzel haberlerini alırız elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış çok zor ama bunu yapmalısın canım

çok sağol canım inşallah sizlerinde sayesinde olumlu düşünüceğim elimden geldiği kadar canım neden görmüyosundur bilmem ama günahtan olsa heralde bende hiç göremezdim meleğimi rabbim affetsin bizi

nuraycım gözün aydın canım. Herşey yolunda gitsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kız sen vallahi duramıyorsun durduğun yerde. Bak yine gezmeler gitmişsin. Merdiven de inilipi çıklıdı tabii. Bu sıcaklarda hamiş hamiş bu ne enerji yaa :)) yavaş biraz.

Cilekw canim ne güzel bir rüya görmüssün ,
keske bende oglumu bir defa rüyamda görebilseydim (

Sinnannuray canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim canim Insaallah hep güzel haberlerini verirsin bizlere...

inşallah bundan sonrası güzel olsun bu topik bize çok iyi geldi herkez çok iyi birbirimizi anlıyyoruz destek oluyoruz inşşallah hep böyle devam edecek

Nasilsiniz Kizlar görüsmeyeli bakalim bu hafta kimin hamilelik haberini alacagiz

Benim yarin Evlilik yildönümüm bakalim haftaya banada hediyem gelecekmi

çok sağol canım ya benim eşimin babası yanımda kalıyo ya 1 aylığına sefere çıktı o varken hiç evdev çıkamıyorum şimdi fırsattan istifade gezeyim diyom bi ayı değerlendireyim aslında hiç enerjik değilim evde kalsam bütün gün hiç bi iş yapamıyorum

Nasilsiniz Kizlar görüsmeyeli bakalim bu hafta kimin hamilelik haberini alacagiz

Benim yarin Evlilik yildönümüm bakalim haftaya banada hediyem gelecekmi

bu hafta liste bayağı kalabalık en az üç hamiş tabi senin yumoşlarda gelişmişti inşallah hediyen gelecek çok hareketli olacak bence haziran

kızlar gerçekten bu topik bize iyi geliyor. Maşallah diyeyim çok iyi anlaşıyoruz. Üzüntüden yıkılmak üzere olduğum zamanlarda bile bu topiğe girip biraz olsun nefes alabiliyorum. Ayrıca bazen bu sitedeki başka topiklerde bazı arkadaşlar saçma sapan sebeplerle birbirleri ile tartışıyorlar hatta bazen dargınlıklar kırılmalar oluyor, Hem de gebe topiklerinde falan. Yani ne desem kimseyi de eleştirmek bana düşmez ama sonuçta burada acılarımızı paylaşırken bir de kavga edip gerilim oluşturmak saçma anlamsız geliyor bana.

Canim benim Állah hep icine ferahlik,mutluluk ,huzur versin.Aklina,kalbine korku düsürmesin..Hamileligin cok ama cok saglikli sekilde ilerlesin ..

Günaydın kızlar. Gece kaynatmışsınız yine. Evrimsus bugün listeyi yayınlayacağım senden haber bekliyorum canım.

günaydın kızlar

sinannuray çok sevindm güzel haberlerine.maşallahh bebişine.
evrimsu buğün güzel haberlerini bekliyorum inş. güzel olacak herşey

kızlar ben hiç uyuyamıyorum
yürüyüş yapmıyorum.
evdede çok hareket yapmıyorum normal işler.
hareketsizmi kalıyorum. ondanmı oldu acaba.
2 gündür uykusuzum geçen hamileliğmde
başımı nereye koysam uyuyordum.

bakalım bu gece uyuyabilecekmiyim

Evrimsus hadi inşallah canım müjdeli hayırlı haberler alırız senden inşallah

Map hayırlısıyla teskeresini alıp gelir inşallah Rabbime emanet hepsi korusun yüce Allahım hepsini inşallah

opuyorumnanaktan çilekcim ne güzel bir rüya hiç uyanası istenmeyen bir yaşam sürmesini istediğimiz...İnşallah gerçekleşecek ve belkide bunlar hep işaret kuzularımız gelecek ve bizde böyle mutlu olacağız inşallah mis kokulunun yavrunun kokusu en kısa zamanda inşallah kollarında olması dileğiyle rüyan hayır olsun canım

hadibakem günaydın canım uykusuzluk çok kötü yapıyo insanı bende bir ara öleydim sersem gibi dolaştım gün boyu geçti çok şükür ama ilk başta ilaç kullandım atarax şimdi iiyim çok şükür inşallah çabuk geçer belkide bu uykusuzluk bebişin mi habercisi bazen bünye ters tepiyo belirtileri hadi hayırlısı olsun canım

canım ben 7 haftalık hamileyim çok şükür
ama bu uykusuzluu çözemedim ya ruh gibi dolaşıyorum inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…