sinannuray senin için çok sevindim inşallah hep güzel haberlerini alırız elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış çok zor ama bunu yapmalısın canım
Cilekw canim ne güzel bir rüya görmüssün ,
keske bende oglumu bir defa rüyamda görebilseydim(
Sinnannuray canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim canim Insaallah hep güzel haberlerini verirsin bizlere...
nuraycım gözün aydın canım. Herşey yolunda gitsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kız sen vallahi duramıyorsun durduğun yerde. Bak yine gezmeler gitmişsin. Merdiven de inilipi çıklıdı tabii. Bu sıcaklarda hamiş hamiş bu ne enerji yaa :)) yavaş biraz.
Nasilsiniz Kizlar görüsmeyeli bakalim bu hafta kimin hamilelik haberini alacagiz
Benim yarin Evlilik yildönümüm bakalim haftaya banada hediyem gelecekmi
yorumlarınız için teşekkür ederim .benide ümitlendirdiniz.bugün çıkıp test aldım.yarın yaparım.
ben geldim tatlı melek anneleri birazcık gezdim bizim akrabalar hep aynı mallallede teyzeme gittim sonra yengemler annemler yürüyüşe çıktık biraz tabi önce doktora gittim sabah çok sancım vardı hep doktora gidince kötü bişeyle karşılaşacağım sandım ama herşey çok güzel gidiyo düşük tehlikesi baya azalmış haftaya tekrar çağırdı üstten bakacakmış belki hapıda keserim dedi işte böle allahım hepinize yaşatsın korkularımızıda boşa çıkarsın rabbim
hadibakem günaydın canım uykusuzluk çok kötü yapıyo insanı bende bir ara öleydim sersem gibi dolaştım gün boyu geçti çok şükür ama ilk başta ilaç kullandım atarax şimdi iiyim çok şükür inşallah çabuk geçer belkide bu uykusuzluk bebişin mi habercisi bazen bünye ters tepiyo belirtileri hadi hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?