Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar ya ebru şallıya bakıyorum
ay bu kadınn hala pilates yapıyor ya
hamilelerin pilates yapması iyi birşey galiba.
maşallahhh kadına maşallahhh

slm melek anneleri günaydın. Bayağıdan beri giremiyordum. Şöyle bir göz attım geçmişe çok güzel haberler aldım. ınşallah daha güzelleri de gelecek. Mehtap canım Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Sinannuray, Hadibakem, Özlemim,Özlenen2010 sizlerede hayırlı olsun. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:CüvCüv: Kolay hamilelik gerçirmeniz dileğiyle.:ecrin_bebek:
premete, evrimus, gelincik inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız bu ay:lepi:

çok teşekürler canım inş.
darısı steyen herkese inş
.

bengisu amin canım inşallah Rabbim hayırlı ömürlü nasip etsin hepimize inşallah yoktun ne zamandır özletiyosunuz kendinizi kayboluyosunuz yerimseniben

Aman Hadibakemcim sen Ebru Şallı'yı izleyip izleyip gaza gelme. Ben yaptığı şeyin çok da doğru olduğunu düşünmüyorum. Tamam pilates çok faydalı bir spor olabilir ama hamilelerin özellikle ilk 3 ay hareketlerine çok dikkat etmesi gerekiyor o ise durmadan karın hareketleri falan yapıyor. Boşver canım bizim bebeklerimiz kıymetli bebekler biraz tombiş oluverelim, göbeğimiz çıksın ne farkeder. Bizim önceliklerimiz onlardan çok farklı. Kısmetse doğumdan sonra veririz kiloları hem vermesek ne farkeder ki yeter ki kucağımızda sağlıklı bebeklerimiz olsun.

yok canım yaparmıyımm
kilo önemli değil ya hayırlısıyla şu 3 ay bitsin
az az yüyüşümü yaparım
ben normal doğum yapmıştım.
belki buda normal olur.
inş. o günleri yaşarız.

bengisu amin canım inşallah Rabbim hayırlı ömürlü nasip etsin hepimize inşallah yoktun ne zamandır özletiyosunuz kendinizi kayboluyosunuz yerimseniben

Canım Ameliyattan sonra 2 hafta raporluydum yeni işe başladım. Evdede internet yok. Arada bir kardeşim yanıma geldiğinde onun bilgisayarından girdim nete. Bu arada benim dikişlerimde iltihap oldu galiba dikişin başladığı yerde şişlik var ama kızarıklık ve akıntı yok dikişlerde dr.u aradım antibiyotik verdi. Çok sızlıyor dikişlerim. Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar sizde de böyle sorunlar oldu mu. Normal mi ? Anlamadım bir türlü:1shok:

Bengisucum dikiş yerinde ilk zamanlar şişkinlik ve sızlama olması normal hatta kızarıklık da oluyor. ıltihaplanınca akıntı oluyormuş, doktorun da zaten önlem amamçlı antibiyotiğe başlamış. Benim sezeryan olalı 1 sene oldu bazı zamanlar halen dikiş yerlerim kaşınıyor ve sızlıyor.

bengisu canim tamamen iyilesmesi bir seneyi buluyor bazen distan iyi gözüküyor ama ictende kac kat kesildigi icin agrilar oluyor...
Ben iki defa sezeryan oldum son ameliyatimin üstünden iki bucuk sen gecti nerdeyse, kendimi cok yorarsam ameliyat yerim hala agri yapiyor kasinti zaten hic gitmiyor..

Hakkaten şimdi korkmaya başladım. Doktor 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. Ozaman da problem çıkarsa kötü yaaa.akannehir

canım evet çok güzel bir rüyadı hiç uyanmak istemediğim. Belki de dediğin gibi bir işaret bu. Allahım tez zamannda hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

bengisu geçmiş olsun canım dikiş yerlerinde benim 1 ay süren ağrım oldu özellkile sol uçta orada içten düğüm atılma yeri varmış galiba, hatta ben bazen bir pozisyonda sabit kalıyorsum ağrıdan kımıldayamıyordum
ama sonra yavaş yavaş geçti
akıntı olması önemli akıntı başlarsa doktorla tekrar görüş canım ileride sorun yaşamaman için

hamile olam bütün arkadaşlarımız adına inanın çok sevindim. Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağol canım çok teşekkür ederim. Bu dediklerinin aynını yaşıyorum şimdi. Sol uçta benimde ağrıyor şişlik var. Akıntı yok Allahtan. Tecrübeleriniz beni aydınlatıyor çok teşekkür ederim.

bengisu rica ederim canım herşeyi paylaşıp daha kolay çözüyoruz burada.
Premete Ebru Şallı konusunda sana katılıyorum.
Her gebelik kendine özgüdür sonuçta. O kişi o hareketleri rahatça yapıyor birşey olmuyor diye herkes yapacak ve sorun olmayacak zannediliyor. Oysa bazen riskli durumlar oluyor. Bir de bence o kişi iştahını bir şekilde kontrol ederek kilo almıyor. 5 ay bitmiş sadece 1 kilo almış. Öyle bulantısı kusması da yokmuş yani yiyemedi de ondan alamadı değil. Bilerek dikkat ediyor formu bozulmasın diye. Ben de bunu hiç etik bulmuyorum.

Hakkaten şimdi korkmaya başladım. Doktor 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. Ozaman da problem çıkarsa kötü yaaa.akannehir

Canım merak etme 1 ay içinde ağrı sızı kalmıyor, 3 ay sonra sezeryan olduğunu bile unutuyorsun ama işte arada sırada böyle kendini hatırlatıyor. Senin için o konuda rahat olsun sadece hamileliğimiz boyunca kendimize dikkat etmemiz ve fazla kilo almamız gerekiyor. Melek76 da sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldı ve hamileliği boyunca hiçbir problem yaşamadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…