canım ben 7 haftalık hamileyim çok şükür
ama bu uykusuzluu çözemedim ya ruh gibi dolaşıyorum inan.
Ayy ne güldüm kendime hala uyuyorum ben yahu erken kalktımda biraz kusura bakma emi bilmiyorumkismile
slm melek anneleri günaydın. Bayağıdan beri giremiyordum. Şöyle bir göz attım geçmişe çok güzel haberler aldım. İnşallah daha güzelleri de gelecek. Mehtap canım Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Sinannuray, Hadibakem, Özlemim,Özlenen2010 sizlerede hayırlı olsun. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:CüvCüv: Kolay hamilelik gerçirmeniz dileğiyle.:ecrin_bebek:
premete, evrimus, gelincik inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız bu ay:lepi:
Aman Hadibakemcim sen Ebru Şallı'yı izleyip izleyip gaza gelme. Ben yaptığı şeyin çok da doğru olduğunu düşünmüyorum. Tamam pilates çok faydalı bir spor olabilir ama hamilelerin özellikle ilk 3 ay hareketlerine çok dikkat etmesi gerekiyor o ise durmadan karın hareketleri falan yapıyor. Boşver canım bizim bebeklerimiz kıymetli bebekler biraz tombiş oluverelim, göbeğimiz çıksın ne farkeder. Bizim önceliklerimiz onlardan çok farklı. Kısmetse doğumdan sonra veririz kiloları hem vermesek ne farkeder ki yeter ki kucağımızda sağlıklı bebeklerimiz olsun.
bengisu amin canım inşallah Rabbim hayırlı ömürlü nasip etsin hepimize inşallah yoktun ne zamandır özletiyosunuz kendinizi kayboluyosunuz yerimseniben
Bengisucum dikiş yerinde ilk zamanlar şişkinlik ve sızlama olması normal hatta kızarıklık da oluyor. İltihaplanınca akıntı oluyormuş, doktorun da zaten önlem amamçlı antibiyotiğe başlamış. Benim sezeryan olalı 1 sene oldu bazı zamanlar halen dikiş yerlerim kaşınıyor ve sızlıyor.[/QUOT
Ne kadar sürer canım bu ağrı ve sızlamalar.bilmiyorumkismile
bengisu canim tamamen iyilesmesi bir seneyi buluyor bazen distan iyi gözüküyor ama ictende kac kat kesildigi icin agrilar oluyor...
Ben iki defa sezeryan oldum son ameliyatimin üstünden iki bucuk sen gecti nerdeyse, kendimi cok yorarsam ameliyat yerim hala agri yapiyor kasinti zaten hic gitmiyor..
opuyorumnanaktan çilekcim ne güzel bir rüya hiç uyanası istenmeyen bir yaşam sürmesini istediğimiz...İnşallah gerçekleşecek ve belkide bunlar hep işaret kuzularımız gelecek ve bizde böyle mutlu olacağız inşallah mis kokulunun yavrunun kokusu en kısa zamanda inşallah kollarında olması dileğiyle rüyan hayır olsun canım
bengisu geçmiş olsun canım dikiş yerlerinde benim 1 ay süren ağrım oldu özellkile sol uçta orada içten düğüm atılma yeri varmış galiba, hatta ben bazen bir pozisyonda sabit kalıyorsum ağrıdan kımıldayamıyordum
ama sonra yavaş yavaş geçti
akıntı olması önemli akıntı başlarsa doktorla tekrar görüş canım ileride sorun yaşamaman için
Hakkaten şimdi korkmaya başladım. Doktor 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. Ozaman da problem çıkarsa kötü yaaa.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?