Canım ben hepimizin bundan sonra yüzde 99 lık kısma gireceğimize inanıyorum...Bundan sonrası hepimiz için çok güzel olacak inşaallah...
Canım senden de en kısa zamanda güzel haberleri bekliyoruz ...
İnşaallah canım...
Canım , Beril inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur , inşaallah zihinsel yöndende hiç problem yoktur ...Canım çok zor günler geçiriyoruz , sabretmeliyiz ve bıkmadan dua etmeliyiz,mutlaka güzel günler bizede bulucak...Sen ve kızın benim dualarımdasınız...Ben Berilin tamamen sağlığına kavuşacağına gönülden inanıyorum...
canım benim..
bayram ailemle olunca güzel geçti..
kızlar ya tayinim 1 saat uzaklıkta 2 dolmuşla gidilen bir yere çıktı nasıl olacak bilmiyorum(((((((
ya sorma test yapmamak için zorluyorum kendimi...aynı tarihli olan arkadaşlardan test yapan ve pozitif sonuçalanlar var bende hevese geliyorum ama kesin olsun diye bekliyorum...hafta sonu yapayım testi diyorum bakalım....salı günü(29) adet günüm..dua edin nolurrrrrrrr
canım benim..
bayram ailemle olunca güzel geçti..
kızlar ya tayinim 1 saat uzaklıkta 2 dolmuşla gidilen bir yere çıktı nasıl olacak bilmiyorum(((((((
ya sorma test yapmamak için zorluyorum kendimi...aynı tarihli olan arkadaşlardan test yapan ve pozitif sonuçalanlar var bende hevese geliyorum ama kesin olsun diye bekliyorum...hafta sonu yapayım testi diyorum bakalım....salı günü(29) adet günüm..dua edin nolurrrrrrrr
Canım ,güzel meleğinin resmi profilinde duruyor ...
Mhtp ve Melek76 okullar açıldı, öğrencilerinizle buluştunuz, yeni öğretim yılınız hayırlı olsun.
canım çok teşekkürler...
şerifecim teşekkür ederim , nasihatlarına uyucam canım ...oooooooo nasılsınız kızlar yeni yeni heyecanlar sarmış herkesii inşallah gönlünüzden geçenler olur nerde kim varsa dara düşmüş..
melekcim ii olmanıza çokkkkkkkkk sevindim inşallah sorunsuz geçecek pozitif ol ve pozitif ortamalrda yazılarda bulun emi kuzumuz ii olsun...ii haberler duyma dileği ile...
neler yaptığımı yazmıcam bayramda bilirsiniz gerçi mezar vs...
öğretmen arkadaşlar var sanırım aramızda yeni öğretim yılı hayırlı olsun..başarılar...
Canım benim , kimse bizim halimizden anlamaz , ancak yaşayan bilir...Bizler bunu çok iyi biliyoruz...Her şey gönlünce olsun canım...canım benimmmmmm bazen en yakınlarımdan bile daha yakın hissediyorum sizleri çünkü beni anlıyor ve dilediğiniz ettiğiniz duaların ne kadar içten geldiğini biliyorum. hepinize ve sana minnettarım
Meraba canım...Allah sana sabır versin , yaşadıklarımız çok zor ama sabretmek zorundayız...mrb arkadaşlar....hepinize sabır diliyorum ben de yaklaşık 1 ay önce 25 haftalık doğum yaptım ve kızım 3 gün yaşadı kaybettim...benimkinin sebebi biraz farklı ama..ben aşılamyla üçüz hamile kaldım doktor çok riskli olduğunu söledi ve ikiye indirelim dedi 11. haftada ikiye indirildi ve iki hafta sonra sında 2. bebeğimi düşük yaptım 1 hafta hastande kaldıom 3. bebeğim mucizeyle 25. haftaya kadar kaldı ama sonuç...hüsran....psikolojimi siz anlayabilirsiniz yaşama sevincim kalmadı...herşeyini de almıştık..okadra hazırlamıştım ki kendimi...üstelik sezeryanla oldum şimdi beklemek beni kahrediyor...kırkım dolunca doktora gidecem okuduğum kadarıyşa doktor 6 ay bekletiyomuş....öncesinde hamile kalan var mı bildiğiniz..çok korkuyorum benim okadar sorunlu geçti ki kanamalar.... düşük.. iğneler.... 5 ay hep yattım...neler çektik ne emekler verdik..bütün emeklerimiz gitti...kızımın elleri ayakları gözümün önündn gitmiyo geceleri uyuyamıyorum düşünmekten kimse anlamıyo yine olur yine olur diyolar hep...söylemesi kolay...daha önce adeti düzensiz olup bu olaydan sonra düzelen var mı aranızda kızlar?bende pco var..
Canım ben sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , şu an 6+3 günlük hamileyim...Doktorum rskli gebelikler uzmanı , hiç problem olmaz dedi...Bazı doktorlar 1 yıl bekle diyorlar ama ben çok biliyorum 3 yada 4 ay sonra hamile kalıp bebişini sağlıkla kucağına alanları , içini rahat tut tatlım...
Canım keşke...eminim görüpte kaybetmek çok çok zordursaol canım.keşke kuşumun kaderi de kendi gibi güzel olsaydı...kısmet.Rabbim daha çok sevdi onu bizden...onun bu hallerini, gülücüklerini, bakışlarını gördükten sonra kaybetmek inanın çok daha acı...Ben bebişimi görmedim hiç
Canım ben Ankaradayım...Bu arada bebiş haberini almamıza az kaldı galiba :)
ah canımmm az önce (adetim 29 eylül) dayanamadım test yaptım negatif çıktı...ama üzülmedim..çok hazırlamışım kendimi galiba....inşallah ekim uğurlu gelsin...
merhaba kızlar melekcim bebeşimize maşallah allahım sizi korusun
mhtp daha kırmızılar gelmemiş pes etmek yok yola devam üzülmekte yok yoksa meleklerimiz ordan göndermezler
neslihancım şerifecim sizler nasılsınız
diger gelip yazı yazan arkadaşlar allahım acılarınızı hafifletsin sabır versin
Çok teşekkür ederim tatlım ... Kocaman bir amiiiinnnn diyorummm...merhaba kızlar melekcim bebeşimize maşallah allahım sizi korusun
mhtp daha kırmızılar gelmemiş pes etmek yok yola devam üzülmekte yok yoksa meleklerimiz ordan göndermezler
neslihancım şerifecim sizler nasılsınız
diger gelip yazı yazan arkadaşlar allahım acılarınızı hafifletsin sabır versin
Canım ben folbiol+asprin kullandım , hamile kalmadan 2 ay öncesinden başladım...
tablomuzun en son hali bu ,, erken doğum sebebimi stres olarak değiştirdim ,,çünkü kanda pıhtılaşma değilmiş ,, heterezigot dediğiniz gibi folik asit eksikliğiymiş
bu arada herkese selamlar a.s.,, her ne kadar yazmasamda uzaktan takipteyim ,,Rabbim herkesin gönlüne göre versin ,, mhtp cım bir daha ki sefere inş.. Bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inş.. Melekcim senin bebişte iyiymiş maşallahçok sevindim , sen folik asit olarak ne kullanıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?