Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benimmmmmm bazen en yakınlarımdan bile daha yakın hissediyorum sizleri çünkü beni anlıyor ve dilediğiniz ettiğiniz duaların ne kadar içten geldiğini biliyorum. hepinize ve sana minnettarım

inşallah pazartesi günü iki çizgiyi gördüm diye yazmış olursun ve bizi sevindirirsin

dualarımız seninle canım.Allah hepimize Hayırlı zamanda Hayırlısını versin İnşallah..

mrb arkadaşlar....hepinize sabır diliyorum ben de yaklaşık 1 ay önce 25 haftalık doğum yaptım ve kızım 3 gün yaşadı kaybettim...benimkinin sebebi biraz farklı ama..ben aşılamyla üçüz hamile kaldım doktor çok riskli olduğunu söledi ve ikiye indirelim dedi 11. haftada ikiye indirildi ve iki hafta sonra sında 2. bebeğimi düşük yaptım 1 hafta hastande kaldıom 3. bebeğim mucizeyle 25. haftaya kadar kaldı ama sonuç...hüsran....psikolojimi siz anlayabilirsiniz yaşama sevincim kalmadı...herşeyini de almıştık..okadra hazırlamıştım ki kendimi...üstelik sezeryanla oldum şimdi beklemek beni kahrediyor...kırkım dolunca doktora gidecem okuduğum kadarıyşa doktor 6 ay bekletiyomuş....öncesinde hamile kalan var mı bildiğiniz..çok korkuyorum benim okadar sorunlu geçti ki kanamalar.... düşük.. iğneler.... 5 ay hep yattım...neler çektik ne emekler verdik..bütün emeklerimiz gitti...kızımın elleri ayakları gözümün önündn gitmiyo geceleri uyuyamıyorum düşünmekten kimse anlamıyo yine olur yine olur diyolar hep...söylemesi kolay...daha önce adeti düzensiz olup bu olaydan sonra düzelen var mı aranızda kızlar?bende pco var..

Canım ,güzel meleğinin resmi profilinde duruyor ...

saol canım.keşke kuşumun kaderi de kendi gibi güzel olsaydı...kısmet.Rabbim daha çok sevdi onu bizden...onun bu hallerini, gülücüklerini, bakışlarını gördükten sonra kaybetmek inanın çok daha acı...

ebrizm leylasar aminnn kızlar inşallah ama yokmuş gibi geliyor çünkü hamileliklerimde hep önceden hissetmiştim özellikle göğüsten ama şimdi göğüslerde tık yok ama kasıklarım tıpkı hamile olduğumdaki gibi!!!!!!!..
yinede hazırladım kendimi adet olacağıma ..bari erken olsamda çalışmalara erken başlasam diye bakıyorum...

Canım ben Ankaradayım...Bu arada bebiş haberini almamıza az kaldı galiba :)

ah canımmm az önce (adetim 29 eylül) dayanamadım test yaptım negatif çıktı...ama üzülmedim..çok hazırlamışım kendimi galiba....inşallah ekim uğurlu gelsin...

ah canımmm az önce (adetim 29 eylül) dayanamadım test yaptım negatif çıktı...ama üzülmedim..çok hazırlamışım kendimi galiba....inşallah ekim uğurlu gelsin...

Canım benim ilk ay olmamıştı , 2. ayda hamile kalmıştım...Ben sevinmiştim çünkü vücudum bir ay daha toparlayacak diye...Hayırlısı tatlım , yinede adet günün geçsinde emin olalım...Öpüyorum canım...

merhabalar canım..bakalım adetim geçsin kesinleştiririz....hayırlısı ne ise o olsun diyorum..

Mhtp canını sıkma sen niyetlendikten sonra o eninde sonunda gelecek. Önümüzdeki ay zafer senin olacak.

premete merhaba canım..
olsun sonuçta bu ay olmassa diğer ay inşallah yeterki hamile kaldığımda sonunda kucağıma sağlıklı vakitli bebeğimi alayım....
birlikte müjde veririz belki buradan...:))inşallah...

merhaba kızlar melekcim bebeşimize maşallah allahım sizi korusun
mhtp daha kırmızılar gelmemiş pes etmek yok yola devam üzülmekte yok yoksa meleklerimiz ordan göndermezler
neslihancım şerifecim sizler nasılsınız
diger gelip yazı yazan arkadaşlar allahım acılarınızı hafifletsin sabır versin

nasılsın canım??
yok ya üzülmedim valla....ama bebek gelse mutlu olurdum tabi...yumurtlamadan sonra eşim gece çalışmaya başladı ailemde vardı bebek mesaisi yapamadık zaten...

tablomuzun en son hali bu ,, erken doğum sebebimi stres olarak değiştirdim ,,çünkü kanda pıhtılaşma değilmiş ,, heterezigot dediğiniz gibi folik asit eksikliğiymiş

bu arada herkese selamlar a.s.,, her ne kadar yazmasamda uzaktan takipteyim ,,Rabbim herkesin gönlüne göre versin ,, mhtp cım bir daha ki sefere inş.. Bebişler zamanında sağlıkla gelsinler inş.. Melekcim senin bebişte iyiymiş maşallah çok sevindim , sen folik asit olarak ne kullanıyorsun...

Neslihancım hoşgeldin özlettin kendini. Demek doktora gittin tedaviye mi başlıyorsun. Benim doktorum folik asit olarak folbiol verdi. Dozajı yüksekmiş bu yüzden haftada 2 gün kullanılıyor.

kızlar bende folbiol kullanıyorum ama hergün 1 tane....
en iyiis folbiolmuş...

Çok teşekkür ederim tatlım ... Kocaman bir amiiiinnnn diyorummm...

Canım ben folbiol+asprin kullandım , hamile kalmadan 2 ay öncesinden başladım...
Benimde mthfr677 heterozigot ama doktorum kalp atımını duyunca iğneye başlattı...Hayırlısı olur inşaallahh...0,3 ml fraxaprine kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…