Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım ben miyom ameliyatı oldum. Ondan korkuyorum rahim delik deşik. Yamalı kumaş gibi. 5 taneyle girdiğim ameliyattan 12 tane miyom çıktı. Sezaryana benzeyen yanımız aynı yerden dikişlerin olması. İnşallah bir sıkıntı olmaz. İşin zor kısmı bitti. Artık bekleyecem. Dediğin gibi dikkat etcem. Sağol deneyimini benimle paylaştığın içinopuyorumnanaktan

Bengisu canim moralini bozma benim bir arkadasim kirki cikiar cikmaz birdaha hamile kaldi, ilki sezeryandi ikinciside sezeryan oldu. Allahin izniyle hic birsey olmadi sen doktorun verdigi zamani tut gerisini merak etme Hayirlisiyla bundan sonraki Bebeklerini kucagina alirsin Insaalah canim

Zaten o kişi hamile kaldığında da kariyer planları sekteye uğramasın diye bebeğini aldırmayı düşünmüş, bunu kendisi söylemişti. Demek ki kolay elde edince vazgeçmesi de kolay oluyor. Plates yaparken bebeğine birşey olsa aman boşver nasıl olsa bir daha yaparım mı diyecek acaba. Dediğim gibi onların hayatta öncelikleri farklı, bizim içinse tek öncelik yeniden anne olabilmek ve anneliği hakkıyla yerine getirebilmek.

Bengisucum senin miyom ameliyatı olduğunu biliyorum ben de zaten kesiler sezeryana benzer pozisyonda diye sezeryandan örnek vermiştim. Bak doktorun da 6 ayı uygun görmüş zaten, bir problem görse o riske girmez. Bana hiçbir doktor sezeryandan 6 ay sonra hamile kal demedi hepsi 1 sene bekle demişti yani doktorlar kolay kolay elini taşın altına sokmazlar. Bu arada madem bekleyeceksin bu sürede soğan kürü yapsana rahmi güçlendiriyormuş.

Zaten böyle anne olmayı önemsemeyen insanların başına birşey gelmiyor.Onlar düşsün diye uğraştıkları için birşey olmuyor. Çok üzgünüm çoook Çok kızıyorum böyle insanlar çok. Allahın verdiğinin değerini bilmiyorlar.

Birkaç kürü yapmayı düşünüyordum ama soğan kürünün rahimi güçlendirdiğini bilmiyordum. Deneyeyim onuda

Haklisin canim nasil olsa bizim gibi zorluklar yasmadi bir bebegi kaybetmenin ne demek oldugunu biliyordur kendisi yazik o bebege ...
Böyle kolay hamile kalanlar hic umursamiyorlar dedigin gibi birsey olsa yine cocuk yaparim diye düsünüyorlar herhalde..

SıNANNURAY canım allahım güzel haberleri eksik etmesin...hep böyle gitsin inşallah...
EVRıMSUS canım inşallah önümüzdeki aya diyelim kısmet allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...bu bekleyişler çok zor allahım hepimize yardımcı olsun...

malesef arkadaşlar hem idrar hemde kan testi yaptırdım ikiside negatif.artık kırmızıları bekleyeceğim .hayırlısı....

Üzüldüm canım sabahtan beri heyecanla senden gelecek haberi bekliyordum.Zaten bu ay planlı bir çalışma yapmamıştın,olsaydı güze bir süpriz olacaktı gerçi senin ilk hamileliğinde de adetinden 10 gün sonra hamile olduğun anlaşıldığı için hala süpriz yapabilirsin diye bakıyorum ama kırmızılar gelirse de önüzüdeki ay senin hamileliğine kesin gözüyle bakıyorum. Bekleyelim görelim bakalım.

sabahtan beruri agliyorum..niyayet 1 aydir bekledigim kromozon ve kan pihtilasmasi sonuclarim geldi..Allaha cok dua ettim kromozonla ilgili birsey cikmasin,ama kan pihtilasmasi ciksin diye..yoksa yasadiklarima katlanmak,affetmek cok zor olacakti...malesef ki ikiaside temiz..raporda 3 düsük sebebiyle yapilan arastirmada kromozon ve pihtilasma temiz ve embriyodan alinan örneklerde görünene hicbir bulguya rastlanmamsitir..yaziyormus esime 3 kez okuttum..

sigara icmedim,kendimi yormadim,agir kaldirmadim,yukariya uzanmadim,ilac icmedim,beslenmeme dikkat ettim..ilk düsügümü saymiyorum amam son ikide esimin bana yaptiklari yasattiklari her gece hickirarak aglamam neden oldu..iki hamileleigimdede eve günlerce gelmedi..alisveris icin liste yaptim hicbirini 5.6 gün gecmeden almadi,aradim cebini acmadi,yalvardim günlerce ne olur böyle yapma beni üzme,iki canliyim dedim..alis veris yerleri uzak gidip dönmem 1 saati aliyordu.gitmeyeyim ben ne olur sen yap diyordum inadina almiyordu...sadece makarna yiyerek 3 gün gecirdigimi biliyorum,suyuda musluktan ictim.

11--17 haftalik hamilelikler yasadim hic birinde birsey istiyormusun demedi,iyimisin demedi..köfür,hakaret etti bol bol istemiyorum aldiracaksin,yada seni tr ye yollarim diye tehtit etti,kulaklarima inanamadigim anlar cok oldu..bunun icine seyten girmis dedim kendimce,imana,insafa gelmesinin bekledim ..geldi ama benim bebeklerim karnimda ölügünü ögrendigim gün...her gün ezrayil gibi tepemde durdu..

simdide gecmis karsima nasipte yokmus diyor..cildirdim..firsat verdinmiki deddim..tek tek yeneden hatirlatim ona bana yaptiklarini..hangi kadin her gece saatlerce aglayarak,eziyet cekerek cocouk dogurabilirki dedeim...nefret ediyorum ondan iki dünyadada affetmeyecegim onu...bana o yasatti evlat acasini..

ilk esi cocugu almiis gitmis,bosanma davasi acmis..benimde hep öyle yapacagima dayir sucladi beni..bir kain neden 5 yasinda cocugunu alipta hemde alman,kadin siginma evine gitsinki..kimbilir neler yapti ona..onun yasadiklarini cok iyi tahmin ediyorum ben...

aileme hicbirsey anlatmadim,utandim,inanamazlarb diye korktum..ailem cok yalvardi evlenme diye,komsumuzun oglunun tanidigiydi esim..o vesileyle tanistik bizde..yapma dedeiler ben..kimdir nedir,orda gurbette senden haberimiz olmaz dediler...ama o anki psikolojim cok kötüydü,kacacak yer ariyordum..erkeginde,insaninda,kocaninda en zalimine ,insafsizina denk geldim..yasamdaki tüm basaramamisliklarinin,acisini benden cikarmaya calisiyor..

nasip degilmis...kaderde yokmus,hayirlisi böyleymis...söyledigi laflara bak..ben artik bu admla yasayamam...sirf cocuk icin sabrettim..ayrilsam yasim kac oldu...evlenememde,cocukta yapamam diye sabrettim..sirf cocuk icin..ama artik imkansiz bu aciyi asla unutamam onuda asla affedemem...

cok zor günler bekliyor beni..nefret ediyorum ondan...nefretttttttttttttttt

diyorduki kesin sende bir hastalik var,üzüntüden,stresten kim cocuk kaybetmiski dedi defalarca....sabirla bekledim test sonuclari gelsin diye..
kendi yigenide 1 ay evel 7 aylik dogum yapti 22 yasinda..allah evladina uzun ömür versin...neymiste kaynanasi ona sen cocuga nasil bakacaksin daha evi cekip ceviremiyorsun evleneli 1 yil olmadan niye korunmayip cocuk yaptin demiste,,bizimki cok üzülmüs ondan bebegi 7 aylik dogurmus..ablasi böyle anlatiyar msn de ..esimde yigeninin kaynanasina küfrediyor neden kizin morelini bozmus diye..dinleyince sinirden tansiyonum düstü..bu nasil is dedeim...

offffffff yaa inanin keske simdi suracikta ölsem...esimle konusmayacagim artik...ayrilacagim bu zalim,insafsiz,allahsiz,kitapsizdan...ne hali varsa görsün..bundan bana anca,zarar gelr..insanligini yitirmis artik..

Canım inan dehşet içinde yazdıklarını okudum.Benim sana ilk mesajımda birşeyler anlatmaya çalıştım ama seni tanımadığım için yanlış birşeyler yazmak istememiştim..ama şuan çok açık ve net yazabiliyorum...
Sadece çocuk doğurup annelik duygusunu yaşamak için şuan ki eşin DOĞRU insan değil inan bana...O insan hiç birşekilde insafa gelmez...Ben senin yerinde olsam yaşın kaç olursa olsun bu insandan çocuk yapma..İnanda bana yaşın hiç önemi yok.Önce ne yapmak istediğine iyi karar ver.
Boşanmak ise hiç durma yap.Ailenin yanına dön yada almanyada kalmak istiyorsun orda insan haklarına başvurup yaşamına devam edebilirsin.
Almanya nın neresindeydin bilmiyorum ama Sozialamt var , Frauenamt var buralara başvurup iş istiyorum ev istiyorum diyip hayatına devam edebilirsin.
Ev kirana , yemene içmene , üst baş kıyafetine kadar destek veriyorlar.İş bulmada yardımcıda oluyorlar.Oralara git lütfen danış.
Mutlaka karşına sana çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevgi v şevket verecek insan çıkacak.İşte o insanla çoooooooooooooooookkkkkkkkkkk mutlu ve huzurlu olup bol bol çocuk yap sevgi dolu bir aile kurabilirsin...
Lütfen bu adam için üzülme..almanca konusunda sana daha öncede söyledim yardımcı olurum.Anne olmak için bu adamdan yapman gerekmez bebeğini...Bebeğinide düşün..Bu adam onada gaddar davrana bilirdi.Dayak olabilirdi..Sen hiç minik bebeğini üzgün mutsuz sevgisiz bir babasının olmasını istermisin?
Sen ve bebişin çok daha iyi bir kocaya bir babaya laiksiniz.inan bana o insan hiç bir mücadelen için değmez....

malesef arkadaşlar hem idrar hemde kan testi yaptırdım ikiside negatif.artık kırmızıları bekleyeceğim .hayırlısı....

Canım lütfen üzülme bu ay zamanı değilmiş ama yine de kırmızılar gelmeden ümit kesilmez..
Benim bir arkadaşım var.İlk hamileliğinde adeti 12 gün geçti ve hem idrar hem kanda negatif çikiyordu ve adetide gelmiyor.Bende sordum sık sık WC ye çıkıyormusun oda evet dedi.Kızım dedim sen hamilesin dikkat et kendine dedim..20 günde kandan pozitif çıktı.İnanamadık.Labortuarın söylediğinde göre kanı çok pismiş ve beta hcg net çıkmıyormuş...
Onun için kırmızılar gelmeden ümit kesilmez...allah hayırlısını versin:))::)Şayet bu ay olmaz önümüzdeki aylarda olur...

canım çoooookkkkkkkk güzel bir rüyaaaaaa bu....melek oğluşun çok iyi hiç merak etme annesi...o şuan çok mutlu....allahım inşallah tez zamanda sanada bebeğini kucağına almaya nasip ederde bol bol öpüp koklarsın....

Ferfecircim Allah sana dayanma gücü versin arkadaşım yaşadığın hayat çok zor. Sırf anne olabilmek adına böyle bir adama katlanılmaz. Bunu yapmak dünyaya gelecek çocuğuna da haksızlık olur. Bu kadar nefret ettiğin adamla her gün yüzyüze bakarak ömür geçmez canım. Madem durum bu kadar kötü bir an önce ondan boşan, kendine yeni bir hayat kur. Anne olmak için illa bir çocuk doğurmana gerek yok, evlat edinebilirsin üstelik evlat edinmek için evli olman da gerekmiyor. Sen kararlı ve güçlü olduğun sürece herşeyin üstesinden gelebilirsin. Her türlü destek için yanındayız.

malesef canım artık geldiler.....inşallah öbür aya....boşu boşuna kan aldırmış oldum.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|31|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|23|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|12||20.12.2010
|Denizim16|10||02.01.2011
|Sweetbaby|10||03.01.2011
|Hadibakem|8||18.01.2011
|Sinannuray|8||18.01.2011
|Özlenen2010|6||30.01.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Seymacim|07.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Canım Papatya çok güzel anlatmış. İnan yaşadıkların çok zor. Böyle bir aile hayatına istenmeyen bir çocuk getirmek onu sağdece mutsuz etmek olurdu. Babalık yapmayacaktı çocuğuna onuda senle bir aç bırakacaktı." Allahım sen böyle insanlara acı." Allah yavruna acı çektirmemek için bile yanına almış olabilir. Hiç kendini suçlama sen elinden geleni yapmışsın. Ama böyle bir adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmak günah, o çocuğa günah, her çocuk mutlu olmayı mutluluğu hak eder, çocuk baba sevgiside isteyecek. Tek başına altından kalkamazsın, sende üzgün olacaktın üzüldükçe çocuğunuda mutlu edemiyecektin. Canım arkadaşım sen en kısa zamanda hayatına bir yön ver ve kararlı ol. Mutlu olman dileğiyle.

Kızlar sanırım ben de hamile değilim. Dün Evrimsus test yapınca şeytan beni de dürttü evde bir tane gebelik testi vardı onu yaptım negatif çıktı. Aslında fazla belirtim yok ama yine de umutlanmıştım. 2 haftadır göğüs uçlarım sızlıyor, çamaşırıma değmesinden bile rahatsız oluyorum. Adet olacağım zamanki göğüs ağrımdan farklı bir durum. Bir de belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Bir de adet olacağım zaman benim canım tatlı çeker şimdi canım hiç tatlı istemiyor tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum. Testi erken yaptığımı biliyorum ama sanki hamile olsaydım şimdi de çıkardı gibi geliyor bana. Pazar günü testi tekrar edeceğim, yine de umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu. Eşim benim bu halime öğretilmiş gebelik diyor. Etrfatan duyduklarımı ya da okuduğum belirtileri kendimde arayıp buluyormuşum. Acaba gerçekten kendi kendimi psikoloji olarak hamile mi sanıyorumki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…