malesef arkadaşlar hem idrar hemde kan testi yaptırdım ikiside negatif.artık kırmızıları bekleyeceğim .hayırlısı....
Kızlar sanırım ben de hamile değilim. Dün Evrimsus test yapınca şeytan beni de dürttü evde bir tane gebelik testi vardı onu yaptım negatif çıktı. Aslında fazla belirtim yok ama yine de umutlanmıştım. 2 haftadır göğüs uçlarım sızlıyor, çamaşırıma değmesinden bile rahatsız oluyorum. Adet olacağım zamanki göğüs ağrımdan farklı bir durum. Bir de belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Bir de adet olacağım zaman benim canım tatlı çeker şimdi canım hiç tatlı istemiyor tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum. Testi erken yaptığımı biliyorum ama sanki hamile olsaydım şimdi de çıkardı gibi geliyor bana. Pazar günü testi tekrar edeceğim, yine de umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu. Eşim benim bu halime öğretilmiş gebelik diyor. Etrfatan duyduklarımı ya da okuduğum belirtileri kendimde arayıp buluyormuşum. Acaba gerçekten kendi kendimi psikoloji olarak hamile mi sanıyorumki.
Kızlar sanırım ben de hamile değilim. Dün Evrimsus test yapınca şeytan beni de dürttü evde bir tane gebelik testi vardı onu yaptım negatif çıktı. Aslında fazla belirtim yok ama yine de umutlanmıştım. 2 haftadır göğüs uçlarım sızlıyor, çamaşırıma değmesinden bile rahatsız oluyorum. Adet olacağım zamanki göğüs ağrımdan farklı bir durum. Bir de belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Bir de adet olacağım zaman benim canım tatlı çeker şimdi canım hiç tatlı istemiyor tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum. Testi erken yaptığımı biliyorum ama sanki hamile olsaydım şimdi de çıkardı gibi geliyor bana. Pazar günü testi tekrar edeceğim, yine de umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu. Eşim benim bu halime öğretilmiş gebelik diyor. Etrfatan duyduklarımı ya da okuduğum belirtileri kendimde arayıp buluyormuşum. Acaba gerçekten kendi kendimi psikoloji olarak hamile mi sanıyorumki.
inş. hamilesindir canım inş...her zaman dualrımdasınız .Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.
ya birde şey dicektim , ben iğne yaptıktan sonra morarıyor yaptım yer kan topluyo sanki ,yanlışmı yapıyorum anlamıyorum ya ,hani canımın yanması morarması sorun
değil sıvı dağılıyormudur acaba? iice paranoyak oldum.
bu belirtiler varsa hamile olma olasılığın çok yüksek testti çok erken yapmışsın bende onunda yapmıştım çıkmamıştı günün geçsin öyle yap hemen ümitsiz olma
Sağol canım. Evet bazen iğne yeri morarıyor ve beze oluşuyor. İğneyi vurmadan önce kolonyalı bir pamukla vuracağın yeri sil ve iğneyi vurduktan sonra yine aynı pamukla iğne yerini hafifçe ov. Böyle morarması biraz azalır ama tenin hassassa her halükarda moraracaktır.
Canım benim doktor işim biraz karışık. Ben doğumdan sonra pek çok doktora gittim (Namık Demir, Mert Kazandı, Levent Erkan, Serkan Güçlü) hiçbirisine tamam budur diyemedim. Benim pıhtılaşma değerlerim Mthfr 1298 heterozigot, PAI 4g/4g, ACE D/D. Her doktor farklı birşey diyor. Kimisi iğne kullan diyor, kimisi gerek yok diyor. İkinci hamileliğimde önlem amaçlı 0.4 clexan başlamıştık ama o da 6. haftada düşükle sonuçlandı. Doktor konusunda hala kararsızım. Her iki hamileliğinde de preeklemsi geçiren bir arkadaşım şiddetle Ege Üniversitesi Kadın Doğum Bölüm Başkanı Onur Bilgin'i tavsiye etti sayesinde her iki çocuğu da yaşıyor. Tekrar hamile kalabilirsem onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bakalım önce hamile kalalım da doktor işini bir şekilde hallederiz. Sen hangi doktorları denedin.
Namık Demir'in diyaloğu iyi ama randevu alması çok zor, bir de ben gittiğimde hocam PAI değerim normal mi diye sormuştum o da onda problem yok ikisi de 4g demişti ama sonra genetik bölümüne gidince öğrendim ki meğer PAI 4g \4g homozigot demekmiş ve benim bebeğimde gelişme geriliği olmasının asıl sebebi oymuş o yüzden kafamda Namık Bey'e karşı soru işareti oluştu. Sermet Bey'e de ilk hamileliğimde problem ortaya çıkınca gitmiştim. Buzdolabı gibi adam, ilgi alaka sıfır. Asla bir daha ona gitmeyi düşünmem. Paramızla rezil mi olacağız. Aslına bakarsan doktorlar bu kan pıhtılaşması işinden pek anlamıyorlar. Kafalarına göre bir iğne dozu veriyorlar aslında iğne olayını hematologla birlikte ayarlanması, hamileliğin süresinde bazı testlerden geçmen ve bunların sonuçlarına göre iğne dozunun tekrar ayarlanması gerekiyormuş. Allah'a emanetiz artık. Dur bakalım önce hamile kalmayı bir başaralım, ilk aşamayı atlatalım da gerisini sonra düşünürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?