Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

malesef arkadaşlar hem idrar hemde kan testi yaptırdım ikiside negatif.artık kırmızıları bekleyeceğim .hayırlısı....

Bizde ümütlenmiştik ama nasip değilmiş. Üzme kendini, hayırlısını bekleyeceğiz. Allah heyseyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

Kanda gebelik testi yaptırsan sonuç negatif çıksa anlarım ama idrar testi adet tarihini geçirdikten en erkan 3-4 gün sonra doğru sonuç veriyor canım. Bence erken test yapmışsın. Eşin doğru bir teşhis koymuş her hamilelik bekleyen kadın aynı şeyleri yaşıyor. Ya yapmışken kan testi yaptır yada idrar testi için adetinin geçmesini bekle canım. Boşu boşuna canını sıkmamış olursun.İnşallah hamilesindir.Yeter bukadar beklemek.

Canım erken test yaptığımı biliyorum aslında pazar günü yapacaktım testi ama dedim ya şeytan dürttü işte. Evet yeter bu kadar beklemek artık dayanacak gücüm kalmadı.

canım hiç boşyere canını sıkma.. çünkü bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım hatırlarsın ve hamile olduğumu öğrenmiştim . meraktan bide idrar testi almıştım ama negatif çıkmıştı hamile olduğumu öğrendiğim halde psikolojim bozulmuştu,erkenden şu idrar testlerini yapmayın lütfen ..

Haklısın Özlenencim salak kafam işte ne güzel oturup duruyordum ne vardı test yapacak. Zaten evde bir tane testim kalmıştı onu da pazar günü için saklıyordum şimdi bir de boşu boşuna tekrar teste para vereceğim. Zaten atalarımız boşuna dememişler insanın başına ne gelirse meraktan diye. ınşallah hamileyimdir de şu kocama da kapak olur. Adam hiçbir dediğime inanmıyor ya.

inş. hamilesindir canım inş...her zaman dualrımdasınız .Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.
ya birde şey dicektim , ben iğne yaptıktan sonra morarıyor yaptım yer kan topluyo sanki ,yanlışmı yapıyorum anlamıyorum ya ,hani canımın yanması morarması sorun
değil sıvı dağılıyormudur acaba? iice paranoyak oldum.

bu belirtiler varsa hamile olma olasılığın çok yüksek testti çok erken yapmışsın bende onunda yapmıştım çıkmamıştı günün geçsin öyle yap hemen ümitsiz olma

Sağol canım. Evet bazen iğne yeri morarıyor ve beze oluşuyor. İğneyi vurmadan önce kolonyalı bir pamukla vuracağın yeri sil ve iğneyi vurduktan sonra yine aynı pamukla iğne yerini hafifçe ov. Böyle morarması biraz azalır ama tenin hassassa her halükarda moraracaktır.

bu belirtiler varsa hamile olma olasılığın çok yüksek testti çok erken yapmışsın bende onunda yapmıştım çıkmamıştı günün geçsin öyle yap hemen ümitsiz olma

Sağol canım. Demek sen de önce negatifi görmüştün. Valla bana moral oldun. Ben dün testi pozitif çıkacağına o kadar emin bir şekilde yapmıştım ki negatifi görünce çok moralim bozuldu. Hatta dün akşam eşim evde yoktu o gelince test çubuğunu gösterir süpriz yaparım demiştim ama sonuç bana süpriz oldu. Neyse ben yine de kendimi her sonuca hazırlayayım da sonra yıkılmayayım.

slm arkadaşlar 10 mayısta topiğe giripte içimi dökmüştüm sizlere sonrasındada girip birtürlü konuşmak nasip olmadı maalesef ama şimdi geçmişe baktığımda acımı benimle paylaşıp cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum biraz gecikmelide olsa kabul edin lütfen(gelincik37,sinannuray, Premete, hazerozlem,ozlenen2010) a.s. allah hepinize sağlıklı ve güzel bebişler almayı nasip etsin kucağınıza

buarada Premete geçmişi okurken farkettim sende de kan pıhtılaşmasımı var? iğne vuruluyorsun sanırım. izmirde hangi doktora gidiyorsun? çok soru sordum kusura bakma cnm ama doktor araştırıyorum hem tecrübeli hemde cana yakın olsun istiyorum maalesef bulamadım daha öyle birini

Canım benim doktor işim biraz karışık. Ben doğumdan sonra pek çok doktora gittim (Namık Demir, Mert Kazandı, Levent Erkan, Serkan Güçlü) hiçbirisine tamam budur diyemedim. Benim pıhtılaşma değerlerim Mthfr 1298 heterozigot, PAI 4g/4g, ACE D/D. Her doktor farklı birşey diyor. Kimisi iğne kullan diyor, kimisi gerek yok diyor. ıkinci hamileliğimde önlem amaçlı 0.4 clexan başlamıştık ama o da 6. haftada düşükle sonuçlandı. Doktor konusunda hala kararsızım. Her iki hamileliğinde de preeklemsi geçiren bir arkadaşım şiddetle Ege Üniversitesi Kadın Doğum Bölüm Başkanı Onur Bilgin'i tavsiye etti sayesinde her iki çocuğu da yaşıyor. Tekrar hamile kalabilirsem onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bakalım önce hamile kalalım da doktor işini bir şekilde hallederiz. Sen hangi doktorları denedin.

ah canım bende senin gibiyim izmirde gitmediğim doktor kalmadı sait yücebilgin,sermet sağol, namık demirede gittim ama namık beye gittiğimde daha kan pıhtılaşması sorunum olduğunu bilmiyordum 4 gende heterezigot mutasyonum var ve diğer doktorlarda bana 0,6 clexan ile hamileliğimin başlangıcından itibaren kullanmamı söylediler öncesinde aspirin ve folbiol verdiler ama bu dozun ayarlanma şekli biraz tesadüfi bir karar gibi geldi bana ve kafam karıştığı için son 1 kez namık beye de sonuçları gösterip ona devam edeyim istiyorum bakalım kısmet randevu almak için çok uğraştım bu konuda uzman olduğunu söylediler diğerlerine görede daha ılımlı gelmişti ilk başta zaten ama emin değilim temmuz gibi gidip ne olacağına bakacağım bende

Namık Demir'in diyaloğu iyi ama randevu alması çok zor, bir de ben gittiğimde hocam PAI değerim normal mi diye sormuştum o da onda problem yok ikisi de 4g demişti ama sonra genetik bölümüne gidince öğrendim ki meğer PAI 4g \4g homozigot demekmiş ve benim bebeğimde gelişme geriliği olmasının asıl sebebi oymuş o yüzden kafamda Namık Bey'e karşı soru işareti oluştu. Sermet Bey'e de ilk hamileliğimde problem ortaya çıkınca gitmiştim. Buzdolabı gibi adam, ilgi alaka sıfır. Asla bir daha ona gitmeyi düşünmem. Paramızla rezil mi olacağız. Aslına bakarsan doktorlar bu kan pıhtılaşması işinden pek anlamıyorlar. Kafalarına göre bir iğne dozu veriyorlar aslında iğne olayını hematologla birlikte ayarlanması, hamileliğin süresinde bazı testlerden geçmen ve bunların sonuçlarına göre iğne dozunun tekrar ayarlanması gerekiyormuş. Allah'a emanetiz artık. Dur bakalım önce hamile kalmayı bir başaralım, ilk aşamayı atlatalım da gerisini sonra düşünürüz.

doğru diyorsun paranla rezil olmak konusunda zaten hassas bir durumdayız normal hamileler gibi herşey yolunda olsa bu kadar pipiriklenmeye gerek yok ama insan doktora bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuyor duygusal açıdanda rahatlamak istiyor hakkımızda hayırlısı bu kez oluruna bırakıp hamile kalmayı beklemek istiyorum bende kafama birşey takmadan sorunsuz gitsin istiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Doktor hastane sorununu bende yaşıyorum. Yani hamile kalsam hangi doktora gideceğim, hangi hastanede doğum yaparım bilemiyıorum. Benimde gitmediğim doktor kalmadı ama hiç birine güvenim yok desem yeridir. ınşallah Allah işlerimizi bu sefer sart getirir, herşey yolunda giderde sorun yaşamayız. Zamanında sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Allah yardımcımız olsun.

kızlar doktor konusunda hassasiyetlerinize ben de katılıyorum bu olaydan sonra riskli gebelik uzmanı bir doçente gittik dosyayı inceledi genetik kan pıhtılaşması sonuçlarını almadan gelmeyin dedi bana biraz rahat geldi ciddiye alınmamış gibi hissettim hamile kalsam onunla devam eder miyim bilmiyorum ben hamileliğimde özel hastaneye gitmiştim doktoruma gözüm kapalı güvenmiştim bu olaydan sonra aynı doktora kesinlikle gitmeme kararı aldım aslında ızmir'e üniversite hastanesine gitmek istiyorum ama eşim çok istekli değil Namık DEMıR'e bir kez gitmiştim AFP oranım 3.61 çıkmıştı normali 2.00-2.50 imiş yüksekliği bebekte anomali göstergesiymiş doktorum ona yönlerdirmişti yüreğim ağzımda korkarak gitmiştim ama Namık Bey çok rahatlatmıştı makineleri çok gelişmiş bir defa bebekte bir şey yok plesantada sorun var erken doğum yapabilirsiniz demişti içimizi rahatlatmıştı imkanım olsa hiç düşünmeden ona giderdim ama çokkkkk zor en başta randevu olmak sonra geliş gidiş bir de devletle anlaşması yoktu o dönemde her şeyi hasta ödüyor o da pahalıya mal oluyor

evrimsuscum üzme kendini hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay döbişine sağlocakla konar küçük kelebeğin opuyorumnanaktan

Premetecim insan dayanamayıp yapıyo işte olsun üzülme bende sıkıyorum dişimi artık...Ama artık zamana bırakıcam yorgun hissediyorum kendimi Rabbim ne zaman derse o zaman gelsin kuzum beklemek yoruyo

Ferfecir yazdıklarını hayret ve üzüntüyle okudum nasıl mutlu olacaksan seni mutlu edecek şeyi yap ki hakkında hayırlısı da olur inşallah.Kimse için ki bu fedakarlıklara değmeyen aynı çatı altında yaşadığın eşin de dahil kimse için kendini bu kadar telef etmeye değmez Rabbim güç sabır versin eşinede Allah akıl fikir versin ne dicemi bilemiyorum incinip kırmasına izin verme artık sende bir anne baba evladısın Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…