Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Aysecinarli 2 gün önce 33. haftanın içinde doğum yapmış. Bebeklerin durumu iyiymiş, solunum sıkıntıları yokmuş sadece gözlem amaçlı 1 hafta küvezde tutulacaklarmış. Bir melek annesi daha yavrularına kavuştu. Darısı başımıza.
Kızlar sanırım ben de hamile değilim. Dün Evrimsus test yapınca şeytan beni de dürttü evde bir tane gebelik testi vardı onu yaptım negatif çıktı. Aslında fazla belirtim yok ama yine de umutlanmıştım. 2 haftadır göğüs uçlarım sızlıyor, çamaşırıma değmesinden bile rahatsız oluyorum. Adet olacağım zamanki göğüs ağrımdan farklı bir durum. Bir de belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Bir de adet olacağım zaman benim canım tatlı çeker şimdi canım hiç tatlı istemiyor tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum. Testi erken yaptığımı biliyorum ama sanki hamile olsaydım şimdi de çıkardı gibi geliyor bana. Pazar günü testi tekrar edeceğim, yine de umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu. Eşim benim bu halime öğretilmiş gebelik diyor. Etrfatan duyduklarımı ya da okuduğum belirtileri kendimde arayıp buluyormuşum. Acaba gerçekten kendi kendimi psikoloji olarak hamile mi sanıyorumki.
hayırlısı olsun canımmalesef canım artık geldiler.....inşallah öbür aya....boşu boşuna kan aldırmış oldum.
Aysecinarli 2 gün önce 33. haftanın içinde doğum yapmış. Bebeklerin durumu iyiymiş, solunum sıkıntıları yokmuş sadece gözlem amaçlı 1 hafta küvezde tutulacaklarmış. Bir melek annesi daha yavrularına kavuştu. Darısı başımıza.
ferfecir gerçekten çok üzüldüm canım senin adına kendini bu kadar mutsuz hissettiğin bir evliliği sürdürmek zorunda kalman çok üzücü. İnşallah senin için en hayırlısı olur.
Premete lütfen umutsuzluğa kapılma adetten bu kadar önce idrarda pozitif zaten çıkmaz. Bir de ''yeter bu kadar beklemek'' lafına takıldım ben. Biz 5 yıldan uzun süredir evliyiz ve bir kez bile kendiliğinde gebe kalmadım. Benden başka birçok arkadaşımız var böyle olan. Sen 2 kez kendiliğinden gebe kalmış biri olarak 2-3 ay gebe kalamdın diye bu lafı edersen biz kendimi nasıl hissedelim, hangi köprülerden atlayalım düşün artık yani.
Mapcım sizi kıracak birşey dediysem özür dilerim ama sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Ben yeter bu kadar beklemek derken 2-3 aydır deneyip de hamile kalamadım diye demedim, oğlumun ölümü üzerinden geçen süreyi kastetmiştim. Çünkü bu aralar kendimi çok güçsüz hissediyorum, yaşamıma devam edecek sabrı kendimde bulamıyorum. Sürekli pozitifmiş, güçlüymüş gibi davranıyorum ama aslında zar zor yaşamıma devam ediyorum. Ben oğlumu haziranda kaybetmiştim ve hep hazirana kadar tekrar hamile kalırım, onun ölüm yıldönümünde hiç değilse beni hayata bağlayacak bir sebebim olur diye düşünmüştüm. İkinci hamileliğim devam etmiş olsaydı şu an gebeliğim yarılanmış olacaktı. Herşey üstüme üstüme geliyor, kaçıp gitmek, herşeyi unutmak hatta ölmek istiyorum. Ayrıca ben durduk yerde bu lafı söylemedim. Eburcu bana yazdığı mesajında öyle dediği için ben de o cümleyi kullandım ki o da benim gibi oğlumun ölümü üzerinden geçen süreyi kastetmişti. Bri daha hamile kalamaycak bile olsam her zaman Allah'a bana o duyguyu yaşattığı için, kendiliğimden hamile kalabildiğim için şükrediyorum lütfen benim o kadar şükürsüz ve nankör olduğumu düşünme.
Sağol hadibakemcim. Etrafa karşı, kendime karşı rol yapmaktan çok yoruldum. Gitgide tükendiğimi hissediyorum. Siz de her zaman benim dualarımdasınız. Zaten beni şu an birazcık da olsa hayata bağlayan birşey varsa o da sizin varlığınız, sizden aldığım güç.
Eburcucum bir de bunu kendine dert edinme lütfen.Benim senin veya Map'ın yazdığı birşey yüzünden canım sıkılmadı benim canım zaten sıkkındı. Map'ın da beni eleştirmek için öyle yazdığını düşünmüyorum zaten, onu asla beni üzmek istemeyeceğini de biliyorum. Ben sadece bir yanlış anlamayı düzeltmek istedim. Ben bu topikteki hiçkimsenin söylediği hiçbir lafa üzülmem vera kırılmam, siz benim için çok değerlisiniz. Senin canın neden sıkkın. 2 seferdir tedavim erteleniyor yazmışsın tedavin yine mi ertelendi yoksa.
Canım tedavim yüzünden sıkkın değil. İşyerinde 20 gündür sorun yaşıyorum moralim bozuk, içimden çalışmak dahi gelmiyor. Belki sıkıntıdan bilemiyorum adet gördükten 15 gün sonra tekrar adet kanaması geçirdim. Dotorum sebebini bile araştırmadan tekrar böyle adet görürüsen çaresine bakarız dedi. Yani senin anlayacağın zaten uzun protolol işlem yapılıyor birde üzerine adet düzensizliği ekleneince benim tedavi muallakta kaldı. Önce adet düzenlimi değilmi diye bakılacak düzensizse o düzene sokulacak ondan sonra uzun protokol tedavi 1,5 ay. Ne yapayım ya herşer Allahtan kendi irademle vücüdumu kotrol edemiyorum ki. Zaten bir yandan da düşünüyorum, Allah biliyor bu sıkıntılı günlerde hamile kalmamayım diyemi Allahtan birşeyler çıkıyor diyorum.Her konuda hakkımda hayırlısı.
Canım senin de dediğin gibi bazen olmuyor diye üzüldüğümüz şeyler hakkımızda daha hayırlı olabiliyor. İnşallah hem işyerindeki sorunların, hem de tedavindeki pürüzler ummadığın anda ummadığın kadar kolay bir şeklide çözülüverir. Gün doğmadan neler doğar.
bu arada benimde bulantılarım oluyo bu aralar çok belimde ağrıyo ama bu aralar zaten öyle bir ihtimal yok benim için ama varya böyle bile ne kadar güzel oluyo yo beklemek keşke beklemiş olsam böyle bir durumu ama bundan sonra inşallah olur
bu arada benimde bulantılarım oluyo bu aralar çok belimde ağrıyo ama bu aralar zaten öyle bir ihtimal yok benim için ama varya böyle bile ne kadar güzel oluyo yo beklemek keşke beklemiş olsam böyle bir durumu ama bundan sonra inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?