Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Aysecinarli 2 gün önce 33. haftanın içinde doğum yapmış. Bebeklerin durumu iyiymiş, solunum sıkıntıları yokmuş sadece gözlem amaçlı 1 hafta küvezde tutulacaklarmış. Bir melek annesi daha yavrularına kavuştu. Darısı başımıza.

Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İkiz galiba. Darısı başımıza inşallah.

Herkeze hayırlı cumalar olsun arkadaşlar, Allah hepimizin dularını kabul etsin. Herşeyi gönlümüze göre versin. Allah işlerimizi rast getirsin. Kucağımızı bebişlerle doldursun, evimizin neşesinizi versin herkeze.

ferfecir gerçekten çok üzüldüm canım senin adına kendini bu kadar mutsuz hissettiğin bir evliliği sürdürmek zorunda kalman çok üzücü. ınşallah senin için en hayırlısı olur.
Premete lütfen umutsuzluğa kapılma adetten bu kadar önce idrarda pozitif zaten çıkmaz. Bir de ''yeter bu kadar beklemek'' lafına takıldım ben. Biz 5 yıldan uzun süredir evliyiz ve bir kez bile kendiliğinde gebe kalmadım. Benden başka birçok arkadaşımız var böyle olan. Sen 2 kez kendiliğinden gebe kalmış biri olarak 2-3 ay gebe kalamdın diye bu lafı edersen biz kendimi nasıl hissedelim, hangi köprülerden atlayalım düşün artık yani.

mrb canım sıkma lütfen canını bu ay olmazsa diğer ay inş.
belkide hamilesindir dur bakalım.
seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim.
ama inş. az kaldııı hamile kalmana
ben amile kaldığım ay evişine vermiştim halılar falan kaldırdım
annemlere sıksık gittim inan
çok düşünmemiştim bebeişi
çok şükür hamile kaldım düşünmemeye çalış canım
anlıyorum kolay değil tabi.

malesef canım artık geldiler.....inşallah öbür aya....boşu boşuna kan aldırmış oldum.
hayırlısı olsun canım
bu ay olmazsa inş. diğer ay
ama az kaldı bebişlerin göbişe düşmesine.
lütfen üzülme.

fecferin yazını okudum çok üzüldüm malesef stresli şeyler yaşamak hamileliği etkiliyor
hakkında hayırlısı canım
inş. en kısa zamanda en güzel şeyleri yaşarsın.

hayırlı cumalar canım ne güzel 33 haftalık olmasına rağmen hiçbi sorun yokmuş rabbim bizede bidaha böle acılar göstermesin umut oldu

Mapcım sizi kıracak birşey dediysem özür dilerim ama sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Ben yeter bu kadar beklemek derken 2-3 aydır deneyip de hamile kalamadım diye demedim, oğlumun ölümü üzerinden geçen süreyi kastetmiştim. Çünkü bu aralar kendimi çok güçsüz hissediyorum, yaşamıma devam edecek sabrı kendimde bulamıyorum. Sürekli pozitifmiş, güçlüymüş gibi davranıyorum ama aslında zar zor yaşamıma devam ediyorum. Ben oğlumu haziranda kaybetmiştim ve hep hazirana kadar tekrar hamile kalırım, onun ölüm yıldönümünde hiç değilse beni hayata bağlayacak bir sebebim olur diye düşünmüştüm. İkinci hamileliğim devam etmiş olsaydı şu an gebeliğim yarılanmış olacaktı. Herşey üstüme üstüme geliyor, kaçıp gitmek, herşeyi unutmak hatta ölmek istiyorum. Ayrıca ben durduk yerde bu lafı söylemedim. Eburcu bana yazdığı mesajında öyle dediği için ben de o cümleyi kullandım ki o da benim gibi oğlumun ölümü üzerinden geçen süreyi kastetmişti. Bri daha hamile kalamaycak bile olsam her zaman Allah'a bana o duyguyu yaşattığı için, kendiliğimden hamile kalabildiğim için şükrediyorum lütfen benim o kadar şükürsüz ve nankör olduğumu düşünme.

premetecim böyle düşünme
kolay değil anlıyorum seni
inş. en kısa zamanda send ehamile kalacaksın
herşey güzel olacak
bir laf varya
küçük dertler agızda büyük dertler dilsizmiş.
inş. enkısa zamanda hamile kalırsın
dualarım sizlerle

Sağol hadibakemcim. Etrafa karşı, kendime karşı rol yapmaktan çok yoruldum. Gitgide tükendiğimi hissediyorum. Siz de her zaman benim dualarımdasınız. Zaten beni şu an birazcık da olsa hayata bağlayan birşey varsa o da sizin varlığınız, sizden aldığım güç.

Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Aslıda buraya yazı yacak pisikolojim bile yok ama senin canının sıkılmasına sebebp olduğum için dahada üzüldüm. Asalında ben "yeter artık bukadar beklemek" her ay böyle beklemek zor inşallah hamilesindir diye söyledim. Yanlış bir anlamaya sebep olmak istemedim. Özür dilerim. Allah herkeze herşeyi hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Yani aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum 2 seferdir tedavim erteleniyor. Allahım herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için. Allah tez zamanda hepimizi yavrusuna kavuştursun.

merhaba melek anneleri
herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremiyorum biraz kendimi dinledim ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum işe girmedi daha zaten eşimde evde sürekli pek fazla giremedim ama sizleride merk etmedim değil hepiniz iyisinizdir inşallah.

ne güzel bir haber bu ya Allah analı babalı büyütsün bir ömür boyu mutlu etsin onları inşallah hepimizde bu duyguları tekrardan yaşarız ve bu mutluluğu tadarız.Rabbim sen bizim sesimizi duy ellerimizi boş çevirme dualarımızı kabul eyle bizlerede anne baba olmayı çocuk kokusunu sevgisini sesini evlerimizde duymayı nasip eyle Yarabbim. AMİN............

bu arada canım sen erken yapmışın ama testi inşallah zamanı geçince ki inşallah geçer bir bakarsın geliverir miniğin.

ferfecircim canım Allah sana kolaylık versin hayretler içinde okudum yazdıklarını bu adam nasıl biri anlamadım ki nasıl bir insan hatta nasıl bir baba anlamadım ki canım sende kendin için en hayırlı neyse ona karar verirsin inşallah o adamada Rabbim akıl ihsan nasip etsin.

mapcım canım evet ben 22 yaşındayım daha ve büyük ihtimal en küçüğünüzüm ve hepinizin kardeşi olmayı başarmışımdır inşallah ben 2 yıllık evliyim haziranın 22sinde tam 2yıl dolacak ama eşimle tanışalı tam 5 yıl oldu bu sene birde kızımız olsaydı çok güzel bir evlilik yıldönümümz olacaktı ama malesef nasip kısmet değilmiş demekki.

evrimsuscum canım inşallah bir dahaki ay nasip olur karnında bir minik mucize olur Rabbim senin ve hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

bu arada benimde bulantılarım oluyo bu aralar çok belimde ağrıyo ama bu aralar zaten öyle bir ihtimal yok benim için ama varya böyle bile ne kadar güzel oluyo yo beklemek keşke beklemiş olsam böyle bir durumu ama bundan sonra inşallah olur

Eburcucum bir de bunu kendine dert edinme lütfen.Benim senin veya Map'ın yazdığı birşey yüzünden canım sıkılmadı benim canım zaten sıkkındı. Map'ın da beni eleştirmek için öyle yazdığını düşünmüyorum zaten, onu asla beni üzmek istemeyeceğini de biliyorum. Ben sadece bir yanlış anlamayı düzeltmek istedim. Ben bu topikteki hiçkimsenin söylediği hiçbir lafa üzülmem vera kırılmam, siz benim için çok değerlisiniz. Senin canın neden sıkkın. 2 seferdir tedavim erteleniyor yazmışsın tedavin yine mi ertelendi yoksa.

Canım tedavim yüzünden sıkkın değil. İşyerinde 20 gündür sorun yaşıyorum moralim bozuk, içimden çalışmak dahi gelmiyor. Belki sıkıntıdan bilemiyorum adet gördükten 15 gün sonra tekrar adet kanaması geçirdim. Dotorum sebebini bile araştırmadan tekrar böyle adet görürüsen çaresine bakarız dedi. Yani senin anlayacağın zaten uzun protolol işlem yapılıyor birde üzerine adet düzensizliği ekleneince benim tedavi muallakta kaldı. Önce adet düzenlimi değilmi diye bakılacak düzensizse o düzene sokulacak ondan sonra uzun protokol tedavi 1,5 ay. Ne yapayım ya herşer Allahtan kendi irademle vücüdumu kotrol edemiyorum ki. Zaten bir yandan da düşünüyorum, Allah biliyor bu sıkıntılı günlerde hamile kalmamayım diyemi Allahtan birşeyler çıkıyor diyorum.Her konuda hakkımda hayırlısı.

Canım senin de dediğin gibi bazen olmuyor diye üzüldüğümüz şeyler hakkımızda daha hayırlı olabiliyor. İnşallah hem işyerindeki sorunların, hem de tedavindeki pürüzler ummadığın anda ummadığın kadar kolay bir şeklide çözülüverir. Gün doğmadan neler doğar.

İnşallah canım, aslında bu dünyada hiç bir şeyi dert etmemeyi öğrendiğimi sanıyordum. Ama olmuyormuş demek isanın başına iş gelince ne olursa olsun üzülüyor. Umarım Allahım hayırlara vesile eder. İyi dileklerin için sağol.

Herkezi öpüyorum herkeze iyi hafta sonları.

Hoşgeldin canım. Yoksa bu ay sen de mi korunmayı bırakıyorsun. İnşallah istediğin zaman gelir bebişin.

Seninlede konuşamadım cici. İnşallah bekletmeden gelir bebişin. Ama önce inşallah, hayırlı bir iş bulman dileğiyle.

kızlar bende sizin gibi çok kötüyüm hiç bişey yapmak gelmiyo içimden eve kapandım elim kolum kalkmıyo çok mutsuzum kızımı çok özlüyorum hergün ağlıyorum ilk kaybettiğimde birisi sormuştu bu acıyı unuturmusun diye bende unutmam ama zamanla hafifler demiştim ama zamanla alevleniyo hiç bişey teselli etmiyo neden demek istiyorum isyan etmek istemiyorum rabbim acımı dindir dayanamıyorum herkezin bebekleri kocaman olmuş alıp gezmelere gidiyolar benim kucağım boş kaldı canım kızım sensiz yaşanmıyor sizi üzmek istemiyorum kiminle nasıl konuşurum bilemiyorum dayanamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…