premete ben seni kırmak veya eleştirmek ya da şükürsüz olmakla suçlamak için yazmadım o mesajı. Teselli vermek istedim. Beterin beteri var en azından gebe kalabiliyorsunuz demek istedim. Yanlış anlaşıldığımı anlıyorum. Bundan sonra daha direkt anlatmaya çalışacağım düşüncelerimi.
Eburcu arkadaşım sen de dolaylı olarak üzülmüşsün. Gerçekten tek amacım premeteye teselli vermekti.
İşyerindeki problemler için de lütfen canını sıkma benim işyerimde de çok sıkıntı var. Yaşanan olumsuzluklar karşısında kendimi ''benim üç çocuğum öldü, beni artık böyle saçma sapan şeyler üzemez, canımı acıtamaz; acının ne demek olduğunu gördüm ben, bunlar da ne ki?'' diye kendimi avutup geçiştiriyorum. Cidden işe yarıyor.
kızlar bende sizin gibi çok kötüyüm hiç bişey yapmak gelmiyo içimden eve kapandım elim kolum kalkmıyo çok mutsuzum kızımı çok özlüyorum hergün ağlıyorum ilk kaybettiğimde birisi sormuştu bu acıyı unuturmusun diye bende unutmam ama zamanla hafifler demiştim ama zamanla alevleniyo hiç bişey teselli etmiyo neden demek istiyorum isyan etmek istemiyorum rabbim acımı dindir dayanamıyorum herkezin bebekleri kocaman olmuş alıp gezmelere gidiyolar benim kucağım boş kaldı canım kızım sensiz yaşanmıyor sizi üzmek istemiyorum kiminle nasıl konuşurum bilemiyorum dayanamadım kusura bakmayın
slm canlarım anladımki bugün herkeste biraz karamsarlık var...
bende bitaraftan mutlu olmaya çalışırken bitaraftanda düşünceler benim peşimi bırakmıyor.oğlumda suyum az az gelmişti anlamamıştım bile.sorunum 19. haftalarda başlamıştı 24. haftada farkettik zaten 3cm kalmıştı suyum.28h3g e kadar hastaneye yattım ve meleğim doğmuştu.şimdi yine araştırıp duruyorum acaba aynı problemleri yaşıcakmıyım diye...stres yapıp duruyorum.biliyorum ALLAH IMIN dediği olacak ne yazılmışsa yaşıcam bunları ama yinede düşünmeden yapamıyorum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
kızlar sezeryan doğumdann sonra ne zaman ilk adet gördünüz?
ben doğumdan 50 gün sonra adet oldum..
canım benim korkular hep var, normal bir hamilelik gibi rahat olmamaız imkansız ama bebeklerimiz ve kendimiz için ii olmalıyız , mesela senin suyun azalmış problemler erken dönemde başlamış falan filan , benim herşeyim yolundaydı bebeğimin gelişimi 3 hafta önden gidiyordu , sürekli kontrol altındaydım 2. düzel detaylı ultrasonum yapılmıştı 22. haftamda herşey çok iiidi ,, ta ki 34. haftamda normal bir kontrole gidip doğumun başladığını öğrenene kadar.Rabbim böyle nasip etti böyle oldu kader dedik ,... ve şimdi yeni sayfa açtık testler yapıldı ilaçlar ona göre kullanılıyor ve dualr ediyoruz , gerisi Rabbime kalmış ..Rabbim ol dedikten sonra olur . Rabbim acılarımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın inş.
selam melek anneleri keyifler nasıl geçmişe bakmadım bende kendimi toparlamaya çalışıyorum bilegim incildi doktora gittim bilek için bileklik versi krem verdi 15 oynatmıyacakmışım ama oynatmadan durulmuyorki evim leş gibi oldu temizlik yapamıyorum hiçbir iş daha dogrusu ne zormuş ya..
çalışmalara bugun başladık ama işte bilegim çıktı buayda vardır bundada bir hayır hayırlısı öptüm herkezi allaha emanet olun
çilekçim ben normel dogum yaptım 40 çıkmadan adet oldum...inşallah sende yakında olursun sıkma kendini stresönemli biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?