Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

nasıl oldu bileğini nasıl incittin beyaz melekcim?

mapcım 1 kaç sene önce bez sıkarken olmuştu damar damar üstüne binmiş demişlerdi bu seferki başkaydı geçmedi çünkü nasıl oldu bende anlamadım agır kaldırmadın bez sıkarken zorlamadım bilmiyorum valla..

Beyazmelekcim geçmiş olsun canım. Evi boşver o sonra da temizlenir, önemli olan senin sağlığın.

sagol premete öyle güzelim ama gözümün önünde gördükçe batıyorkaydirigubbakcemile3 napalım sabredicez...

teşekkür ederim nuraycım evt biz buluyoruz sorun yapacak şeyleri napalım böyle idare edicez aman canım sen bir şey yapma dikkat et... bebegini kucagını aldıktan sonra yaparsın..

beyazmelekcim geçmiş olsun canım .boşver ev işlerini sen ii olduktan sonra hepsi hallolur.

Kızlar nerelerdesiniz. Pek kimse uğramamış bugün. Dün adetimin 30.günüydü idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. Henüz adet olmadım ama kasıklarım çok ağrıyor herhalde adetim yakındır. Aslında umudumu hala kaybetmedim, adet oluncaya kadar da kaybetmeyeceğim. Kan testi yaptıracaktım ama bu hafta mümkün değil çünkü birlikte çalıştığım arkadaşım bu hafta izinli 5 dk. bile yerimden ayrılamam. Bir hafta daha bekleyeyim diyorum adet olmazsam o zaman kan testi yaptırırım. Oğlumu adetim 7 gün gecikince öğrenmiştim. O gün yapılan betahcg 55 çıkmıştı, geç döllenmeydi. ığneye başlayacağım için bir an önce olumlu veya olumsuz sonucu öğreneyim diye acele ediyorum ama demek ki beklemem gerekiyor. Haziran fos çıktı umarım gelincik ve şeymacım'da güzel haberler vardır.

ben de şeymacım dan umutluyum inşallah tedavisi güzel sonuçlanacak
oğluşunu kaybedeli tam 2.5 yıl olmuş inşallah bir an önce gelir bebişi.

canım bende yazdığını görünce dedim kesin hamile sevindim neyse hayırlısı ama seninde dediğin gibi umudunu kaybetme kırmızıları görene kadar inşallah görmezsin belki buda geç döllenmedir biraz daha bekle ayy haziran fos çıktı deme ya ben çok güzel olacağını düşünüyorum hep ilk defa olumlu düşündüm ((

Günaydın Kızlar herkeze iyi haftalar. Peremete inşallah bu ay hamilesindir. Allah hayırlı zamanda versin bebişini.
Beyazmelek geçmiş olsun. Dikkat et kendine bileğin iyileşene kadar ev işi yapma. ıyileşince telefi edersin. Kendine rapor ver.
Sinannuray sen de moralini yüksek tut. Bebişin rahat rahat büyüsün. Allah sağlıklı zamnında kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın melek anneleri herkese iyi haftalar. Bugün yağmurlu bir hava var burda.
Premete inşallah bu ay hamilesindir. Bende meleklerime hamile kalmadan önce çok üzüntülüydüm. Allah en kısa zamanda meleğinin kardeşini sana yollayacak.
eburcu sende kendini üzme canım. ınşallah tedavin en kısa zamanda başlar. ınsan kendi için hayati önemi olan işlerinin muallakta olması gerçekten sıkılıyor.Unutma her gecenin bir sabahı vardır. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda seni en güzel haberlerle mükafatlandırsın.
sinannuray canım sende moralini hep yüksek tut meleğinin kardeşi için
kendini üzme.
aabeyazmelek çok geçmiş olsun.

Sağol canım iyi dileklerin için. Evet bu kadar muallakta olmak sinir bozucu oyüzdeb bazen ne yapacağımı bilemiyorum. Ama sabredeceğim. İnşallah Allahım bana ve bütün melek annelerine sabrının mükafatını verecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar hamile bir arkadaşım var dün gece beni rüyasında görmüş. Rüyasında ben de hamileymişim ve ikimiz hamilelik alışverişine çıkıyormuşuz ve kırmızı bir hamile elbisesi alıyormuşuz. Elbisenin rengi çok manidar geldi bana. Acaba bu rüyayı hayra mı yormalı yoksa şerre mi :)

hayra yor hayır olsun canım inşallah ya hamilesindir inan çok sevineceğim

Sinannuray, Eburcu, Bengisu sağolun arkadaşlar. Bu ay hamile kalsam iyi olacaktı çünkü bu ay gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Oğlumun doğumgününde de böyle olmuştum şimdi ölüm yıldönümü geldi yine berbat durumdayım. Sanki nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Sürekli gözlerim doluyor, ağlamamak için kendimi sıkıyorum. Kolumu kaldıracak halim bile yok, uyuyup herşeyi unutmak istiyorum. 1 sene oldu hala depresyondan çıkamadım, tükendim artık. Allah'ım sen bize yardım et bu ömür böyle nasıl geçecek?

canım birazdaha bekle testi tekrarlarsın belkide hamilesin hiç belli olmaz mete annesine kardeşini göndermiştir benimde çok çaresiz olduğum bi zamanda gelmişti bebeğim 1 yıl değil 10 yıl geçse heralde biz bu depresyondan çıkamayız ama tekrar bebeğimiz olunca onlarıda düşünmek zorunda kalıp biraz daha kendimizi toparlarız ama ben çok tuhafım sanki bu bebek benim değil sadece kızım benimmiş gibi geliyo belkide hissedemediğimdendir ama haksızlık yapmak istemiyorum rabbim en yakın zamanda hissettirip sevgisini içime koyar inşallah

hayra yor hayır olsun canım inşallah ya hamilesindir inan çok sevineceğim

Çok sevineceğini biliyorum canım. Hepimiz artık kardeş gibi olduk. Birlikte mutlu olup, birlikte üzülüyoruz. İyi ki varsınız, siz olmasaydınız şu hayatta yapayalnız ne yapardım bilmiyorum.

Siannurayım lütfen böyle söyleyip de hem kendini hem bebeğini üzme. Onun sevgisi zaten senin içinde öyle olmasa ona birşey olacak diye bu kadar endişelenir miydin. Şu an hamileliğinin daha çok başındasın, daha hamile olduğunu bile idrak edemedin hele biraz zaman geçsin göbüşün büyüsün, bebeğin hareketlensin sen de nasıl canlanacaksın. Hele o doğunca, yüzünü görüp sesini duyunca, minicik elleriyle parmağını sıkıca kavrayınca sen de yeniden doğacaksın. İlk gözağrılarımızın acısı hiçbir zaman içimizden çıkmaz, ebedi vuslata kadar bu yükü taşıyacağız ama yeniden anne olunca bu dünya daha katlanılır bir yer olacak.

İnşallah rüyası çıkar arkadaşının. Allah hayırlara kavuştursun.:ecrin_bebek: Bebeğin inşallah çabucak gelir. Ozaman bu sıkıntıların biraz olsun hafifler canım

Canım bu hissettiklerin doğal daha meleğinin kardeşinin hareketlerini hissetmedin. Şu anda sende tüm melek annelerinde olduğu gibi kaybetme korkusu var. Allah bu meleğini sağlıcakla kucağına aldırcak inşallah. O zaman bu sıkıntıların geçcek. Ama ne olur meleğinin hatrı için kendini üzme bebeğin için sürekli dua et. Onun sana ihtiyacı var.:ecrin_bebek: ıçinden tüm vesveseleri sil canım.ınşallah bu bebeğinde meleğine benzer güzelliği.

Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...

Premete beni listeden cikarirmisin canim...

Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...

Seymacim senin yazdığını görünce içim pır pır ederek sayfayı açtım, Allah'ım ne olur hayırlı bir haber gelsin diye dua ettim. Çok üzüldüm canım, bu bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum. Yine de pek çoğumuza göre şanslı olduğunu düşün canım. Bizler de uğraşıp duruyoruz, bizim de çocuk sahibi olup olamayacağımız belli değil ama sen en azından şu an bu duyguyu tadıyorsun. Allah sana bir çocuk nasip etmiş zaten. Belki herşeyi oluruna bırakırsan, ikinci çocuk için uğraşmazsan o sana kendiliğinden gelecek. Her zaman derim gün doğmadan neler doğar diye. Seni listeden çıkaracağım, biraz kafanı bu işlerden uzaklaştır, başka şeylere odaklan. ınşallah Allah hiç ummadığın bir anda sana çok istediğin 2. yavrunu yollar.

canım ben kendimi çözdüm sanırım bağlanmaktan korkuyorum o yüzden fazla bişey hissetmiyomuşum gibi geliyo bana ama şu yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oldu gerçekten o günler gelecek mi bebeğimi kucağıma alabilecek miyim rabbim tekrar yaşatmasın o zor günleri hiç birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…