nasıl oldu bileğini nasıl incittin beyaz melekcim?
Beyazmelekcim geçmiş olsun canım. Evi boşver o sonra da temizlenir, önemli olan senin sağlığın.
canım geçmiş olsun bizim sıkıntımız olmasada biz kendimize bi dert buluruz bende evi çok dert ediyodum boşverdim bi bulaşık yıkanıyo evde onuda makina yapıyo iş güç yok valla sende boşver düzelince bileğin yaparsın
Kızlar nerelerdesiniz. Pek kimse uğramamış bugün. Dün adetimin 30.günüydü idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. Henüz adet olmadım ama kasıklarım çok ağrıyor herhalde adetim yakındır. Aslında umudumu hala kaybetmedim, adet oluncaya kadar da kaybetmeyeceğim. Kan testi yaptıracaktım ama bu hafta mümkün değil çünkü birlikte çalıştığım arkadaşım bu hafta izinli 5 dk. bile yerimden ayrılamam. Bir hafta daha bekleyeyim diyorum adet olmazsam o zaman kan testi yaptırırım. Oğlumu adetim 7 gün gecikince öğrenmiştim. O gün yapılan betahcg 55 çıkmıştı, geç döllenmeydi. İğneye başlayacağım için bir an önce olumlu veya olumsuz sonucu öğreneyim diye acele ediyorum ama demek ki beklemem gerekiyor. Haziran fos çıktı umarım gelincik ve şeymacım'da güzel haberler vardır.
Günaydın melek anneleri herkese iyi haftalar. Bugün yağmurlu bir hava var burda.
Premete inşallah bu ay hamilesindir. Bende meleklerime hamile kalmadan önce çok üzüntülüydüm. Allah en kısa zamanda meleğinin kardeşini sana yollayacak.
eburcu sende kendini üzme canım. İnşallah tedavin en kısa zamanda başlar. İnsan kendi için hayati önemi olan işlerinin muallakta olması gerçekten sıkılıyor.Unutma her gecenin bir sabahı vardır. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda seni en güzel haberlerle mükafatlandırsın.
sinannuray canım sende moralini hep yüksek tut meleğinin kardeşi için
kendini üzme.
aabeyazmelek çok geçmiş olsun.
Kızlar hamile bir arkadaşım var dün gece beni rüyasında görmüş. Rüyasında ben de hamileymişim ve ikimiz hamilelik alışverişine çıkıyormuşuz ve kırmızı bir hamile elbisesi alıyormuşuz. Elbisenin rengi çok manidar geldi bana. Acaba bu rüyayı hayra mı yormalı yoksa şerre mi :)
Sinannuray, Eburcu, Bengisu sağolun arkadaşlar. Bu ay hamile kalsam iyi olacaktı çünkü bu ay gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Oğlumun doğumgününde de böyle olmuştum şimdi ölüm yıldönümü geldi yine berbat durumdayım. Sanki nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Sürekli gözlerim doluyor, ağlamamak için kendimi sıkıyorum. Kolumu kaldıracak halim bile yok, uyuyup herşeyi unutmak istiyorum. 1 sene oldu hala depresyondan çıkamadım, tükendim artık. Allah'ım sen bize yardım et bu ömür böyle nasıl geçecek?
hayra yor hayır olsun canım inşallah ya hamilesindir inan çok sevineceğim
canım birazdaha bekle testi tekrarlarsın belkide hamilesin hiç belli olmaz mete annesine kardeşini göndermiştir benimde çok çaresiz olduğum bi zamanda gelmişti bebeğim 1 yıl değil 10 yıl geçse heralde biz bu depresyondan çıkamayız ama tekrar bebeğimiz olunca onlarıda düşünmek zorunda kalıp biraz daha kendimizi toparlarız ama ben çok tuhafım sanki bu bebek benim değil sadece kızım benimmiş gibi geliyo belkide hissedemediğimdendir ama haksızlık yapmak istemiyorum rabbim en yakın zamanda hissettirip sevgisini içime koyar inşallah
Kızlar hamile bir arkadaşım var dün gece beni rüyasında görmüş. Rüyasında ben de hamileymişim ve ikimiz hamilelik alışverişine çıkıyormuşuz ve kırmızı bir hamile elbisesi alıyormuşuz. Elbisenin rengi çok manidar geldi bana. Acaba bu rüyayı hayra mı yormalı yoksa şerre mi :)
canım birazdaha bekle testi tekrarlarsın belkide hamilesin hiç belli olmaz mete annesine kardeşini göndermiştir benimde çok çaresiz olduğum bi zamanda gelmişti bebeğim 1 yıl değil 10 yıl geçse heralde biz bu depresyondan çıkamayız ama tekrar bebeğimiz olunca onlarıda düşünmek zorunda kalıp biraz daha kendimizi toparlarız ama ben çok tuhafım sanki bu bebek benim değil sadece kızım benimmiş gibi geliyo belkide hissedemediğimdendir ama haksızlık yapmak istemiyorum rabbim en yakın zamanda hissettirip sevgisini içime koyar inşallah
Siannurayım lütfen böyle söyleyip de hem kendini hem bebeğini üzme. Onun sevgisi zaten senin içinde öyle olmasa ona birşey olacak diye bu kadar endişelenir miydin. Şu an hamileliğinin daha çok başındasın, daha hamile olduğunu bile idrak edemedin hele biraz zaman geçsin göbüşün büyüsün, bebeğin hareketlensin sen de nasıl canlanacaksın. Hele o doğunca, yüzünü görüp sesini duyunca, minicik elleriyle parmağını sıkıca kavrayınca sen de yeniden doğacaksın. İlk gözağrılarımızın acısı hiçbir zaman içimizden çıkmaz, ebedi vuslata kadar bu yükü taşıyacağız ama yeniden anne olunca bu dünya daha katlanılır bir yer olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?