Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım bilmiyorum benim yavrum diyemi yoksa rabbim melek olacak diyemi o kadar güzel yaratmıştıki inşallah ablasına benzer o günler gelir de kavuşurum ona inşallah

Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...

Premete beni listeden cikarirmisin canim...

Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...

canım benim çok üzüldüm ilk defa bu kadar ümitlenmiştim ama pes etmek yok rahimin yumurtalıkların biraz dinlensin bakarsın kendiliğinden gelir bebişin rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin meleklerimizin acısını hafifletecek kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayır olsun hayır. Allah en kısa zamnda bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı eli kulağında alacağız senden hayırlı haberleri. Allah büyük.

Ben de kendime kızıyordum bunalımdan çıkamadım diye, nerdeyse hepimiz aynıyız, hamile kalanımızda dertli, kalamayanımızda, yeni doğum yapanıda, üzeririnden zaman geçenide. Kalbim kor oldu için için yanıyor, bazen alevleniyor dayanamıyacak gibi oluyorum, bazen de kora dönüyor sızım sızım sızlatıyor İşte.

Allah bizi evimizin neşesinden yoksun bırakmasın inşallah.

slam kızlar nasılsınız ben mevlit telaşındayım c.tesi oğlumun ve evin mevlidini yapcaz içim acıyo ama yapacak bişey yok.
premetecim rüyan hayır olsun inşallah hiç belli olmaz adetin gelmez belkide daha zaman var dimi

seymacım belkide psikolojik olarak olmuyor ki normal olarak hamiş olabiliyosun ve Allah uzun ömürler versin bir evladın var arkadaşlarında dediği gibi biraz oluruna bırakmak en iyisi hiç ummadığın bir anda gelir minik kuşun inşallah

sinanuraycım şimdi gördüm gözümden kaçmış canım .benim 5 yıllık doktorum .malum tedavi süreci falan uzun oldu bayağ. kadıköyde bağdat caddesinde yeri ,,Aykut coşkun kliniği var ismi Feminart..şu an folbiol kan sulandırıcı iğne ve vajinal jel kullanıyorum. .doğumdan sonra bütün testlerim yapıldı kromozom analizi , kanda pıhtılaşma , antikardiyolopin , folik asit eksikliği ve antikardiyolopinde yükseklik çıktı.

premetecim inş. hamilesindir canım inş. ,, rüyalarıda herzaman hayıra yormak lazım.

benimde bugün jel yoğun miktarda geri geldi ve siyahlaşmış şekilde ve biraz ağrıyla , korktum aynı şey onurefe de de olmuştu doktorumuda aramadım , cuma gününü bekliyorum .

şeymacım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım .. bikaç ay vücudun dinlensin belki bu arada kendiliğinden gelir bebeğin canım.

seymacim gerçekten çok üzüldüm arkadaşım birlikte ümitlenmiştik
ama kızına sarıl o sağlıklı olduğu için şükret canım
belki kendiliğinden gebe kalırsın bir kez olmuş bir daha olmayacak diye birşey yok. Tüp bebeği bpşver zaten.

İnşallah canım. Bizim işyerinde sekreter bir kız var. 9 aylık hamileyken bebeği karnında ölmüş. Çok soğuk, içine kapanık bir kızdı bu hallerine anlam veremezdim ta ki ben oğlumu kaybettikten sonra bana kendi hikayesini anlatana kadar. Şimdi 22 haftalık hamileymiş ben bugün farkettim. İş çıkışı asansörde karşılaştık hayırlı olsun hamileymişsin dedim yüzüne yerleşen o kocaman gülümsemeyi görmeliydin. O içi kararmış kızın sanki şimdi içinden umut ışığı fışkırıyor. Demek ki melek annelerinin de yüzü gerçekten gülebiliyor. Biz de gülebilmek için kendi zamanımızı bekliyoruz sadece. Bu arada da acımızla törpüleniyoruz. Allah elimizi bırakmasın, sabrımızı arttırsın.

Canım mevlidini Allah kabul etsin. Benim bugün adetimin 32. günü 37. güne kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım. İnşallah sen hamilesindir. Umutlu bir haber hepimize çok iyi gelecek.

Canım jel kullanlar hergün jelin bir miktarının topak topak geri geldiğini söylüyorlar. Endişelenecek bir şey yoktur herhalde. Cuma günü kontrolün mü var, pıt pıtları mı duyacaksın?

mrb kızlar nasılsınız
bir kaç gündür giremedim
umarım herkes iyidir
inş. hamile haberleri vardır.
daha geçmişi okuyamadım

ben çok şükür iyiyim evde geçiyor günlerim.

Allah kabul etsin Mevlüdünü. Sen den haber bekliyoruz biliyorsun. İnşallah gelmiştir bebiş.

evet premetecim cuma günü kontrolüm var nasip olursa duyacaz inş. kalp atışını..

mapcim bu gece rüyamda seni gördüm , msn de görüntülü arama yapmışız , hem ağlıyoruz hem konuşuyoruz.seni hiç görmedim ama rüyama göre çok güzel bir bayansınyerimseniben Rabbim hayırlara yorsun inş.

bende pek giremiyorum..uzak kalyım unutayım diyorum ama olmuyor..gelinciği biliyordum..belki bir haber gelirmi dedim ama..bakalım hayırlısı görelim Allah neyler..neylerse güzel eyler..

Özlenencim ben de rüyamda senle Angelhope'u gördüm. Rüyamda biz bir yerdeyiz, hastane ya da yatakhane gibi sıra sıra yataklar var ama etrafında hiç duvar yok. Bu yer bir tepenin en üst noktasında, yukarıdan yemyeşil ağaçları görüyoruz. Angelhope'la senin yanında bebek arabası var, içinde bebekleriniz uyuyor. Benim yanımda bebek var mıydı hatırlamıyorum. Etrafta başka kadınlar da var, hepsinin kucağında bebek var. Güzel, ferah bir rüyaydı. Uyanınca düşündüm de acaba orası Cennet miydi, meleklerimize mi kavuşmuştuk.

hayırlara vesile olur inş. rüyan
belkide bütün melek anneleri anne olacak yeniden
en kısa zamanda hadi inş.

hadibakemciğim gebeliğinin iyi gitmesi çok güzel canım sana da bebişine de kocaman bir maşallah
evde devamlı olturmak da bir süre sonra bunaltabili seni hiç olmazsa yarım saat dışarıya çık hergün
ben ikinci gebeliğimde devamlı yatmıştım son 2 ayında ve kafayı yemiştim resmen rabbim beni bir daha öyle yatırmasın hiç kimseyi aslında.
özlenenciğim senin de iyi gidiyor maşallah iğnelere de alışmışsındır artık
bu arada gördüğün rüya ve güzel tahminin için çok teşekkürler rüyada ağlamak belki gerçek hayatta güleceğimize delalettir. ınşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…