Canım bu hissettiklerin doğal daha meleğinin kardeşinin hareketlerini hissetmedin. Şu anda sende tüm melek annelerinde olduğu gibi kaybetme korkusu var. Allah bu meleğini sağlıcakla kucağına aldırcak inşallah. O zaman bu sıkıntıların geçcek. Ama ne olur meleğinin hatrı için kendini üzme bebeğin için sürekli dua et. Onun sana ihtiyacı var.:ecrin_bebek: İçinden tüm vesveseleri sil canım.İnşallah bu bebeğinde meleğine benzer güzelliği.
Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...
Premete beni listeden cikarirmisin canim...
Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...
canım sen hangi doktora gidiyosun sana ne testleri yaptılar hangi ilaçları kullanıyosun ilk hamileliğin miydi çok sordum ama bende ikinci doktoru düşündüğüm için cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...
Premete beni listeden cikarirmisin canim...
Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...[/QUOTE
Üzme kendini her şey nasip kısmet. Normal yolla çocuk sahibi olabildiğini düşünüyorum kendine bir meşgale bul bu işleri düşünme umarım tekrar hamile kalırsın en kısa zamanda inşallah.
Kızlar hamile bir arkadaşım var dün gece beni rüyasında görmüş. Rüyasında ben de hamileymişim ve ikimiz hamilelik alışverişine çıkıyormuşuz ve kırmızı bir hamile elbisesi alıyormuşuz. Elbisenin rengi çok manidar geldi bana. Acaba bu rüyayı hayra mı yormalı yoksa şerre mi :)
Hayır olsun hayır. Allah en kısa zamnda bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı eli kulağında alacağız senden hayırlı haberleri. Allah büyük.
Ben de kendime kızıyordum bunalımdan çıkamadım diye, nerdeyse hepimiz aynıyız, hamile kalanımızda dertli, kalamayanımızda, yeni doğum yapanıda, üzeririnden zaman geçenide. Kalbim kor oldu için için yanıyor, bazen alevleniyor dayanamıyacak gibi oluyorum, bazen de kora dönüyor sızım sızım sızlatıyor İşte.
Allah bizi evimizin neşesinden yoksun bırakmasın inşallah.
slam kızlar nasılsınız ben mevlit telaşındayım c.tesi oğlumun ve evin mevlidini yapcaz içim acıyo ama yapacak bişey yok.
premetecim rüyan hayır olsun inşallah hiç belli olmaz adetin gelmez belkide daha zaman var dimi
seymacım belkide psikolojik olarak olmuyor ki normal olarak hamiş olabiliyosun ve Allah uzun ömürler versin bir evladın var arkadaşlarında dediği gibi biraz oluruna bırakmak en iyisi hiç ummadığın bir anda gelir minik kuşun inşallah
premetecim inş. hamilesindir canım inş. ,, rüyalarıda herzaman hayıra yormak lazım.
benimde bugün jel yoğun miktarda geri geldi ve siyahlaşmış şekilde ve biraz ağrıyla , korktumaynı şey onurefe de de olmuştu doktorumuda aramadım , cuma gününü bekliyorum .
slam kızlar nasılsınız ben mevlit telaşındayım c.tesi oğlumun ve evin mevlidini yapcaz içim acıyo ama yapacak bişey yok.
premetecim rüyan hayır olsun inşallah hiç belli olmaz adetin gelmez belkide daha zaman var dimi
seymacım belkide psikolojik olarak olmuyor ki normal olarak hamiş olabiliyosun ve Allah uzun ömürler versin bir evladın var arkadaşlarında dediği gibi biraz oluruna bırakmak en iyisi hiç ummadığın bir anda gelir minik kuşun inşallah
İnşallah canım. Bizim işyerinde sekreter bir kız var. 9 aylık hamileyken bebeği karnında ölmüş. Çok soğuk, içine kapanık bir kızdı bu hallerine anlam veremezdim ta ki ben oğlumu kaybettikten sonra bana kendi hikayesini anlatana kadar. Şimdi 22 haftalık hamileymiş ben bugün farkettim. İş çıkışı asansörde karşılaştık hayırlı olsun hamileymişsin dedim yüzüne yerleşen o kocaman gülümsemeyi görmeliydin. O içi kararmış kızın sanki şimdi içinden umut ışığı fışkırıyor. Demek ki melek annelerinin de yüzü gerçekten gülebiliyor. Biz de gülebilmek için kendi zamanımızı bekliyoruz sadece. Bu arada da acımızla törpüleniyoruz. Allah elimizi bırakmasın, sabrımızı arttırsın.
Amin canım inşallah. Allah bizimde yüzümüzü güldürsün.
Özlenencim ben de rüyamda senle Angelhope'u gördüm. Rüyamda biz bir yerdeyiz, hastane ya da yatakhane gibi sıra sıra yataklar var ama etrafında hiç duvar yok. Bu yer bir tepenin en üst noktasında, yukarıdan yemyeşil ağaçları görüyoruz. Angelhope'la senin yanında bebek arabası var, içinde bebekleriniz uyuyor. Benim yanımda bebek var mıydı hatırlamıyorum. Etrafta başka kadınlar da var, hepsinin kucağında bebek var. Güzel, ferah bir rüyaydı. Uyanınca düşündüm de acaba orası Cennet miydi, meleklerimize mi kavuşmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?