Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar çok kötüyüm ben..... işyerinden bir arkadaşım doğum yapmış aynı dönem hamileydi.... bebeğine kavuşmuş o.... benim bebeğim yok yanımda ne kadar gülsem etsem de hep bir tarafın eksik kalıyor. Allahım sabır ver

kızlar bu acı gün geçtikçe içimde dahada büyüyor dayanamıyorum.oğlumun ultrasondaki o hareketleri hep gözümün önünde o minicik elleri, ayakları..... olmuyor geçmiyor. melek oğlumu çok özlüyorum ben.....dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm...

merhaba kızlar nasılsınız
ben pekde iyi değilim bu aralar kızımı çok özledim yani bebek istiyorum ama malesef eşim işten çıktı diye düşünüyoruz biraz ama çoooook istiyorum çooook ne yapıcamı da bilmiyorum sizleride üzmemek için fazlada girmiyorum zaten hepiniz kendinize çok çok iyi bakın olurmu hamişlerde dikkat etsin miniklerine ve kendilerine.

canım bende aynı durumdayım.. oğlumu çok özlüyorum. İnan ba onsuz olmuyor.bir an önce tekrar hamile kalmak için her an Allaha dua ediyorum.allahım sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz arkadaşımmmm

Ah kızlar üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin bu acı azalmıyor aksine daha çok artıyor. Çileğin de yazdığı gibi hayat sürekli bebeğimizin artık bizimle olmadığını gözümüze gözümüze sokuyor. Ben artık yeni bir bebeğin de bu acıyı azaltacağına dair umudumu kaybettim. Allah sabrımızı arttırsın demekten başka yapacak birşey yok.

slam arkadaşlar nasılsınız ben mevlit telaşındayım uğraşıyorum adetimin 32. günündeyim adet olmadım ama sanki adet olcak gibi kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo 4-5 gün önce gece çok sık wc ye kalktım ve aşırı yanma var her gidişimde peçeteye pembe kan geldi dün gece yine aşırı yanma oldu ve kaç defa gittim bilmiyorum ama wc ye çok çıktım terler boşaldı sırtımdan çok bunaldım ve yine aynı şekilde peçeteye pembe kan geldi bugün gün boyunca hiç gelmedi adet olcam sanırım

Ama bir taraftanda korkuyorum hamiş olmaktanda korktum ya hazır değilsem diye bir taraftan bu kadar çalışmaya rağmen artık hamiş olamazsam diye korkuyorum hemde çokkkk akışına bırakıcam illa bu ay olsun diye beklemicem bunun üstesinden ancak bu şekilde gelebilirim

birkaçgüne kadar adet olmazsam eğer cuma günü kan testi yapcam ya da pazartesiye kadar beklicem
boşuna kan testi de yaptırmak istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

gelincik mevlüde az kaldı hazırlıkların tamamlanmıştır artık belirtiler adet belirtisine benziyor biraz gecikmiş aslında normalde böyle geç kalıyor muydu canım? insan hamile miyim diye düşünmeden edemiyor hele bizim durumumuzdaki birisi neler neler düşünüyor sen geçen aydan itibaren korunmayacağını dr un da izin verdiğini söylemiştin yani hamileysen bir problem yok canım yine de hakkında hayırlısı olsun

eyiftul canım özletiyosun kendini ii ol yeter ama arada gir arıyo gözlerim giden gelmiyo artk...
beklemedeyim canım şimdilik ayın 10 da son gün o zamana kadar olmazsam test yaptırcam ama adet belirtileri de var çok wc yw gidiyorum sanki saatlerce tutmuşumda son anda yetişmişim gibi oluyorum gece de peçeteye pembe kan geldi her wc ye çıkışımda kısmet artık Rabbim ne zaman nasip ederse sağlıklı uzun ömürlü o zaman versin inşallah

mavicim evet hazırlıklar tam bitmesede çoğu bitti 2 günde eşim evde o da yardım edecek sağolsun.Evet sanırım adet olcam ama geçen ay silinti kandan birkaç gün sonra adet olmuştum bu ayda 3-4 gün önce gece silinti halde geldi düne kadar hiç gelmedi dün gece yine silinti halde geldi normalde ilk silinti pembelikten sonra adet olmalıydım adetim daha gecikmedi 34 günde 1 adet oluyorum 2 gün daha var ayın 10 nu bekliyorum hayırlısı artık.Evet doktorum korunmayabilirsin dedi ama yine de korkuyorum işte elimde değil..En iyisi takip etmeyimde akışına bırakmak çok ii olacak benim için

canım aşk olsun yaaaa ne demek sizi üzmek istemediğim için girmiyorum sen hepimize ne kadar çok moral verdin en kötü günlerimde yazdıklarınla bana destek oldun hep seni düşündüm o benden daha kötü bir kayıp yaşamış ama sabrediyor ben de sabretmeliyim dedim burada üzüntümüzü sevincimizi her şeyimizi paylaşacağız lütfen seni daha sık bekliyorum bazen o kadar gereksiz şeyleri düşünüyoruz ki kendimizi yormaktan başka bir şey elimize geçmiyor bebek istiyorsan dr da izin veriyorsa bence süşün canım doğduktan sonra nasıl olsa bakılır aileler daha çok sahiplenir sana haddim olmayarak şöyle bir örnek vereyim biz eltimle 1 ay arayla evlendik o dönemde kaynımın işi yoktu ve kayınvalidemle birlikte oturdular 3 ay sonra hamile kaldı bebek doğdu şimdi 3 yaşında olmak üzere çocuğa kayınvalidem ve annesi bakıyor kendisi ve kaynım iş bulup çalışmaya başladılar yaz döneminde de evlerini taşıyacaklar yani bütün problemler çözüldü ben ise evliliğim otursun diye hemen bebek istemedim 3 yılın sonunda acabalarla korunmayı bıraktık sonuçta bebeğimi kaybettim veeee elimde hiçbir şey yok

canım benim hepimiz aynı durumdayız dışardan bakanlar ne güzel çabuk toparladın kendini diyor ama gözyaşlarım içime akıyor artık insanlara laf anlatmaktan bıktım ben de bebeğimi çok özlüyorum 2.5 ay oldu yaşıyorum ama onsuz her şey boş hayatımda bu kadar yer kapladığını hiç bilmiyordum yavrumu kaybedince anladım oğlum demek istiyorum sarılmak istiyorum neler neler verirdim oğlum canım benim bari bir kere annenin rüyasına gel diyorum ama rüyamda bile görmedim

arkadaşımla aynı dönemlerde hamiledik benimki böyle sonuçlandı artık onu görmeyi bırak adını bile duymak istemiyorum elimde değil kendimi kontrol edemiyorum

bebek istiyorum

sagol canım iş yapmamak mümkünmü eburcu mutlaka elin degiyor

teşekkürler bengisu ..

dur daha adetolmamışsın premete hayırlısı olsun hakkında arkadaşın rüyasında görmüş hayırlara çıksın
oglunun yıl dönümü gelmiş kızımla arasında çok zaman yokmuş desene seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim şimdi biraz biraz iyi olmaya çalışıyorum.. allahım bizlere güç versin güzelim

Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...

Premete beni listeden cikarirmisin canim...

Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...

hayırlısı olsun seymacım ümidini kaybetmek yok yola devam ...

allah kabul etsin gelincik oglun kardeşini göndermiştir inşallah hayırlısıyla...

allahım yardımcımız olsun bizim hep önümüze bu tarz şeyler görücegiz zamanla bunlarada alışıcaz
allah sabırını versin çilekcim...

cicicim sen bizi üzermisin hiç öyle düşünme bizi bizanlarız tabikide anlatıp rahatlıyacagız başka kime anlatalan dedimizi gel sen aramıza ...

hayır olsun canım ne güzel bir rüya ,tüylerim diken diken oldu okurken , belkide senin bebeiş geliyodur belki onun habercisidir..

iyi akşamlar kızlar umarım herşey yolundadır.
ben kendimi çok yorgun hissediyorum
bir kaç arkadaşım geldi.
oturduk falan .

herşey güzel olacak inş.

hadibakem yarın 9. haftaya giriyorsun canım, yani üçüncü aya başlıyorsun en kritik dönemi atlattın sayılır
kendini fazla yorma bir de temiz hava enerji verir

hadibakem yarın 9. haftaya giriyorsun canım, yani üçüncü aya başlıyorsun en kritik dönemi atlattın sayılır
kendini fazla yorma bir de temiz hava enerji verir

haklısın canım.
inan hiç gücüm olmuyor
hayırlısıyla bu 3 ayda geçse inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…