merhaba kızlar nasılsınız
ben pekde iyi değilim bu aralar kızımı çok özledim yani bebek istiyorum ama malesef eşim işten çıktı diye düşünüyoruz biraz ama çoooook istiyorum çooook ne yapıcamı da bilmiyorum sizleride üzmemek için fazlada girmiyorum zaten hepiniz kendinize çok çok iyi bakın olurmu hamişlerde dikkat etsin miniklerine ve kendilerine.
kızlar çok kötüyüm ben..... işyerinden bir arkadaşım doğum yapmış aynı dönem hamileydi.... bebeğine kavuşmuş o.... benim bebeğim yok yanımda ne kadar gülsem etsem de hep bir tarafın eksik kalıyor. Allahım sabır ver
ben pekde iyi değilim bu aralar kızımı çok özledim yani bebek istiyorum ama malesef eşim işten çıktı diye düşünüyoruz biraz ama çoooook istiyorum çooook ne yapıcamı da bilmiyorum sizleride üzmemek için fazlada girmiyorum zaten hepiniz kendinize çok çok iyi bakın olurmu hamişlerde dikkat etsin miniklerine ve kendilerine.
kızlar bu acı gün geçtikçe içimde dahada büyüyor dayanamıyorum.oğlumun ultrasondaki o hareketleri hep gözümün önünde o minicik elleri, ayakları..... olmuyor geçmiyor. melek oğlumu çok özlüyorum ben.....dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm...
Günaydın Kızlar herkeze iyi haftalar. Peremete inşallah bu ay hamilesindir. Allah hayırlı zamanda versin bebişini.
Beyazmelek geçmiş olsun. Dikkat et kendine bileğin iyileşene kadar ev işi yapma. İyileşince telefi edersin. Kendine rapor ver.
Sinannuray sen de moralini yüksek tut. Bebişin rahat rahat büyüsün. Allah sağlıklı zamnında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın melek anneleri herkese iyi haftalar. Bugün yağmurlu bir hava var burda.
Premete inşallah bu ay hamilesindir. Bende meleklerime hamile kalmadan önce çok üzüntülüydüm. Allah en kısa zamanda meleğinin kardeşini sana yollayacak.
eburcu sende kendini üzme canım. İnşallah tedavin en kısa zamanda başlar. İnsan kendi için hayati önemi olan işlerinin muallakta olması gerçekten sıkılıyor.Unutma her gecenin bir sabahı vardır. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda seni en güzel haberlerle mükafatlandırsın.
sinannuray canım sende moralini hep yüksek tut meleğinin kardeşi için
kendini üzme.
aabeyazmelek çok geçmiş olsun.
Sinannuray, Eburcu, Bengisu sağolun arkadaşlar. Bu ay hamile kalsam iyi olacaktı çünkü bu ay gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Oğlumun doğumgününde de böyle olmuştum şimdi ölüm yıldönümü geldi yine berbat durumdayım. Sanki nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Sürekli gözlerim doluyor, ağlamamak için kendimi sıkıyorum. Kolumu kaldıracak halim bile yok, uyuyup herşeyi unutmak istiyorum. 1 sene oldu hala depresyondan çıkamadım, tükendim artık. Allah'ım sen bize yardım et bu ömür böyle nasıl geçecek?
Kizlar bu ayda hamile degilim artik benim icin bir ümit yok benim icin...
Premete beni listeden cikarirmisin canim...
Tüp bebek yaptiramayacagima göre benim artik daha baska bebegim olmayacak...
slam kızlar nasılsınız ben mevlit telaşındayım c.tesi oğlumun ve evin mevlidini yapcaz içim acıyo ama yapacak bişey yok.
premetecim rüyan hayır olsun inşallah hiç belli olmaz adetin gelmez belkide daha zaman var dimi
seymacım belkide psikolojik olarak olmuyor ki normal olarak hamiş olabiliyosun ve Allah uzun ömürler versin bir evladın var arkadaşlarında dediği gibi biraz oluruna bırakmak en iyisi hiç ummadığın bir anda gelir minik kuşun inşallah
kızlar çok kötüyüm ben..... işyerinden bir arkadaşım doğum yapmış aynı dönem hamileydi.... bebeğine kavuşmuş o.... benim bebeğim yok yanımda ne kadar gülsem etsem de hep bir tarafın eksik kalıyor. Allahım sabır ver
Özlenencim ben de rüyamda senle Angelhope'u gördüm. Rüyamda biz bir yerdeyiz, hastane ya da yatakhane gibi sıra sıra yataklar var ama etrafında hiç duvar yok. Bu yer bir tepenin en üst noktasında, yukarıdan yemyeşil ağaçları görüyoruz. Angelhope'la senin yanında bebek arabası var, içinde bebekleriniz uyuyor. Benim yanımda bebek var mıydı hatırlamıyorum. Etrafta başka kadınlar da var, hepsinin kucağında bebek var. Güzel, ferah bir rüyaydı. Uyanınca düşündüm de acaba orası Cennet miydi, meleklerimize mi kavuşmuştuk.
hadibakem yarın 9. haftaya giriyorsun canım, yani üçüncü aya başlıyorsun en kritik dönemi atlattın sayılır
kendini fazla yorma bir de temiz hava enerji verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?