Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merdal inanmıyorum benim ki de aynı adam ben çocuk istiyorum dediğimde niye çocuk istiyorsun ki ne gerek var demişti. Sonra işte başımdan bunlar geçti bana ne dedi biliyormusun. Bak çok kötü şeyler yaşadın bir süre 2-3 yıl çocuk düşünmezsin artık dedi. Ben istiyorum bekleyemem o kadar süre dedim. Aman aynı şeyleri yaşaybilirsin bunu göze alıyormusun dedi biraz sinirli. Bırak biraz dilen artık dedi.

Salak sana ne ,sana ne Ben biliyorum onun için sağdece neyin umrunda olduğunu ama. Boşver bunlar aynı. Kendi hasbel kader ya da çocuk sahib olmuş. İş gücü azalmasın diye sana akıl veriyor işte.

Ay aynen benim şefim de ben düşük yapınca tekrar hamile kalmak için 6 ay beklersin değil mi dedi. Güya beni düşünüyor ama asıl düşündüğü işler aksamasın. Zaten işler aksamasın diye diye benim ilk hamileliğimi bana zehir ettiler, bu kadar erken doğum yapmamın bir sebebi de bana yaşattıkları strestir. Benim ilk hamileliğimde problem çıkınca ben raporumu teslim etmek için işyerine gittim,bir yandan da ağlıyorum bana neden ağlıyorsun sanki bu bebeğin ölürse bir daha bebeğin olmayacak mı demişti. Bu lafı hiç aklımdan çıkmaz. Hiçbir hakkımı onlara helal etmiyorum. Gönül diyor hamile kalınca al 9 ay rapor şunlara inat işe uğrama.

cnm sana birşey diyeyimmi bana bunu söyleyen patronum kadın hemde maalesef ilk hamileliğimde aynı işyerinde yaşadığım streslerinde etkisiyle birnebzede olsa bu psikolojideyim ve şimdi işten çıkmak için günleri sayıyorum

premete canım inanki ağlayarak okudum yazdıklarını.çok üzüldüm inan çevrede bu tarz insanlar çok ama seninki kayınvaliden olması kötü işte.ama kendini üzmemeye çalış böyle insanlara karşı güçlü olmaya çalış.aslında şöylede bir gerçek varki hepimiz dışarıya karşı çok güçlü görülsekte aslında çokta güçlü değiliz en zayıf anımızda hep kendimize zarar veriyoruz.dışarıya karşı güçlü görünmemizin sebebide belki hep buna benzer tepkiler almaktır.
yeni bir hamilelik yeni bir bebek acılarımızı bitirmicek ama yinede derman olmaya çalışacak.bende şuan hamileyim ama hep oğlumu düşünüyorum sonra diyorumki acaba karnımdakine haksızlıkmı yapıyorum ...değil aslında onuda korkuyla heyecanla bekliyorum...yaralarımı sarsın diye bekliyorum.
inşallah allahım en kısa zamanda kucağına yeni bir bebiş nasip etsin.yaralarını saracak derdine derman olacak bir bebiş...
benim kayınpederim hala hergün ağlıyomuş...evde torununu nazlatıyomuş...ayın 27 sinde 1 yıl olacak... ama çevremdeki insanlardan ilk öldüğünde oğlum...7 aylık doğdu diye vaktiyle doğmadı diye tam doğmadı falan diyenler olmuştu...böyle insanlarla sürekli karşılaşacağız...o küçücük evlatlarımızın acısı yaşadığımız sürece var olcak...ateş düştüğü yeri yakar...bu yüzden boşvermeye çalış...biz yanındayız...

merhaba melek anneleri nasılsınız?
ben pek iyi değilim ya kaç gündğr çoğunlukla bulantım oluyo o kada yogunum ki kafam dağılsın diye hep evde işleri ben yapıyorum kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ben daha doğrusu zaten binada bizden başka kimse yok hep yemekleride yapıyorum yoruldum galiba bugün bütün halsizlikler üstümde
e tabi bide eşimde evde olduğu için tabi onun istekleride oluyo giremedim konuşamadım bugünde yemeklerimi yaptım ben yedim eşimde dışarı çıktı ark buluşmaya kafası dağılsın diye biraz bende yalnız kaldım girip sizinle konuşayım dedim inşallah birileri vardır.

premete canım seninde yazdığını okudum o kadar canım sıkıldı ki anlatamam
ben bu insanları anlamıyorum hani bana diyosunuz ya bazen yaşın küçük ama güçlüsün diye benim aslında böyle olmamın en büyük etkilerinden biride kayınvalidemlerle oturmam dairem ayrı ama hep birlikteyiz bana o kadar destek oluyolarki anlatamam zaten kayınvalidemle kayınpederim beni kendi evlatlarından daha çok seviyo nerdeyse bana destekleri çok büyük oluyo çocuk konusunu bile ben açıyorum çoğu zaman öyle konuşuyolar onun için güçlüyüm ve böyle sizinkileri okuyunca da çok üzülüyorum onlar insan değilmi diye soruyorum kendime hep
üzülme premetecim seni düşünüp anlamayan değer vermeyen insanı sen hiç düşünüpde kafanı yorma boşu boşuna üzme kendini canım

bu arada hepinize çok teşekkür ederim sevindim sizi üzmediğime inşallah herkesin duaları kabul olr herkes mutlu olur burda herkes mutlu olmayı hakediyo.

Günaydın canlarım. Dün yazdıklarıyla bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sayenizde kendimi bir ailenin parçası gibi hissediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Ne olur hiçbir yere gitmeyin siz hep burada olun olur mu? Allah hepinizin güzel yüreklerinin muradını versin.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|32|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|24|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|13||20.12.2010
|Denizim16|11||02.01.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011
|Hadibakem|9||18.01.2011
|Sinannuray|9||18.01.2011
|Özlenen2010|7||30.01.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Premete|06.05.2010
Gelincik37_34|07.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Gelincik sanırım bugün test yapacaksın. Umarım bize müjdeli haber verirsin. Eğer sen hamileysen kendim için de umutlanacağım.

Peremete senin adet tarihinde bayağı geçmiş. Yani hamilelik belirtisi bu ama bazen vücudu insanı yanıltıyor. ışine karışmak gibi olmasın ama kan testi yaptırsan.

Peremete senin adet tarihinde bayağı geçmiş. Yani hamilelik belirtisi bu ama bazen vücudu insanı yanıltıyor. İşine karışmak gibi olmasın ama kan testi yaptırsan.

Eburcucum işine karışmak ne demek canım. Benim bugün 35. gün geçen ay 37. günde adet olmuştum malum adetlerim hala düzene girmedi o yüzden 37. günü atlatayım ondan sonra kan testi yaptırayım diye düşündüm. Pazartesiye kadar gelen giden olmazsa sabah ilk iş kan testi yaptıracağım.

Hadibakalım inşallah kan gelmez bebiş gelirde seviniriz. Heyecanlandım. İnşallah. Allahım haırlısını, hayırlı zamanda versin.

Sağol Meldalcım sayenizde bugün daha iyiyim. Böyle iniş çıkışlarımız oluyor işte.

premetecanım arkadaşım gerçekten yaşadıkların affedilecek bir şey degil ellerinden geldigince nasıl üzüceklerini buluyorlar valla onlarıda böyle kabul etmemiz lazım yapacak bir şey yok eşininde ailesini koruması hata bence senin kadar acı yaşamasada sana destek olması lazım ama eşler böyle ..
benim eşimde aynı bana destek olacagı yerde ailesinin öyle söylememiştir yanlış anladın der
kayınvalidemde kızını kaybetmiş beni en iyi sen anlarsın demiştim ona ama nerde ...

selam melek anneleri keyifler nasıl ben pazartesi doktora gittim 2 tanesagda 1 tane solda yumurtam var amasagdaki yumurtalar iyiymişyine göbekten ignemi oldum dün çalışmalara başladım 25 testyaparsın gelmezse dedi buayda olmazsa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi korkuyorum inşallah buay hamiş olurum aşılamaya gerek kalmadan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…