Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben dün doktora gittim bidaha 1 ay sonra çağırdı ense kalınlığı için herşey normal tehlike kalmamış progestanıda kesti

üff bende yorgunluktan mı salaklaştım biraz:)) buna bişey olmayacak allahın izniyle kucağıma alıcam kokusunu içime çekeceğim hep onun hemde meleğimin yerine ikisinide bi bebekte tadacağım allahım ne olur

Sinannuraycım ben çıkıyorum canım. Mutfakta bulaşıklar yığılı gidip onları halledeyim. Seni de göbüşteki bebişi de öptüm. Görüşürüz.

nuraycım oh valla evin mis gibi olmuştur benimde temizlige ihtiyacım var ama ev bulup taşınıcam diye bekletiyorum
hayırlısı bakalım maşallah bebeşinde büyüyor allahım böyle devam ettirsin inşallah ..
map evet gözükmüyor nerelerde bilmiyorum
özlenende gelmedi..

canım şimdilik sadece mutfak temizlendi ama o bile yetti mis gibi oldu inşallah canım gönlüne göre bi ev bulup taşınırsın o daha güzel toptan temizlik

canım arkadaşlarım sağolun Allah razı olsun hepinizden pazartesi kısmet olursa daha kesinleşecek dua edin benim için sizlerde hep dualarımdasınız premete senin ve diğer arkadaşların ara vermeden gelmesi için ayağımı sürüyorum adımı listede görmek hem mutlu etti hemde korktum biraz inşallah sağlıklı ve sorunsuz geçerde doğum yapanlar listesinde de adım yer alır Allahım isteyen herkese önce benim güzel ve yorgun arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli nasip etsin hamiş olanlarda sağlıcakla kavuşalım inşallah meleklerimizin kardeşlerine opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar.

Gelincik sağol arkadaşım. Sernin haberin bana umut oldu. Haziran kötü başladı diye çok üzülüyordum ama şeytanın bacağını kırdık. ınşallah gerisi gelir.

Özlenencim bugün senden de pıt pıt haberleri alacağız. Doktor randevun kaçta. Bizi merakta bırakma. Bu arada kardeşin geliyormuş gözün aydın.

ıçimize doğmuştu vallahi senin hamileliğin. Diyordum zaten Gelincikten süpriz haberler alacağız diye.Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla al kucağına bebişini. ınşallah aynı duyguları bu ay Premete için de hissediyorum oda gerçek olur. Şöyle güzel bir ay geçirmiş oluruz. Allahım sonrada hamiş olmayan arkadaşlarla bana getirsin sırayı.

Son düzenleme:
Eburcucum sağol güzel yürekli arkadaşım. ınşallah benimle ilgili hislerin de gerçek çıkar ama bu ay olmasa bile inşallah Allah hepimize en kısa zamanda tekrar anneliği nasip etsin.

selam kızlar hayırlı cumalar
iki gündür giremedim geçmişi okudum premete ve aabeyazmelek beni merak etmişsiniz.
Kayınvalide meselesi benim için de sıkıcı. Benim biliyorsunuz tekrar gebe kalmama gibi bir kararım var hastane yatağında vermiş olduğum ve vazgeçmeyeceğim bir karar bu. Sizlerle paylaşmıştım. DÜn kayınvalidemle ikimiz olduğumuz bir sırada kendisi bana tekrar çocuk yapmayacak mısın? dedi. Siz de oradaydınız duydunuz ben yatakta yemin ettim daha da dönmeyeceğim dedim. Üç çocuğumu mezara koydım dedim. Bana verdiği cevap: Onlara çocuk denmez bebek bile değil onlara cenin denir dedi. Yani o kadar değersizleştirdi yavrularımı kendince. Oysa onlar benim herşeyimdi. Hiçbirşey demedim. Ama ne kadar üzüldüğümü siz anlarsınız.
Üstüne bir de en samimi arkadaşım bize geldi. Sohbet sırasında gebelikten laf açıldı. Kendisi bekar ve ablasını sezeryanda kaybetmiş 20 yıl önce. Bebek yaşamış. Bana bak böyle olsa daha kötüydü gibi bir şey söyledi. Ben de hayır keşke ben gitseydim ama üç yavrumdan en azından biri yaşayabilseydi, bunu çeken bilir senin anlamana imkan yok dedim. O ana dönsek ablana sorsak bir can alınacak kendi canını mı verirsin yavrunun canını mı desek emin ol kendi canını yavrusu için seve seve fea ederdi ablan huzur içinde gitti bebeği yaşadığı için dedim. Ama o anlamadı meseleye kendi açılarından bakıyorlar çok ağlamışlar çok üzülmüşler senlerdir. Ben de ablan yaşasaydı bebeği ölseydi o her gün ağlayacaktı dedim. Ama neticede şunu anladım ki melek annesi olmayan biri melek annesini anlayamazzz.

Ay Mapcım kayınvalidenin dedikleri kanımı dondurdu. Demek ki beterin beteri varmış. Seninki en beteri. ınanamıyorum ya bir insan kendi öz torunları için nasıl böyle konuşabilir. Onlar bizim için bütün çocuklardan daha değerli. Hatta eminim ki başka çocuklarım olsa bile ben yine de içlerinde en çok oğlumu, ömürlük hasretimi seveceğim. Anlamıyorlar işte, başka insanlar olaya hep kendi bakış açılarıyla bakıyorlar hiç empati kurmaya çalışmıyorlar. Ne yapalım hepsi Allah'a havale. Biz bize yeteriz.

gelincik bu arada kendi derdimden seni tebrik etmeyi unuttum canım
hayırlı uğurlu olsun gebeliğin inşallah sağlıkla alırsın kcağına bebişini
sinannuray senin de tehliken geçmiş ama yine de fazla iş yapma sen kıpır kıpırsın zaten biliyoruz nasıl olsa tehlikem geçti diye fazla yüklenme kendine. Bebişlerimiz kıymetli malum.
Premete gerçekten kendimi dün akşam çok kötü hissettim ve şunu tekrar anladım ki bize bizden başka gerçek arkadaş olmayacak.

Bilme miyim canım. Ben kayınvalidemin o ufacık lafı yüzünden durmaksızın 2 gün boyunca ağladıysam kim bilir sen nasıl olmuşsundur. Bir hepimiz çok hassas insanlarız, insanların yüzüne çat çat düşündüklerimiz söyleyebilsek rahatlayacağız ama hep içimize attığımız, söylenen sözleri yuttuğumuz için daha da üzülüyoruz. Biz ancak birbirimizden destek görüyoruz, güç alıyoruz. Ama senin burada da çok açık olmadığını hissediyorum, yine çoğu şeyi kendi içinde yaşıyorsun. Lütfen herşeyi içine atma, paylaş kendini tüketme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…