Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı neyse olsun. Ama tabi inşallah bebisin bekletmeden gelsin. Aşılamayla ikiz olma ihtimali çok yüksek.

Biraz önce kayınvalidem aradı hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor. Gaf yaptığını anlamadı ben kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum diyeceğim ama eşim açık açık benim onun lafına üzüldüğümü söylemiş bu ne yüzsüzlük anlamadım. Acaba hususi beni üzmek için mi böyle sözler ediyor diye düşünmeye başladım. Düşünmüyor ki ölen sadece benim oğlum değil aynı zamanda onun oğlunun da oğlu. Bir süre kayınvalidemlerle görüşmesem iyi olacak yoksa her dediği batacak bana. Bizim eşler de tam ana kuzusu canım. Anneleri de sanırsın melek. Benimki asla annesinin bir hata yapabileceğini kabul etmez, annesi yaptığı herşeyi iyi niyetle yapar. Yahu hepimiz insanız, herkesin kusurları var. Ben mesela babam bir konuda hatalıysa onun hatalı olduğunu görüp söyleyebilirim, hatta eşim baban şu konuda hatalı dese de öyleyse evet öyle derim ama eşim annesinin hatalarını asla göremez çünkü ona çok farklı bir gözle bakıyor ben birşey söylesem de hemen benimle kavgaya tutuşur. İnşallah tayinimiz uzak bir yere çıkar da fazla görüşmeyiz. Bu gidişle korkuyorum onlar da sırf oğulcuklarından ayrı kalmamak için bizim tayinimizin çıktığı yere taşınırlar. Anam ben de ne kadar dolmuşum yaz yaz bitiremiyorum. Kusura bakma.

Canım sana çalışmalarında başarılar. İnşallah bu ay tutacak, sen de hep böyle düşün. Dualarım seninle canım.

Sağol canım. ınan buraya yazdıkça rahatlıyorum yoksa kimseye de bir laf edemiyorum hep içime ata ata birgün patlayacağım. Bazen acaba yazdıklarımla sizi sıkıyor muyum diye düşünüyorum, zaten herkesin bir sürü derdi var benim yaşadığım sıkıntıları hatta belki de daha fazlalarını siz de yaşıyorsunuz. Oh be sıkılmadığınıza sevindim artık gazı aldım ya destan yazarım :)

cannım ben yaşadığım sıkıntıları sizinle çok paylaştım ve sizi sıktığımı düşünmüyorum siz bana çok destek oluyosunuz sizin gibi kimse anlamıyo bu yüzden seninde bizimle paylaşman güzel hiç dert etme biz her zaman birbirimize desteğiz

canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana

Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı neyse olsun. Ama tabi inşallah bebisin bekletmeden gelsin. Aşılamayla ikiz olma ihtimali çok yüksek.

amin canım hepimizin valla bilmiyorum ben inanıyorum buay hamile olucagım allahım izin verirse..

allahım gönlüne göre versin inşallah tayininiz çıkar canım bende tayin çıkmasını istiyorum ama çıkmadı bu senede seneye allah kerim dedigin gibi bizimkiler ana kuzusu gerçekten demişmezler allah yardım etsin bize... bencede araya biraz mesefa girsin daha rahat edersin sakın sıkılma anlat derdini insan öyle rahatlıyor çünkü...
allah razı olsun inşallah tutunur bebegim allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

çok sevindim delikafaduldenhihoyyyt
canım benim ben ateşinden anlamıştım zaten inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin güzelim duam seninle sen mevlut yaparken melegin kardeşini göndermiş inşallah benimde öyle olur..

canım gözün aydın diyelim şimdiden ve allah sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip edip kucağına almanı nasip eylesin inşallah...

Allahım sana şükürler olsun. Gelinciğim ne kadar mutlu oldum anlatamam şu an sevinçten ağlıyorum. Canım Allah sağ salim kucağına almayı, mis gibi kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin.

gözün aydın senin adına çok sevindim bu ayın ilk hamilesi çıktı offf içim rahatladı biraz şimdi sıra premete de allah zamanında kucağına almayı nasip etsin canım

bende temizlik yaptırıyom ama öyle yoruldumki bi işe elimi uzatmadan duramıyom ama olsun ev baya temiz oluyo ev temiz olunca benim içim huzur doluyo niyeyse

Yok canım ben gaza gelince sonu hüsran oluyor. Pazartesiye kadar tutacağım kendimi zaten evde test de kalmadı. Ama gelincik hamile ya umutlandım açıkcası. Hamilelik haberi tek gelmez tezimi biliyorsunuz. ınşallah ben değilsem bile Gelincikten sonra Limburg var o hamiledir. Kuzuşum madem temizlik yaptırıyorsun sen niye rahat durmuyorsun, sen ayaklatını uzat uzan be canım, yaramazlık yapma klava:

Son düzenleme:
BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|32|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|24|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|13||20.12.2010
|Denizim16|11||02.01.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011
|Hadibakem|9||18.01.2011
|Sinannuray|9||18.01.2011
|Özlenen2010|7||30.01.2011
|Gelincik37_34|5||11.02.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Premete|06.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Yeni hamilemizin şerefine listemizi güncelleyelim.

inşallah canım bu safer hüsran olmayacak sen de kal limburgda kalsın hamilelerimiz de umudumuzda artsın kız ben duramıyom bi işin ucundan illa tutcam kadınında işine geliyo tabi şimdi görümcem geldi onla birlikte yapıyolar bende oturuyom

Kızım bu saate kadar temizlik mi olur. Evi mi kırkladınız yoksa 40 odalı sarayda mı oturuyorsunuz :)

9 haftalık oldu zaman gerçekten çok ççabuk geçiyo daha dün gibi herşey

39 olduğu günleri de göreceksin canım.

canım 5 te geldi sadece mutfağı yapıyo daha bu saatte oldu bitmedi valla mutfak biraz büyük ee malum yaz geldi büyük temizlik yapılıyo bide zaten moralden dolayı evden elimi çekmiştim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…