selam melek anneleri keyifler nasıl ben pazartesi doktora gittim 2 tanesagda 1 tane solda yumurtam var amasagdaki yumurtalar iyiymişyine göbekten ignemi oldum dün çalışmalara başladım 25 testyaparsın gelmezse dedi buayda olmazsa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi korkuyorum inşallah buay hamiş olurum aşılamaya gerek kalmadan ...
premetecanım arkadaşım gerçekten yaşadıkların affedilecek bir şey degil ellerinden geldigince nasıl üzüceklerini buluyorlar valla onlarıda böyle kabul etmemiz lazım yapacak bir şey yok eşininde ailesini koruması hata bence senin kadar acı yaşamasada sana destek olması lazım ama eşler böyle ..
benim eşimde aynı bana destek olacagı yerde ailesinin öyle söylememiştir yanlış anladın der
kayınvalidemde kızını kaybetmiş beni en iyi sen anlarsın demiştim ona ama nerde ...
selam melek anneleri keyifler nasıl ben pazartesi doktora gittim 2 tanesagda 1 tane solda yumurtam var amasagdaki yumurtalar iyiymişyine göbekten ignemi oldum dün çalışmalara başladım 25 testyaparsın gelmezse dedi buayda olmazsa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi korkuyorum inşallah buay hamiş olurum aşılamaya gerek kalmadan ...
Biraz önce kayınvalidem aradı hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor. Gaf yaptığını anlamadı ben kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum diyeceğim ama eşim açık açık benim onun lafına üzüldüğümü söylemiş bu ne yüzsüzlük anlamadım. Acaba hususi beni üzmek için mi böyle sözler ediyor diye düşünmeye başladım. Düşünmüyor ki ölen sadece benim oğlum değil aynı zamanda onun oğlunun da oğlu. Bir süre kayınvalidemlerle görüşmesem iyi olacak yoksa her dediği batacak bana. Bizim eşler de tam ana kuzusu canım. Anneleri de sanırsın melek. Benimki asla annesinin bir hata yapabileceğini kabul etmez, annesi yaptığı herşeyi iyi niyetle yapar. Yahu hepimiz insanız, herkesin kusurları var. Ben mesela babam bir konuda hatalıysa onun hatalı olduğunu görüp söyleyebilirim, hatta eşim baban şu konuda hatalı dese de öyleyse evet öyle derim ama eşim annesinin hatalarını asla göremez çünkü ona çok farklı bir gözle bakıyor ben birşey söylesem de hemen benimle kavgaya tutuşur. İnşallah tayinimiz uzak bir yere çıkar da fazla görüşmeyiz. Bu gidişle korkuyorum onlar da sırf oğulcuklarından ayrı kalmamak için bizim tayinimizin çıktığı yere taşınırlar. Anam ben de ne kadar dolmuşum yaz yaz bitiremiyorum. Kusura bakma.
Olurmu öyle şey, insan böyle zamanlarda içini dökmek istiyor. Sen bizi sıktığını düşünme sakın. Zamanla hafifler, sinirin geçer. Şimdi daha olaylar taze.
Burada hepimizin ailesiye yakınlarıyla problemleri oldu, hepimiz paylaştık biribirimizle akıl verdik destek olduk. Okadar da biribirimize faydamız olsun. Ne güzel içimizi döküyoruz işte. Ön yargısız bir arkadaşlık, dostluk ne güzel.
Sağol canım. İnan buraya yazdıkça rahatlıyorum yoksa kimseye de bir laf edemiyorum hep içime ata ata birgün patlayacağım. Bazen acaba yazdıklarımla sizi sıkıyor muyum diye düşünüyorum, zaten herkesin bir sürü derdi var benim yaşadığım sıkıntıları hatta belki de daha fazlalarını siz de yaşıyorsunuz. Oh be sıkılmadığınıza sevindim artık gazı aldım ya destan yazarım :)
Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı neyse olsun. Ama tabi inşallah bebisin bekletmeden gelsin. Aşılamayla ikiz olma ihtimali çok yüksek.
Biraz önce kayınvalidem aradı hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor. Gaf yaptığını anlamadı ben kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum diyeceğim ama eşim açık açık benim onun lafına üzüldüğümü söylemiş bu ne yüzsüzlük anlamadım. Acaba hususi beni üzmek için mi böyle sözler ediyor diye düşünmeye başladım. Düşünmüyor ki ölen sadece benim oğlum değil aynı zamanda onun oğlunun da oğlu. Bir süre kayınvalidemlerle görüşmesem iyi olacak yoksa her dediği batacak bana. Bizim eşler de tam ana kuzusu canım. Anneleri de sanırsın melek. Benimki asla annesinin bir hata yapabileceğini kabul etmez, annesi yaptığı herşeyi iyi niyetle yapar. Yahu hepimiz insanız, herkesin kusurları var. Ben mesela babam bir konuda hatalıysa onun hatalı olduğunu görüp söyleyebilirim, hatta eşim baban şu konuda hatalı dese de öyleyse evet öyle derim ama eşim annesinin hatalarını asla göremez çünkü ona çok farklı bir gözle bakıyor ben birşey söylesem de hemen benimle kavgaya tutuşur. İnşallah tayinimiz uzak bir yere çıkar da fazla görüşmeyiz. Bu gidişle korkuyorum onlar da sırf oğulcuklarından ayrı kalmamak için bizim tayinimizin çıktığı yere taşınırlar. Anam ben de ne kadar dolmuşum yaz yaz bitiremiyorum. Kusura bakma.
Canım sana çalışmalarında başarılar. İnşallah bu ay tutacak, sen de hep böyle düşün. Dualarım seninle canım.
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana
Yok canım ben gaza gelince sonu hüsran oluyor. Pazartesiye kadar tutacağım kendimi zaten evde test de kalmadı. Ama gelincik hamile ya umutlandım açıkcası. Hamilelik haberi tek gelmez tezimi biliyorsunuz. İnşallah ben değilsem bile Gelincikten sonra Limburg var o hamiledir. Kuzuşum maden temizlik yaptırıyorsun sen niye rahat durmuyorsun, sen ayaklatını uzat uzan be canım, yaramazlık yapmaklava:
inşallah canım bu safer hüsran olmayacak sen de kal limburgda kalsın hamilelerimiz de umudumuzda artsın kız ben duramıyom bi işin ucundan illa tutcam kadınında işine geliyo tabi şimdi görümcem geldi onla birlikte yapıyolar bende oturuyom
9 haftalık oldu zaman gerçekten çok ççabuk geçiyo daha dün gibi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?