BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|32|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|24|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|13||20.12.2010
|Denizim16|11||02.01.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011
|Hadibakem|9||18.01.2011
|Sinannuray|9||18.01.2011
|Özlenen2010|7||30.01.2011
|Gelincik37_34|5||11.02.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Premete|06.05.2010
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]
Yeni hamilemizin şerefine listemizi güncelleyelim.
kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
ınşallah herşey yolunda gider.
Meraba canım arkadaşlarım...Nasılsınız?Umarım herkes iyidir...Bebiş bütün vaktimi alıyor , o yüzden çok sık giremiyorum ama inanın hep aklımdasınız...
Hamile listesine bakmak istedim...Maşallah ne kadar çoğalmış hamilelerimiz , hepsini tebrik ediyorum , sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum , darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah...
Bebeğim ve ben iyiyiz , bebeğim biraz daha büyüdükten sonra daha sık gireceğim , sizleri özlüyorum...
selam kızlar hayırlı cumalar
iki gündür giremedim geçmişi okudum premete ve aabeyazmelek beni merak etmişsiniz.
Kayınvalide meselesi benim için de sıkıcı. Benim biliyorsunuz tekrar gebe kalmama gibi bir kararım var hastane yatağında vermiş olduğum ve vazgeçmeyeceğim bir karar bu. Sizlerle paylaşmıştım. DÜn kayınvalidemle ikimiz olduğumuz bir sırada kendisi bana tekrar çocuk yapmayacak mısın? dedi. Siz de oradaydınız duydunuz ben yatakta yemin ettim daha da dönmeyeceğim dedim. Üç çocuğumu mezara koydım dedim. Bana verdiği cevap: Onlara çocuk denmez bebek bile değil onlara cenin denir dedi. Yani o kadar değersizleştirdi yavrularımı kendince. Oysa onlar benim herşeyimdi. Hiçbirşey demedim. Ama ne kadar üzüldüğümü siz anlarsınız.
Üstüne bir de en samimi arkadaşım bize geldi. Sohbet sırasında gebelikten laf açıldı. Kendisi bekar ve ablasını sezeryanda kaybetmiş 20 yıl önce. Bebek yaşamış. Bana bak böyle olsa daha kötüydü gibi bir şey söyledi. Ben de hayır keşke ben gitseydim ama üç yavrumdan en azından biri yaşayabilseydi, bunu çeken bilir senin anlamana imkan yok dedim. O ana dönsek ablana sorsak bir can alınacak kendi canını mı verirsin yavrunun canını mı desek emin ol kendi canını yavrusu için seve seve fea ederdi ablan huzur içinde gitti bebeği yaşadığı için dedim. Ama o anlamadı meseleye kendi açılarından bakıyorlar çok ağlamışlar çok üzülmüşler senlerdir. Ben de ablan yaşasaydı bebeği ölseydi o her gün ağlayacaktı dedim. Ama neticede şunu anladım ki melek annesi olmayan biri melek annesini anlayamazzz.
kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
ınşallah herşey yolunda gider.
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana
ben dün doktora gittim bidaha 1 ay sonra çağırdı ense kalınlığı için herşey normal tehlike kalmamış progestanıda kesti
üff bende yorgunluktan mı salaklaştım biraz:)) buna bişey olmayacak allahın izniyle kucağıma alıcam kokusunu içime çekeceğim hep onun hemde meleğimin yerine ikisinide bi bebekte tadacağım allahım ne olur
İnşallah herşey yolunda gider.
çoooook sevindim ikinize birbirinize iyi bakın hep mutlu olun canımMeraba canım arkadaşlarım...Nasılsınız?Umarım herkes iyidir...Bebiş bütün vaktimi alıyor , o yüzden çok sık giremiyorum ama inanın hep aklımdasınız...
Hamile listesine bakmak istedim...Maşallah ne kadar çoğalmış hamilelerimiz , hepsini tebrik ediyorum , sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum , darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah...
Bebeğim ve ben iyiyiz , bebeğim biraz daha büyüdükten sonra daha sık gireceğim , sizleri özlüyorum...
canım arkadaşlarım sağolun Allah razı olsun hepinizden pazartesi kısmet olursa daha kesinleşecek dua edin benim için sizlerde hep dualarımdasınız premete senin ve diğer arkadaşların ara vermeden gelmesi için ayağımı sürüyorum adımı listede görmek hem mutlu etti hemde korktum biraz inşallah sağlıklı ve sorunsuz geçerde doğum yapanlar listesinde de adım yer alır Allahım isteyen herkese önce benim güzel ve yorgun arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli nasip etsin hamiş olanlarda sağlıcakla kavuşalım inşallah meleklerimizin kardeşlerine opuyorumnanaktan
9 haftalık oldu zaman gerçekten çok ççabuk geçiyo daha dün gibi herşey
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana
Benim kayın validem 1 düşük yaşamış iki çocuğunu doğumdan iki gün sonra kaybetmiş. 2. gün çocuk hastanede yatmış yavrusunu görmeye girmemiş. Tamam çocuğumu kaybettim diye hep anlatır, belki üzülüyordur ama ben doğum yaptım Erdem doğumda öldü. Yanımda yatan bir hamile ve annesi var kayın validem kadınla gülüşüyordu. O an sezeryanlı halimle kalkıp parçalayı vecektim onu. Ben kendimi nasil öldürürüm nasıl yaşamam diye çözüm ararken o gülüyordu. Ölen torunu için hiç yas tutmadı. Egemen hastanede doğumda 3-4 gün sonra kayınvalide deyiz, ben ağlıyorum. Bana neden ağlıyorsdun neyin var diyor, anlayamıyor niçin ağlayacağımı. Konuyu değiştirmek içinde 2 gün önce okul arkadaşları gelmiş gün yapmaya beni teselli etmeyen çalışan kocama gününe gelen arkadaşlarını, onlara hangi pastayı yaptığını anlatıyor.
Melek anneleri ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları. Umarım Peremeten iyi haberler alacağız, sabırsızlıkla Pazartesiyi bekliyorum Hepinizi öptüm.
Egemenin 1,5 ay yaşadı ölümünden sonra mevlüt yaptım, kayınvalide misafir gibi geldi misafirlerle gitti akşam kalın annelmelr olacak birlikte yemek yeriz dedim kayınpeder yorgunum demiş gelmediler. O gün çok kızdım laf söyledim kayın valideye. Bana küstüler. Beni bir daha aramadılar, nasılsın diye sormadılar. Kaynımın düğünüde bile barışmak için çaba harcamadılar. Anlattım size. Ne zamanki yeni geline gelinertesi yapmaya karar verdiler, ben gitmeyeceğimi eşimle haber gönderdim. O zaman 4,5 ay sonra telefola arayıp çağırdılar, gel olurmu sen bizim kzımız sayılırsın felan. Elegüne laf olmasın diye. Gelinertesi bitti 2 ay oldu gene ne arayan var ne soran. Ama tabi ben de aramıyorum. Aranmakta istemiyorum, o kadar çok soğudum ki anlatamam. Benim için artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Eskiden iyi olmak için çaba harcıyordum ama bitti uğraşmam çağırmazlarsa gitmem evime de çalırmam. Gelmesinler. Bazen ilişkiler fedekarlık ister.
Kendi kardeşinin hanımı için torunum öldü bir başı sağolsun demedi diye kırgınmış, ya o kadın el senin için.Senin oğlunun hanımı oğlunu kaybettikten sonra nasılsın diye sormamış insansın ben sana ne yapayım. ışte bende bu ilişkiyi beynimde bitirdim, hiç bir beklentim yok. O yüzden beni üzmeleri de artık imkansız. Sağdece yaptıkları aklıma gelince kızıyorum. Offf çok yazmışım gene.
Tabi ben mükemel değilim kendimi de öyle görmüyorum. ınsan kendi annesiyle bile problem yaşıyor ama zor günlerimde bilinçli olarak beni üzdüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?