Canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum.Kötünün kötüsü var.Benim kayınvaldemde aynı senin ki gibi. Birde buna iki görümce ve iki elti eklenince sen düşün artık halimi. Kayınvaldemin 3 bebeğini kaybetmiş, iki eltimde ilk bebeklerini düşük yapmışlar, görümcemin iki çocuğunun ikiside premetüre doğmuş ve hala beni anlamıyorlar.Hastaneye beni ziyarete geldiklerinde işyerinden arkadaşlarımda gelmişti görümcem kalkıp onların yanında buda çürük çıktı dedi. Eltim ben bebeklerimi kaybetme eşiğindeyken kendi oğlunu getirmiş bana nispet yapar gibi kayınvaldemle birlikte başıımda çocuk salladı.Bebeklerimden birini olsun kurtarmak için beni bir gece hastanede tuttular Ertesi gün Bebeklerim alındığında görümcem eşime haber vermek için yanımda telefon açmış, eşim haberi duyunca ağlamış. Ona söylediği ne ağlıyorsun oğlum sen salakmısın oldu.Sanki ben babamın evinden getirdim o çocukları. Hastaneden çıkınca eşime ilk sordukları şey hastane masrafı ne kadar çıktı. Geçen ameliyatımda da onlara haber vermedim yaptıklarından dolayı ama eşim yine dayanamayıp aramış söylemiş. Eltilerim ağız ucuyla bir geçmiş olsun dediler. Yine görümcemin ilk sorduğu kaça mal oldu ameliyatın. O zaman sinirlerim iyice bozuldu. Sanki onlar ödüyorlar. Eşşek gibi çalışıyorum herşeye yetişiyorum. Kalkıp bana sanki oğullarının bütün parasını çarçur ediyormuşum gibi davranıyorlar deli oluyorum.Nefret ettiriyorlar kendilerinden zorla. bu kadar şeyden sonra eşim hala onları savunuyor ya çatlıyorum sinirimden. Ben de kimseyi aramıyorum artık. Onlarda beni pek önemsemiyorlar zaten. Kandi acımı kendim yaşıyorum işte. Bunları kafama taka taka 5 tane miyomla girdiğim ameliyattan 12 tane çıkardılar işte. Sağlığımda onlar yüzünden bozuldu. Ama bunlardan hiçbirinin haberi yok işte. Onlar yine kendi umursamaz hallerinde.
Canım böyle biz taktıkça onlar mutlu oluyor olan yine bize oluyor psikolojimiz bozuluyor, sağlığımız bozuluyor hep.
kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
İnşallah herşey yolunda gider.
Özlemim,Premete Sağolun kızlar. Size bunları sadece kötünün kötüsü var olduğunu bilin diye anlattım. Allah herşeyi gören ve işiten ben bunları Alllaha havale ettim. Kadınların kadınlara yaptığını hiçbir erkek yapamaz. Bu kadar insafsız olamaz. Burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz teselli, veriyoruz. İyi ki buraya üye olmuş sizlerle tanışmışım. Allah sizlerden razı olsun. Derdimi bir anneme birde sizlere anlatabiliyorum.Bundan sonra artık bende kendimi üzmeyecem. Sizlerde üzmeyin böyle cahil kayınnvalde, görümce vs.ler için. Hayırlı günler size görüşmek üzere..
benim kayınvalidem yok ama hep eksikliğini hissettim kimi gördüysem onu tanıyan onun ne kadar iyi olduğundan çocuklarının hiç birinin ona benzemediğinden bahsediyo yaşasaydı sen böylemi oludun seni hiç ezdirirmiydi diyolar bende tanımayı çok isterdim eminim herkez iyi dediğine göre iyidir bazen eşim içinde üzülüyorum annesini çok özlüyo herkez böyle yazınca düşündüm acaba benim kayınvalidem de böyle yaparmıydı kırarmıydı beni eşimin babası çok ağladı torununa deden ölcekti sen mi öldün dedi çok üzüldü biraz ağlayınca hemen teselli eder yanına getirmek ister kendi kızı ölmüş bebekten ondan bahseder iki oğlu ölmüş askerlik çağında hep anlatır hep teselli etmeye çalışır imtahanımızı hatırlatır sabretmemizi söyler düşünüyorumda iki de bir laf soksaydı canımı yaksaydı nasıl dayanırdım gerçi kızı yetiyo ama genede onun destek olmasıda iyi bişey
canım benim herkes aynı olacak diye bişey yok...benim eşimin anne ve babası ben ne kadar üzüldüysem onlarda okadar üzüldüler...hala torun diye evde nazlatıyolarmış ve kayınpederim hala hergün ağlıyomuş.şu an hamileyim kayınvalidemde benle gün gün hamileliğimi sayıyo inanki.allahtan iyiler yoksa bide bu yüzden stres çekmek istemezdim zaten kafayı yemişim.
arkadaşlar bugün benden hafif kan geldi adet mi oluyorum acaba sanırım yanıldım hamiş değilim kısmet artık ama devamlı gelmiyo kahvemsi bişi bekleyelim sizede söledim yarım kaldı şimdi Allah hayırlısını nasip etsin bilmiyorumkismile
arkadaşlar bugün benden hafif kan geldi adet mi oluyorum acaba sanırım yanıldım hamiş değilim kısmet artık ama devamlı gelmiyo kahvemsi bişi bekleyelim sizede söledim yarım kaldı şimdi Allah hayırlısını nasip etsin bilmiyorumkismile
merhabalar ben geldim ,2 3 gündür ağrım var ve jelin rengi kahverengi şekilnde geri geliyor( içim hiç rahat değil elim kolum bağlı dua ederek bekliyorum.bugünkü randevum yarına ertelendi doktorumun acil müdahalesi varmış sekreteri yarın gel dedi ,yarın 12 de gidecem inş.
merhabalar ben geldim ,2 3 gündür ağrım var ve jelin rengi kahverengi şekilnde geri geliyor( içim hiç rahat değil elim kolum bağlı dua ederek bekliyorum.bugünkü randevum yarına ertelendi doktorumun acil müdahalesi varmış sekreteri yarın gel dedi ,yarın 12 de gidecem inş.
ben yokken epeyyyyyy kayınvalidelerin kulakları çınlatılmış ben kayınvalide açısından çoooook şanslıyım doğumdan 3 gün sonra kayınpederimle geldiler yaklaşık 2 ay kaldılar ben ağladıkça canım yine olacak üzme kendini sen elinden geleni yaptın diyerek beni avutmaya çalıştı kendisi ilk çocuğunu doğurduktan 4 saat sonra kaybetmiş sonra 5 tane çocuğu olmuş tekrar etmez inşallah dedi çay yaptı yemek hazırladı hiçbir şeye el sürmedim çok rahat ettim onlar varken bunalıma girmekten kurtuldum desem yeri var ama sizlerin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm duygusuz mu bu insanlar bir türlü akıl erdiremedim
size daha önce tayin isteyebileceğimizden bahsetmiştim çanakkale ve iskenderunu istedik çanakkale benim isk eşimin memleketi burada da ev almıştık evimi seviyordum arkadaş çevremiz de var ama neyse işte çok istekli olmamama rağmen yazdık salı günü belli olacak benim için dua edin hayırlısı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?