Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ayyy inanki okudukça kafayı yicem ya bunlar nasıl insanlar anlamıyorum...sizin acınız yetmiyo kendinize sanki bide böyle şeylerle uğraşıyosunuz allahım sabırlık versin size ne diyeyim ya...hep diyorumya yaşayan anlar birtek acımızı demekki öyle değilmiş anlamıyolar senin yaşadıklarını.onlar bukadar duyarsızsa üzmemeye çalış kendini aslında buda mümkün olmuyoda nebilim işte üzülmeyin istiyorum...

Canlarım Allah size bol bol sabır versin. Yazdıklarınız okuyunca gidip kayınvalidemin boynuna sarılasım geldi en azından o beni daha insaflı hırpalamış. Yaşadıklarımız, çektiklerimiz yetmezmiş gibi bir de bunlarla uğraşıyoruz.Allah herşeyi görüyor, alemde hiçbirşey karşılıksız kalmaz.

kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
İnşallah herşey yolunda gider.

çok sevindim canım rabbim gönlüne göre şöle mini mini bi bebiş nasip etsin

Özlemim,Premete Sağolun kızlar. Size bunları sadece kötünün kötüsü var olduğunu bilin diye anlattım. Allah herşeyi gören ve işiten ben bunları Alllaha havale ettim. Kadınların kadınlara yaptığını hiçbir erkek yapamaz. Bu kadar insafsız olamaz. Burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz teselli, veriyoruz. ıyi ki buraya üye olmuş sizlerle tanışmışım. Allah sizlerden razı olsun. Derdimi bir anneme birde sizlere anlatabiliyorum.Bundan sonra artık bende kendimi üzmeyecem. Sizlerde üzmeyin böyle cahil kayınnvalde, görümce vs.ler için. Hayırlı günler size görüşmek üzere..

Allahım sabır versin canım
hayırlısıyla bizlerde anne olacagız
kayınvalide olacagız
bu kadınlar gibi olmayacagız inş.

benim kayınvalidem yok ama hep eksikliğini hissettim kimi gördüysem onu tanıyan onun ne kadar iyi olduğundan çocuklarının hiç birinin ona benzemediğinden bahsediyo yaşasaydı sen böylemi oludun seni hiç ezdirirmiydi diyolar bende tanımayı çok isterdim eminim herkez iyi dediğine göre iyidir bazen eşim içinde üzülüyorum annesini çok özlüyo herkez böyle yazınca düşündüm acaba benim kayınvalidem de böyle yaparmıydı kırarmıydı beni eşimin babası çok ağladı torununa deden ölcekti sen mi öldün dedi çok üzüldü biraz ağlayınca hemen teselli eder yanına getirmek ister kendi kızı ölmüş bebekten ondan bahseder iki oğlu ölmüş askerlik çağında hep anlatır hep teselli etmeye çalışır imtahanımızı hatırlatır sabretmemizi söyler düşünüyorumda iki de bir laf soksaydı canımı yaksaydı nasıl dayanırdım gerçi kızı yetiyo ama genede onun destek olmasıda iyi bişey

canım benim herkes aynı olacak diye bişey yok...benim eşimin anne ve babası ben ne kadar üzüldüysem onlarda okadar üzüldüler...hala torun diye evde nazlatıyolarmış ve kayınpederim hala hergün ağlıyomuş.şu an hamileyim kayınvalidemde benle gün gün hamileliğimi sayıyo inanki.allahtan iyiler yoksa bide bu yüzden stres çekmek istemezdim zaten kafayı yemişim.

sen şanslıymışsın canım evet herkez bir olmuyo düşünüyorumda acaba nasıl bu kadar kaddar zalim olabiliyolar insan bi yabancının canının yandığını görse üzülüp onla ağlıyo ama bunlar bilerek bizim canımızı yakıyo acımızı her fırsatta arttırmanın yoluna bakıyolar allah ıslah etsin hepsini

arkadaşlar bugün benden hafif kan geldi adet mi oluyorum acaba sanırım yanıldım hamiş değilim kısmet artık ama devamlı gelmiyo kahvemsi bişi bekleyelim sizede söledim yarım kaldı şimdi Allah hayırlısını nasip etsin bilmiyorumkismile

canım bendede oldu bikaçgün vurdu geçti hemen umutsuzluğa kapılma pzts kan testini yaptır bence.yerleşme kanamasıdır o.

Son düzenleme:
merhabalar ben geldim ,2 3 gündür ağrım var ve jelin rengi kahverengi şekilnde geri geliyor ( içim hiç rahat değil elim kolum bağlı dua ederek bekliyorum.bugünkü randevum yarına ertelendi doktorumun acil müdahalesi varmış sekreteri yarın gel dedi ,yarın 12 de gidecem inş.

ben yokken epeyyyyyy kayınvalidelerin kulakları çınlatılmış ben kayınvalide açısından çoooook şanslıyım doğumdan 3 gün sonra kayınpederimle geldiler yaklaşık 2 ay kaldılar ben ağladıkça canım yine olacak üzme kendini sen elinden geleni yaptın diyerek beni avutmaya çalıştı kendisi ilk çocuğunu doğurduktan 4 saat sonra kaybetmiş sonra 5 tane çocuğu olmuş tekrar etmez inşallah dedi çay yaptı yemek hazırladı hiçbir şeye el sürmedim çok rahat ettim onlar varken bunalıma girmekten kurtuldum desem yeri var ama sizlerin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm duygusuz mu bu insanlar bir türlü akıl erdiremedim

size daha önce tayin isteyebileceğimizden bahsetmiştim çanakkale ve iskenderunu istedik çanakkale benim isk eşimin memleketi burada da ev almıştık evimi seviyordum arkadaş çevremiz de var ama neyse işte çok istekli olmamama rağmen yazdık salı günü belli olacak benim için dua edin hayırlısı olsun :Saruboceq:

canım bende arkadaşlara katılıyorum
yerleşme kanıdır
sen dikkat et kendine

canım benimde o haftalarda çok ağrım vardı bak şimdi çok iyiyim bişey olmaz korkma içini ferah tut yarın güzel haberler getir bize

Canım bu aralar kendini mevlit telaşıyla çok yordun şu an iyi dinlenmem gereken bir dönemdesin bence ondan olmuştur. Sinannuray'ın da öyle olmuştu hatta ben adet oldum demişti ama hamileymiş. Sürekli gittiğin bir doktorun varsa ara istersen önlem amaçlı progestan başla ve sakın yarın kendini çok yorma. Aklına kötü birşey getirme hamilesin sen hadi sen yanıldın test de mi yanılacak.

Pimpirik arkadaşım benim kendini rahatlat biraz.Jelin birazının geri gelmesi normal birşey yani sonuçya yerçekimi diye birşey var. Yarın bebişini görünce rahatlarsın. Hayırlısıyla git, hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah.

Canım ne kadar şanslıymışsın Allah muhabbetinizi bozmasın. İskenderun da Çanakkale de güzel yerler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, yeni yuvanız size huzur, mutluluk ve bebiş getirir.

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. ınşallah hayırlısı olur bizim için.
Gelincik panik yapma. Sen doktora gitmiş miydin canım? Doktorunu ara. Progesteron takviyed mi gerekiyor acaba? Olmazsa yarın acilen git.

özlenen sen kan sulandırıcı aldığın için de kahverengi geliyor olabilir mi? Eğer rahimden gelseydi kırmızı olurdu korkmaaa.

hadibakem benim de gebeliklerim çookk bulantılı geçti. Azalır canım 12. haftadan sonra inşallah. Kraker iyi geliyor. Süzme yoğurt yemeye çalış o da azlatıyor. Boş mideye fazla su içmemeye çalış.

canım stres yapmamaya çalış yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…