canım şimdilik sadece mutfak temizlendi ama o bile yetti mis gibi oldu inşallah canım gönlüne göre bi ev bulup taşınırsın o daha güzel toptan temizlik
kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
İnşallah herşey yolunda gider.
Meraba canım arkadaşlarım...Nasılsınız?Umarım herkes iyidir...Bebiş bütün vaktimi alıyor , o yüzden çok sık giremiyorum ama inanın hep aklımdasınız...
Hamile listesine bakmak istedim...Maşallah ne kadar çoğalmış hamilelerimiz , hepsini tebrik ediyorum , sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum , darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah...
Bebeğim ve ben iyiyiz , bebeğim biraz daha büyüdükten sonra daha sık gireceğim , sizleri özlüyorum...
arkadaşlar bugün benden hafif kan geldi adet mi oluyorum acaba sanırım yanıldım hamiş değilim kısmet artık ama devamlı gelmiyo kahvemsi bişi bekleyelim sizede söledim yarım kaldı şimdi Allah hayırlısını nasip etsin bilmiyorumkismile
Bugün adetimin 37. günü. 2 saattir gebelik testi almak için açık eczane aradım bulamadım, en sonunda bizim sokaktaki markette testi buldum ve yaptım ikici çizgi çok silik bir şekilde çıktı. Sanırım hamileyim. İnanamıyorum ya test yanlışsa diyorum, kendimi tutamıyorum katıla katıla ağlıyorum, elim ayağım titriyor. Umudu bile yetti. Allah'a çok yalvardım negatif testleri gördükçe Allah'ım sen yoktan var edensin benim bebeğimi de yoksa var et, benim yaşamaya gücüm kalmadı, oğlumun ölüm yıldönümünde bana tutunacak bir dal ver dedim. Allah dualarımı duydu sanırım. Allah'ım inşallah test hatalı değildir, inşallah gerçekten hamileyimdir. Pazartesi kan testi yaptıracağım, pazartesi gelmez artık.
Bugün adetimin 37. günü. 2 saattir gebelik testi almak için açık eczane aradım bulamadım, en sonunda bizim sokaktaki markette testi buldum ve yaptım ikici çizgi çok silik bir şekilde çıktı. Sanırım hamileyim. İnanamıyorum ya test yanlışsa diyorum, kendimi tutamıyorum katıla katıla ağlıyorum, elim ayağım titriyor. Umudu bile yetti. Allah'a çok yalvardım negatif testleri gördükçe Allah'ım sen yoktan var edensin benim bebeğimi de yoksa var et, benim yaşamaya gücüm kalmadı, oğlumun ölüm yıldönümünde bana tutunacak bir dal ver dedim. Allah dualarımı duydu sanırım. Allah'ım inşallah test hatalı değildir, inşallah gerçekten hamileyimdir. Pazartesi kan testi yaptıracağım, pazartesi gelmez artık.
özlemimsin 13. hafta bitecek nerdeyse. Bir iki hafta sonra kıpırtılarını da hissetmeye başlarsın inşallah. İkinci gebelikte hareketler daha erken hissediliyor.
PREMETE CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM YAHEMEN GİDİP BAŞKA YERDE YAPTIRSANA TESTİ PAZARTESİYİ BEKLEMEKTENSE İÇİN DAHA RAHAT EDER...
BENCE HAMİLESİN CANIM ALLAH DUALARINI KABUL ETMİŞTİR AYY BANADA HEYECAN BASTI ŞİMDİ BENDE BUAY İNŞALLAH HAMİLEYİM DERİM delikafadulden
:teytey::teytey::teytey:
canım..çok sevindim...senin takipçinim..stres dolu bir ay oldu..ama sonu güzel inşallah...hep dikkat ediyorum..gecenin en karanlık anı sabah olmadan biraz önceki anmışya...hamile haberinden önceki zamanda hep sıkıntılı geçiyor..herkesin öle oldu...inşallah güzel günler seni bekliyor....................Allah yavrunu sana seni yavruna kavuştursun.......ömürlük olsun....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyy çok sevindim canım ya okadar duygusallaştımki hiçbişeye dayanamıyorum ama bunlar mutluluktan.hamişsindir canım hem geçenkinde 37. gün adet olmuştun.benimde hep silik çıkar testlerde ama pozitif olur sonuç.allahım pts gelsin ve yaptır tahlilini canım.allahım herkesi güldürsün mutlu etsin bizim gibi...herkese versin bebişleri el açıp canı gönülden isteyen herkese nasip etsin allahım.kimsenin boynu bükük kalmasın allahım.ayyy çok mutlu oldum gerçekten canım.allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah...
ne gelmesi ya gelmez allahım sana şükürler olsun inanki bende ağlıyorum senin adına çok mutlu oldum rabbim güldürecek bizi inşallah benimkide çok silik çıkmıştı ilk baştya hatalı değildir iki hamileliğimde de aynısını yaşadım hamile olmayınca aradan saatlerde geçse çıkmıyo ikinci çizgi haziran umudumuzu arttrdı rabbim hamilelerimizi çoğalt umutlarımızı arttır çok tuhaf oldum ya moralim bozuktu bu çok güzel bi haber iyi geldi
ben geldim ,,çok şükür kalp atışlarını duyduk, ama kalbime inecekti, önce karnımdan baktı duyamadı(bebek görünüyodu ama ses olarak alamadı idrarına git vajinal bakacam dedi, wc ye gidip gelene kadar herşey film şeridi gibi geçti gözümün önünden,neysekiduyduk çok şükür..jeli bıraktırdı 10 günlük iğne verdi ,10 gün sonra yeniden çağırdı herşey yolunda desede içime kurt düştü kabız olma sakın dedi şurup ve hap verdi,ha birde ultrasonda 2 gün küçük görünüyor..Allahıma emanet Allah korusun. elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış ,,Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş...
PRETMETE canımmm çok sevindim Allah dualarını kabul etmiş bak en sıkıldığın dönemde bebiş göndermiş inşallah pazartesi durum tam olarak belli olur için rahat eder ama sen yine de her ihtimale karşı çevrendekilere hemen söyleme
Sağol canım. İnşallah en kısa zamanda senin hamilelik haberini de alırız. Eşim ve sizden başka kimseye söylemedim zaten hatta uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyorum. Zaten şu an çok şakınım. En son geçen salı test yapmıştım o da negatif çıkmıştı o yüzden size söylememiştim ama içimden bir ses hep hamilesin diyordu. Allah devamını getirsin, yarı yolda bırakmasın inşallah.
tebrık ederım canım ısallah gusel gusel buyutursun
Sağol canım. İnşallah en kısa zamanda senin hamilelik haberini de alırız. Eşim ve sizden başka kimseye söylemedim zaten hatta uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyorum. Zaten şu an çok şaşkınım. En son geçen salı test yapmıştım o da negatif çıkmıştı o yüzden size söylememiştim ama içimden bir ses hep hamilesin diyordu. Allah devamını getirsin, yarı yolda bırakmasın inşallah.
ben geldim ,,çok şükür kalp atışlarını duyduk, ama kalbime inecekti, önce karnımdan baktı duyamadı(bebek görünüyodu ama ses olarak alamadı idrarına git vajinal bakacam dedi, wc ye gidip gelene kadar herşey film şeridi gibi geçti gözümün önünden,neysekiduyduk çok şükür..jeli bıraktırdı 10 günlük iğne verdi ,10 gün sonra yeniden çağırdı herşey yolunda desede içime kurt düştü kabız olma sakın dedi şurup ve hap verdi,ha birde ultrasonda 2 gün küçük görünüyor..Allahıma emanet Allah korusun. elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış ,,Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?