Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlemimsin 13. hafta bitecek nerdeyse. Bir iki hafta sonra kıpırtılarını da hissetmeye başlarsın inşallah. ıkinci gebelikte hareketler daha erken hissediliyor.

Bugün adetimin 37. günü. 2 saattir gebelik testi almak için açık eczane aradım bulamadım, en sonunda bizim sokaktaki markette testi buldum ve yaptım ikici çizgi çok silik bir şekilde çıktı. Sanırım hamileyim. ınanamıyorum ya test yanlışsa diyorum, kendimi tutamıyorum katıla katıla ağlıyorum, elim ayağım titriyor. Umudu bile yetti. Allah'a çok yalvardım negatif testleri gördükçe Allah'ım sen yoktan var edensin benim bebeğimi de yoksa var et, benim yaşamaya gücüm kalmadı, oğlumun ölüm yıldönümünde bana tutunacak bir dal ver dedim. Allah dualarımı duydu sanırım. Allah'ım inşallah test hatalı değildir, inşallah gerçekten hamileyimdir. Pazartesi kan testi yaptıracağım, pazartesi gelmez artık.

canım şimdilik sadece mutfak temizlendi ama o bile yetti mis gibi oldu inşallah canım gönlüne göre bi ev bulup taşınırsın o daha güzel toptan temizlik

İNŞALLAH CANIM AMA BURASI DEPREMDEN HASAR GÖREN EVLER VAR ONLAR HARİÇ EV BULMAK ZOR OLUYOR HAYIRLISI ARTIK..

kızlar bu arada size yazmıştım kuruma başvurduğumuzu haber geldi evimizi kontrole geleceklermiş. Nasıl heyecanlandım nasıl umut oldu benim için.
İnşallah herşey yolunda gider.

AYYYY CANIM NE GÜZEL HABER BU ÇOK SEVİNDİM KORKMA HERŞEY GÜZEL OLACAK...

MAŞALLAH KIZIMIZA BÜYÜYORDA SENİNDE İYİ OLMANA SEVİNDİM GÜZELİM ALLAH EMANET OLUN ...

TATLIM İHMEL ETME HEMEN DOKTORA GİT TLF ARA DOKTORU DURUMUNU ANLAT YERLEŞME OLMASI YÜKSEK BENCEDE..

PREMETE CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM YAHEMEN GİDİP BAŞKA YERDE YAPTIRSANA TESTİ PAZARTESİYİ BEKLEMEKTENSE İÇİN DAHA RAHAT EDER...
BENCE HAMİLESİN CANIM ALLAH DUALARINI KABUL ETMİŞTİR AYY BANADA HEYECAN BASTI ŞİMDİ BENDE BUAY İNŞALLAH HAMİLEYİM DERİM delikafadulden

Özlenencım naptın haber vermedın bıze ...
Ayyy genel olarak hepımız kaynanalardan Çekıyoruz desenız ya napalım ŞÜkÜr halımıze dıyecegız artık...

:teytey::teytey::teytey:
canım..çok sevindim...senin takipçinim..stres dolu bir ay oldu..ama sonu güzel inşallah...hep dikkat ediyorum..gecenin en karanlık anı sabah olmadan biraz önceki anmışya...hamile haberinden önceki zamanda hep sıkıntılı geçiyor..herkesin öle oldu...inşallah güzel günler seni bekliyor....................Allah yavrunu sana seni yavruna kavuştursun.......ömürlük olsun....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy çok sevindim canım ya okadar duygusallaştımki hiçbişeye dayanamıyorum ama bunlar mutluluktan.hamişsindir canım hem geçenkinde 37. gün adet olmuştun.benimde hep silik çıkar testlerde ama pozitif olur sonuç.allahım pts gelsin ve yaptır tahlilini canım.allahım herkesi güldürsün mutlu etsin bizim gibi...herkese versin bebişleri el açıp canı gönülden isteyen herkese nasip etsin allahım.kimsenin boynu bükük kalmasın allahım.ayyy çok mutlu oldum gerçekten canım.allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah...

ne gelmesi ya gelmez allahım sana şükürler olsun inanki bende ağlıyorum senin adına çok mutlu oldum rabbim güldürecek bizi inşallah benimkide çok silik çıkmıştı ilk baştya hatalı değildir iki hamileliğimde de aynısını yaşadım hamile olmayınca aradan saatlerde geçse çıkmıyo ikinci çizgi haziran umudumuzu arttrdı rabbim hamilelerimizi çoğalt umutlarımızı arttır çok tuhaf oldum ya moralim bozuktu bu çok güzel bi haber iyi geldi

Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda ya inşaallah korusun bebeklerimizi

Son düzenleme:
ben geldim ,,çok şükür kalp atışlarını duyduk, ama kalbime inecekti, önce karnımdan baktı duyamadı(bebek görünüyodu ama ses olarak alamadı idrarına git vajinal bakacam dedi, wc ye gidip gelene kadar herşey film şeridi gibi geçti gözümün önünden,neysekiduyduk çok şükür..jeli bıraktırdı 10 günlük iğne verdi ,10 gün sonra yeniden çağırdı herşey yolunda desede içime kurt düştü kabız olma sakın dedi şurup ve hap verdi,ha birde ultrasonda 2 gün küçük görünüyor..Allahıma emanet Allah korusun. elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış ,,Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş...

canım tebrik ederimm ..çoooookkkk sevindimmmm..:teytey: :teytey: :teytey: Allahım sağlıcakla tamamına erdirsin inş...testlerde yanılma payı olmuyor canım onlar çok hassas pazartesi kan testini yaptır için rahatlasın tabi ..ay taze anne bebişler peşpeşe geliyor sağlıcakla zamanında gelsinler inş.Rabbim tüümm dileyenlere versin inş.

PRETMETE canımmm çok sevindim Allah dualarını kabul etmiş bak en sıkıldığın dönemde bebiş göndermiş inşallah pazartesi durum tam olarak belli olur için rahat eder ama sen yine de her ihtimale karşı çevrendekilere hemen söyleme

Sağol canım benim. Sen de benim arkamdan geleceksin inşallah. Test için pazartesiyi beklemeye mecburum eşim bugün nöbetçi evde yok, kendi başıma gidebileceğim kadar yakında bir özel hastane de yok. Zaten haftasonu olduğu için açık eczane bile bulamadım hastanelerin de sadece acilleri açık kan testi yapacaklarını sanmıyorum. Yarın ilk idrarımla testi tekrarlarım belki o zaman daha koyu çıkar. Bana bir umut ışığı doğdu ya kan testi için de pazartesiyi beklerim artık.

Sağol Eyiftulcum. Gerçekten bu ay benim için çok sıkıntılı geçti, ağlamadan bir günüm geçti desem yalan olur. İnşallah hepimizin gecesine güneş doğar. Darısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun.

Sağol canım.Evet geçen ay da 37. gün adet olmuştum zaten 30 mayısta hamile kalmış olabilirim çünkü başka bir ihtimal yok. Bu durumda bir hafta geç döllenme olmuş oluyor yani yarın 4. haftayı bitirmem gereken tarih. Ben de bu ay hep üzüntüden ağlamıştım ilk defa bugün seviçten ağladım. Sizin desteğinizle güç buldum, umutlandım ben. Bana en yakınlarımdan daha yakınsınız.

Sinannurayım sen bana hep haziran güzel olacak demiştin ama ben hazirandan umudu kesmiştim bak sen haklı çıktın. Senin niye moralin bozuk yine. Benim dayağımı mı özledin. Bak bundan sonra hiiiiiiiiç moral bozmak yok tamam mı?

Gözün aydın canım. Şimdi biraz rahatlamışsındır inşallah. Benim doktorum 12. haftaya kadar hiç karından bakmamıştı vajinal herşey daha net görülüyor ve duyuluyor diye. İçini biraz ferahlat canım, bizim için herşeyden zararlısı stres. Senin için, benim için hepimiz için herşey güzel olacak. Bu sefer hikayemiz mutlu sonla bitecek.

kızlar meraba ben 15 gun once asılama oldum bu gun test gunum cesaret edemedım yaptırmaya moralım cok bozuk adet olcakmısım gıbı sancım war korkuyorum adet olmaktan ben cok yanlıs yaptım kendımı kotu sonuca hıc alıstırmadım hep pozıtıf olucak dedım ama olmuyo galıba adet olucam

Sağol canım. ınşallah en kısa zamanda senin hamilelik haberini de alırız. Eşim ve sizden başka kimseye söylemedim zaten hatta uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyorum. Zaten şu an çok şaşkınım. En son geçen salı test yapmıştım o da negatif çıkmıştı o yüzden size söylememiştim ama içimden bir ses hep hamilesin diyordu. Allah devamını getirsin, yarı yolda bırakmasın inşallah.

tebrık ederım canım ısallah gusel gusel buyutursun

tebrık ederım canım ısallah gusel gusel buyutursun

Sağol inşallah sen de hamilesindir. Benim de bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı vardı hatta şu anda hala var. Hani adet olunca karnın ağrır ya onun daha aşağıda olanı gibi bir ağrı oluyor. Bence sen ağrılara fazla takma çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı oluyor. Git testini yaptır korkunun ecele faydası yok.

canım inanki çok sevindim. Allahım hayırlısı ile sağlıkla bebişini kucağına almaya nasip etsin. darısı başımıza inşallah....

canım gözün aydın...kalp atışları alındıya önemli olan o benimde bebek 1 hafta gerideydi 1 hafta sonra gittiğim kontrolde düzelmişti bunları kafana takma...içini ferah tut içinde 1 kalp atıyo artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…