Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım nasıl sabırlısın sen bence hemen testini yaptır.ben öncden aşılama yaptırdığımda test günümden bir gün önce kanama olmuştum ve öylebir karın ve bel ağrım olmuştuki demiştimki tutmadı aşılama ama doktorum adet olsanda gel testini yaptır demişti yaptırmıştım ve pozitif çıkmıştı korkma bence miniğin seninledir...

anladım premete ayy pazartesiyi nasıl bekliyecegiz şimdiiii
özlenencim gözün aydın ne güzel duymuşsun pıt pıtları sen içini ferah tut canım rahat olmaya çalış elinden geldigince...
selencim inşallah hamilesindir
mapcım haber vermedin daha meraktayım ..
nuraycım hayırdır neden morelin bozuk tatlım senin canını ne sıkıtıysa üzmesine izin verme lütfen bebegini düşün..

aabeyazmelekcim pazartesi gelecekler inşallah buradan gelişmeleri yazarım size.
Premeteeeeeeee tebrikleeeerrrr opuyorumnanaktan
Ne kadar sevindim senin adına. Mete sana tam 1 yıl sonra kardeşini gönderdi. Bu ayı boş geçseydin çok üzülecektin sen bunun biliyorum. Hep senin bu ay gebe kalmanı istemiştim.
Ayrıca tüm arkadaşlara gebe olmak isteyenlere sesleniyorum: Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması test sonucunun pozitif olmasıdır. Yani premetecim ne yapmıyoruz? stres yapmıyoruuuuzzz.

özlenen pıt pıtlar zaten senin haftanda karından duyulması çok zor. Bir sonraki kontrolünde inşallah karından da duyulacak ve pıtpıtların vajinal de olsa karından da olsa duyulmuş olması düşük riskinin çoookkk azalması demektir. ınşallah vakitlice sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. Yalnız sen de tüm melek anneleri gibi çok tedirgin geçiriyorsuın gebeliğini. Herşey yolunda demiş doktor ilaçlarını da uyguladığına göre hiçbir problem yok şu anda. Rahatlamaya çalış canım.

Premete tebrikler canim Allah tamamina erdirsin Insaallah senin adina cok sevindim benim icin artik cocuk defteri kapandi sizlerin mutluluk haberlerini almak cok güzel...

Map senin adinada cok sevindim canim . Insaallah hic bir problem cikmazda sende bebegine kavusursun tez zamanda...

Özlenencigim herseyin yoluda olmasina cok sevindim icini ferah tut canim bu sefer bebegini kucagina alacaksin Insaallah..

Bu arada gelincik galiba adet oldum demisti acaba ne oldu??

Sağol Mapcım. Dünden beri o kadar garip duygular içindeyim ki anlatamam. Gece heyecandan hiç uyuyamadım. Bu sabah yine test yaptım dünküne göre biarzcık daha koyu ama yine de silik çıktı. Silik de olsa çıktı ya önemli olan o. Benim için mucize gibi oldu bu ay hamile kalmak. Allah'ım bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin, senin bebeğini de biran önce size kavuştursun. Seneye yaza hep beraber bebeklerimizle tatil yapacağız değil mi? Sen de herhalde bu gece heyecandan uyuyamazsın. Rahat ol canım görüşmeniz çok güzel geçecek. Sen çok iyi bir annesin.

Sağol canım. Lütfen benim için artık bebek defteri kapandı deme. Biliyorum bu ay çok sıkıntılı ve üzgünsün. Allah bana çok sıkıntılı olduğum bir anda yolladığı bebeğimi. Senin için de aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Tedaviye falan gerek kalmadan senden hamilelik haberi alacağız. Sen de içindeki umudu kaybetme.

Son düzenleme:
slam arkadaşlar mevlit bitti çok ağladım çok zordu oğlumu kaybettiğim gün kadar zordu hoca çok güzel okudu çok güzel şeyler söyledi 2 defa 7 aylık bebeğini kaybetmiş o da hem çok güzeldi hem yoğun bir acı...Sizler içinde dua ettim tüm melek anneleri için.
Bu arada iice kan gelmeye başladı yanıldım arkadaşlar adet oldum bugün iice kanamam oldu test yanılttı beni 2.çizgiyi eşim bile görmüştü kısmet bu aya değilmiş

premete canım çokk sevindim helede benim bu olumsuzluğun üzerine çokk ii geldi bana Rabbim tamamına erdirsin inşallah yavrun seninledir inşallah.

Mapcım ınŞallah bır sorun Çıkmadan atlatacaksın ve bebegıne kavuŞacaksın ınanıyorumben ..
Gelıncık ÜzÜldÜm canım nasıl yanılma oluyor Şu testlerde anlamıyorum ya hayırlısı olsun hakkında duaların ıÇınde amın dıyorum ateŞını hıÇ ÖlÇtÜnmÜ ne durumda..

canım allah kabul etsin.hamilelik üzerine adet görenler oluyo sen yinede test yaptır içinde uhde kalmasın eğer yoksada inşallah önümüzdeki aya gelsin bebişin...

kızlar dün gece rüyamda birisi bebeğini bırakıyo hemde nasıl bi güzel bebek onu ben alıyorum kız çocuğuydu kıyafetlerini falan alıyorum okadar mutlu oluyorumki rüyada kendim doğursam okadar mutlu olurdum yani allahım hayırlara çıkarsın rüyamı inşallah...

özlemimsin belki de kıza annesi olacağın rüyanda müjdelendi sana. ınşalah hayra çıkar.
Gelincik Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Bebeğin de belki vardır belki de biyokimyasal gebelik denen olayı yaşadın. Betahc yükseliyor. ıdrar ve kanda pozitif oluyor ama sonra kendi kendine düşüyor ve adet oluyor. Benim bir arkadaşım iki kez yaşadı. Sonra da sağlıklı bir gebelik geldi şimdi kızı var. Yani biyokimyasal gebelik gebe kalabiliyor olman anlamına geliyor aslında. ınşallah zamanında hayırlısı ile bebeğin gelir.
Premete yarın kan sonucunu alınca yaz canım.

canım hayırlısı sağlıklı olsun yeter ev bomboş bildiğin gibi artık şenlensin evlerimiz inşallah allahım herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin...

canlar bu şiiri internetten okudum paylaşmak istedim..
“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.
Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.
ve
Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.
Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.”
Söz verdim, ağlayamam.
ağlarsam üzülürmüsün.
söyle anne,
“Annesiz büyür mü bebekler ? “
Mavi boyalı bir odadayım.
Hafiften bir ışık .
Heryerde hastane kokusu.
Oysa burnumda senin kokun olmalı.
Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Söz verdim, ağlayamıyorum.
Peki ağlarsam üzülürmüsün?
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerini görüyorum.
ellerin yumuk yumuk.
Ellerini uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerine
Tam tutacakken kayboluyorsun.
Gözlerim açıkken görmek istiyorum seni.
Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsun.
Nisan yağmurları zamanı.
Gökyüzü sağanak sağanak.
Söz verdim gözlerime sağanak
yasak.
Ağlayamıyorum.
Kurt ,kuş
börtü böcek ,
toprak sırılsıklam .
Uyuyup kalmışım bir vakit
Burda duruyor pijaman ve patiklerin.
Çırılçıplak göndermişler seni.
Oysa Nisan yağmurları zamanı.
Nasıl üşür insan bilirim.
Anne ,
“Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini ? ”
Uyuyup kalmışım bir vakit.
yanımdasın.
Kollarımın arasında.
Mis gibi süt kokuyorsun.
bir yıldız kayıyor geceden.
Ağla diyorsun.
Ağla anne üzülmem.
Toplar göz yaşlarını bana getirir melekler.
Özlediğimde kayan bir yıldızda seyrederim yüzünü,
Senin yerine melekler uyutur beni.
Ve melekler senin ninnilerini söyler.
Ve melekler üstümü kanatlarıyla örter.
Üşümem.
Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler.

ZEYNEP DıDEM

özlemimsim ben de ağladım bu şiiri okuyup da dağolmayacak bir melek annesi yoktur zaten. Paylaşımın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…