kızlar meraba ben 15 gun once asılama oldum bu gun test gunum cesaret edemedım yaptırmaya moralım cok bozuk adet olcakmısım gıbı sancım war korkuyorum adet olmaktan ben cok yanlıs yaptım kendımı kotu sonuca hıc alıstırmadım hep pozıtıf olucak dedım ama olmuyo galıba adet olucam
canım inanki çok sevindim. Allahım hayırlısı ile sağlıkla bebişini kucağına almaya nasip etsin. darısı başımıza inşallah....
Sağol Çilekcim. Darısı sizin başınıza olsun ama en kısa zamanda olsun.
aabeyazmelekcim pazartesi gelecekler inşallah buradan gelişmeleri yazarım size.
Premeteeeeeeee tebrikleeeerrrr opuyorumnanaktan
Ne kadar sevindim senin adına. Mete sana tam 1 yıl sonra kardeşini gönderdi. Bu ayı boş geçseydin çok üzülecektin sen bunun biliyorum. Hep senin bu ay gebe kalmanı istemiştim.
Ayrıca tüm arkadaşlara gebe olmak isteyenlere sesleniyorum: Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması test sonucunun pozitif olmasıdır. Yani premetecim ne yapmıyoruz? stres yapmıyoruuuuzzz.
Premete tebrikler canim Allah tamamina erdirsin Insaallah senin adina cok sevindim benim icin artik cocuk defteri kapandi sizlerin mutluluk haberlerini almak cok güzel...
Map senin adinada cok sevindim canim . Insaallah hic bir problem cikmazda sende bebegine kavusursun tez zamanda...
Özlenencigim herseyin yoluda olmasina cok sevindim icini ferah tut canim bu sefer bebegini kucagina alacaksin Insaallah..
Bu arada gelincik galiba adet oldum demisti acaba ne oldu??
slam arkadaşlar mevlit bitti çok ağladım çok zordu oğlumu kaybettiğim gün kadar zordu hoca çok güzel okudu çok güzel şeyler söyledi 2 defa 7 aylık bebeğini kaybetmiş o da hem çok güzeldi hem yoğun bir acı...Sizler içinde dua ettim tüm melek anneleri için.
Bu arada iice kan gelmeye başladı yanıldım arkadaşlar adet oldum bugün iice kanamam oldu test yanılttı beni 2.çizgiyi eşim bile görmüştü kısmet bu aya değilmiş
premete canım çokk sevindim helede benim bu olumsuzluğun üzerine çokk ii geldi bana Rabbim tamamına erdirsin inşallah yavrun seninledir inşallah.
özlemimsin belki de kıza annesi olacağın rüyanda müjdelendi sana. İnşalah hayra çıkar.
Gelincik Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Bebeğin de belki vardır belki de biyokimyasal gebelik denen olayı yaşadın. Betahc yükseliyor. İdrar ve kanda pozitif oluyor ama sonra kendi kendine düşüyor ve adet oluyor. Benim bir arkadaşım iki kez yaşadı. Sonra da sağlıklı bir gebelik geldi şimdi kızı var. Yani biyokimyasal gebelik gebe kalabiliyor olman anlamına geliyor aslında. İnşallah zamanında hayırlısı ile bebeğin gelir.
Premete yarın kan sonucunu alınca yaz canım.
çok ağlattın beni özlemimsin çok...
özlemimsim ben de ağladım bu şiiri okuyup da dağolmayacak bir melek annesi yoktur zaten. Paylaşımın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?