slam arkadaşlar mevlit bitti çok ağladım çok zordu oğlumu kaybettiğim gün kadar zordu hoca çok güzel okudu çok güzel şeyler söyledi 2 defa 7 aylık bebeğini kaybetmiş o da hem çok güzeldi hem yoğun bir acı...Sizler içinde dua ettim tüm melek anneleri için.
Bu arada iice kan gelmeye başladı yanıldım arkadaşlar adet oldum bugün iice kanamam oldu test yanılttı beni 2.çizgiyi eşim bile görmüştü kısmet bu aya değilmiş
premete canım çokk sevindim helede benim bu olumsuzluğun üzerine çokk ii geldi bana Rabbim tamamına erdirsin inşallah yavrun seninledir inşallah.
Gelincik Allah mevlidini kabul etsin. Bence testte çift çizgiyi görmüysen kanaman olsa bile hamileliğinin devam ediyor olma ihtimali var. Lütfen pazartesi ilk iş kan testi yaptır ve doktora git arkadaşım. Başka sebeplerden de kanama olabiliyor hamileliğinin başında şakır şakır kanama geçirip hamileliği devam eden arkadaşlarım var. Canım sen bana umut olmuştun, ben senden aldığım cesaretle kendimde test yapacak gücü buldum. Allah'ım lütfen lütfen Gelincik yanılmamış olsun, hamile olsun. Ne olur pazartesi doktora git, güzel haberlerini bekliyorum. Ben de korktum şimdi senin ardından hamile olduğumu öğrendim ya kaderimi senin durumuna bağlı hissediyorum.Zaten öncesinde düşüğüm de var çok korkuyorum.
canlar bu şiiri internetten okudum paylaşmak istedim..
“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.
Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.
ve
Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.
Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.”
Arkadaşım çok güzel bir şiir, bizimle paylaştığın için teşekkürler, sabah sabah içim boşaldı, hafta sonu hep oğluşlarımı düşündüm ama ağlayamıştım. Rahatlattı beni.
Gelincik Allah mevlidini kabul etsin. Bence testte çift çizgiyi görmüysen kanaman olsa bile hamileliğinin devam ediyor olma ihtimali var. Lütfen pazartesi ilk iş kan testi yaptır ve doktora git arkadaşım. Başka sebeplerden de kanama olabiliyor hamileliğinin başında şakır şakır kanama geçirip hamileliği devam eden arkadaşlarım var. Canım sen bana umut olmuştun, ben senden aldığım cesaretle kendimde test yapacak gücü buldum. Allah'ım lütfen lütfen Gelincik yanılmamış olsun, hamile olsun. Ne olur pazartesi doktora git, güzel haberlerini bekliyorum. Ben de korktum şimdi senin ardından hamile olduğumu öğrendim ya kaderimi senin durumuna bağlı hissediyorum.Zaten öncesinde düşüğüm de var çok korkuyorum.
Peremete gözün aydın olsun, dualarımız kabul oldu, güzel haberlerini bekliyordum. Şükürler olsun Allahıma, inşallah herşey yolunda gidecek.
Gelincik sen de ümitsizliğe kapılma kan testi yaptır belki hamilesindir. Allah büyük. Hakkında hayırlısı olsun güzelim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Evimizin neşesi bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Kızlar Mete'ye hamileliğimi tekrar yaşıyorum sanki. Onda da son adet tarihim ayın 6'sıydı, onu da adetim bir hafta gecikince öğrenmiştim ve o da geç döllenmeydi. Allah kaderlerini benzetmesin.
Kızlar Mete'ye hamileliğimi tekrar yaşıyorum sanki. Onda da son adet tarihim ayın 6'sıydı, onu da adetim bir hafta gecikince öğrenmiştim ve o da geç döllenmeydi. Allah kaderlerini benzetmesin.
tünaydın melek anneleri.. nasılsınız bakalım
özlememsin çok güzel şiir valla içimden fırtınalar koptu ellerine sagllık bizimle paylaştıgın iyi oldu allah razı olsun bebegini sagsalim kucagına alırsın..
eburcu amin inşallah kavuşuruz kavuşursun bebegine..
premete hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın yarın güzelhaberini alırız bizde..
gelincik nerdesin hadi gel
mapcım duam seninle güzel geçiçek görüşmen rahat olmaya çalış arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz
özlenen sen naptın morelin düzeldimi biraz daha iyimisin
nuraycım sen nasılsın keyfin düzelmiştir umarım
Allah sağlıcakla bebişni kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah darısı başıma benim bebişimde bekletmeden gelsin. Hep beraber hamiş olalım sonrada bebişlerimizi büyütelim inşallah. Allah büyük. Dularımızı kabul et yarabbim.
ya kızlar ben çok umutluyum heralde diyorum 3 aya kadar bu topikte herkez hamile kalır sonra bebişlerimizi kucağımıza alırız bu seferde onların büyümesinde birbirimize destek oluruz rabbim hepimizi güldürecek galiba bu 3 ayda olmasada map seninde yakında karar değiştirceğini kendinde o gücü yeniden bulabileceğini düşünüyorum inşlalah o gücü bulursun ve yeniden anne olursun tatlım allah herşeyi gönlüne göre versin
premete şu liste niye güncellenmedi bakim hadi güncelle senide görelim sakın kanı bekleme çünki hamilesin
İnşallah sen de temmuzda tedaviye başlar ve hemen hamile kalırsın. Yaz bitmeden hepimizin göbüşü bebişli olsun inşallah.
İnşallah canım benim inşallah. Allah hepimize nasip etsin. Bende çok ümitleniyorum inşallah benim içimde kıpır kıpır bu sefer tedavim iptal olmaz inşallah ben de hamile kalırım. Hepimiz bebişmize kavuşuruz.
Ben de senin gibi düşünüyorum canım yaz sonuna kadar herhalde herkes hamile kalır. Yalnız Map konusunda sana katılmıyorum ben Map'ın evlat edinmesini sonuna kadar destekliyorum. Mapın bebeği de çok yakında gelecek ve o çok iyi bir anne olacak. Ben kendi kuzenimden biliyorum evlat edinilen çocuk o kadar çok seviliyor ki annesi onu kendi doğurmadığını bile unutuyor. Ha belki bebeği geldikten sonra Allah bir tane de kendiliğinden nasip eder işte o zaman ballı kaymaklı olur.
Map tabi yavrusuna kavuşsun,o da evlat. Ben de düşünüyorum uğraşırım uğraşırım eğer omzsa benimde aklımda ve kendi evladım gibi sevecekmişim gibi geliyor. Ama inşallah fikrini değiştirirde kendide hamile kalmak ister. Bende istiyorum onun yeniden hamile kalıp tekrar çocuk sahibi olmasını, gönlümden öyle geçiyor ama onun içine neyin sindiği önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?