size bişey sorayım aranızda bilgisi olan vardır benim sütüm hala geliyo bi zararı olurmu doktora danışmam gerekmi
Merhaba melek anneleri. Haftasonu güzel geçmiş hepiniz için anlaşılan. Allah daha güzel günleri yaşatsın inşallah.
Premete çok sevindim. Allah oğlunun kardeşini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bugün işyerinden bir arkadaşımında haberini de aldım. 12 haftasında gebeliğinin tek yumurta ikizi olduğunun öğrenmiş. Senin haberin de iki kat sevindirdi beni. Darısı bütün melek annelerinin başına inşallah.
Canım dr. sana bebeğini kaybettiğinde sütünün gelmemesi için ilaç vermemişmiydi. ilaçla sütün gelmesi durduruluyor bildiğim kadarıyla.Hala süt gelmemesi lazım Ama sen bu konuyu doktoruna danışsan daha iyi olur bence.
12. haftaya kadar fark edilmemesi mümkün mü kalp atışından falan anlaşılmıyo mu ne güzel ya tekrar gidince keşke bende böle bi sürprizle karşılaşsam ama mucize gibi bişey
canım ben iki farklı doktora gittim ve iki değişik ilaç kullandım ama kesilmedi çok akmıyo ama sıkınca hemen çıkıyo
size bişey sorayım aranızda bilgisi olan vardır benim sütüm hala geliyo bi zararı olurmu doktora danışmam gerekmi
Merhaba melek anneleri. Haftasonu güzel geçmiş hepiniz için anlaşılan. Allah daha güzel günleri yaşatsın inşallah.
Premete çok sevindim. Allah oğlunun kardeşini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bugün işyerinden bir arkadaşımında haberini de aldım. 12 haftasında gebeliğinin tek yumurta ikizi olduğunun öğrenmiş. Senin haberin de iki kat sevindirdi beni. Darısı bütün melek annelerinin başına inşallah.
İnşallah Allah isteyen herkese versin.Hamile olmak çok güzel ama İkizlere hamile olmak çok daha farklı birşey. Riskli yanları çok fazla ama çok güzel. İnsan kendini hep rüyada gibi hissediyor.Ben ikizlerime hamileyken hareketlerini 2. ayda hissetmiştim. Benimkiler çift yumurta ikiziydi. İlk baştan belliydi. O kadar mutluydum ki. Hayatımın o günleri unutulmaz.
selam kızlar, az önce görevli ile görüşmemiz sonlandı ve hemen yazıyorum size.
Şu an nasıl hiisediyorsun? derseniz karışık duygular içindeyim. Gerçekten böyle bir görüşme yapmak insanı psikoloji olarak yoruyor. Tüm görüşme yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Ve bunun 1 saatini ağlamaklı geçirdim. Neden mi? Çünkü bebeklerimi kaybettiğim ve çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi ile yüzleşmek çok ağır geliyor. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Kimse evlatsız kalmasın.
Neticede bizim için 2012 yılından önce sonuca ulaşmamızın çok zor olduğunu söylediler.
O zamana kadar kendimiz gebelik ve sağlıklı bir bebek elde edersek başvurumuzdan vazgeçebilirmişiz.
Şu an gerçekten bebeklerimi kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yoğun yaşıyorum. Çok kötüyüm kızlar :((
selam kızlar, az önce görevli ile görüşmemiz sonlandı ve hemen yazıyorum size.
Şu an nasıl hiisediyorsun? derseniz karışık duygular içindeyim. Gerçekten böyle bir görüşme yapmak insanı psikoloji olarak yoruyor. Tüm görüşme yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Ve bunun 1 saatini ağlamaklı geçirdim. Neden mi? Çünkü bebeklerimi kaybettiğim ve çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi ile yüzleşmek çok ağır geliyor. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Kimse evlatsız kalmasın.
Neticede bizim için 2012 yılından önce sonuca ulaşmamızın çok zor olduğunu söylediler.
O zamana kadar kendimiz gebelik ve sağlıklı bir bebek elde edersek başvurumuzdan vazgeçebilirmişiz.
Şu an gerçekten bebeklerimi kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yoğun yaşıyorum. Çok kötüyüm kızlar :((
Canım gerçi sen doğum yapalı çok zaman olmadı belki hala süt gelmesi normaldir ama sen kontrole gidince yine de bir doktoruna danış. Bir de şu göğüslerini sıkıp durma hem göğüsleri sıkmak rahim kasılmalarını tetikliyormuş bi rahat dur be kızım valla evin yaramaz çocuğu gibisin.
Sağol canım. İnşallah sen de korunma süren biter bitmez hemen hamile kalırsın. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?