Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Mapcım bu görüşmenin sonunda senin ne olursa olsun mutlu olmam gerekiyordu oysa sen şu an kendini çok kötü hissediyorsun ve görüşme süresince de kötü hissetmişsin. Şimdi anladım ki senin asıl gönlünden geçen yeniden hamile kalıp doğum yapmak zaten görevlilerde bunu gördüğü için tekrar hamile kalırsan vazgeçebileceğini özellikle vurgulamışlar. Ne olur gönlünden geçene gem vurma arkadaşım sanırım bu evlat edinme olayı seni mutlu etmeyecek. Seni asıl mutsuz edenin 2012 yılına kadar beklemek olduğunu sanmıyorum sonuçta onların böyle bir tarih vereceği zaten belliydi ama sanma ki gerçekten o tarihe kadar beklemek gerekiyor, size söylenenen maksimum beklemen gereken süre. Seni asıl mutsuz eden artık kendi çocuğunu doğruma fikrinden seni bir adım daha uzaklaştıracak bir eyleme girişmek. Sana tekrar tüp bebek dene diyemem, tüp bebek fikrine ne kadar soğuk baktığını biliyorum ama doğal yollardan hamile kalmak için çeşitli kürler deneyebilirsin. Belki bunlar sana saçma, kocakarı safsataları gibi gelebilir ama Allah'ın neyi vesile yapacağı hiç belli olmaz. Hergün bu forumda bitkisel kürleri deneyip de mucizeler gerçekleştirmiş onlarca insan görüyoruz.Denemeye değmez mi. Lütfen kendini üzme arkadaşım. Eninde sonunda ne şekilde olursa olsun senin yeniden anne olacağına yürekten inanıyorum, sen de inanmaktan vazgeçme, kendini bırakma.

Sinannuraycım şimdi aklıma geldi belki o sıktığında gelen şey süt değildir benim de bazen göğüs ucumda böyle beyaz yada sarımsı bişey birikiyor ama ben hiç süt olduğunu düşünmemiştim acaba benimki de mi süt ki belki vücudun ürettiği başka bir sıvıdır. Yani ben sıkmıyorum da öyle bazen kendi kendine geliyor.

Kızlar dayanamadım iş çıkışı hastanenin aciline gidip kan testi yaptırdım 136,7 çıktı. Bu değere göre 4 haftalık hamileyim. Değer biaz düşük ama zaten geç döllenme olduğunu bildiğimden bu civarlarda bekliyordum. Hamişler sizin değeriniz kaç çıkmıştı.

premete değerin geçdöllenme olduğunu gösteriyor ama düşük değil sağlıklı bir değer. Çarşamba aynı saatlerde tekrarla yaklaşık 2 katı olursa işler tıkırında demektir ki eminim öyle olacak
Kendiliğimden gebe kalabilmeyi gerçekten çok isteridm ama demiştim doktorlar hemen hiç umut vermediler. Yalnızca bir doktor ben kimseye kendiliğinden gebe kalamazsın diyemem öyle mucizeler gördüm ki demişti. Ben de o mucizelerden biri olur muyum? Şimdiye kadar pek şanslı olamadım biliyorsunuz.

Mapcım neden olmasın. Senin o mucizeyi yaşayanlardan ne farkın var. Ben de o doktor gibi düşünüyorum. Herkes çok düşük bir ihtimal de olsa kendiliğinden hamile kalabilir. Ben senin bir mucize yaratacağına gerçekten çok inanıyorum sen de biliyorsun seninle tanıştığımız ilk zamandan beri bunu sana da söylüyorum ama sen her zaman kendin konusunda çok umutsuzsun. Herkesden önce senin kendinde umut ışığı görmen gerekir. ınfertilite kısmında boncukboncuk isimli arkadaşım 2 milyondan 76 milyona sonra da çift çizgiye diye bir konusu var. Eşinin sperm problemi için onun yazmış olduğu beslenme programını uygulayabilirsin. ımkansız diye birşey yoktur canım, imkansızı yaratan bizleriz. ınşallah birgün burada senin hamilelik haberinle bayram yapacağız.

PREMETE hamileliğin kesinleşmiş canım kan tahlilinde de çıkmış tekrar hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin bizlere de inşallah hayırlısıyla tekrar yaşatsın bu arada söylemeden edemeyeceğim bayağı tecrübe sahibisin geç döllenme değerler falan her şeyi biliyorsun benim ilk hamileliğimdi ve dr ne derse onu yapıyordum hiçbir şeyden haberim yoktu yani senin maşallahın var boncuğu da şimdiden koyalım bebişimize

Sağol mavicim. Ne yapayım doktor doktor gezip hiçbir fayda görememekten dolayı artık kendi kendimin doktoru oldum yoksa ben de ilk hamileliğimde herşeyden habersizdim. Benim eşim doktor arada bana takılır kadın hastalıkları ve çocuk sağlığı konusunda bana birşey sormayı eşime sorun o bu konularda benden daha bilgilidir diye. Sen merak etme sen hayırlısıyla bir hamile kal ben sana her türlü teknik desteği veririm canım.

premete lisa olson ' un kitabı ile ilgili vermiş olduğun link için teşekkürler canım
sen vitamin alıyorsundur değil mi? Elevit falan. Bir de doktora ne zaman gideceksin gerçi daha kese görülmez ama en azında rahatlamış olursun. Bir de iki doktor meselesinde ben hassasım biraz biliyorsun. En baştan iki doktor belirle kendine.
Bana destek olan tüm arkadaşlarıma aabeyazmelek eburcu sinannuray premete hadibakem ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma evlat edinme sürecinde bana destek olduğunuz ve içimde yeniden gebe kalma ışığının oluşması için beni teşvik ettiğiniz için çok teşekkürler.
Eğer bir gün bir mucize beni bulacak olursa belki annemden hatta eşimden bile önce sizlerle paylaşırım gibi geliyor.

Mapcım ben yaklaşık altı aydır bemiks kullanıyorum sanırım onu hamileliğim boyunca kullanacağım. Doktora haftaya giderim diye düşündüm zaten bu değerle ancak haftaya kese görünür önceden gitmemin pek faydası olmayacak. Önceki hamileliğimden kalan clexanlarım vardı evde idrar testi pozitif çıkınca onlara başladım. Şimdilik kendi tedavimi yapıyorum valla nedendir bilmem hiç doktora da gidesim yok sanırım doktorun olumsuz birşey söylemesinden ya da gidip de keseyi görememekten falan korkuyorum. Erken doğum korkusunun yanı sıra şimdi bir de düşük korkusu oluştu bende hatta şu an o diğerinden daha baskın.

pıpıtları duyunca geçer o korku canım merak etme. Bir de folik asit var mıydı bemikste?

canım süt o prolaktin yüksek olunca çıkıyo ben ölçtürünce doktor şaşırmıştı fazla yüksek değil ama çok geliyo demişti bu hormon yüksek olunca düzene girmeden hamile kalınmıyomuş

çok iyi yapmışsın canım için rahatlamıştır değerin güzel sanırım hadibakeminki daha azdı belkide yanlış hatırlıyorum benimkide 563,78 di

pıpıtları duyunca geçer o korku canım merak etme. Bir de folik asit var mıydı bemikste?

Evet canım bemiksin içinde folik asit var ama ben ayrıca folbiol de kullanıyorum. MTHR 1298 heterozigot mutasyonum olduğu için yüksek dozda folik asit takviyesi almam gerekiyor.

Allah nazrlardan korusun maşallah. Allah tamına erdirsin sağlıklı sıhatli kavuş bebişine. Yarın sabah listeyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah nazrlardan korusun maşallah. Allah tamına erdirsin sağlıklı sıhatli kavuş bebişine. Yarın sabah listeyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Sağol canım inşallah önümüzdeki ay hamilelerimiz listesinde senin adını da göreceğiz. Zaten müstakbel hamilelerimiz listesi küçüldü küçüldü ufacık kaldı. Hamileler çoğalınca o ksımdaki çekici güç arttı herkesi tek tek yukarı çekiyorlar. Benden sonra listede Limburg var gör bak bugün yarın ondan da hamilelik haberi alırız.

günaydınlarr
premetecim hamileliğin geç döllenme oldğu için öyle canım 2 gün sonra tekrarla en azından için rahat eder.. benimde 118. di
mapcim böyle hissetmen çok normal canım yaşadığın şeyler hiç kolay değil ..ama 2 seneye kadar gün ola devran geçe umutlarım yeşere demişler ,, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz. bir tandığımızın akrabası vardı 10 yıllık evli ve hiç hamilelik olmadı ve olamaz denmişti genetik bir hastalıktan dolayı ,evlat edindi ve sonrasında hamile kaldı.şimdi 2 çocuğu var.
gelincik senn son durumun ne bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .
beyazmelekcim sen nasılsın , ev buldunmu?

[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|Onur Efe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.||
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.||
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres||
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Leylayaşar|33+5|normal|İrem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması||
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |02.06.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann|28+0|sezeryan|Nazlım|715gr|07.07.2009|49 gün|gelişme geriliği suyun azalma.||
Hadibakem|23+0|normal||400gr|28.11.2009||||
Ravza1818|28+0|sezeryan|Yağmur|1200gr|08.10.2009|6 gün|kanda pıh.(5. erken doğum)||
Vvuslat|32+0|sezeryan|Yusuf Eren|2230gr 42cm|16.11.2005|1 yıl|karaciğer böbrek yetmez.||
Alicim|33+3|sezeryan|Ali|2050gr 48cm|21.12.2009|6 gün|rahim ağzı yetmezlliği||
Sinannuray|34+0|normal|Firdevs|2150gr 42cm|23.01.2010|3 gün|||
Eburcu|25+3|sezeryan|Egemen Erdem|780gr 850 gr|19.11.2009|40 gün,,|Rahmin ikiz gebelik taşıyamaması||
Seblev|32+5|sezeryan|Arda|2050gr 46cm|04.09.2009|90 gün|amniyosıvısının erken gel.||
Limburg1985|23+2|normal|Alperen Efe|31cm 650gr|01.11.2009|yarım saat|enfeksiyon|
Sweetbaby|32+0|sezeryan|Deniz Kemal|1960gr 46cm|01.12.2009|ölü doğum |plesantanın erken ayrıl.||
Anneolunca|26+5|sezeryan|Muhammed Mustafa,Yusuf|1120gr,1000gr|07.12.2009||erken mebran rüptürü
Gelincik37_34|35+0|sezeryan|Haktan Ener|2500gr|04.01.2010|ölü doğum||
Yelz|32+0|sezeryan|Yağmur|1250gr|11.12.2009|10 gün|dandy wolker|
Cici_22|40+0|sezeryan|Büşra|2300gr|14.02.2010|ölü doğum|ablasyo plesanta|
Hazerozlem|23+3|normal|Tuncay|650gr.|18.03.2010|3 saat|enfeksiyon|
cilekw|26+0|sezeryan|Yiğit Efe|800gr|19.04.2010|ölü doğum||
2009papatya|27+0|sezeryan|Kerem|622gr|14.01.2010|ölü doğum|gelişme geriliğisuyun azal.|
Özlemimsin|28+3|sezeryan|Berke|1300gr|27.06.2009|2gün|amniyosıvısınıngelmesi||
[/table]

çoooooook sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…