selam kızlar, az önce görevli ile görüşmemiz sonlandı ve hemen yazıyorum size.
Şu an nasıl hiisediyorsun? derseniz karışık duygular içindeyim. Gerçekten böyle bir görüşme yapmak insanı psikoloji olarak yoruyor. Tüm görüşme yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Ve bunun 1 saatini ağlamaklı geçirdim. Neden mi? Çünkü bebeklerimi kaybettiğim ve çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi ile yüzleşmek çok ağır geliyor. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Kimse evlatsız kalmasın.
Neticede bizim için 2012 yılından önce sonuca ulaşmamızın çok zor olduğunu söylediler.
O zamana kadar kendimiz gebelik ve sağlıklı bir bebek elde edersek başvurumuzdan vazgeçebilirmişiz.
Şu an gerçekten bebeklerimi kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yoğun yaşıyorum. Çok kötüyüm kızlar :((
Sinannuraycım şimdi aklıma geldi belki o sıktığında gelen şey süt değildir benim de bazen göğüs ucumda böyle beyaz yada sarımsı bişey birikiyor ama ben hiç süt olduğunu düşünmemiştim acaba benimki de mi süt ki belki vücudun ürettiği başka bir sıvıdır. Yani ben sıkmıyorum da öyle bazen kendi kendine geliyor.
Kızlar dayanamadım iş çıkışı hastanenin aciline gidip kan testi yaptırdım 136,7 çıktı. Bu değere göre 4 haftalık hamileyim. Değer biaz düşük ama zaten geç döllenme olduğunu bildiğimden bu civarlarda bekliyordum. Hamişler sizin değeriniz kaç çıkmıştı.
pıpıtları duyunca geçer o korku canım merak etme. Bir de folik asit var mıydı bemikste?
Kızlar dayanamadım iş çıkışı hastanenin aciline gidip kan testi yaptırdım 136,7 çıktı. Bu değere göre 4 haftalık hamileyim. Değer biaz düşük ama zaten geç döllenme olduğunu bildiğimden bu civarlarda bekliyordum. Hamişler sizin değeriniz kaç çıkmıştı.
Allah nazrlardan korusun maşallah. Allah tamına erdirsin sağlıklı sıhatli kavuş bebişine. Yarın sabah listeyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?