Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

geçen hafta bebeğini kaybeden bir arkadaşımı ziyarete gittim.hani hep biz başkaları tarafından anlaşılmamaktan şikayet ediyoruz ya,gerçektende öyleymiş.dışardan herşey o kadar kolay görünüyor ki.onada aynı şeyleri söylüyorlar.'ne olacak birini daha doğurursun' diyorlar.
herşeyi yeniden yaşamış gibi oldum....ağladım ,ağladım geldim

Bunları söyleyenler de hep çoluk çocuk sahibi insanlar. Allah korusun kendi çocuklarına birşey olsa aman nasıl olsa öbürü duruyor sorun değil diyebilecekler mi? Her çocuğun yeri ayrı. Parmaklarından birisi kopsa elini yine kullanabilirsin ama eksik parmağının boşluğu her zaman kalır.

sağol canım ben iyiyim eşimle biraz tartışmıştım sen nasılsın

İYİYİM SAGOL CANIM HAYIRDIR NİYE TARTIŞTIN SÜT DURUMUN NE ALEMDE DOKTORU ARAYP SORDUNMU...

MAPCIM ARKADAŞIM ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH KENDİLİGİNDE HAMİLE KALIRSIN UMMADIGIN ANDA MUCİZEN GELİRKOMŞUMUN ELTİSİNİN KIZI ADET OLMADIM DİYE DOKTORA GİDİYOR ÇİKOLATA KISTI VAR AMELİYAT OLMAN LAZIM TARİH VERİYOR GEL DİYE GİTTİGİNDE KESE GÖRÜYORLAR KADIN HAMİLE KALMIŞ DOKTOR ŞOOKTA ALLAHIM OL DESİN YETERKİ SENDE İNAN BEN İNANIYORUM BİR GÜN BEBEGİN GELİCEK:teselli:

PREMETEDEGERİN GÜZELNAPTIN TEKRARLADINMI BUGUN..

NE DEMEK ARKADAŞIM BİZİM BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMIYOR BİLİYORSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..

HAMDOLSUN İYİYİM ÖZLENENCİM SEN NASILSIN YİGENİM NASIL EV BULAMADIM ARAMAKTANDA SIKILDIM ARA VERDİM BİRAZ DİNLENİCEM ÇALIŞMALAR BİTSİN DEVAM EDERİM..

ALLAHIM NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN BU İNSANLARI HEP AYNI LAFLAR BİZE DESTEK BİLE OLMUYORSUNUZ BARİ LAF SÖYLEYİP AKIL VERMEYİN
BANADA SORUYORLAR ÇOÇUGUN VARMI DİYE TANIMAYAN BİRİ YANIMDAKİ ARKADAŞIM YOK DİYOR SİNİRLENDEN BENDE BENİM BİR KIZIM VAR MELEK DEDİM YANIMDA OLMASADA KALBİMDE DEDİM GELDE SİNİR OLMA SABIR DİLİYORUM...

canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kan testini hangi hastanede yaptırdın. snucu hemen verdilermi?

canım heçmişe daldım malesef adet oldum hatta artık adetim bitmek üzere dün test yaptım idrardan negatif çıktı ateşimi tam zamanında ölçmedim ama 36.7-36.4 civarlarında hep

premetecim hamişmiş değeride çıkmış kanda çok sevindim canım benim bak benim durumunla bir bağlantısı yokmuş boşuna korktun bebişin seninle ve bırakmıcak annesini inşallah.

özlemimsin şiir bitirdi beni çok ağladım.Birde benden 5 aydır sakladıkları hamileyken tuttuğum günlüğü buldum tarifsiz şeyler yaşadım çok yorgunum bitkinim sanki

Mapcım ne dicemi bilemiyorum Rabbim mucizeni gönderir çünkü arkadaşların da bahsettiği gibi Rabbim ol derse oluyo bende senin dediğin gibi kimyasal bir gebelik geçirdim sanırım testte çıktığına ve sonra adet olmam bunu gösteriyo kısmet öbür aya olur inşallah

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah buay kavuşuruz bebegine..
bende geçen gün oturdum okudum agladım dagıldım allahım sabır versin bize acımızı yaşayoruz işte herzaman

oğlumun mevlidini yaptığımız gün geçen sene kalp atışını duyduğumuz güne denk gelmiş ne kadar garip bir dünya Rabbim sabır diliyorum tüm melek anneleri için umut diliyorum bu mübarek 3 aylar ve önümüzdeki kandil için sabrımızı güçlü ve daim eyle kuzularımızın kardeşini sağlıklı ömürlü hayırlısıyla gönder bize nasip et nolur Allahım

dün yandaki komşu çağırdı gittim pek kimseye gitmmem başka bi komşu gelmiş beni özlemiş haber yolladı iki üç kere sonunda gittim kadıonın kocaman kızı var ben diyo doktora gittim hamileymişim ama bilmiyorum doktor bana dediki sen kısırsın senin çocuğun olmaz çok kötü oldum ağladım dedi bi kaç gün sonra başka doktora gittim doktor hamilesin dedi bende olamaz dedim diyo doktorda gülmüş olmuş bi kere yapacak bişey yok demiş kadında ben kısırım nasıl olmuş demiş düşünsenize kadın hamile doktor anlamıyo ve üstüne üstlük kısırsın diyo işte böyle insanların eline kalmışız allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizi

ya ben eşimle çok tartışıyorum soğukluk hissediyorum ona karşı oda kızıyo ama ilgide görmek istiyorum karışık duygular içindeyim oda bırakıp gidiyo beni çok kızıyorum hafta sonu denize gidelim dedi sonra arkadaşları aradı çekti gitti çok seviyo çok değer veriyo ama sanırım benim hareketlerim onu benden uzaklaştırıyo ne yapıcağımı şaşırdım hep ağlıyorum

gelincik hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa bidahaki ay olur sonuçta hamile kalabiliyosun dayanmak çok zor ama çaremiz yok

PREMETEDEGERİN GÜZELNAPTIN TEKRARLADINMI BUGUN..

Yok canım çarşamba günü tekrarlayacağım. İnan çok korkuyorum buna da birşey olcak diye. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum bile, tilki uykusundayım uyanıp uyanıp karnımı tutuyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kan testini hangi hastanede yaptırdın. snucu hemen verdilermi?

Bornova'nın girişinde trafik hastanesi var ya testi orada yaptırdım, sonuç 1 saat içinde çıktı. Aslında acilde betahcg bakmıyorlarmış ama eşim doktor olduğu için rica minnet baktırabildik.

Gelinciğim şu ana kadar kanamanın yerleşme kanaması vs. olduğu, senin hamile olduğun umudunu içimde taşıyordum. Keşke ikimiz bir hamile kalabilseydik. Ben kendimden hiç umutlu değildim, senin haberinle umutlanmıştım. Her işte bir hayır aramak lazım, sezeryanının üzerinden çok fazla vakit geçmemişti inşallah bir ay daha beklemek senin için daha hayırlı olur. Önümüzdeki ay hamilelik haberini alacağımıza yürekten inanıyorum ve bu sefer ben senin için ayaklarımı sürüyorum.

amin premetecim kısmet bu ay değilmiş hayırlısı olsun.Sitres yapma nolur rahat olmakta çok zor ama bunu bebeğinin sağlığı için yapmak zorundasın

sinannuraycım sağol canım evet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hamişliğinden dolayı bu duygular içindesin normal ama seni strese sokmasına da izin verme duygularının karmaşası da stres yapıyo malesef insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…