çoooooook sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
geçen hafta bebeğini kaybeden bir arkadaşımı ziyarete gittim.hani hep biz başkaları tarafından anlaşılmamaktan şikayet ediyoruz ya,gerçektende öyleymiş.dışardan herşey o kadar kolay görünüyor ki.onada aynı şeyleri söylüyorlar.'ne olacak birini daha doğurursun' diyorlar.
herşeyi yeniden yaşamış gibi oldum....ağladım ,ağladım geldim
..Sağol canım benim. Hadi bekliyorum arkamdan gel :)))
..
inşallah canım.bizm içinde dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş ya..
sağol canım ben iyiyim eşimle biraz tartışmıştım sen nasılsın
selam kızlar, az önce görevli ile görüşmemiz sonlandı ve hemen yazıyorum size.
Şu an nasıl hiisediyorsun? derseniz karışık duygular içindeyim. Gerçekten böyle bir görüşme yapmak insanı psikoloji olarak yoruyor. Tüm görüşme yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Ve bunun 1 saatini ağlamaklı geçirdim. Neden mi? Çünkü bebeklerimi kaybettiğim ve çocuk sahibi olamayacağım düşüncesi ile yüzleşmek çok ağır geliyor. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Kimse evlatsız kalmasın.
Neticede bizim için 2012 yılından önce sonuca ulaşmamızın çok zor olduğunu söylediler.
O zamana kadar kendimiz gebelik ve sağlıklı bir bebek elde edersek başvurumuzdan vazgeçebilirmişiz.
Şu an gerçekten bebeklerimi kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yoğun yaşıyorum. Çok kötüyüm kızlar :((
Kızlar dayanamadım iş çıkışı hastanenin aciline gidip kan testi yaptırdım 136,7 çıktı. Bu değere göre 4 haftalık hamileyim. Değer biaz düşük ama zaten geç döllenme olduğunu bildiğimden bu civarlarda bekliyordum. Hamişler sizin değeriniz kaç çıkmıştı.
premete lisa olson ' un kitabı ile ilgili vermiş olduğun link için teşekkürler canım
sen vitamin alıyorsundur değil mi? Elevit falan. Bir de doktora ne zaman gideceksin gerçi daha kese görülmez ama en azında rahatlamış olursun. Bir de iki doktor meselesinde ben hassasım biraz biliyorsun. En baştan iki doktor belirle kendine.
Bana destek olan tüm arkadaşlarıma aabeyazmelek eburcu sinannuray premete hadibakem ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma evlat edinme sürecinde bana destek olduğunuz ve içimde yeniden gebe kalma ışığının oluşması için beni teşvik ettiğiniz için çok teşekkürler.
Eğer bir gün bir mucize beni bulacak olursa belki annemden hatta eşimden bile önce sizlerle paylaşırım gibi geliyor.
günaydınlarr
premetecim hamileliğin geç döllenme oldğu için öyle canım 2 gün sonra tekrarla en azından için rahat eder.. benimde 118. di
mapcim böyle hissetmen çok normal canım yaşadığın şeyler hiç kolay değil ..ama 2 seneye kadar gün ola devran geçe umutlarım yeşere demişler ,, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz. bir tandığımızın akrabası vardı 10 yıllık evli ve hiç hamilelik olmadı ve olamaz denmişti genetik bir hastalıktan dolayı ,evlat edindi ve sonrasında hamile kaldı.şimdi 2 çocuğu var.
gelincik senn son durumun ne bilmiyorum ama hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .
beyazmelekcim sen nasılsın , ev buldunmu?
geçen hafta bebeğini kaybeden bir arkadaşımı ziyarete gittim.hani hep biz başkaları tarafından anlaşılmamaktan şikayet ediyoruz ya,gerçektende öyleymiş.dışardan herşey o kadar kolay görünüyor ki.onada aynı şeyleri söylüyorlar.'ne olacak birini daha doğurursun' diyorlar.
herşeyi yeniden yaşamış gibi oldum....ağladım ,ağladım geldim
Kızlar dayanamadım iş çıkışı hastanenin aciline gidip kan testi yaptırdım 136,7 çıktı. Bu değere göre 4 haftalık hamileyim. Değer biaz düşük ama zaten geç döllenme olduğunu bildiğimden bu civarlarda bekliyordum. Hamişler sizin değeriniz kaç çıkmıştı.
PREMETEDEGERİN GÜZELNAPTIN TEKRARLADINMI BUGUN..
canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kan testini hangi hastanede yaptırdın. snucu hemen verdilermi?
premetecim hamişmiş değeride çıkmış kanda çok sevindim canım benim bak benim durumunla bir bağlantısı yokmuş boşuna korktun bebişin seninle ve bırakmıcak annesini inşallah.
özlemimsin şiir bitirdi beni çok ağladım.Birde benden 5 aydır sakladıkları hamileyken tuttuğum günlüğü buldum tarifsiz şeyler yaşadım çok yorgunum bitkinim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?