ya ben eşimle çok tartışıyorum soğukluk hissediyorum ona karşı oda kızıyo ama ilgide görmek istiyorum karışık duygular içindeyim oda bırakıp gidiyo beni çok kızıyorum hafta sonu denize gidelim dedi sonra arkadaşları aradı çekti gitti çok seviyo çok değer veriyo ama sanırım benim hareketlerim onu benden uzaklaştırıyo ne yapıcağımı şaşırdım hep ağlıyorum
Premete canim benim..Allah,yavrunu sana bagislasin,uzun ömürmü,bahti acik,sansi bol olsun..cok svindim Allah yüzünü hep güldürsün..
Bu ay olmayan arkadaslarada allah önümüzdeki ay nasip etsin..
benim psikolojim cok kötü..ama dayanacagim,düsündüm,tasindim esimden ayrilamam anca ne zamanki doktor asla cocuk sahibi olamazsin derse o zaman anca ayrilabilirim,cocugum olsun istiyorsam bu evlilige mecburum..caresizlik insana herseyi sindirtiyor..anlayin beni,kizmayin bana..
cuma doktora gittim 4 cm miyonum 6 olmus..cocuk istiyorsan mutlaka amelyat olmalisin dedi..amelyattan sonrada 4 ay kesinlikle korunmalisin dedi anlayacaginiz 6-7 ay kafadan zaman kaybi olacak..amelyatida anca Agostosta yapirabilecegim.öyle caresizimki anlatamam..
bu ay esimle hib birlikte olmadik,17 si regl tarihim 2 gündür kendimi acaba hamilemiyimdir diye düsünürken buluyorum olacak seymi? hic umut yok ama umut ariyorum yinede,...anladimki hamileleik ihtimalimin olmasi bile beni ayakta tutuyor,o yüzden dayanacagim,sabredecegim,taki tibben umut 0 olana kadar..nefer almamin tek nedeni birgün anne olma ihtimalim ..cok özlüyorum giden meleklerimi cokk
Hepiniz sevgiyle kalin..
ya swetbay neden hiç uğramıyo merak ettim inşallah herşey ylundadır haberi olan varmı
bengicim iiyim çok şükürbiraz şaşkınlık var üzerimde idrarda çıkması sonra adet olmam kısmet önümüze bakcaz napalım geçenlerde oğluma yazdığım günlüğü buldum 5 aydır saklıyolardı benden tesadüfen buldum şok geçirdim bir süre sayfalarını çevirdim okudum dağıldım ilk tekmesini ilk kalp atışını ve bekleyişimi 32.haftaya kadar yazmışım 3 hafta içinde ev alındı taşındık ve oğlum gitti yazamamıştım sadece en son sayfasına çok güzel bir rüya gördüğümü yazabildim okuduktan sonra
sen nasılsın olsun ii misin biraz daha
bengicim iiyim çok şükürbiraz şaşkınlık var üzerimde idrarda çıkması sonra adet olmam kısmet önümüze bakcaz napalım geçenlerde oğluma yazdığım günlüğü buldum 5 aydır saklıyolardı benden tesadüfen buldum şok geçirdim bir süre sayfalarını çevirdim okudum dağıldım ilk tekmesini ilk kalp atışını ve bekleyişimi 32.haftaya kadar yazmışım 3 hafta içinde ev alındı taşındık ve oğlum gitti yazamamıştım sadece en son sayfasına çok güzel bir rüya gördüğümü yazabildim okuduktan sonra
sen nasılsın olsun ii misin biraz daha
Bende kaybettim meleğimi arkadaşlar... bu gün 14. gün onu öylesine özlüyorumki...4.yılda kavuştum meleğime tüp bebekti doğum günümde duydum onun kalbini, evlilik yıldönümümde kaybettim toprağa verdim...6 aylık nefesim gitti...yüreğimde onunla girdi mezara...içimdeki ateş sönmeyi bilmiyor...biliyordum onun bendenn gideceğine meleğim bu dünyalık değildi ultrasonda secdeden kalkmayan kalktığındada hep bize dönüp gülen bir bebekti ve çok güzeldi kızım...kontrole gittik hiçbirşey yoktu taki ertesi sabaha kadar...sabah bi kaç damla kan geldi ve hastaneye gittik plesantada 2 yerde kanama beşlamış yatırdılar hastaneye öğlen 2de sancılarım başladı kasılmalar olur dendi ve ilaç verildi ama işe yaramadı dahada şidetlendi akşam 9 da suyum geldi dr ultrasonda baktı ve suyu bitmiş bebek doğum kanalında dedi o an durdurun ben çekerim sancıları durdurun diye yalvardım dr olmaz durdurursam seni kaybederiz dedi eşime dedim ben canımdan geçiyorum onu almasınlar dedim eşim ben senden geçemem dedi ve dra eşimi kurtarın diye yalvarıyordu resmen sonra doğum haneye aldılar 1cm açılma vardı sadece suni sancıda verdiler meleğim doğdu...dr kontrolde söylediği gibi çok güzeldi meleğim bana son kez ben gidiyorum anne der gibi elini kaldırdı ve gitti...öyle hayallerim vardıki onunla herşey başka olacaktı ama olmadı şimdi sadece rüyalarda seviyorum ilk günler uyumak istemiyordum gözümü kapattığımda hep o geliyordu gözümün önüne şimdi ise rüyalarda buluşalım diye uyumaya çalışıyorum...nasıl dayanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum...tek avuntum cennete beni bekleyecek bir meleğimin olması...Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?