Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sinannuraycım hamilelikte hormanlar çıldırdığı için senin zaman zaman dengesiz duygular hissetmen normal bu durumda eşinin olgunluk gösterip alttan alması gerekir. Belki şimdi o senin hamileliğine alışmadığı için gereken özeni gösteremiyordur eminim zamanla sana karşı davranışları düzelir. Lütfen kendini üzüp ağlama canım, eşler arasında olur böyle şeyler. Hangimiz eşimizle kavga etmiyoruz ki ama sonuçta ne onlarla oluyor ne de onlarsız. Sen de biraz kendini frenlemeye çalış, sen eşine karşı bir adım atarsan emin ol o sana koşacaktır.

premete bende senin gibi hep korktum düşücek sandım şimdi düşük tehlikem geçti ocak annelerinde birinin 9 haftalık bebeğinin kalp atışı durmuş allah yaşatmasın rabbim acısın bize şimdi de bu korku sardı içimi e biraz zaman geçince bide erken doğum korkusu başlar ne yapalım kader işte hamileliğimizi korku içinde yaşayacağız rabbim bu sefer kucağımıza almayı korkularımızdan kurtulmayı nasip eder inşallah

Premete canim benim..Allah,yavrunu sana bagislasin,uzun ömürmü,bahti acik,sansi bol olsun..cok svindim Allah yüzünü hep güldürsün..

Bu ay olmayan arkadaslarada allah önümüzdeki ay nasip etsin..

benim psikolojim cok kötü..ama dayanacagim,düsündüm,tasindim esimden ayrilamam anca ne zamanki doktor asla cocuk sahibi olamazsin derse o zaman anca ayrilabilirim,cocugum olsun istiyorsam bu evlilige mecburum..caresizlik insana herseyi sindirtiyor..anlayin beni,kizmayin bana..

cuma doktora gittim 4 cm miyonum 6 olmus..cocuk istiyorsan mutlaka amelyat olmalisin dedi..amelyattan sonrada 4 ay kesinlikle korunmalisin dedi anlayacaginiz 6-7 ay kafadan zaman kaybi olacak..amelyatida anca Agostosta yapirabilecegim.öyle caresizimki anlatamam..

bu ay esimle hib birlikte olmadik,17 si regl tarihim 2 gündür kendimi acaba hamilemiyimdir diye düsünürken buluyorum olacak seymi? hic umut yok ama umut ariyorum yinede,...anladimki hamileleik ihtimalimin olmasi bile beni ayakta tutuyor,o yüzden dayanacagim,sabredecegim,taki tibben umut 0 olana kadar..nefer almamin tek nedeni birgün anne olma ihtimalim ..cok özlüyorum giden meleklerimi cokk

Hepiniz sevgiyle kalin..

ferfecir Rabbim hakkında ahyırlı olanı versin inşallah verdiğin karar sonunda seni mutluluğa çıkaracak yoldur sabrının kararlılığının mükafatını Allah bir evlatla müjdeler ve eşinde insafa gelir inşallah bu mübarek 3 ayların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder

Haklısın Sinanuraycım bizim her günümüz korku içinde geçecek. Aslında her hamile için aynı riskler var biz bu risklerin bilincinde olduğumuz için korkuyoruz onlarsa mutlu mesut yaşayıp gidiyorlar. Bu bize ekstradan bir stres getirse de yine de bizim yararımıza bence çünkü hep takipte olduğumuz için Allah korusun olumsuz bir durum olursa belki önceden farkedip önleyebiliriz. Sonuca ulaşmak için çekilen her çile kutsaldır inşallah çektiğimiz herşeye değecek bir mutluluk yaşarız.

Ferfecircim sağol canım. Darısı en kısa zamanda senin başına olsun inşallah. Verdiğin karar hakkında hayırlı olsun. Anne olmak yolunda çok çileler çekiyorsun Allah sabrını arttırsın, gücüne güç katsın. Her zaman birşeyi gerçekten yürekten istersen olacağına inandım sen de anne olmayı gerçekten çok istiyorsun birgün bu amacına ulaşacağına eminim. Belki bir çocuğunuz olunca eşinin de sana karşı davranışları değişir, Allah onu insafa getirsin. Madem kist ameliyatı için ağustosa kadar beklemen gerekecek istersen bu arada soğan kürü uygula belki kistin kendiliğinden erir hem de hamile kalmana da faydası olur.

ya swetbay neden hiç uğramıyo merak ettim inşallah herşey ylundadır haberi olan varmı

Ya sadece sweetbaby mi, leylayaşar, angelhope, denizim16 hepsi topiği terk ettiler. Kızlar merak ediyoruz sizi, arada uğrayın lütfen. Bu arada hadibakem de birkaç gündür gelmiyor acaba o da mı firarilere katılacak.

Hayırlı günler Melek Anneleri
Premete canım seni yeniden tebrik ederim. Bebeşin kanda da çıkmış. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Sinannuray canım hep iyi şeyler düşün. Bebeğin için iyi ol.
Map Allah hayırlısını versin. Allah sana anneliği en güzel şekilde en kısa zamanda yaşatsın.
gelincik Sen nasılsın?
ferfecir Allah hakkında hayırlısını versin. ınşallah kararında mutluluğa erişirsin.

bengicim iiyim çok şükürbiraz şaşkınlık var üzerimde idrarda çıkması sonra adet olmam kısmet önümüze bakcaz napalım geçenlerde oğluma yazdığım günlüğü buldum 5 aydır saklıyolardı benden tesadüfen buldum şok geçirdim bir süre sayfalarını çevirdim okudum dağıldım ilk tekmesini ilk kalp atışını ve bekleyişimi 32.haftaya kadar yazmışım 3 hafta içinde ev alındı taşındık ve oğlum gitti yazamamıştım sadece en son sayfasına çok güzel bir rüya gördüğümü yazabildim okuduktan sonra
sen nasılsın olsun ii misin biraz daha

slm canlarım dün internet yotu bende meraktan çatladım.öncelikle şiiri herkes çok beğenmiş bende çok beğendim arada ağlayıp açılalım değilmi.
PREMETE canım hamileliğin kesinleşmiş çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah...
MAP canım üzme kendini üzülüyoruz bizde çok. tabiki evlat edinme çok güzel bişeydir.hiçbirimizin sonunun ne olacağı belli diil.ama biz bu psikolojiyle çok bekleyemiyoruz işte sen 2 yılda daha çok yıpranırsın.hem senin çocuğun hiç olmuyo diilki oluyo bak meleklerin var.ben oğluma hamileyken ankarada hastanede 1 ay yattım orda okadar çok şey gördümkü ozaman dedimki ben en şanslılarıyım galiba.4 kez aşılama yaptırmış tutmamış 3 kezde tüp bebek yaptırmış tüp bebeklerden 2.de onunda meleği olmuş.ama 3. yü kucağına aldı..bu sadece bir tanesi.ve beşiğini doğumdan 1 gün önce eşi aldı.o istemedi eve gidince alırız dedi.okadarki inanamadı son ana kadar.ama pes etmedi.yani orda herkesin bol bol hikayesini dinledim.3. meleğini yanımda doğuranlar ama hiçbiri pes etmedi bence sende inancını yitirme ve kendini hazır hissettiğinde düşün.tabi bunlar benim düşüncem sakın kırılma çünkü hepimiz hassasız.

hadi bakem bugunlerde iyi degilim diyordu dinleniyordur sanırım ama digerlerini bilmiyorum
premete yarın haberlerini bekliyoruz ozaman ..
nuraycım hamilelik psikolojiyle normel yaşadıkların atlatıcaksın inşallah eşinde seni anlayacak
fertility inşallah hakkında hayırlısı olur

Canım yaaaa. Üzme kendini. Olcak inşallah bebeğinin kardeşi en kısa zamanda gelcek. Sağlığım iyi ama kendim sürekli gel gitlerdeyim. Şu andaki duygularını da çok iyi anlıyorum. Bende Senin gibiyim. Yaşasaydı bebeklerim iki gün sonra doğcaktı. Günüm bitiyordu.Ama ben onlarsızım işte. İnsan yenibaştan yenibaştan yaşadıkça çok kötü oluyor. Takvimler üzüyor.Senin birde hatıra defteri herşeyi yeniden yeniden hatırlatıyor. Ağlama diyecem ama elinde olmuyor. İçini dök. Rahatla. Ben öyle yapıyorum.

çıkmıştım geri geldim hadibakemi hiç sormadım çünki dedim kesin gene kaynanasına gitmiştir şimdi aklıma geldi onun sanırım görümcesinin düğünü vardı çok misafir geleceğini yer olmazsa onda da kalanlar olacağını söylemişti o yüzden kalabalıkta fırsat bulamıyodur ben kaç gündür bakıyorum gelmemiş hiç aklıma gelmiyo galiba bende erken bunama başladı

canım sen sonra tekrar test yaptırdınmı.ben söylemedim sana ama daha önce çocuk düşünmediğim dönemlerde 2 kez benimde başıma gelmişti testlerde pozitif çıkıyodu.ama kan tahlilinde negatif.üzme kendini canım inşallah bu ay olacak dualarımız sizinle...

Bende kaybettim meleğimi arkadaşlar... bu gün 14. gün onu öylesine özlüyorumki...4.yılda kavuştum meleğime tüp bebekti doğum günümde duydum onun kalbini, evlilik yıldönümümde kaybettim toprağa verdim...6 aylık nefesim gitti...yüreğimde onunla girdi mezara...içimdeki ateş sönmeyi bilmiyor...biliyordum onun bendenn gideceğine meleğim bu dünyalık değildi ultrasonda secdeden kalkmayan kalktığındada hep bize dönüp gülen bir bebekti ve çok güzeldi kızım...kontrole gittik hiçbirşey yoktu taki ertesi sabaha kadar...sabah bi kaç damla kan geldi ve hastaneye gittik plesantada 2 yerde kanama beşlamış yatırdılar hastaneye öğlen 2de sancılarım başladı kasılmalar olur dendi ve ilaç verildi ama işe yaramadı dahada şidetlendi akşam 9 da suyum geldi dr ultrasonda baktı ve suyu bitmiş bebek doğum kanalında dedi o an durdurun ben çekerim sancıları durdurun diye yalvardım dr olmaz durdurursam seni kaybederiz dedi eşime dedim ben canımdan geçiyorum onu almasınlar dedim eşim ben senden geçemem dedi ve dra eşimi kurtarın diye yalvarıyordu resmen sonra doğum haneye aldılar 1cm açılma vardı sadece suni sancıda verdiler meleğim doğdu...dr kontrolde söylediği gibi çok güzeldi meleğim bana son kez ben gidiyorum anne der gibi elini kaldırdı ve gitti...öyle hayallerim vardıki onunla herşey başka olacaktı ama olmadı şimdi sadece rüyalarda seviyorum ilk günler uyumak istemiyordum gözümü kapattığımda hep o geliyordu gözümün önüne şimdi ise rüyalarda buluşalım diye uyumaya çalışıyorum...nasıl dayanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum...tek avuntum cennete beni bekleyecek bir meleğimin olması...Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı bizlere...

gelincik çok iyi anlıyorum seni
ben kendim günlük tutmamıştım ama eşim benden gizli tutmuş bebekler hitaben yazmış hep, doğumdan sonra vercekmiş hediye gibi. Ama kısmet olamadı işte. Bebeklerimizi kaybettikten 1 ay sonra verdi bana. Okudum okudukça bittim hele son kısımda beni ameliyata alırlarken arkamdan bana ve bebeklere nasıl el salladığını yazmış, şu an işyerimdeyim ve çok fena dağıldım gerçekten.
Ben bir daja bunları yaşamak istemiyorum bu kadarı yetti bana.

rüyalar ben de üç melek annesiyim üçü de tüptü.
Acını binbir zorluklarla emeklerle gelen bebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu iyi bilirim.
Üzülme ağlama falan demek boş sadece zaman diyorum. Vuslat günü gelecek bunu sen de biliyorsundur arkadaşım.

Rüyalar Allah sabırlar versin. Hikayeni okuyunca çok üzüldüm, acım depreşti. Keşke hiçbir bebek ölmese, keşke anneler ağlamasa. Allah onun ömrünü bundan sonra doğacak yavrularına versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…