Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.

mhtp doğum gününü kutlar sağlıklı bi gelecek dilerim.

seblev kuzunun ii olmasına çok sevindim daha da iyi olacak ben yürekten inanıyorum.habersiz bırakma bizleri.

aabeyazmelek güle güle git yolun açık olsun.kendine ii bak ve morel depola.yolun açık olsun.

premete sen nasılsın neler yapıyorsun ..daha iyisindir inşallah.

merhaba ,valla bir iyi gibiyim bir değilim öyle karmakarışaık bir ruh halindeyim öğlenden beri gene ağlama nöbetlerim başladı

merhabalar arkadaşlar benim internet bağlantısı tuhaflaştı sinir ediyo beni bir yavaşlar bir açılmaz arıza bildirmekten imanım gevrediklavayüzden pek internete giremiyorum girsem cevap yazamıyorum kafamçokkarıştı akannehir
mehtap geçmiş doğum günün kutlu olsun inşallah seneye bebeğinle :ecrin_bebek:üflersin mumları
ben demin gene ağlama nöbetindeydim bir tamam kabullendim diyorum sonra bir bakıyorum göz yaşlarım sel olmuş hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz Allahım hepimize sabır verir inşallah

merhaba.bende geçen yıl 16 temmuzda 27 haftalık doğum yapıp 20 temmuzda oğlumu cennete yollayan annelerdenim.dayanması yada tarifi çok zor bir acı.3 ay sonra hamile kaldım ve oğlumun öldüğü tarihte rabbim anneliği nasip etti bana.acısı bittimi hayır asla.hala canım yanıyor ama yavrum hayata tutunmamı sağladı.oğlumu kaybedince rabbime sığındım ondan diledim.ekimde doğacaktı ekimde hamile kaldım ve hep duamda yavrumun öldüğü gün anne olayım o tarihte sevinci ve acıyı birlikte yaşayayım dedim.hastanelerde yattım serumlar yedim damarlarım patladı kullanmadığım ilaç kalmadı ama bebeğim bu kez sıkı sıkı tutundu bana.ben rabbime bebeğim bana sarıldı.
rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sizlerede yaşatsın.dualarım sizlerle....

Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ? Ben sürekli uyuyan bir tipim şu sıralar , elimde değil valla temnellik yapıp duruyorum...
Mhtp , canım biraz geç oldu ama bende doğum gününü kutluyorum...
nekoneko , canım benim , ağlama lütfen , çok zor biliyorum ama dayanmak zorundayız bitanem...Allahım en kısa zamanda hepimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldursun...Amiiinnnn...
kayra42 , iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz , bebeğiini sağlıkla büyütmeni diliyorum...
aabeyazmelek , ne güzel düğününüz varmış , iyi eğlenceler...
Ebrizm , canım sen nasılsın ? Berilimiz nasıl ? öpüyorum ikinizi...
Neslihan, şerife , premete ve ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım ,Kendinize çok çok iyi bakınn...öpüyorum hepinizi...

Allah yavrunu sana bağışlasın. Desteğin ve güzel dileklerin için teşekkürler. Senin gibi örnekleri görmek bize iyi geliyor.

premete sen nasılsın neler yapıyorsun ..daha iyisindir inşallah.

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. İşe başladım tekrar eve yorgunluktan ölmüş şekilde geliyorum. Günler gelip geçiyor işte ama acı, hasret hiç geçmiyor. Sen nasılsın pek internete girmiyorsun artık.

Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ? Ben sürekli uyuyan bir tipim şu sıralar , elimde değil valla temnellik yapıp duruyorum...

Canım uyayacaksın tabi. Sen uyuyacaksın bebiş büyüyecek :)

kadın olmak hele anne olmaya çalışmak ne zor bişeymiş 3 kayıptan sonra araştırmaya başladılar genetik testler ve bir sürü işlamlar bugün hsg çektiler rahimi görmek için canım çok yandı bi ara vazgeçtim kalkmak istedim masadan ama işte bebek için herşeye katlanıyo insan hamile kalmamda bi sorun yok ama devam ettiremiyorum malesef işallah çaresi olan birşey çıkarda tedavisini olurum yaniden bir kayıp yaşamak istemiyorum allahım sen bizlerin yanında ol yarabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et

mrb.arkadaşlar..

netteyim ben hatta hergün bakıyorum sayfamıza iyi haberler okumak istiyorum

benim hayatım şuaralar karışık yaşadığım depremin artçı şoklarıyla hastanede uğraşıyorum...kendimi çok kasmaktan kimseyle paylaşmamaktan kendi içimde yaşamaktan 1,5 seneden bu güne artık vücudum patlak vermeye başlamış.kaslarım kasılmış ilaçlar verildi başladım bugün umarımm faydasını görürüm..akupunktura gitmeyi düşünüyorum umarım faydası olur araştırma aşamasasındyım.çocuk işini de biliyorsunuz ben tüp bebek le kalıyorum.paramda yok tedaviye yettmez.işim Allaha kaldı.bilmiyorum yaa ne olacak zaman.

beril iyi teyzesi özel eğitime kayıt yaptırıyoruz onu 3. dişi çıktı birazda sıkıntısı var o yüzden sen nasılsın canım uyuman sadece tembellikten olsun canım

slm kızlar nasılsınız.doğum günümü kutalamanız beni çok mutlu etti teşekkürler kızlar...
.valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....

29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...

anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s

mhtpp çok sevindimmm canımmm inşallah tamamdır..nasıl doktor öyle uyuz şeyy bence hemen yarın sabah kalk erkenden kan testi yaptır varsa yoksa çıkar önlemini alırsın bu ne rahatlık kadına bakarmısın yaa..hatta vaktin varsa şimdi bile yaptırabilirsin özel yerde .

Mhtp , canım benim ilk testimde ikinci çizgi o kadar siliktiki , hatta yarımdı :) Silik çizgi varsa bence bebişte vardır :) Canım yaaa var galibaaa :)
Ebrizm , Berilimiz için her şey yolunda gider umarım.Bir süre sonra özel eğitime hiç gerek kalmaz inşaallah...En büyük dileğim Beril için hızlı bir iyileşme süreci...

mhtp cım tebrikler canım ,,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş....bence kesin var o silik çizgiler hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor çünkü...ama doktor hakikatende çok rahat ,,, en kısa zamanda ii bir doktorun kontrolu altına girmelisin canım ,, dualrım seninle ve bebeğinlee,,,,,
evett 2. bebeğimiz için halayımız yokmuuuu ,, var tabiiiiii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Rabbim analı babalı büyütsün inş.. ne mutlu sana ve eşine ,,,Rabbim bu bebeğini size bağışlasınnn Allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallahhhhh

mthp canım benim silik çizgi çıktıysa kesin hamilesindir ama garanti olsun diyorsan hemen şimdi çık özel bir merkeze git kan tahlili yaptır. Biz oğlumda gecenin 11. de özel hastaneye gidip kan tahlili yaptırmıştık heyecendan sabahı bekleyememiştik. Canım ya kesin sonucu alalım da sen de rahatla biz de rahatlayalım. Bu arada liste uğurlu geldi herhalde herkes sırayla hamişliğe terfi ediyor Allah'ım arttırsın inşallah. Tebrik ediyorum kocaman öpüyorum.

ayyy kızlar solun ..inşallah hamişimdir....bende şaşkınım valla....
iyiki varsınız canlarım...
sırayla hamiş sonra meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız....
kızlar doğuda dr sıkıntısı yaşadım..batıya geldim hemde izmire dedim ama hiçbişey değişmedi...ben çeşmedeyim biliyosunuz özel hastane kapanmış,devlet hastanesindeki kdın kafadan resmen tahlil yapmam diye tutturdu...ortada kaldım..eşim yok...herşey üstüste anlıcanız....yani yarına kaldı tahlil...haberi vericem hemen size....:)))dualarınıza ihtiyacım var....
bebeğim gelsin...........

berilim canımmmm hepimizin tatlişi inşallah özel eğitimden güzel sonuç alıcak veee herşey yoluna giricekkk..öptüm onuda sizideeee...melekcim bebeişinide okşa emi benim için...

Haydi hep birlikte :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Söylemesi ayıp iyi halay çekerim :)

Canım en kısa zamanda sağlıklı bebişler diliyorum senin içinde...Sabretmeliyiz canım , sende zor şeyler yaşamışsın...Bu son olur inşaallah canımm...

Canım kendine dikkat et lütfen...Ben sezeryan sonrasında zayıflamak için akupunktura gitmiştim...Akupunktur uzmanı bana bunun hamile kalmada bile etkili olacağını söylemişti...Bir hastası varmış , bebeği olmuyormuş , akupunktura zayıflama amaçlı gitmiş ama bir süre sonra hamile kalmış...Psikolojik açıdanda akupunktur insanı rahatlatıyormuş...Allahımdan , senin içinde tüp bebeğe gerek kalmadan , kendiliğinden gelen , sağlıklı bebişler diliyorumm...Aminnnnn...

aman sen dikkat ett fazla kıpraşma...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

melek76 sen otur bi yere bizi izle kim daha ii oynuor puan ver şekerim :) otur oturduğun yerde aaaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…