merhaba.bende geçen yıl 16 temmuzda 27 haftalık doğum yapıp 20 temmuzda oğlumu cennete yollayan annelerdenim.dayanması yada tarifi çok zor bir acı.3 ay sonra hamile kaldım ve oğlumun öldüğü tarihte rabbim anneliği nasip etti bana.acısı bittimi hayır asla.hala canım yanıyor ama yavrum hayata tutunmamı sağladı.oğlumu kaybedince rabbime sığındım ondan diledim.ekimde doğacaktı ekimde hamile kaldım ve hep duamda yavrumun öldüğü gün anne olayım o tarihte sevinci ve acıyı birlikte yaşayayım dedim.hastanelerde yattım serumlar yedim damarlarım patladı kullanmadığım ilaç kalmadı ama bebeğim bu kez sıkı sıkı tutundu bana.ben rabbime bebeğim bana sarıldı.
rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sizlerede yaşatsın.dualarım sizlerle....
premete sen nasılsın neler yapıyorsun ..daha iyisindir inşallah.
Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ? Ben sürekli uyuyan bir tipim şu sıralar , elimde değil valla temnellik yapıp duruyorum...
Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız ? Ben sürekli uyuyan bir tipim şu sıralar , elimde değil valla temnellik yapıp duruyorum...
Mhtp , canım biraz geç oldu ama bende doğum gününü kutluyorum...
nekoneko , canım benim , ağlama lütfen , çok zor biliyorum ama dayanmak zorundayız bitanem...Allahım en kısa zamanda hepimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldursun...Amiiinnnn...
kayra42 , iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz , bebeğiini sağlıkla büyütmeni diliyorum...
aabeyazmelek , ne güzel düğününüz varmış , iyi eğlenceler...
Ebrizm , canım sen nasılsın ? Berilimiz nasıl ? öpüyorum ikinizi...
Neslihan, şerife , premete ve ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım ,Kendinize çok çok iyi bakınn...öpüyorum hepinizi...
merhaba.bende geçen yıl 16 temmuzda 27 haftalık doğum yapıp 20 temmuzda oğlumu cennete yollayan annelerdenim.dayanması yada tarifi çok zor bir acı.3 ay sonra hamile kaldım ve oğlumun öldüğü tarihte rabbim anneliği nasip etti bana.acısı bittimi hayır asla.hala canım yanıyor ama yavrum hayata tutunmamı sağladı.oğlumu kaybedince rabbime sığındım ondan diledim.ekimde doğacaktı ekimde hamile kaldım ve hep duamda yavrumun öldüğü gün anne olayım o tarihte sevinci ve acıyı birlikte yaşayayım dedim.hastanelerde yattım serumlar yedim damarlarım patladı kullanmadığım ilaç kalmadı ama bebeğim bu kez sıkı sıkı tutundu bana.ben rabbime bebeğim bana sarıldı.
rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sizlerede yaşatsın.dualarım sizlerle....
Haydi hep birlikte :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:mhtp cım tebrikler canım ,,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş....bence kesin var o silik çizgiler hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor çünkü...ama doktor hakikatende çok rahat ,,, en kısa zamanda ii bir doktorun kontrolu altına girmelisin canım ,, dualrım seninle ve bebeğinlee,,,,,
evett 2. bebeğimiz için halayımız yokmuuuu ,, var tabiiiiii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Canım en kısa zamanda sağlıklı bebişler diliyorum senin içinde...Sabretmeliyiz canım , sende zor şeyler yaşamışsın...Bu son olur inşaallah canımm...kadın olmak hele anne olmaya çalışmak ne zor bişeymiş 3 kayıptan sonra araştırmaya başladılar genetik testler ve bir sürü işlamlar bugün hsg çektiler rahimi görmek için canım çok yandı bi ara vazgeçtim kalkmak istedim masadan ama işte bebek için herşeye katlanıyo insan hamile kalmamda bi sorun yok ama devam ettiremiyorum malesef işallah çaresi olan birşey çıkarda tedavisini olurum yaniden bir kayıp yaşamak istemiyorum allahım sen bizlerin yanında ol yarabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
mrb.arkadaşlar..
netteyim ben hatta hergün bakıyorum sayfamıza iyi haberler okumak istiyorum
benim hayatım şuaralar karışık yaşadığım depremin artçı şoklarıyla hastanede uğraşıyorum...kendimi çok kasmaktan kimseyle paylaşmamaktan kendi içimde yaşamaktan 1,5 seneden bu güne artık vücudum patlak vermeye başlamış.kaslarım kasılmış ilaçlar verildi başladım bugün umarımm faydasını görürüm..akupunktura gitmeyi düşünüyorum umarım faydası olur araştırma aşamasasındyım.çocuk işini de biliyorsunuz ben tüp bebek le kalıyorum.paramda yok tedaviye yettmez.işim Allaha kaldı.bilmiyorum yaa ne olacak zaman.
Haydi hep birlikte :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Söylemesi ayıp iyi halay çekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?