ah canımmm az önce (adetim 29 eylül) dayanamadım test yaptım negatif çıktı...ama üzülmedim..çok hazırlamışım kendimi galiba....inşallah ekim uğurlu gelsin...
bende mthfr A1298C...coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum ,,markası GNC bitkisel 800mcg günde 2 kez alıyorum...doktorum ilk etapta folik asit yüklemesi yapalım dedi sonra zaman ne gösterir bilemem artık,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ...
Maşallah minik kuzumuza. Hep böyle sağlıklı sıhhatli büyümeye devam etsin annesini de bizi de üzmesin.Canım , benim doktorum iğneye gerek kalmaz demişti ama sonra fikrini değiştirdi , riske atmayalım dedi...
Arkadaşlar , bugün bebişimi görmeye gittim , 11 mm olmuş miniğimiz...Şu an için sağlıklı bir gebelik dediler.Kendi doktoruma gitmedim tabi :) Başka bir tıp merkezine gittim , kaçamak yani:)
melek anneler-i slm hepinize! premete, melek, neslihan, ebrizim, beyazmelek, serife,mhtp,hazan... ve adını saymadığım tüm melek anneleri sevgiyle sarılıyorum size!!! opuyorumnanaktan
uzun zamandır nete giremedim,, fazla zamanım olmuyor artık ama sırf size yazabilmek için geldim nete... umarım hepiniz iyisinizdir!
bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!
sevgiyle kucaklıyorum hepinizi,, hep dualarımdasınız! Allah'ım inşallah sizleri nur topu gibi bebek sahibi yaparak biraz olsun dindirir acılarınızı,,teselli eder! umutsuz kalmamanız dileğiyle...
Canım doğum günün kutlu olsun. İnşallah yeni yaşın sana uğur getirir. Hediyeni önümüzeki ay alırsın canım üzülme.
nasılsın canım??
yok ya üzülmedim valla....ama bebek gelse mutlu olurdum tabi...yumurtlamadan sonra eşim gece çalışmaya başladı ailemde vardı bebek mesaisi yapamadık zaten...
Neslihancım hoşgeldin özlettin kendini. Demek doktora gittin tedaviye mi başlıyorsun. Benim doktorum folik asit olarak folbiol verdi. Dozajı yüksekmiş bu yüzden haftada 2 gün kullanılıyor.
kızlar bende folbiol kullanıyorum ama hergün 1 tane....
en iyiis folbiolmuş...
bende mthfr A1298C...coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum ,,markası GNC bitkisel 800mcg günde 2 kez alıyorum...doktorum ilk etapta folik asit yüklemesi yapalım dedi sonra zaman ne gösterir bilemem artık,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ...
melek anneler-i slm hepinize! premete, melek, neslihan, ebrizim, beyazmelek, serife,mhtp,hazan... ve adını saymadığım tüm melek anneleri sevgiyle sarılıyorum size!!! opuyorumnanaktan
uzun zamandır nete giremedim,, fazla zamanım olmuyor artık ama sırf size yazabilmek için geldim nete... umarım hepiniz iyisinizdir!
bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!
sevgiyle kucaklıyorum hepinizi,, hep dualarımdasınız! Allah'ım inşallah sizleri nur topu gibi bebek sahibi yaparak biraz olsun dindirir acılarınızı,,teselli eder! umutsuz kalmamanız dileğiyle...
kızlar merhabalar...
melekcim maşşallah kuzuna büyüyor sağlıkla...
seblevcim minik kuşun bugünleri atlatacak..kendi nefes alacak ..dualarım senin ve bebeğinle...
kızlar bu arada benim bugün doğum günüm....göbeğimde bebeğim olurda bugün test yapıp harika bir hediye almış olurum diye umut etmiştim ama kısmet değilmiş..hayırlısı....ayrıca eşimde yok tek başıma doğum günü geçiriyorum...
beyazmelek ben 1981 doğumluyum...
sizburadan mesaj yazıyosunuz ya yanımdaymşsınız gibi hissediyorum canlarım benim..beni en iyi şekilde anlıyor acımı paylaşıyosunuz ya en büyük hediyemde bu....
eski geörev yerimdeki arkadaşlarım toplanmışlar telefonun mikrofonunuda açmışlar telefonu açar açmaz bağırış çığırış beni öyle mutlu ettiki....
ebrizm ,leylasar canım kutlama için teşekkürler....:)
beyazmelek canımevet keşke böyle değilde bebeğimiz kucamızda sayfası açıp orada tanışsaydık ama nasip değilmiş...olsun en azından birbirimize destek oluyoruz...
hayat devam ediyor etmek zorunda....
Arkadaşlar içinizde erken doğumdan sonraki hamileliğini sağlıklı geçirenler varsa moral vermenize ihtiyacım var. İlk bebeğimi 26 + 3 günlükken dünyaya getirdm şimdi tekrar hamileyim korkuyorm...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?