Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bende mthfr A1298C...coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum ,,markası GNC bitkisel 800mcg günde 2 kez alıyorum...doktorum ilk etapta folik asit yüklemesi yapalım dedi sonra zaman ne gösterir bilemem artık,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ...

ah canımmm az önce (adetim 29 eylül) dayanamadım test yaptım negatif çıktı...ama üzülmedim..çok hazırlamışım kendimi galiba....inşallah ekim uğurlu gelsin...

İnşallah canım önümüzdeki ay sana mucizeni versin büyük allahım

Canım , benim doktorum iğneye gerek kalmaz demişti ama sonra fikrini değiştirdi , riske atmayalım dedi...

Arkadaşlar , bugün bebişimi görmeye gittim , 11 mm olmuş miniğimiz...Şu an için sağlıklı bir gebelik dediler.Kendi doktoruma gitmedim tabi :) Başka bir tıp merkezine gittim , kaçamak yani:)

melek anneler-i slm hepinize! premete, melek, neslihan, ebrizim, beyazmelek, serife,mhtp,hazan... ve adını saymadığım tüm melek anneleri sevgiyle sarılıyorum size!!! opuyorumnanaktan
uzun zamandır nete giremedim,, fazla zamanım olmuyor artık ama sırf size yazabilmek için geldim nete... umarım hepiniz iyisinizdir!
bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!
sevgiyle kucaklıyorum hepinizi,, hep dualarımdasınız! Allah'ım inşallah sizleri nur topu gibi bebek sahibi yaparak biraz olsun dindirir acılarınızı,,teselli eder! umutsuz kalmamanız dileğiyle...

Maşallah minik kuzumuza. Hep böyle sağlıklı sıhhatli büyümeye devam etsin annesini de bizi de üzmesin.

Canım benim iyiki yazdın seni çok merak ettim. Gerçi oğlumuzun hastaneden çıkmış olabileceğini ve bu nedenle yazamıyor olabileceğini düşünmüştüm inşallah bir dahaki yazamama nedenin bu olur. Seni çok iyi anlıyorum. Küvez günleri aileler için çok yıpratıcı oluyor, hep yüreği ağzında yaşıyor insan o günlerde. Ben mesela ne zaman telefon çalsa hala yerimden sıçrıyorum.Ama bunlar geçecek inşallah yavruna kavuşacaksın lütfen o günleri düşünüp kendini bırakma. Ventilatörden çıkarılıp tekrar bağlanma olayı inan bu işin doğal süreci. Düşünsene zamanından önce annesinin sıcacık karnından alıp küveze koyuyorlar minicik bebeği. Dünyaya alışmaya çalışıyor, nefes almayı öğreniyor. Böyle makinaya gire çıka kendi kendine nefes almayı öğrenecek. Herhalde başka bir problemi yok minişin. Güzel günler çok yakında gelecek arkadaşım içini ferah tut.

kızlar merhabalar...
melekcim maşşallah kuzuna büyüyor sağlıkla...
seblevcim minik kuşun bugünleri atlatacak..kendi nefes alacak ..dualarım senin ve bebeğinle...

kızlar bu arada benim bugün doğum günüm....göbeğimde bebeğim olurda bugün test yapıp harika bir hediye almış olurum diye umut etmiştim ama kısmet değilmiş..hayırlısı....ayrıca eşimde yok tek başıma doğum günü geçiriyorum...

Canım doğum günün kutlu olsun. ınşallah yeni yaşın sana uğur getirir. Hediyeni önümüzeki ay alırsın canım üzülme.

seblevcimm Rabbim şifalar versin inş. tez zamanda bebişinle evine gelirsin canım ,,dualarım sizinle..:Saruboceq:
melekcim maşallah bebiş büyüyor.. inş. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip kucağına alırsın bebeğini inş.:Saruboceq:
mhtp cım doğum günün kutlu olsun a.s.a.s.

nasılsın canım??
yok ya üzülmedim valla....ama bebek gelse mutlu olurdum tabi...yumurtlamadan sonra eşim gece çalışmaya başladı ailemde vardı bebek mesaisi yapamadık zaten...

iyiyim canım sen nasılsın allahın bildigi bir şey var demekki bir dahaki ay olur inşallah..
bizde bu ay pek çalışamadık eşimin dayısının oglu gölcükte asker kısa dönem oyüzden ev boş kalmıyor bizimde işler durdu haliyle nasip işte allahımın yazdıgı yazgı işte...

Neslihancım hoşgeldin özlettin kendini. Demek doktora gittin tedaviye mi başlıyorsun. Benim doktorum folik asit olarak folbiol verdi. Dozajı yüksekmiş bu yüzden haftada 2 gün kullanılıyor.

kızlar bende folbiol kullanıyorum ama hergün 1 tane....
en iyiis folbiolmuş...

benim doktorumda folbiol verdi eylülde başlarsın kasıma kadar birşey olmazsa gelirsin yumurtalıklara bakarız dedi inşallah giderim ama bebegim için inşallah...

hayırlı olsun canım tedavin inşallah allahım en kısa zamanda göndersin...

seblev canım allahım yüzünü güldürecek inşallah bebegimizde gelicek evinin huzuru neşesi dualarımız seninle...

mhtp canım dogum günün kutlu olsun nice senelere seneye inşallah bebeginle girersin kıyamam sana ya keşke bizi çagırsaydım biz gelseydik...
benimde 24 eylüldeydi dogum günüm aramızda 4 gün var gerçi kaç dogumlusun bilmiyorum ama..

beyazmelek ben 1981 doğumluyum...
sizburadan mesaj yazıyosunuz ya yanımdaymşsınız gibi hissediyorum canlarım benim..beni en iyi şekilde anlıyor acımı paylaşıyosunuz ya en büyük hediyemde bu....

eski geörev yerimdeki arkadaşlarım toplanmışlar telefonun mikrofonunuda açmışlar telefonu açar açmaz bağırış çığırış beni öyle mutlu ettiki....

bende 84 dogumluyum canım biz birbirimizi bulmuşuz ama keşke böyle tanışmasaydık ama allahım böyle yazmış çok şükür halimize canım.. bak mutlu olmak için bir şeyler var hayatta ne kadar güzel yaşıyoruz işte acısıyla tatlısıyla zaman durmuyor akıp gidiyor...

nice senelere doğum günün kutlu olsuncanım inşallah bir dahaki doğum gününde bebeğin kucağında kutlarsın

mehtapçım doğum günün kutlu, mutlu ve hayırlı olsun..sevdiklerinle sağlıklı mutlu ve uzun ömürlüyıllar diliyorum...Şansın bol mutluluğundai molsun

ebrizm ,leylasar canım kutlama için teşekkürler....:)

beyazmelek canımevet keşke böyle değilde bebeğimiz kucamızda sayfası açıp orada tanışsaydık ama nasip değilmiş...olsun en azından birbirimize destek oluyoruz...
hayat devam ediyor etmek zorunda....

Arkadaşlar içinizde erken doğumdan sonraki hamileliğini sağlıklı geçirenler varsa moral vermenize ihtiyacım var. ılk bebeğimi 26 + 3 günlükken dünyaya getirdm şimdi tekrar hamileyim korkuyorm... (

öyle bizi bizden başka destek vericek yok çünkü..

Arkadaşlar içinizde erken doğumdan sonraki hamileliğini sağlıklı geçirenler varsa moral vermenize ihtiyacım var. İlk bebeğimi 26 + 3 günlükken dünyaya getirdm şimdi tekrar hamileyim korkuyorm... (

başın sagolsun canım:teselli: korkma bak melegin sana kardeşini göndermiş korkmaktan ziyade daha çok dört elle sarılmalısın içini ferah tut rabbim sizi korusun
saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

kızlar haber vereyim dedim gece abim gelicek yarın veya perşembe günü memlekete gidiyorum hafta sonu dügünümüz varda 1 hafta sonra görüşürüz kısmetse hepiniz kendinize çok iyi bakın öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…