Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sağol canım Allah sanada sabır versin...evet binbir zorlukla...vardır bir hayır diyorum şükrediyorum...ama onu içimden atamıyorum.

Rüyalar Allah sabırlar versin. Hikayeni okuyunca çok üzüldüm, acım depreşti. Keşke hiçbir bebek ölmese, keşke anneler ağlamasa. Allah onun ömrünü bundan sonra doğacak yavrularına versin.

Amin canım acınızı hatırlatmak istemezdim.sanırım şimdi hamilesin yalnış okumadıysam inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alırsın meleğini aynı acıyı yaşatmasın RAbbim...

zaten vardır bir hayır demesek diyemesek şimdiye kadar çoktan aklımı kaçırmıştım ben

canım allah sabırlar versin ne denirki canım hepimiz yaşıyoruz bu acıları tarifi yok,çaresi yok.melek annesi olduk hepimiz allahım böyle nasip etti işte.

zaten vardır bir hayır demesek diyemesek şimdiye kadar çoktan aklımı kaçırmıştım ben

inan varya oğlumun cenaze günü herkes olsun hayırlısı böyleymiş diyodu içimden kahroluyodum hayırlısı benim oğlumun ölmesimi diye ama mutlaka hayır vardır allah büyük sadece yaralarımız sarılsın meleklerimiz var bide kucağımızda bebişlerimiz olsun istiyoruz allahım hepimize nasip eder inşllah...

tekrar tekrar aynı acıyı yaşadım ama ikinci de daha ileri bir haftada ikiz bebeklerimi kaybettim , nasıl dayanabiliyorum diye ben de kendime hayret ediyorum. ınançlarım olmasa vuslat gününde kavuşma umudu olmasa ben ya çekip gitmiştim ya aklımı kaçırmıştım.

Sağol canım Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin. Meleklerimizi hatırlamadığımız an yok ki. Her zaman Allah oğlumun acısını unutturacak başka acılar vermesin diye dua ediyorum. Öyle bir imtihan biçilmiş ki bize ömrümüzün sonuna kadar bu sızıyı yüreğimizde taşımaya mecburuz. Bu dünyada kavuşamadık Allah öbür dünyada kavuşmayı nasip etsin. Buraya gel içinden ne geçiyorsa yaz. Hepimiz birbirimizle acımızı paylaşarak, birbirimize destek olarak biraz toparlanabildik.

Bana da oğlum hastanede yatarken hep hayırlısı olsun derlerdi hep sinir olurdum onlar öyle dedikçe oğlumun ölmesinin daha hayırlı olduğunu düşündüklerini hissederdim. Hayırlısı böyle miydi bilemiyorum ama sonuçta olanla ölene çare yok derler kadere boyun eğmekten başka çaremiz yok.

canım benim ablamın 3 aylık tı bebeğinin kalbi durduğunda ,benimde 8 haftalık durmuştu bitane.yani anlayacağın olacak olan hep oluyo,bende hep korkuyorum herşeyden erken doğumdan yaşadıklarımdan herkes kızıyo bana niye böyle düşünüyosun diye ama kimse yaşadıklarımızı anlayamıyo nasıl korkmayalım.aman hep korkalım ama yinede bebişler gelsin kucağımıza inşallah...kimselerin kucağı boş kalmasın....

Canım Allah sabırlar versin sana , hepimize sabırlar versin. Allahım bir daha yaşatmasın.

bu sayfayı her açtığımda yüzlerce dua ediyorum yeni bir melek annesi gelmiş olmasın diye.kapanmayan yaram okudukça kanıyor.bende 27 haftalıkken kaybettim oğlumu.ilk göz ağrım ilk aşkım ilk heyecanım umudum yarınım hayallerimdi benim.normal doğumla herkesten dualar isteye isteye doğurdum.ama dediğin gibi öleceğini biliyordum.ilk hamileliğimden itibaren rüyalarımda hep kaybettiğimi görmüştüm.olmadı olamadı.rabbim onu kendisi için yaratmış.emanetini çabucak geri aldı.ikinci bebeğim kollarımda çok şükür.süreç çok uzun ve zor gvelecek canım arkadaşım.rabbim yardımcın olsun.
dualarım seninle.sabır diyecem ama ukalalık olarak algılama ne olur.sadece zamanla alışacaksın bu acıyla yaşamaya.Senin bir parçan olacak söküp atamadığın atmaya kıyamadığın.yeni bebeğini iki kez sevip iki kez öpeceksin.ama onun yeri hiç dolmayacak.rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...acın çok yeni çok taze....

PREMETE hayırlı uğurlu olsun.rabbim sağlıkla ama ZAMANINDA kavuştursun yavruna...

Sağol Kayra bizim gibi erken doğumla bebeğini kaybetmiş annelerin en büyük duası zaten meleğimizin kardeşini sağlıkla ve ZAMANINDA kucağımıza almak değil mi?

Sağol Kayra bizim gibi erken doğumla bebeğini kaybetmiş annelerin en büyük duası zaten meleğimizin kardeşini sağlıkla ve ZAMANINDA kucağımıza almak değil mi?

alacaksın canım allahın izniyle...sen kendini yorma stres yapma,olumsuz düşünme.hepimiz senin ve hamile olan tüm melek annelerinin bebekleri için dua ederiz.sende bol bol dua et.cennetteki meleğinede söyle küçük kardeşinin zamanında sağlıkla gelmesi için allaha dua etsin.ben öyle dua ederdim.rabbim onları duyar.....

merhaba kızlar nasılsınız
giremedim nete ne zamandır nedendir bilmem ama canım da sıkkın yazamadım hiç nedense çünkü ağzımdan kelimeler çıkmadı ama çooook mutlu haberler aldım gelince çoook sevindim
bende bu arada bugün dra gittim tırnak için yarına randevu verdi çekilcek tırnağım saat 3 te bana dua edinde acımasın yaaa biraz korkuyorum çünkü bu arada eşimde işe başlıcak inşallah Allah'ın izniyle

premetecimcanımçooooooooooooook sevindim canım ben yaa çook mutlu oldum RAbbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlat versin sana bir ömür mutlu olmanızı dilerim canım çok iyi bak kendine

sinannuraycımcanım sende içinde bir mucizenin olduğunu sakın unutma ve kendinide onu da üzme canım bunların hepsi onun ve senin üzülmenden önemlimi mi canım kendinede miniğinide çok dikkat et canım

mapcımcanım senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim sanada bir mucize yollar ve kenidliğinden orada bir kıpırtı pıt pıt duyarsın en hayırlı zamanda canım

ferfecircimhakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım üzülmemeye çalış ve bol bol dua et inşallah o adam imana gelir birazda senin kıymetini anlar canım

özlenen,hadibakem,özlemimsin sizde kendinize ve göbüştekilere çok iyi bakın kızlar

eburcuseninde inşallah vaktin zamanın gelince bebeğin gelir göbüşüne hayırlısıyla

rüyalar Allah sabır versin canım benimde 4 ay oldu ama işte 4 günde 4 ayda 4 yılda 40 senede olsa o acı ne unutuluyo neden hafifliyo bizi bizden başkada kimse anlamıyo istediğin zaman gelip içini dökebilirsin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Allah razı olsun canım.

Hoşgeldin Cicicim. Teşekkür ederim. Darısı senin ve bekleyen tüm melek annelerinin başına. Sana da geçmiş olsun, inşallah ağrısız sızısız halledersin tırnağını. Eşinin iş bulmasına da çok sevindim, iş meselesi kafanı çok meşgul ediyordu. Şimdi eşin de iş bulduğuna göre belki bebek planlarınızı öne çekersiniz ne dersin?

inşallah premetecim bende şu işlerimiz halledeyim tırnak falan iyileşsin düzelsin eşimindeişleri güzel gider ve bende bir iş bulur girersem ohhhhhhh çok güzel olur ama bulamasamda eşim girince rahat olurum bari bebiş için gün sayarım artık bende
daha dün gibi hatırlıyodım daha 40ım yeni çıkmıştı nasıl geçer zman dedim ama şimdi 4 ay oldu bile bu ay 22si evlilik yıldönümüm kızımın yanımda olması için herşeyimi verirdim ama yok malesef yaaa çok üzülüyorum bu aralar o yüzden sende üzme kendini oldumu artık kendine daha iyi bak canım

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|33|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|25|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|14||20.12.2010
|Denizim16|12||02.01.2011
|Sweetbaby|12||03.01.2011
|Hadibakem|10||18.01.2011
|Sinannuray|10||18.01.2011
|Özlenen2010|8||30.01.2011
|Premete|5||20.02.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Gelincik37_34|11.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Günaydın canlarım. Uğurlu listemizi güncelleyelim. ınşallah herkes zamanı gelince bir üst listeye geçiş yapar. Limburgcum güzel haberini bekliyorum canım.

Son düzenleme:

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin. İnan hiç birimizin acısı dinmedi. 6 ay oldu hala aklımda hep onları düşünüyorum. Hep yüreğim yanık. Yüreğmin yangını ömür boyu geçmeyecek. Allah hepimize sabır versin. Bir gün cennetteki meleklerimize kavuşacağız, orada biz büyüteceğiz meklerimizi, hepimiz o günü bekliyoruz.

Başın sağolsun canım.senağlama Hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz. Tek tesellimiz meleklerimizin cennette olması. Rabbim meleğini hurileriyle büyütsün. Ahirette meleğine kavuştursun inşallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…