merhaba kızlar nasılsınız
giremedim nete ne zamandır nedendir bilmem ama canım da sıkkın yazamadım hiç nedense çünkü ağzımdan kelimeler çıkmadı ama çooook mutlu haberler aldım gelince çoook sevindim
bende bu arada bugün dra gittim tırnak için yarına randevu verdi çekilcek tırnağım saat 3 te bana dua edinde acımasın yaaa biraz korkuyorum çünkü bu arada eşimde işe başlıcak inşallah Allah'ın izniyle
premetecimcanımçooooooooooooook sevindim canım ben yaa çook mutlu oldum RAbbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlat versin sana bir ömür mutlu olmanızı dilerim canım çok iyi bak kendine
sinannuraycımcanım sende içinde bir mucizenin olduğunu sakın unutma ve kendinide onu da üzme canım bunların hepsi onun ve senin üzülmenden önemlimi mi canım kendinede miniğinide çok dikkat et canım
mapcımcanım senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim sanada bir mucize yollar ve kenidliğinden orada bir kıpırtı pıt pıt duyarsın en hayırlı zamanda canım
ferfecircimhakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım üzülmemeye çalış ve bol bol dua et inşallah o adam imana gelir birazda senin kıymetini anlar canım
özlenen,hadibakem,özlemimsin sizde kendinize ve göbüştekilere çok iyi bakın kızlar
eburcuseninde inşallah vaktin zamanın gelince bebeğin gelir göbüşüne hayırlısıyla
Sağol canım Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin. Meleklerimizi hatırlamadığımız an yok ki. Her zaman Allah oğlumun acısını unutturacak başka acılar vermesin diye dua ediyorum. Öyle bir imtihan biçilmiş ki bize ömrümüzün sonuna kadar bu sızıyı yüreğimizde taşımaya mecburuz. Bu dünyada kavuşamadık Allah öbür dünyada kavuşmayı nasip etsin. Buraya gel içinden ne geçiyorsa yaz. Hepimiz birbirimizle acımızı paylaşarak, birbirimize destek olarak biraz toparlanabildik.
Amin canım inşallah banada nasip eder Rabbim...inşallah başka acılar yaşatmaz...evet imtihan bu umarım geçeriz.öbür dünyada kavuşmak ümidide olmasa zaten naparızki.geleceğim buraya inşallah sevinçlerimizi yazarız bu son üzüntümüz olur...:Saruboceq:
RÜyalar allahım sabırlar versİn nedesek boŞ ama zaman herŞeyİn İlacı allahım İnŞallah en kısa zamanda kardeŞİne kavuŞursun allahım gÜÇ versİn Çokzor ....
Allah razı olsun canım...evet zaman zamanla toparlanacağım inşallah...inşallah canım inşallah en kısa zamanda melek annelerin hepsi kavuşur melek kardeşlerine...Rabbim bizlere iman gücü ve sabır versin....
Bende kaybettim meleğimi arkadaşlar... bu gün 14. gün onu öylesine özlüyorumki...4.yılda kavuştum meleğime tüp bebekti doğum günümde duydum onun kalbini, evlilik yıldönümümde kaybettim toprağa verdim...6 aylık nefesim gitti...yüreğimde onunla girdi mezara...içimdeki ateş sönmeyi bilmiyor...biliyordum onun bendenn gideceğine meleğim bu dünyalık değildi ultrasonda secdeden kalkmayan kalktığındada hep bize dönüp gülen bir bebekti ve çok güzeldi kızım...kontrole gittik hiçbirşey yoktu taki ertesi sabaha kadar...sabah bi kaç damla kan geldi ve hastaneye gittik plesantada 2 yerde kanama beşlamış yatırdılar hastaneye öğlen 2de sancılarım başladı kasılmalar olur dendi ve ilaç verildi ama işe yaramadı dahada şidetlendi akşam 9 da suyum geldi dr ultrasonda baktı ve suyu bitmiş bebek doğum kanalında dedi o an durdurun ben çekerim sancıları durdurun diye yalvardım dr olmaz durdurursam seni kaybederiz dedi eşime dedim ben canımdan geçiyorum onu almasınlar dedim eşim ben senden geçemem dedi ve dra eşimi kurtarın diye yalvarıyordu resmen sonra doğum haneye aldılar 1cm açılma vardı sadece suni sancıda verdiler meleğim doğdu...dr kontrolde söylediği gibi çok güzeldi meleğim bana son kez ben gidiyorum anne der gibi elini kaldırdı ve gitti...öyle hayallerim vardıki onunla herşey başka olacaktı ama olmadı şimdi sadece rüyalarda seviyorum ilk günler uyumak istemiyordum gözümü kapattığımda hep o geliyordu gözümün önüne şimdi ise rüyalarda buluşalım diye uyumaya çalışıyorum...nasıl dayanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum...tek avuntum cennete beni bekleyecek bir meleğimin olması...Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı bizlere...
Başın sağolsun canım.senağlama Hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz. Tek tesellimiz meleklerimizin cennette olması. Rabbim meleğini hurileriyle büyütsün. Ahirette meleğine kavuştursun inşallah. :Saruboceq:
Canım başın sağolsun Rabbim bundan daha büyük acı vermesin kimsemize inşallah yavrun kardeşini gönderecek ve uzun ve güzel bir ömür kaybettiğin yavrunla yaşanamayan herşeyi kardeşiyle yaşarsın kelime bulmak cümle kurmak çok zor 5 ayım bitti ama asırlara sığan acım var neylersin Rabbim bunu uygun gördü bize teslimiyet göstereceğiz inşallah şefaatine nail olruz ahirette sonsuz bir yaşam bizi bekliyor kuzularımızla inşallah
bu sayfayı her açtığımda yüzlerce dua ediyorum yeni bir melek annesi gelmiş olmasın diye.kapanmayan yaram okudukça kanıyor.bende 27 haftalıkken kaybettim oğlumu.ilk göz ağrım ilk aşkım ilk heyecanım umudum yarınım hayallerimdi benim.normal doğumla herkesten dualar isteye isteye doğurdum.ama dediğin gibi öleceğini biliyordum.ilk hamileliğimden itibaren rüyalarımda hep kaybettiğimi görmüştüm.olmadı olamadı.rabbim onu kendisi için yaratmış.emanetini çabucak geri aldı.ikinci bebeğim kollarımda çok şükür.süreç çok uzun ve zor gvelecek canım arkadaşım.rabbim yardımcın olsun.
dualarım seninle.sabır diyecem ama ukalalık olarak algılama ne olur.sadece zamanla alışacaksın bu acıyla yaşamaya.Senin bir parçan olacak söküp atamadığın atmaya kıyamadığın.yeni bebeğini iki kez sevip iki kez öpeceksin.ama onun yeri hiç dolmayacak.rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...acın çok yeni çok taze....
rüyalar Allah sabır versin canım benimde 4 ay oldu ama işte 4 günde 4 ayda 4 yılda 40 senede olsa o acı ne unutuluyo neden hafifliyo bizi bizden başkada kimse anlamıyo istediğin zaman gelip içini dökebilirsin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sağol canım inşallah kavuşurum şimdi sadece rüyalarımda görüyorum onu sarılıyorum,seviyorum kokusunu içime çekiyorum ve hiç uyanmak istemiyorum Allah'ım onu rüyalarımdan alma diye dua ediyorum tek orda mutlu oluyorum o kollarımdayken...evet canım tek tesellimiz cennette olmaları ve biz melek anneleriyiz...Rabbim cümlemizi ahirette kavuştursun meleklerimizle...
Bende kaybettim meleğimi arkadaşlar... bu gün 14. gün onu öylesine özlüyorumki...4.yılda kavuştum meleğime tüp bebekti doğum günümde duydum onun kalbini, evlilik yıldönümümde kaybettim toprağa verdim...6 aylık nefesim gitti...yüreğimde onunla girdi mezara...içimdeki ateş sönmeyi bilmiyor...biliyordum onun bendenn gideceğine meleğim bu dünyalık değildi ultrasonda secdeden kalkmayan kalktığındada hep bize dönüp gülen bir bebekti ve çok güzeldi kızım...kontrole gittik hiçbirşey yoktu taki ertesi sabaha kadar...sabah bi kaç damla kan geldi ve hastaneye gittik plesantada 2 yerde kanama beşlamış yatırdılar hastaneye öğlen 2de sancılarım başladı kasılmalar olur dendi ve ilaç verildi ama işe yaramadı dahada şidetlendi akşam 9 da suyum geldi dr ultrasonda baktı ve suyu bitmiş bebek doğum kanalında dedi o an durdurun ben çekerim sancıları durdurun diye yalvardım dr olmaz durdurursam seni kaybederiz dedi eşime dedim ben canımdan geçiyorum onu almasınlar dedim eşim ben senden geçemem dedi ve dra eşimi kurtarın diye yalvarıyordu resmen sonra doğum haneye aldılar 1cm açılma vardı sadece suni sancıda verdiler meleğim doğdu...dr kontrolde söylediği gibi çok güzeldi meleğim bana son kez ben gidiyorum anne der gibi elini kaldırdı ve gitti...öyle hayallerim vardıki onunla herşey başka olacaktı ama olmadı şimdi sadece rüyalarda seviyorum ilk günler uyumak istemiyordum gözümü kapattığımda hep o geliyordu gözümün önüne şimdi ise rüyalarda buluşalım diye uyumaya çalışıyorum...nasıl dayanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum...tek avuntum cennete beni bekleyecek bir meleğimin olması...Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?