Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnşallah canım Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.

RÜyalar allahım sabırlar versın nedesek boŞ ama zaman herŞeyın ılacı allahım ınŞallah en kısa zamanda kardeŞıne kavuŞursun allahım gÜÇ versın Çokzor ....
Cıcı Çok sevındım canım eŞın ıŞ bulmuŞ gÖzÜn aydın olsun geÇmıŞ olsun allahım gÜÇ versın sana ınŞallah ıŞınıde bulursun..

Canım başın sağolsun Rabbim bundan daha büyük acı vermesin kimsemize inşallah yavrun kardeşini gönderecek ve uzun ve güzel bir ömür kaybettiğin yavrunla yaşanamayan herşeyi kardeşiyle yaşarsın kelime bulmak cümle kurmak çok zor 5 ayım bitti ama asırlara sığan acım var neylersin Rabbim bunu uygun gördü bize teslimiyet göstereceğiz inşallah şefaatine nail olruz ahirette sonsuz bir yaşam bizi bekliyor kuzularımızla inşallah

sağol canım inşallah kavuşurum şimdi sadece rüyalarımda görüyorum onu sarılıyorum,seviyorum kokusunu içime çekiyorum ve hiç uyanmak istemiyorum Allah'ım onu rüyalarımdan alma diye dua ediyorum tek orda mutlu oluyorum o kollarımdayken...evet canım tek tesellimiz cennette olmaları ve biz melek anneleriyiz...Rabbim cümlemizi ahirette kavuştursun meleklerimizle...

Allah razı olsun canım...Amin canım inşallah daha fazla acı yaşamayız RAbbim yaşatmasın daha ağırlarını ve tekrarını...inşalah canım bizlere kardeşlerini gönderirler...RABBİM sabır versin sanada 5 ay dile kolay ama yaşaması zor... birbirimizi sadece bizler anlıyoruz gerisi boş...inşallah şefaatlerine nail oluruz...ORDA MELEKLERİMİZ BEKLİYOR BİZLERİ....

Allah razı olsun canım inşallah ben son olurum burda ne bebekler ölür ne anneler ağlar...inşallah canım bizlerede gönderir melekler kardeşlerini...niye ukalalık olarak algılayım hiç olurmu Allah bin kere razı olsun sizlerden biraz olsun içim rahatlıyo buraya girince yazılarınızı okuyunca hem sende bir melek annesisin...evet o benim yüreğimdi,nefesimdi...yüreğimde gitti nefesimde sanki şimdi nefessiz yaşıyorum bi insan nereye kadar nefesiz yaşar onu bilmeden............senağlama

sağol canım.evet neyazıkki acı dinmiyor...ve kimse anlamıyor onlara çok kolay geliyor tekrar olur diyolar bunu söylemek çok kolay ya bizlerin yaşadıkları....amin canım..

rüyalar canım başın sağolsun allah sabırlar versin dayanmak çok zor ama kavuşma gününe kadar sabretmekten başka çaremiz yok benim kızımda secdedeydi hayran kalmıştım o görüntüsüne annem görümcem senin yerine secde ediyo derlerdi senin dediğin doğru cennetlikmiş ama benim hiç aklıma gelmezdi sen başkalarını boşver mümkün olduğunca bu konu hakkında başkalarıyla konuşma onlar teelli edelim derken daha çok can yakıyolar doğru söylüyolar bidaha olur ama onun acısını asla değiştirmez bizim canımız gitti onlara göre önemi yok bakmadık büyütmedik bizden başkası anlamaz acın çok taze kendine çok dikkat et canım bende bi kaç kere kızımı gördüm rüyamda insan rüyada da görse yetiyo hasretini özlemini dindiriyo

cici canım geçmiş olsun korkma fazla yanmaz canın biz ne acılar çektik eşinin de iş bulmasına sevindim inşallah herşey düzene girer senin için

limburgun buğün satıymış buraya uğramıyo ama biz onu çok iyi anlıyoruz rabbim inşallah bu sefer meleğinin kardeşini gönderir rabbim yüzünü güldürsün

meraba arkadaşalr
uzun bi aradan sonra halinizi hatırınızı sormak istedim
kesin demişsinizdir bizi bıraktı , artık gelmiyo diye
gelmememin nedeni pek fazla pc başında kalmamak.
Allaha şükür bebişimle iyiyiz.
herşey yollunda çok şükür.
ense kalınlığımız ölçüldü, sonuç gayet gzüeldi.
2 gün sonra da 2li testimin sonucu çıkacak
inşallah o da gzüel sonuçlanır.
pek fazla mide bulantsısı yaşamadım.
çıkartmadım doğru düzgün, haffii içim kalkıyodu okadar
şuana kadar hiç kilo almadım.
almamaya da çalışıyorum.
biliyosunuz benim kaybımın nedeni kilo kaynaklı da olabilir.
o yüzden dikkatli de olmam gerekiyo.
bir ay sonra temmuz ortası nasipse cinsiyetiniş öğrenicez
gerçi benim için , daha doğrusu hepimiz için sağlıklı olması ve
onlara zamanında sağlıkla kavuşabilmek geliyo öncelikli olarak.
günlerim nasıl geçiyo diye soruyosanız
resmen kontrol günelrini iple çekiyorum
resmen tek tek , çentik çentik gün sayıyorum
çünkü endişeleniyorum.
korkuyorum acaba iyimidir, benimlemidir diye
sonra doktora gidip de onu orda görüverince rahatlıyorum
bi de grip oldum buarada nerdeyse 15 gün sürdü
mahvoldum öksür öksür
ama AlLatan bebişim gayet iyiydi.
doktorum iyi bakmışsın dedi,
demekki boş eyre stres olmamk lazım
ama bu bizler için çok zor tabi.
ama doktoruma güveniyorum
bi prof, riskli gebelikler konusunda uzman
inşalalh bu ekz sağlıkla hayırlsısıyla kavuşmak nasip olur bana da
hepimize de.

buarada sziler nasılsınız.
hamiel haberleri var mı.
tüm geçmişi okumam çok zor olucak.

Allah nazardan korusun çok şanslısın. Ne güzeldir gerçek gibi opüp koklamak. Ben hiç göremedim rüyamda, bebişime sarılıp öpüp koklaymadım. 1 kere gördüm oda çok can yakıcıydı anlatmak istemiyorum. Allah sabır versin hepimize.

Sweetbabycim biz de dün senin kulaklarını çınlatmıştık bu ay hiç uğramadı acaba nasıllar diye bak hemen duymuş gelmişsin. Maşallah size herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. ınşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin. Bizde de güzel haberler var maşallah ayağını öyle bir sürümüşsün ki hamilelerin ardı arkası kesilmiyor. Senin de dediğin gibi yaz sonuan kadar herkesin göbüşüne kelebek konacak galiba. Kendine ve bebişine çok iyi bak. Böyle arada bir uğra bizi habersiz bırakma. Kız valla sana radyasyon önleyici hamile külodu alıp yollayacağım yoksa bizi meraktan çatlatacaksın.

Canim benim yasadiklarin,yasadiklarimiz cok zor...Allah lomseye evlat acisi vermesin,yasadiklarimiz son olsun...dayanmak,unutmak imkansiz,zaman diyoruz ama bazilarimizi zaman dahada yaraliyor,acimiz katlaniyor...insallh tez zamanda hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz...Allah yüzümüzü güldürsün....

Canlar hepınızı cok opuyorum sevgıyle kucaklıyorum farzedın az once oglusumun cdsı koydum ızledım yavrum benım ne zamandır ızleyemıyordum cok ozlemısım agladım agladım ınsallah yenıden bızlerınde yuzu guler...

Premetecım cnm benım nasıl sevındım anlatamam ınsallah butun hamılelerımız gıbı hepınızın saglıkla zamanında hayırlısıyla evlatlarını kucagınıza almak nasıp olur canlarım rabbım ne olur bu mubarek gunlerde bızımde yuzumuzu guldur acılarımızı dındır

benı sormussunuz ben bu ay sogan suyu denedım cunku benım adetlerım 34-35 gunde bır oluyor belkı faydası olur dedım cok sukur bugun olmadım cok calıstık ıkı gunde bır oldu ama bekleyemıyorum aacıkcası bu ay oyle cok calıstımkı ıste ve evde ızın temızlıgı baska bırınıde yardıma gıttım dıp bucak temızlık oldu ve bılemıyorum dualarınızda oldugumu bılıorum ne olur eksıkte etmeyın suana kadar bırsey yok ınsallah olmazda sevınırım cunku gecen sene ogluma hamıle oldugumu 22 hazıranda ogrenmıstım adet gunumu ıkı gun gecmıstı sılık bı sekılde gormustuk ama bayagı belırgındı ınsallah bu sene de bu ayda nasıp olur yuzumuz guler opuyorum canlar

sweatbaby canım senin ve bebeginin iyi olmasına sevindim arada gel merakta bırakma ccinsiyetini ögrenincede haber verirsin...
limburg allahım hakkında hayırlısı versin inşallah güzel haberler verirsin canım kendine iyi bak görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…