bugün ben iyiyim çok şükür rüyamda meleğimle beraberdim azda olsa hasretim gitti kucağımdaydı hep sabaha kadar çok sevdim öptüm kokladım onu
Senin adına çok sevindim canım birazcık olsun özlem gidermişsin. Ben meleğimin rüyasına bile hasretim. Rüyada görebilmek bile çok büyük bir nimet.
ınsallah canım nasıl ıstıyorum bu ay olmasını oglumda da bu ay ogrenmıstım ınsallah yuzumuz guler hepımızınlimburg inşallah soğan kürünün faydasını görürsün ve bize iyi haberi veririsin bu ay,
özlenen sen nasılsın nasıl gidiyor? Tekrar gittin mi doktora?
Premete bugün tekrar beta hcg verdin mi canım?
ayy canım benım ınsallah o haberıde verırım ınsallah nasıl ıstıyorum anlatamam ama ne zaman test yapsam kararsızım canım yalimburgum canım benim sayfaya senin yazdığını görünce acaba hamilelik haberini mi yazdı dedim çünkü daha önce de yazmıştım bugün yarın senin hamilelik haberini alacağımızı hissediyorum. Inşallah soğan suyunun faydasını görürsün ben de geçen ay soğan suyu kürü uygulamıştım. Arkamdan gelirsen sevincim ikiye katlanır. Güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canım.
sweatbaby canım senin ve bebeginin iyi olmasına sevindim arada gel merakta bırakma ccinsiyetini ögrenincede haber verirsin...
Limburg allahım hakkında hayırlısı versin inşallah güzel haberler verirsin canım kendine iyi bak görüşürüz..
limburg inşallah soğan kürünün faydasını görürsün ve bize iyi haberi veririsin bu ay,
özlenen sen nasılsın nasıl gidiyor? tekrar gittin mi doktora?
premete bugün tekrar beta hcg verdin mi canım?
ınsallah canım nasıl ıstıyorum bu ay olmasını oglumda da bu ay ogrenmıstım ınsallah yuzumuz guler hepımızın
ayy canım benım ınsallah o haberıde verırım ınsallah nasıl ıstıyorum anlatamam ama ne zaman test yapsam kararsızım canım ya
amın canım ınsallah cumlemızın ınsallah hepımızın guzel haberler verırız burada ınsallah premetecımın tezı tutar hanı hep der ya hamılelık bulasıcıdır tek haberle gelmez dıye ınsallah hepımız kısa surede hamılelık haberlerımızı verırız burada
uyanncada kızıyom kendime bidaha göreyim diye yatıyom olmuyo rabbime şükrediyom bunada çok şükür azda olsa kokusunu çekmek sevmek öpmek koklamak kucağımda olması dünyaya bedel napıyım bende iş güç valla sabırsızlıkla ini ekimi bekliyom dr için bakalım hamişlik için onay vercekmi hasretle geçiyo günlerimiz ya
günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?