Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kandiliniz mübarek olsun kizlar Allah bu gece ettiginiz bütün dualari kabul etsin..

hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar herkezin ne duası varsa bu gece kabul olur inşallah bana da dua edin dünden beri çok sancım var yatıyorum inşallah bişey olmaz çok korkuyorum rabbim bizi korusun dualarınızı bekliyorum

Canim benim,insallah hersey yolunda gider,kalbini ferah tut hamileliklerim cogunda oluyor zaten yeterki stres yapma.....Allahim koruyacaktir yavrunu...hrsey güzel olacak

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim açılan ellri yalvaran gönüllerimizi gönlümüzün muradın sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hamile arkadaşlara hayırlı bir hamilelik süreci,yavrularını bekleyenlerede tez zamanda hamilelik müjdesini nasip etsin inşallah.Bir daha bu acıyı yaşatmasın Rabbim bu güzel mübarek ayların hürmetine Regaib kandili hürmetine açılan elleri ağlayan gönülleri serinletsin yavrularımızın şefaatine nail eylesin inşallah.Aminn

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.allahım gönlümüzden geçenleri nasib etsin inşallah.

Insallah hersey yolunda gider...hepinize duyaciyiz Allahim yardim etsin...hersey güzel olacak

aminnn.ne kadar güzel dua etmişsin.allah razı olsun.allahım dualarını kabul etsi inşallah

Hepimizin kandili kutlu olsun...Yüce rappim,saglik,sihat,güc,huzur versin..bizlerinde kucagini bos birakmasin...Aminnnnnnnnnnn

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
evet zaman ne çabuk geçti diyorum şimdi.
ama biliyoruzki bizler için o günler çok zor geçti
evet şimdi eçimdeki minikle teselli buluyorum
ama çok da korkuyorum
hep dualrım ona sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak adına.
hamile hamerlerine çok sevindim.
sanırım premetecim,sinannuray ve özlenen2010 hamile
okadar çok seviniyorum ki anlatamam
zaten hep dualrımdasınız.
buraya çok gelemesem de.
ben demiştim size bu yaz herkes hamile kalıcak diye
hepimizin göbüşüne minik kelebekelr konuvericek demiştim
biçoğuna konmuş bile.
diğer arkadaşalrımızı da kelebeklerin aardığına eminim
gelip bulacakalr sizi.
mapcim sağol kız demişsin.
bakalım ne olucak
temmuz ortası belli olucak.
sağlıklı olsunlarda
hayal ettiğimiz o güzel günlere erişelişm de daah ne isterim.
map inşallah korkularını yenmişsindir canım.
artık küçük de olsa adım atmanın zamanı geldi bence.
ben hep yavrumun kardeşini koruyacağını düşünüyorum
hep bunu diliyorum.
gelinciğim, cicim sizlerden de en yakın zmand güzel haberler bekliyorum.
eburcu, bengisu, limburg,aabeyazmelek tüm güzel dileklerim sizler için de geçerli
yeliz sanırım pek girmiyo
hadinbakem de hamileydi
onunla msn degörüştük.
isteyenelrle msnden d egörüşeiliriz
gerçi ona da çok giremiyorum ama.
ben yine ara ara gelip sizden yine güzel haberler duymak istiyorum.
bu mübarek akndil gününde hepimizin duaları kabul olur inşallah.
Allah isteyen ve bebişlerinin yolunu bekleyen tüm arkadaşalrıma
öncelikler melek annelerine sağlıklı hayırlı yavrualr nasip etsin inşallah.
hepinizi çoook öpüyorum
dualrınızı eksik etmeyin.
benim dualarım sizlerle canlarım.
ismini sayamadığım tüm melek annelerine de selamlar...

Azına sağlık güzel dua etmişsin. Allah dularını kabul etsin amin.

arkadaşlar melek anneleri hepinizin regaip kandili mübarek olsun
dualar dualar dualar... kendimiz ve meleklerimiz için etiiğimiz tüm dualar kabul olsun
özlenen ve sinannuray endişelenmeyin bu ağrılar rahmin büyümesine bağlı mutlaka.
Benim üç ay boyunca ağrım bazen kahve ve bazen kırmızı olan kanamam olmuştu ama düşmedi
ilaç takviyeleri ile durdular sizinkilere de hiçbirşey olmayacak , tabii melek annesi olunca insan daha çok korkuyor normal ama stres herşeyin başı bunu da unutmayın lütfen
hepinizi öpüyrum

sweetbaby çok sağol arkadaşım hala gelmedi o cesaret bu regaip kandilinde ben bir de cesaret gelmesi için dua edeceğim sanırım.

Aminnnnn. Allah razı olsun. Çok güzel bir dua.

Özlenencim ve Sinannuraycım Map'a katılıyorum bu yaşadığınız ağrılar gayet normal ağrılar lütfen kendinizi strese sokmamaya çalışın. Benim ikinci hamileliğimde ağrım, sızım, kanamam, lekelenmem hiçbirşeyim yoktu. Kendimi çok iyi ve çok sağlıklı hissediyordum, hatta ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım bulantılarım olduğu için bu hamileliğimin sağlıklı bir hamilelik olduğunu düşünüyordum ama düşük yaptığım gün önce lekelenmem başladı 2 saat içinde kanamaya dönüştü ve o akşam düşük gerçekleşti. Yani demek istediğim düşük olayının öyle ağrıyla falan bir ilgisi olmuyor. Şimdi ise zaman zaman şiddetli kasık ağrılarım oluyor korkuyorum ama aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum, sonra hamile forumlarına bakıyorum kasık ağrısı yaşamayan yok, çoğunun da lekelenmesi oluyor ama hiç bizim gibi tedirgin değiller. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil o yüzden normal hamileler gibi olamıyoruz ama böyle kendimizi yiye bitire bu 9 ayı nasıl geçireceğiz. Biz iyi olmalıyız ki bebeklerimiz de iyi olsun. Hep beraber dua edelim canlarım inşallah herşey çok güzel olacak.

Kızlar betahcg sonucum çıktı 349,8. Tam ikiye katlansa 500 civarında olması gerekiyordu ama ilkini akşam yaptırdım ikinciyi öğlen ondan kaynaklı olabilir mi acaba. Bir de ikisini farklı hastanelerde yaptırmıştım acaba referans aralıkları farklı olabilir mi.

sağol canım bende sewindim eşim iş bulunca daha rahat olcak kafam inşallah bebeği daha rahatlıkla düşünürüm inşallah ondan sırf seviniyorum zaten.

sağol canım.evet neyazıkki acı dinmiyor...ve kimse anlamıyor onlara çok kolay geliyor tekrar olur diyolar bunu söylemek çok kolay ya bizlerin yaşadıkları....amin canım..

onlar için o kdar basit bir kelime kolay ama bizim için ne anlam ifade ettiğini asla bilemezler.

cici canım geçmiş olsun korkma fazla yanmaz canın biz ne acılar çektik eşinin de iş bulmasına sevindim inşallah herşey düzene girer senin için

ewet haklısın canım yaa biz neler çektik bunun yanında demi zaten oldum bişey hissetmedim bile sadece iğne vurulurken birazcık acıdı o kadar

canım benim sen kendine ve bebişine iyi bak biz bekleriz 28 hafta daha ne olcakki dikkat et stres yapma sakın canım

canım inşallah bu mutlu günde alırsın güzel haberini bende geçen sene o zamanda almıştım kızımın müjdesini hemde evlilik yıldönümümdü birde Rabbim bu mübarek günde inşallah gönlündekileri kabul eder canım amiiiiinnnnnnnn

canım korkma stres yapma kendine Rabbim yardımcın olsun bu günde sana. seni ve miniğini korusun Rabbim üzülme canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşıcaksın ben inanıyorum canım

canım sende korkma sende stres yapma tatlım kendine daha fazla üzme sakın Allah'ın izniyle günleriniz güzelleşecek.

cnımn öyle güzel dualar etmişsin ki Allah inşallah hepsini kabul eder. amiinnnnnnnnnnnn

valla ben hç anlamam ki kan değerlerinde ben idrarda baktırmıştım canım ama inşallah herşey iyiye gider..

kızlar bu mübarek Regaib kandilimiz kutlu olsun.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.tüm gönlümüzdekileri avuçlarımızı boş bırkmasın bizlerinde kucaklarını doldursun o mutluluğu bizlerede versin.

Hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin. Hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu arada ben dün gece öyle güzel bir rüya gördümki kızım ölmüş diye ağlarken birden baktım uyuyomuş ve uyandı gülmeye başladı hep gülüyodu ama nasıl güzeldi anlatamam ya bizimle oynamaya başladı yanıma her gelen şaşırıyodu ne zaman bebeğin oldu diye ve kızım baba baba diye eşimle birlikte hem söylüyodu hemde oyun oynayıp duruolardı onu giydirdim altınizı temizledim öptüm kokladım çok mutluydum hiç uyanmak istemedim gerçekteyapamadığım herşeyi rüyamda yaşadım kızımla birlikte.....

inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve Rabbim bizlerede bu duyguları en güzel şekilde yaşatır. amiiiiiiiinnnnnnnn....

bu arada eşimde bugün başladı hayırlısıyla işe sabah gidiyo gene eski işi gibi aynı zaten bizim mah tanıdık birinin yanına gitti askere kadar orda çalışcak öğlenleride geliyo eve yemeğe bende istediğim zaman giderim komşu çünkü iyi oldu galiba dünde tırnağımı çektürdim pansumanlı şimdi yarından sonra hergün pansuman olması lazım oraya gidicem bir haftaya iileşirmiş zaten...
sizler nasılsınız ya birde benim bugün kırmızılar gelmesi lazımdı ama bişey yok sadece mide bulantısı var hep ama bu ay olsun diye bişey de yapmadık çünkü korunuyorum bekliyorum bakalım günüm değişti galiba ondan gelmedi zaten gelcek gibide bir his var içimde çünkü belimde bir ağrı var birde ben olcam zaman zaten midem bulanırdı öncedende hep buda öyle bişey galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…