günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar herkezin ne duası varsa bu gece kabul olur inşallah bana da dua edin dünden beri çok sancım var yatıyorum inşallah bişey olmaz çok korkuyorum rabbim bizi korusun dualarınızı bekliyorum
hayırlı kandiller canlarım rabbim açılan ellri yalvaran gönüllerimizi gönlümüzün muradın sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hamile arkadaşlara hayırlı bir hamilelik süreci,yavrularını bekleyenlerede tez zamanda hamilelik müjdesini nasip etsin inşallah.bir daha bu acıyı yaşatmasın rabbim bu güzel mübarek ayların hürmetine regaib kandili hürmetine açılan elleri ağlayan gönülleri serinletsin yavrularımızın şefaatine nail eylesin inşallah.aminn
Hayırlı kandiller canlarım Rabbim açılan ellri yalvaran gönüllerimizi gönlümüzün muradın sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hamile arkadaşlara hayırlı bir hamilelik süreci,yavrularını bekleyenlerede tez zamanda hamilelik müjdesini nasip etsin inşallah.Bir daha bu acıyı yaşatmasın Rabbim bu güzel mübarek ayların hürmetine Regaib kandili hürmetine açılan elleri ağlayan gönülleri serinletsin yavrularımızın şefaatine nail eylesin inşallah.Aminn
Hayırlı kandiller canlarım Rabbim açılan ellri yalvaran gönüllerimizi gönlümüzün muradın sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hamile arkadaşlara hayırlı bir hamilelik süreci,yavrularını bekleyenlerede tez zamanda hamilelik müjdesini nasip etsin inşallah.Bir daha bu acıyı yaşatmasın Rabbim bu güzel mübarek ayların hürmetine Regaib kandili hürmetine açılan elleri ağlayan gönülleri serinletsin yavrularımızın şefaatine nail eylesin inşallah.Aminn
RÜyalar allahım sabırlar versİn nedesek boŞ ama zaman herŞeyİn İlacı allahım İnŞallah en kısa zamanda kardeŞİne kavuŞursun allahım gÜÇ versİn Çokzor ....
Cİcİ Çok sevİndİm canım eŞİn İŞ bulmuŞ gÖzÜn aydın olsun geÇmİŞ olsun allahım gÜÇ versİn sana İnŞallah İŞİnİde bulursun..
sağol canım.evet neyazıkki acı dinmiyor...ve kimse anlamıyor onlara çok kolay geliyor tekrar olur diyolar bunu söylemek çok kolay ya bizlerin yaşadıkları....amin canım..
cici canım geçmiş olsun korkma fazla yanmaz canın biz ne acılar çektik eşinin de iş bulmasına sevindim inşallah herşey düzene girer senin için
meraba arkadaşalr
uzun bi aradan sonra halinizi hatırınızı sormak istedim
kesin demişsinizdir bizi bıraktı , artık gelmiyo diye
gelmememin nedeni pek fazla pc başında kalmamak.
Allaha şükür bebişimle iyiyiz.
herşey yollunda çok şükür.
ense kalınlığımız ölçüldü, sonuç gayet gzüeldi.
2 gün sonra da 2li testimin sonucu çıkacak
inşallah o da gzüel sonuçlanır.
pek fazla mide bulantsısı yaşamadım.
çıkartmadım doğru düzgün, haffii içim kalkıyodu okadar
şuana kadar hiç kilo almadım.
almamaya da çalışıyorum.
biliyosunuz benim kaybımın nedeni kilo kaynaklı da olabilir.
o yüzden dikkatli de olmam gerekiyo.
bir ay sonra temmuz ortası nasipse cinsiyetiniş öğrenicez
gerçi benim için , daha doğrusu hepimiz için sağlıklı olması ve
onlara zamanında sağlıkla kavuşabilmek geliyo öncelikli olarak.
günlerim nasıl geçiyo diye soruyosanız
resmen kontrol günelrini iple çekiyorum
resmen tek tek , çentik çentik gün sayıyorum
çünkü endişeleniyorum.
korkuyorum acaba iyimidir, benimlemidir diye
sonra doktora gidip de onu orda görüverince rahatlıyorum
bi de grip oldum buarada nerdeyse 15 gün sürdü
mahvoldum öksür öksür
ama AlLatan bebişim gayet iyiydi.
doktorum iyi bakmışsın dedi,
demekki boş eyre stres olmamk lazım
ama bu bizler için çok zor tabi.
ama doktoruma güveniyorum
bi prof, riskli gebelikler konusunda uzman
inşalalh bu ekz sağlıkla hayırlsısıyla kavuşmak nasip olur bana da
hepimize de.
buarada sziler nasılsınız.
hamiel haberleri var mı.
tüm geçmişi okumam çok zor olucak.
Canlar hepınızı cok opuyorum sevgıyle kucaklıyorum farzedın az once oglusumun cdsı koydum ızledım yavrum benım ne zamandır ızleyemıyordum cok ozlemısım agladım agladım ınsallah yenıden bızlerınde yuzu guler...
Premetecım cnm benım nasıl sevındım anlatamam ınsallah butun hamılelerımız gıbı hepınızın saglıkla zamanında hayırlısıyla evlatlarını kucagınıza almak nasıp olur canlarım rabbım ne olur bu mubarek gunlerde bızımde yuzumuzu guldur acılarımızı dındır
benı sormussunuz ben bu ay sogan suyu denedım cunku benım adetlerım 34-35 gunde bır oluyor belkı faydası olur dedım cok sukur bugun olmadım cok calıstık ıkı gunde bır oldu ama bekleyemıyorum aacıkcası bu ay oyle cok calıstımkı ıste ve evde ızın temızlıgı baska bırınıde yardıma gıttım dıp bucak temızlık oldu ve bılemıyorum dualarınızda oldugumu bılıorum ne olur eksıkte etmeyın suana kadar bırsey yok ınsallah olmazda sevınırım cunku gecen sene ogluma hamıle oldugumu 22 hazıranda ogrenmıstım adet gunumu ıkı gun gecmıstı sılık bı sekılde gormustuk ama bayagı belırgındı ınsallah bu sene de bu ayda nasıp olur yuzumuz guler opuyorum canlar
günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar herkezin ne duası varsa bu gece kabul olur inşallah bana da dua edin dünden beri çok sancım var yatıyorum inşallah bişey olmaz çok korkuyorum rabbim bizi korusun dualarınızı bekliyorum
Kızlar betahcg sonucum çıktı 349,8. Tam ikiye katlansa 500 civarında olması gerekiyordu ama ilkini akşam yaptırdım ikinciyi öğlen ondan kaynaklı olabilir mi acaba. Bir de ikisini farklı hastanelerde yaptırmıştım acaba referans aralıkları farklı olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?