Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ya kızlar bişey daha sorucam ben size şimdi eşim işe başladı ama ssk olmıcak askerden dolayı malum devlet hastanelerinde sezeryan ne kadar oluyo öele bilen varmı bana bilgi verebilirmiziniz preetecim senin eşin dr du galiba biliyomusun canım?

Allah hayra çıkarsın çok güzel bir rüyaymış. Allah hayırlara vesile etsin. Ben de çok istiyorum ama hiç göremedim bebişlerimi.

Geçmiş olsun sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Eşininde işe başlaması güzel olmuş. Darısı senin başına inşallah sende işe balaşlarsın. Para kazamak güzeldir. Çok güzel haberler versmişsin. Belki işe başlamadan bebiş gelir nasip kısmet. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı.

Cici rüyan çok güzelmiş Allah doğacak yavrunla gerçekten bunları yaşamayı da nasip etsin. Belki korunmaya rağmen hamile kalmışsındır, öyle kalanlar oluyor ama öyle olmasa bile önümüzdeki ay korunmayı bırakırsın herhalde değil mi. Benim eşimin çalıştığı hastanede kadın doğum bölümü yok o yüzden sezeryan fiyatlarını bilmiyordur ama sen sorunca ben internetten şöyle bir araştırdım Zeynep Kamil Hastanesinin web sitesinde bir hasta sağlık güvencesi olmayanlar için sezeryan ücretini sormuş hastane de T.C. Kimlik numaralı kimliği olanlardan herhangi bir ücret alınmayacağını söylemiş. Genel sağlık sigortasına geçtik ya acaba güvencesi olmayanlarınkini devlet mi karşılıyor bilemiyorum ama bana yine de bir miktar ücret ödenir gibi geliyor. Sen hele bir hamile kal o günlere gel de onlar halledilir canım. Hiç olmadı doğumdan önce kendini bir tanıdığınızın yanında 3 ay sigortalı gösterirsiniz, siz primi elden ona ödersiniz böylece zaten sağlık güvencesi kapsamına girmiş olursun.

hepimizin kandili mubarek olsun butun dualarimiz kabul ve makbul gunahlarimiz ise affolsun insallahhhhh

ozlenencim sinannuraycim ne olur stres yapmayin kendinize hamilesiniz siz ve hamislikte olur boyle seyler ki hepimiz yasadik ne olur kendiizi de bebislerinizideSIKINTIYA sokmayin canlar

premetecim cnm endise etmene gerek yok bence deger ne guzel katlanmis iste artisi az falan degil zaten tam iki kati olabilmesi icin ayni saatlerde olmali bence

cicim ruyan ne guzelmis yavrun sana gostermis kendini guzel dilkelerin icin cok tesekkur ederim insallah hepimizin yuzu tez zamanda guler

sweetbabycim guzel dileklerin icin cok sagol cnm cok mutlu oldum dualarindan eksik etme bizleri insallah gobisindeki minigide saglicakla zamaninda kucaklarsin canim

Senden haberler varmı bakalım. Peremete ayağını sürümüştür inşallah hepimiz sırayla listenin yukarısına çıkarız. Hadi hayırlısı.

Senden haberler varmı bakalım. Peremete ayağını sürümüştür inşallah hepimiz sırayla listenin yukarısına çıkarız. Hadi hayırlısı.

insallah canim ya insallah hamileyizdir bu ay henuz test yapmadim cok sabirsizlaniyorum ama olumsuz haber almaktan korkuyorum belki de bu yuzden yapamiyorum insalah yuzumuz guler hepimizin

canım sen elinden geleni yapıyosun gerisi allaha kalmış inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle kendine iyi bak.

Bu arada herkesın kandılı mÜbarek olsun allahım nıyetlerımızı dualarımızı kabul eyler ınŞallah.

Sınannuray canım bencede stres yapma ıÇını ferah tutmaya ÇalıŞ...hep dıyorum keŞke evlerımızde ultrason cıhazı olsa her merak ettıĞımızde baksak nasıl mınıklerımız dıye ama doktor kontrollerını beklemek zorunda kalıyoruz hep.

Cıcı canım ne gÜzel rÜya gÖrmÜŞsÜn ben hıÇ gÖremıyorum meleĞımı allahım banada gÖsterır ınŞallah...

ssk da gebe takibi ücretsiz yapılıyo sadece ultrason kağıdını veriosun o kadar sanırım doğumda ücretsiz oluyo diye biliyorum...

ben genetik sonuçlarını aldım kromozom analizinde problem yok yalnız kan pıhtılaşmasında heterozigot ve homozigot mutasyon var bundan sonraki hamilelikte iğne vurulmam gerekiyormuş yine de sağlıklı bir garantisi veremem dedi dr çooooooooooooooooooook moralim bozuldu izmire gitmeyi düşünüyorum ONUR BİLGİN e giden var mı bir arkadaşım önerdi bir de orada yaptırayım diyorum eşim çok gönülsüz sonucun değişmeyeceğini düşünüyor sizce ne yapmalıyım??????

bu arada tayinimiz çıkmadı Aydındayız bunda da vardır bir hayır

RUYALAR çok üzüldüm canım okurken gözyaşlarımı tutamadım Allah sabır versin üzüntün hiç geçmeyecek azalmayacak sadece bu acıyla yaşamayı öğreneceksin ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıkken karnımda öldü hala ağlıyorum zaman bir şekilde geçiyor ama hiçbir şey eskisi gibi değil çünkü ben melek annesiyim

GELıNCıK günlük seni daha da çok üzmüştür benim de hep elimin altında ultrason görüntüleri var eşim ağlıyorum diye kızdığından gizli saklı bakıyorum

MAP araştırma için geldikleri gün yazdıklarını okudum ama cevap verememiştim 2 yıl gerçekten uzun bir zaman neler olcağını rabbimden başka kimse bilemez inşallah o zamana kadar bebeğini kucağına alırsın Allah inancı bizi ayakta tutuyor yoksa ben rahatlıkla çokkk farklı şeyler düşünebilridim

ben normal doğum yapmıştım dra bugün ne zaman düşünebiliriz dedim eylülde folik asit kullanmaya başlarsın aralık ayında da çalışmalara başlarsınız dedi çooooooooooooook geç geldi bana ya!!!!!! hamilelere sorayım ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? bir de kan pıhtılaşması olan var mı?

ahh premete seni üzdüysem kusura bakma canım evet sadece fotograf degil dimi...
amin arkadaşım inşallah ...

geçmiş olsun özlenen sen kalbimden inan güven onurefe kardeşini koruyacak güzelim dualarım seninle....

sabah öglen farketmez premete bence olabilir herkezin sonuçları farklı çıkıyor
kasık agrısı normel rahim genişliyor bebeşin yerleşiyor takılacak bir şey yok...

yaptır mavicim 1 tane doktora güvenme hayırlısı olsun
bende haziranda dogum yaptım doktorum eylülde başlayabilirsin demişti bana...

28mavicim hemen moralini bozma canım kan pıhtılaşması tedavisi olan birşey bende de kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyorum. Doktorlar iğnelerle %80 sağlıklı gebelik olur diyorlar hiçbir doktor %100 diyemez zaten, hiçbirisi o riske girmez. Eşin haklı pıhtılaşma faktörleri testi nerede yaptırırsan yaptır değişmez, genetik olduğu için hep aynı çıkar. Senin hangi faktörlerde mutasyon var. Benim Mhtfr 1298 heterozigot, PAI homozigot. Melek76'da da kan pıhtılaşması vardı şimdi kızı kollarında, Mthp da tüm hamileliği boyunca iğne kullandı. Angelhope'da, Özlenen'de kan pıhtılaşması var. Özlemimsin de iğne kullanıyor. Gördüğün gibi hepimiz iğneliyiz korkulacak birşey yok canım. Ben de haftaya Onur Bilgin'e gideceğim gidince sana yazarım. Bana da iki hamileliğinde de preeklemsi geçiren bir arkadaşım tavsiye etti, onun sayesinde iki çocuğum da yaşıyor dedi. Normal doğum yaptıysan çoğu doktor 3 ay beklemek yeterli diyorlar, sezeryanlılar bile 6 ay bekliyor doktorun çok bekle demiş bence başka bir doktorla daha görüş. Yalnız hamile kalmadan önce asprine falan başlaman gerekiyor tedavin netleşmeden korunmayı bırakma. Aklına takılan birşey olursa sor canım, sakın canını sıkma Allah dermansız dert vermesin.

premete değerin çok iyi
bir önceki değer 136 2 gün sonra 360 olmuş,2 günde ikiye katlaması gerekirken seninki daha bile fazla
500 nerden çıktı?

Mapcım hergün ikiye katlanması gerekmiyor muydu ben öyle biliyordum. Eğer iki günde bir 2'ye katlanıyorsa iyiymiş gerçekten. Sağol canım her zamanki gibi bana moral oldun. Öptüm seni.

cumanız mübarek olsun , dualarınız kabul olsun inş.
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum, yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil , kaybetme korkusu hep var. ama inş. herşey çok güzel olacak..
sinanuraycım kelin ilacı olsa başına sürermiş ama rahat ol canım ,başkalrını teselli etmek kolay ama kalbine söz geçirmek zor.sancıların üşütmektende olabilir hava ne kadar sıcak olursa olsun ayaklarını sıcak tut canım. bide adet dönemlerimiz geldiğinde yine adet olacakmşız gibi ağrılarımızın olması normalmiş.
premete cim değerin çok güzel canım ,, bende 2 günde 2 ye katlanıyor diye biliyorum , bebiş büyüyor maşallah sen gönlünü ferah tut.. salı günü gibi keseni görebilirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…