bu arada ben dün gece öyle güzel bir rüya gördümki kızım ölmüş diye ağlarken birden baktım uyuyomuş ve uyandı gülmeye başladı hep gülüyodu ama nasıl güzeldi anlatamam ya bizimle oynamaya başladı yanıma her gelen şaşırıyodu ne zaman bebeğin oldu diye ve kızım baba baba diye eşimle birlikte hem söylüyodu hemde oyun oynayıp duruolardı onu giydirdim altınizı temizledim öptüm kokladım çok mutluydum hiç uyanmak istemedim gerçekteyapamadığım herşeyi rüyamda yaşadım kızımla birlikte.....
inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve Rabbim bizlerede bu duyguları en güzel şekilde yaşatır. amiiiiiiiinnnnnnnn....
bu arada eşimde bugün başladı hayırlısıyla işe sabah gidiyo gene eski işi gibi aynı zaten bizim mah tanıdık birinin yanına gitti askere kadar orda çalışcak öğlenleride geliyo eve yemeğe bende istediğim zaman giderim komşu çünkü iyi oldu galiba dünde tırnağımı çektürdim pansumanlı şimdi yarından sonra hergün pansuman olması lazım oraya gidicem bir haftaya iileşirmiş zaten...
sizler nasılsınız ya birde benim bugün kırmızılar gelmesi lazımdı ama bişey yok sadece mide bulantısı var hep ama bu ay olsun diye bişey de yapmadık çünkü korunuyorum bekliyorum bakalım günüm değişti galiba ondan gelmedi zaten gelcek gibide bir his var içimde çünkü belimde bir ağrı var birde ben olcam zaman zaten midem bulanırdı öncedende hep buda öyle bişey galiba.
hepimizin kandili mubarek olsun butun dualarimiz kabul ve makbul gunahlarimiz ise affolsun insallahhhhh
ozlenencim sinannuraycim ne olur stres yapmayin kendinize hamilesiniz siz ve hamislikte olur boyle seyler ki hepimiz yasadik ne olur kendiizi de bebislerinizideSIKINTIYA sokmayin canlar
premetecim cnm endise etmene gerek yok bence deger ne guzel katlanmis iste artisi az falan degil zaten tam iki kati olabilmesi icin ayni saatlerde olmali bence
cicim ruyan ne guzelmis yavrun sana gostermis kendini guzel dilkelerin icin cok tesekkur ederim insallah hepimizin yuzu tez zamanda guler
Senden haberler varmı bakalım. Peremete ayağını sürümüştür inşallah hepimiz sırayla listenin yukarısına çıkarız. Hadi hayırlısı.
günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
ya kızlar bişey daha sorucam ben size şimdi eşim işe başladı ama ssk olmıcak askerden dolayı malum devlet hastanelerinde sezeryan ne kadar oluyo öele bilen varmı bana bilgi verebilirmiziniz preetecim senin eşin dr du galiba biliyomusun canım?
Beyazmelekcim facebooka fotoğrafını koymuşsun o fotoğrafa baktım baktım ağladım. Mezar taşına sarılışın, yüzündeki ifade, o fotoğraf o kadar çok şey anlatıyor ki. İnşallah yakın zamanda Gökçen'in kardeşine sarılırsın da yüzündeki o hüzün biraz olsun azalır canım.
günaydınlar ,,
son birkaç gündür ne yazılanları takip edebiliyorum ne de siteye girebiliyorum ..ağrılarım kramplarım var lekelenmem hala devam ediyorjelin kahverengi şekilnde geri gelmesi içerde kanama olmasıymış , iğne, hap ,şurup ...bütün takviyeleri kullanıyorum.. Allah a emanet, elimden geleni yapıyorum .. sürekli yatıyorum..salı günü randevum var inş. herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. sizlerde herzaman dualrımdasınızz.. unutmadan kandilinizde mübarek olsun dualrımız kabul olsun inş..
Kızlar betahcg sonucum çıktı 349,8. Tam ikiye katlansa 500 civarında olması gerekiyordu ama ilkini akşam yaptırdım ikinciyi öğlen ondan kaynaklı olabilir mi acaba. Bir de ikisini farklı hastanelerde yaptırmıştım acaba referans aralıkları farklı olabilir mi.
ben genetik sonuçlarını aldım kromozom analizinde problem yok yalnız kan pıhtılaşmasında heterozigot ve homozigot mutasyon var bundan sonraki hamilelikte iğne vurulmam gerekiyormuş yine de sağlıklı bir garantisi veremem dedi dr çooooooooooooooooooook moralim bozuldu izmire gitmeyi düşünüyorum ONUR BİLGİN e giden var mı bir arkadaşım önerdi bir de orada yaptırayım diyorum eşim çok gönülsüz sonucun değişmeyeceğini düşünüyor sizce ne yapmalıyım??????
ben genetik sonuçlarını aldım kromozom analizinde problem yok yalnız kan pıhtılaşmasında heterozigot ve homozigot mutasyon var bundan sonraki hamilelikte iğne vurulmam gerekiyormuş yine de sağlıklı bir garantisi veremem dedi dr çooooooooooooooooooook moralim bozuldu izmire gitmeyi düşünüyorum ONUR BıLGıN e giden var mı bir arkadaşım önerdi bir de orada yaptırayım diyorum eşim çok gönülsüz sonucun değişmeyeceğini düşünüyor sizce ne yapmalıyım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?