Azına sağlık güzel dua etmişsin. Allah dularını kabul etsin amin.
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız özlenencim daha iyi olmana sevindim inşallah salı günü dahada rahat olacaksın ..
haftaya bugun adet günüm heyecan dorukta biz 3 gündür çalışmıyoruz acaba devam edeyimmi yoksa bırakayımmı karar veremedim..
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız özlenencim daha iyi olmana sevindim inşallah salı günü dahada rahat olacaksın ..
haftaya bugun adet günüm heyecan dorukta biz 3 gündür çalışmıyoruz acaba devam edeyimmi yoksa bırakayımmı karar veremedim..
Oh be Özlenencim bugün daha iyi gördüm seni. Bak jel kullanan arkadaşlar hep yazmışlar onlardan da böyle kahverengi şekilde geliyormuş demek ki normal birşey. İnşallah salı günü için rahatlamış bir şekilde geleceksin doktordan. Bir de sen iğne yerlerim morarıyor demiştin ya benim de her vurduğumda morarıyordu göbeğimi görmelisin heryeri mosmor oldu ama dün iğneyi kendim vurmadım eşim vurdu morarmayı bırak iğnenin girdiği delik bile görünmüyor. Demek ki biz kendimiz vururken iğneyi oynattığımız için morarma yapıyor bence sen de eşini alıştırmaya başla. Sen iğneleri nerede saklıyorsun bilmiyorum ben burası çok sıcak olduğu için buzdolabında saklıyordum eğer sen de öyle yapıyorsan vurulmadan yarım saat önce çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini sağla o zaman daha az morarıyor.
cumanız mübarek olsun , dualarınız kabul olsun inş.
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum, yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil , kaybetme korkusu hep var. ama inş. herşey çok güzel olacak..
sinanuraycım kelin ilacı olsa başına sürermiş ama rahat ol canım ,başkalrını teselli etmek kolay ama kalbine söz geçirmek zor.sancıların üşütmektende olabilir hava ne kadar sıcak olursa olsun ayaklarını sıcak tut canım. bide adet dönemlerimiz geldiğinde yine adet olacakmşız gibi ağrılarımızın olması normalmiş.
premete cim değerin çok güzel canım ,, bende 2 günde 2 ye katlanıyor diye biliyorum , bebiş büyüyor maşallah sen gönlünü ferah tut.. salı günü gibi keseni görebilirsin inş.
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar inşallah herkesin gönlünden geçen olur...
premete hayırlı olsun Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin..
seninle sıkıntılarımız aynıydı demiştin bana yaa şimdi tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum erken doğum tehlikem 2 aydır devam edior yazmak istemezdim ama paylaşıcam...
dopplerde kan akımında sıkıntı olduğunu söyledi iğne ve hap kullanmama rağmen bebeğime giden kan akımında problem var tıbben yapılacak bişi yokmuş.clexan0,4 ++ bebe aspirini ++hergün tansiyon takibi küçük tansiyon 9 u geçerse doktoru arayıp ne olacağını bilmediğim sonu söylicek vs vs..
tekrardan aynı yolda yürüyebilirmiyim bilmiorum erken doğan ve yoğun bakıma giren ve uzun zaman orada kalan bebeklerin neler çektiğini çok iyi biliyorum tek arzum 2 ay daha kalması...
dularınızı eksik etmeyin.
Az kalmış canım hadi hayırlısı olsun inşallah
Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
geçmişi deokuyamadım ama,premetenin takvimi varrr
hamile dimiii
hayırlı uğurlu olsun canım
umarım herşey güzel olur
bende çok şükür sorun yok
geçmişi bir okuyayım
merhaba arkadaşlar inşallah herkesin gönlünden geçen olur...
seninle sıkıntılarımız aynıydı demiştin bana yaa şimdi tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum erken doğum tehlikem 2 aydır devam edior yazmak istemezdim ama paylaşıcam...
dopplerde kan akımında sıkıntı olduğunu söyledi iğne ve hap kullanmama rağmen bebeğime giden kan akımında problem var tıbben yapılacak bişi yokmuş.clexan0,4 ++ bebe aspirini ++hergün tansiyon takibi küçük tansiyon 9 u geçerse doktoru arayıp ne olacağını bilmediğim sonu söylicek vs vs..
tekrardan aynı yolda yürüyebilirmiyim bilmiorum erken doğan ve yoğun bakıma giren ve uzun zaman orada kalan bebeklerin neler çektiğini çok iyi biliyorum tek arzum 2 ay daha kalması...
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
geçmişi deokuyamadım ama,premetenin takvimi varrr
hamile dimiii
hayırlı uğurlu olsun canım
umarım herşey güzel olur
bende çok şükür sorun yok
geçmişi bir okuyayım
herkeze hayırlı cumalar rabbim gönlünüze göre versin herkeze çok teşekkür ederim buğün daha iyiyim özlenen adet zamanım ve üşütmüşte olabilirim sanırım gazdan da oluyo ama rahatım buğün dün çok dua ettim meleğimi görmek için ama göremedim gelmedi bebeğim
buğün iyi olman sevindim canım
dokturamı gittin canım.
premete buralardayım evdeyim falan ama
giremedim hiç.
tekrardan tebrikler hayırlı uğurlu olsun bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?