Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Oh be Özlenencim bugün daha iyi gördüm seni. Bak jel kullanan arkadaşlar hep yazmışlar onlardan da böyle kahverengi şekilde geliyormuş demek ki normal birşey. ınşallah salı günü için rahatlamış bir şekilde geleceksin doktordan. Bir de sen iğne yerlerim morarıyor demiştin ya benim de her vurduğumda morarıyordu göbeğimi görmelisin heryeri mosmor oldu ama dün iğneyi kendim vurmadım eşim vurdu morarmayı bırak iğnenin girdiği delik bile görünmüyor. Demek ki biz kendimiz vururken iğneyi oynattığımız için morarma yapıyor bence sen de eşini alıştırmaya başla. Sen iğneleri nerede saklıyorsun bilmiyorum ben burası çok sıcak olduğu için buzdolabında saklıyordum eğer sen de öyle yapıyorsan vurulmadan yarım saat önce çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini sağla o zaman daha az morarıyor.

hayırlı cumalar canlar nasılsınız

premetecim değerin çok ii kuzun da Allahın izniyle çok ii

Özlenencim sende daha iyisin dimi kafaya takmamak mümkün değil tabiki ama Allahın izniyle güzel düşün bebeğinde göbişinde rahat olur Rabbim koruyo kardeşi dua ediyo inşallah

sweetcim senin kulaklarını çınlattık geçenlerde seni ve bebeği merak ediyoruz ama kendinden ve minişinden haberler yazmışsın ve çok iyiymişsiniz Allahım inşallah sağlıcakla kavuştursun tüm hamişleri bu arada yeni hamilelerimiz de var çok mutluyuz hemde telaşlı zaman ilerliyor inşallah hep böyle sorunsuz gider cinsiyeti yakında belli olacak demişsin içime erkek doğdu sanki ama hepsinden öte sağlık ve ömür olsun en güzel haber.Allaha emant olun

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız özlenencim daha iyi olmana sevindim inşallah salı günü dahada rahat olacaksın ..
haftaya bugun adet günüm heyecan dorukta biz 3 gündür çalışmıyoruz acaba devam edeyimmi yoksa bırakayımmı karar veremedim..

Azına sağlık güzel dua etmişsin. Allah dularını kabul etsin amin.

Az kalmış canım hadi hayırlısı olsun inşallah

Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Demesi kolay ama içinizi ferah tutun inşallah herşey yolunda gider. Allah emanet olun. Allah bütün hamilelerin dualarını kabut etsin inşallah. Yavrularına sağlıkla kavuştursun.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
geçmişi deokuyamadım ama,premetenin takvimi varrr
hamile dimiii
hayırlı uğurlu olsun canım
umarım herşey güzel olur

bende çok şükür sorun yok
geçmişi bir okuyayım

herkese hayırlı cumalar melek anneleri...
nasılsınız Rabbim herkesin gönlünden geçeni dilinden döküleni inşallah verir bu günde dularınız kabul olsun meleklerimiz yanımızda şuan herkes tadını doya doya çıkarsın bende okucam biraz kızımla birlikte vakit geçireyim eminim yanımdadır ben çok inanıyorum sizlerde inanın arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar inşallah herkesin gönlünden geçen olur...

premete hayırlı olsun Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin..

seninle sıkıntılarımız aynıydı demiştin bana yaa şimdi tekrar aynı sıkıntıları yaşıyorum erken doğum tehlikem 2 aydır devam edior yazmak istemezdim ama paylaşıcam...

dopplerde kan akımında sıkıntı olduğunu söyledi iğne ve hap kullanmama rağmen bebeğime giden kan akımında problem var tıbben yapılacak bişi yokmuş.clexan0,4 ++ bebe aspirini ++hergün tansiyon takibi küçük tansiyon 9 u geçerse doktoru arayıp ne olacağını bilmediğim sonu söylicek vs vs..

tekrardan aynı yolda yürüyebilirmiyim bilmiorum erken doğan ve yoğun bakıma giren ve uzun zaman orada kalan bebeklerin neler çektiğini çok iyi biliyorum tek arzum 2 ay daha kalması...

dularınızı eksik etmeyin.

geçmiş olsun canım
inş. hiç bir sorun yaşamadan hayırlı bir şekilde
doğum yaparsın
dualarımız seninle canım.

Az kalmış canım hadi hayırlısı olsun inşallah

amin gelincik inşallah bir dahaki ay seninde haberini alıcagız ..

Allah emeklerin boşa çıkarmasın inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

amin eburcu allahım hepimizin gönlüne göre versin

evet premete hamile canım senin ve bebegini iyi olmasına sevindim arada gel haber ver bize öpüyorum ikinizide..

amin güzelim allahım büyüktür canım şimdiki problemini atlatıp kucagına alacagı günlerini göreceksin inşallah bir sorun yaşamadan atlatacaksın ben inanıyorum geçmiş olsun elinden geldigince kendini yorma ve kafandaki düşünceleri sil arkadaşım herşey güzel olacak...

cici allah kabul etsin bende şimdi okudum geldim akşamda dualarımı yaptım hepimiz için allahı m kabul etsin inşallah...

herkeze hayırlı cumalar rabbim gönlünüze göre versin herkeze çok teşekkür ederim buğün daha iyiyim özlenen adet zamanım ve üşütmüşte olabilirim sanırım gazdan da oluyo ama rahatım buğün dün çok dua ettim meleğimi görmek için ama göremedim gelmedi bebeğim

Bence devam et. Adetime 4 gün kala hamile kaldım. Son güne kadar çalışmakta fayda var.

Evet canım hamileyim. ınşallah Allah sonuna kadar sorunsuz götürmeyi nasip eder. Sen nerelerdeydin bakayım.

Canım çok üzüldüm, inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Hep senin sorunsuz bir hamilelik geçiriyor olduğunu düşünmüştüm. Bu işler hiç belli olmaz rahim içi gelişme geriliğine rağmen hastalık hızlı ilerlemediği için 36. haftaya kadar dayanan ve küveze girmeyen bebekler var inşallah bizim oğlumuz da onlardan biri olacak. Hem biliyorsun ıUGR'li bebekler çok güçlü bebekler. Şu an bile doğum yaptığın haftanı geçmiş durumdasın her geçen gün senin için, bebeğin için avantaj. Allah seni yavruna sağlıkla kavuştursun arkadaşım. ınşallah bebeğinin hiç küveze girmesine gerek kalmaz tekrar o günleri yaşamazsın. Bu arada kilosu nasıl, gelişmesi ne durumda. Kendi içinde yaşama sorunlarını, buraya gel paylaş, insan kendi içine attıkça da durumu kötüleşiyor. Bundan sonra kendim için bebeğim için her dua edişimde sen ve oğlun için de dua edeceğim. ınşallah bu zor günleri birlikte atlatacağız.

allah yardımcın olsun tekrar aynı acılarla sınamasın kalbini ferah tut stresten uzak dur ve asla eksik dua etme 2 ay daha değil 40 haftayı doldursun inşallah sağlıkla kucağına al kuveze girmesine bile gerek kalmasın

buğün iyi olman sevindim canım
dokturamı gittin canım.

premete buralardayım evdeyim falan ama
giremedim hiç.
tekrardan tebrikler hayırlı uğurlu olsun bebişin.

Allah razı olsun arkadaşlar kimseyi korkutmak veya sıkmak istemediğimdendir herşey.

neyse çocuk iyi dedi ama kan akışında problem var sağolsun doktorum çok açıklayıcı değil ama bir numara tartışarak ağzından bişiler almaya çalışıyorum edindiğim bilgi bu kadar çocukta bişi yok tansiyon 9 u geçmesin vs..şuan 600 grammış ...

buğün iyi olman sevindim canım
dokturamı gittin canım.

premete buralardayım evdeyim falan ama
giremedim hiç.
tekrardan tebrikler hayırlı uğurlu olsun bebişin.

sağol canım gitmedim gitsem belki ilaç verirdi fazla ilaç kullanmak istemiyorum benim karnımda sanki bebek değil kurt var çok acıkıyorum o yüzden bebeiğim iyi olduğunu düşünüyorum ya bide benim göbek zati vardı iyice belirginleşti 1 kilo aldım ama göbek çok büyük görümcem ben senden şüpheleniyorum dedi fazla saklıyamıyacağım galiba(senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…